/spanien/barcelona/forum/25125.aspx/spanien/barcelona/forum/25125.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Klint
2006-08-24 08:15
Amen!!! Då ska man behöva streama premiären. Hatar den jävla sportexpressen...
Real Madrid Ivan ditt svin
2006-08-24 03:28
Skit i tröjan till höger. Men VM-stjärnor som Kahn? Var du full Gustaf eller påverkad av något annat trevligt preparat när du skrev artikeln? Då börj ju även Kalla Svensson varit en "stjärna" i VM eftersom han spenderade ungefär lika mycket tid som Kahn på bänken. Tjena Hamma.
Barcelona Suñol_
2006-08-24 02:03
bona nit compadré
Barcelona Gabriel
2006-08-24 01:59
Suñol_

Tror han hade som intention att ställa upp emot Laporta, boken var säkerligen en del av hans taktik/plan för att få Laporta och hans ledning att se dåliga ut och för att på så sätt få, om någon chans, få ett litet övertag gentemot honom. Tror inte direkt han blev glad när det ställdes oplanerat nyval pga 3 socios. Det gav honom inte tid för att kandidatera på ett bra sätt. Förhoppningsvis ställer han upp om 4 år precis som du säger, han kommer iaf ha förtur när det gäller min röst(även om jag inte kan rösta då jag inte är socio, planerar dock på att bli det inom snart framtid så vid den tiden kommer det vara en helt annan sak).

Nu är det la cama som gäller, Bona nit y Visca el Barça ;-) Som Més Que Un Club :-) Ciao!
Barcelona Suñol_
2006-08-24 01:58
om fyra år då...
Barcelona Suñol_
2006-08-24 01:50
Ja han kan ju ställa upp i valet när Laporta måste lämna han lär ju han rätt bra chans!
Barcelona Gabriel
2006-08-24 01:41
Suñol_

Rosell har ovärderliga kontakter inom Nike och just därför är det väldigt synd att han försvann. Det stämmer, Rosell tappade förtroendet för Rijkaard när resultaten inte trillade in under första halvan utav säs. 03-04 och ville därför byta ut honom mot Luis Fellipe Scolari. Sedan vet vi ju alla om att han knappast var överlycklig över att Laporta tog in så mycket åsikter från en utomstående person(med så mkt "makt"?) som Cruyff. Han menade på att den gode Johan hade allt för mycket att säga till om som utomstående och faktiskt så kan jag förstå Rosell på denna punkten. Cruyff är väldigt bestämd när det gäller att inte träna Barça igen, eller för den delen ha något som helst yrkesansvar i klubben, därför ska han inte ha något inflytande heller kan man tycka.

Nåja nog sagt om detta, Rosell blev lätt sagt maktgalen och Laporta satte ner sin näve i bordet och sa ifrån. Det tog väll hårt åt på Rosell antar jag.

Sen ogillar jag även starkt hans senaste utgivna bok där han avslöjar för mycket inside-information. Han kör med backtalk hela tiden och skapar oreda inom klubben. Har två känslor när det kommer till Rosell, ena sidan utav mig är väldigt tacksam för det han har gjort men den andra sidan känner även en viss frustration att han tar ut sina egna själviska begär på klubbens bekostnad.

Beautiful_Barça

Haha or maybe we just think alike ;)?
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-08-24 01:32
Gabriel

Haha, sluta läsa mina takar. Även jag hade sympatier för Chelsea förr i tiden. Brukade välja dem på FIFA för ca 4-5 år dedan ibland. Men jag har fått sånt hat. I klass med Mierda.
Barcelona Suñol_
2006-08-24 01:31
Gabriel// Ja visst är Rosell unik med sina kontakter i Sydamerika, det är värkligen ovärdeligt i fotbollen nu förtiden. Jag har även för mig att Rijjkard ville att han skulle bort i och med att han ville sparka honom.

Även tiden med Gullit som tränare var tider då man inte hörde mycket aav Chelski fansen ;)
Barcelona Gabriel
2006-08-24 01:26
Suñol_

Tycker trots det fortfarande att det är väldigt synd att det behövde sluta på det illa sätt som det gjorde mellan Rossel och Laporta. Det bästa för klubben hade otveksamt varit ifall de slutade fred med varandra och påbörjade ett nytt sammarbete i klubben igen, men det lär knappast hända tyvärr.

Aight, om jag säger så här. Juve och Real Madrid har jag alltid hatat - Chelsea tyckte jag var väldigt charmiga en gång i tiden(när en viss Claudio Ranieri var tränare och Zola spelade för klubben... jaja, trots att han gjorde mål mot oss) men den tiden är förbi nu. Ända sedan den ryske oljemiljadären börjat pumpa in sina miljoner på ett lag som inte hade varit ett skit utan hans pengar har jag börjat hata dem mer och mer. Han förstör fotbollen och Chelsea är hans expriment. Att de har Mourinho som tränare gör inte direkt saken bättre heller. Iofs finner jag honom rätt så rolig ibland när han gör sig till åtlöje om och om igen. Men en sak som inte får lov att glömmas är att alla Chealseasupportrar verkligen fått luft, stör mig på det.
Barcelona Suñol_
2006-08-24 01:22
Beautiful_ Barça// Du har ett PM!
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-08-24 01:21
Gabriel

Haha, bro, jag kan inte säga annat än att jag instämmer med dig totalt.
Barcelona Suñol_
2006-08-24 01:20
Gabriel// Ja Txiki har visat att han kommer göra oss stor glädje även framöver!!

Ja eller hur Juve och Madrid fy fabian!
Chelsea däremot har jag mest börjat ogilla på senare år när dom värvar med blodspengar...
Barcelona Suñol_
2006-08-24 01:18
Måste vara länge sedan som gamla öst hade med så många lag i CL 6 stycken om jag inte räknat fel.
Barcelona Gabriel
2006-08-24 01:15
Beautiful_ Barça

Instämmer totalt. Måste faktiskt erkänna att jag tvekade på Txiki's förmåga som sportdirektör då jag inte riktigt visste vart han stod eftersom det var Rossel som fixade de flesta av våra riktigt stora stjärnor till klubben. Men när han åkte iväg till Turin tillsammans med Soriano(ekonomiansvarig) och fixade ett klart avtal med Juventus bara efter ett möte så måste jag säga att jag blev övertygad, Txiki förtjänar all beröm där.

Visca Txiki :-)

Btw. Jag har alltid hatat Juve från hela mitt hjärta. Det finns tre s.k "hatlag" för mig - "Puta Madrid, Fuck Chel$ki och Mierda Juve"

*Ler*
Barcelona expert...barca!!
2006-08-24 01:14
thuram ska veta vad fotboll ätligen är...vid 34 års åldern
Barcelona expert...barca!!
2006-08-24 01:12
var kan man se målen från igår
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-08-24 01:08
Tänkte bara påpeka att Juve varit fusklag ALLTID. De har ju dopat Zizopu och bla.
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-08-24 01:07
Gabriel

Förstår exakt vad du menar. Jag känner likadant. Rafa är framtiden. Men tänkt bara vad vi kan ställa upp med i år. Vad vi vill!

Grejen är att jag inte längre är orolig om Puyol blir skadad. Tycker det var klockren värvning av Tixiki att värva en 34 åring eftersom vi har talanger på G. 34 åringen är ju riktig världsklass.
Barcelona Gabriel
2006-08-24 00:59
Beautiful_ Barça

Det är nästan en liten konstig känsla att inte vara nervös inför säsongsstarten, för det är jag inte. Thuram och Puyol skulle säkert bilda ett stabilt mittlås, no doubt, men jag vill gärna undvika att flytta på Marquez och förstöra samspelet mellan honom och Puyi :/

Nåja, det är el misters problem.
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-08-24 00:55
I Barcelonas matcher menar jag så klart.
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-08-24 00:55
Gabriel

Kan bara säga att jag är helt euforisk. Har aldrig känt mig så här inför säsongen. Det här kan bli det bästa någonsin. Förstår om Juve-spelarna känner detsamma. De spelade ju i fusklaget juve trotts allt. laget som fuskat alltid genom tiderna. Det måste vara en fröjd att spela för Barça. Thuram trodde jag aldrig skulle få sån betydelse, Mannen är ju solid as a rock. Med Puyol och han i backen kan mitt känsliga hjärta vara lugnt.

ps: jag borde inte ens titta på fotboll oga. jag får ont i bröstet varge gång nåt spännande händer.
Barcelona Gabriel
2006-08-24 00:54
La Rambla

Det är precis så det ligger till. Fan för agenter säger jag bara. Det känns som att de förstör mer än vad de gör nytta - tur att Ronaldinho har sin bror som agent åtminstonde. Alla dessa giriga agenter strävar enbart efter en sak - mer lön.

Hehe, annars var det ju Messi som låg som en blodigel på Vieira förra året.

När vi ändå diskuterar Messi så ser jag saker som jag tror kommer göra det svårt för honom i år ifall han inte lär sig värdera sina lägen bättre än vad han hitills gjort i försäsongen(tänker främst på Espanyol och Bayern matcherna så det är ett rätt så "lugnt" spekulerande, men trots allt en anledning till att känna oro). Jag tycker att han hitills har varit väldigt enkel att läsa av, han tar alltid emot bollen på högerkanten och gå inåt i banan vilket i den långa sträckan blir väldigt lättläst och förutsägbart. Messi måste bli bättre med högerfoten och som tur är så är han själv medveten om detta, hörde honom vara lite självkritisk i en intervju förra säsongen då han nämnde just sina brister med högerfoten. En lösning som jag tänkt på kan vara den att han och Ronaldinho börjar skifta positioner lite oftare så han kan gå rakt framåt i banan på vänsterkanten, sen finns det inget som säger att han måste stanna där utan min främsta tanke är att det ska skiftas. Jag är dock inte alltför orolig, det är ändå Messi vi pratar om. Han har en sjuk förmåga att klistra fast bollen vid fötterna när man tror att han ska ramla pladask på magen. En annan sak som jag beundrar honom för är att han allt kämpar tills han inte klarar av att stå på benen längre - killen slänger sig aldrig. Hoppas han står kvar med fötterna på jorden och inte låter sig sväva iväg som C.Ronaldo exempelvis.
Barcelona La Rambla
2006-08-24 00:44
Gabriel:

Har för mig jag läst att det är Txiki och Laporta som inte kommer överens med Saviolas agent. Där kan problemet ligga. Tror inte heller att Rijkaard har något emot Saviola, då kaninen alltid sköter sig exemplariskt.

Läste också det om Thuram. Han var ju inte med förra årets Joan Gamper, därav att han inte sett Messi och Iniesta. Tydligen så hade Thurams gode vän Vieira berättat för honom att den där lille Iniesta är en jäkel med bollen och har snabba fötter. :D
Barcelona Gabriel
2006-08-24 00:39
Haha, Real Madrid fansen upprepade sig och krävde återigen att Kaká värvas under Diarras presentation. Detta hände även under Van Nistelrooys presentation.

Att de inte inser att det är a lost case.
Barcelona Gabriel
2006-08-24 00:36
Suck :(

So thats why det var en tyst minut igår innan matchen startade. Våran socio nummer 1 vid namn Llibert Cuatrecasas på 97 år har gått bort.

Hade ingen aning om detta :/
Barcelona Gabriel
2006-08-24 00:33
La Rambla

Precis, då fick vi samma intryck. Läste i en intervju efter gårdagens match att Rijkaard, precis som jag spekulerade, inte har något som helst emot Saviola, tvärtom - han nämnde honom som en "utmärkt"(eller nått sånt) spelare och en "bra grabb". Att Rijkaard inte är orsaken till Saviolas eventuella flytt förtydligades även då han sa att "Jag gillar inte att gå in i ekonomidiskussioner". Vill därför påpeka framför allt till Marcos att Rijkaard inte är problemet(många gånger du valt att utpeka honom som "det svarta fåret" i detta fallet) utan, som det redan sagts här inne, Saviolas sjukt höga lön.

Thuram är helt euforisk över hela, tja allt med Barça. Harmonin i laget, tekniken som spelarna besitter och deras otroliga förmåga att göra makalösa saker med bollen, unga spelares(Messi och Iniesta) kvalitet redan nu och så även Joan Gamper igår.

Han sa att han aldrig har sett något liknande, det enda som han kan jämföra det med var i en i invigning till VM.

Thuram es un crack como persona tambien.
Barcelona La Rambla
2006-08-24 00:25
Gabriel:

Jag tänkte på det igår. Rijkaard såg nästan lite sorgsen och nostalgisk ut. Som om han tänkte "det är ju f-n att man inte kan ge killen chansen i truppen". Man kan ju alltid hoppas. :-)

Thuram är otroligt imponerad av Messi och hans insats igår. Han trodde aldrig att han som 19-åring skulle vara så här bra innan han kom till Barcelona. Även Iniesta är han imponerad av.
Barcelona Gabriel
2006-08-24 00:22
La Rambla:

Damn så snabb du var, skulle precis lägga upp nyheten - och ja, det är riktigt kul :-)

Franks, av det jag valde att kalla det för, fundersamma blick efter Saviolas mål igår mot Bayern kan mycket väl betyda det min svaga röst i mitt huvud spekulerade kring - förnyat förtroende. Kanske kan el conejo jobba sig upp på allvar och bli räknad med för de riktiga turneringarna(givetvis beroende på om man hittar någon utväg eller inte till han).
Barcelona La Rambla
2006-08-24 00:18
Härligt! Saviola får följa med till Monaco och matchen mot Sevilla i Supercopa. Visserligen får hela truppen följa med så det är ju ingen garanti för speltid, men kul i alla fall.
Annons: