/spanien/barcelona/forum/25110.aspx/spanien/barcelona/forum/25110.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Messi
2006-02-23 20:18
Mot Nya Tider

Står att Ronaldinho fått en smäll mot sin vänstra ankel och är tveksam till matchen mot Chelski.
Spanien la_pieda_sinistra
2006-02-23 20:18
Ronaldinho undergoes a strong contusion in its left ankle and is doubt for the party of League that its equipment will dispute the next Saturday before the Zaragoza in the Romareda.

enligt babelfisk översättningen iaf
Spanien la_pieda_sinistra
2006-02-23 20:16
så här skrev jag
"OM du läser det bara för att få klaga lite på detsamma, är det rätt mkt dubbelmoral."

märk Om

peace
Barcelona Mot Nya Tider
2006-02-23 20:13
Någon som kan översätta?

Det har nåt med Ronaldinho att göra och matchen mot Zaragoza?
Barcelona Gabriel
2006-02-23 20:12
la_pieda_sinistra

Ja och trots att du inte har en blekaste aning vare sig jag finns med i den skalan av folk som läser tidningar konstant för att sedan klaga på dom, så anklagar du mig för det baserat på vad du antog.

Dvs, du anklagar mig för att likaså göra det trots att du egentligen inte har någon anning om ifall jag gör det eller inte.

Alltså dömmer du mig utan nått att stå på.
Spanien la_pieda_sinistra
2006-02-23 20:09
om du inte har dubbelmoral, så "good for you", men man har ju läst otaliga ggr hur folk klagar på kvällstidnigarna men ända fotsäter att frossa i dom så...
Barcelona Gabriel
2006-02-23 20:02
la_pieda_sinistra

Dubbelmoral my ass! Förstå mig bättre istället innan du dömmer mig för att ha dubbelmoral.

Inte för att jag ska vara tvungen att säga detta till dig men jag brukar faktiskt sällan gå in på Aftonblaskan just eftersom det är så mycket bullshiet som står där, så prata inte som att du vet vart du har mig. Enda anledningen till att jag överhuvudtaget ens gick in där var för att jag läste ett inlägg här inne om hur tidningen/skribenten anklagade Messi för en teaterapa.

Precis som Ashburn tidigare skrev till dig så beror det på att de kan nå ut bättre till hela Sverige med det som de skriver och får de mindre insatta att nu tro att Messi är en fuskare, det är det som stör mig.

Sedan har jag aldrig förnekat att Larssons inhopp blev positivt för oss, det jag menade var deras allmänna val av att alltid höja Henkes insatser och hylla honom som "matchhjälte" när resten av hela Barcelona spelat 3 gånger så strålande som han. Och trots detta så skrev jag även att jag kan hantera att tidningen får det att se ut så, med vissa gränsen, har du problem med felförståelse så är det inte mitt fel!

PS: Matchen slutade inte 0-2 utan 1-2.

MVH
Barcelona Schubert
2006-02-23 19:48
Pablo Escobar/ "Deliverance", det är "Sista färden", va? Sjukt bra film. Har aldrig tänkt på att han är en Wennman-lookalike, dock.

Snälla, släpp domar- och Mourinho-snacket; sjukt tröttsamt. Mkt roligare att snacka om spelet.

Kul att ryssarna slog Kanada. De står lite för vad Barca står för inom fotbollen: det vackra spelet. Kanada har jag alltid hatat för deras brutalitet. Gillade dock ryssarna ännu mer under gamla Sovjettiden, med den berömda "Superfemman".

När man summerar Reals och Barcas matcher mot engelskt motstånd så är det tydligt hur viktigt det är att sätta fart när man spelar mot sånt motstånd. Den ende kreative spelaren som verkligen lyckades i dessa matcher är den som konsevkent använder sig av sin snabbhet: Messi. Andra spelare som Eto'o och Robinho är visserligen snabba men använder sig av den alltför sällan: de spelar gärna fotboll stillastående. Det funkar inte mot hårt pressande nordeuropeiska lag (däremot kan det funka i La Liga). Det skulle vara intressant att se hur Barca skulle se ut om man hade fler spelare med en "Messiliknande" spelstil; dvs. spelare som spelar med ett mkt högt tempo. Det borde ju ge lag som Chelsea ännu mer problem.
Ashburn (Red)
2006-02-23 19:37
la_pieda_sinistra//

Tror att Romano Africa syftade på att ligan är skit och att målen därför inte bör ses som ngn bedrift, mer än att målen i sig inte var vackra.
Spanien la_pieda_sinistra
2006-02-23 19:34

Romano Africana //
skitmål i skotska ligan.. skitsnack, många av dom målen han gjorde där (180 st nånting/ på 220 matcher nånting) var oerhört vackra och kliniska, dessutom kom henke så sent som 2003 på 13:e plats i europeiska Ballon D'or omröstningen, så en sådan diss av henke som fotbollsspelare är inte bara onödig, utan också totalt felaktig. när han spelade på sin topp i celtic jagades han av i stort sett varenda storklubb i europa, och stannade enbart av sentimentala skäl. samma sentimentalitet som fått honom att välja sverige nu, , istället för att så många andra dankas av i ett lag som dom endast platsar i pga av gamla meriter (läs: ronaldo mfl.) och i ärlighetens namn : hur mångfa spelare i 35 års åldern är konkurrenskraftiga i ett av världens bästa klubblag.
Ashburn (Red)
2006-02-23 19:26
La Rambla//

Många läser vad Mourinho sagt, lika många glömmer det inom 0 sek. Etóo var blek, men han visade hur otroligt bra han är bara genom det fenomenala avslutet som gav er slagläge inför returen.

willy145//

Messi kan bli bättre än Ronaldinho.
Barcelona pablo escobar
2006-02-23 19:25
har länge irriterat mig på just peter wennmans artiklar som jag då och då råkat läsa, ett tips till alla som likt mig behöver avreagera sig varje gång de tagit del av hans åsikter är att se om filmen deliverance. wennman är ju skrämmande lik fetknoppen som blir våldtagen

"squeal like a pig wennman"
Barcelona La Rambla
2006-02-23 19:21
Figolina

Mourinho uppträder fjolligt tycker jag. Det är inget fel på riktiga kvinnor i kjol. :-)

Jo Etóo var riktigt blek igår, var säkert tagen av stundens allvar. Sen så var Chelsea bra det ska man inte glömma. Alla vet vi att vårt afrikanska lejon kan så mycket bättre, det tror jag han visar på Camp Nou.

Du har koll på Messi, alla vi som har följt honom vet att han inte har den karaktären att han filmar. Blir bara arg när jag ser sådana beskyllningar. Han är värd all beröm vår lille el Pibe. :-)
Barcelona willy145
2006-02-23 19:18
asså messi lekstuga igår han döda dom
han e för bra assså
igår va han på topp
Barcelona DrGonzo
2006-02-23 19:17
ashburn

"Daminnebandymedskridskorochrundboll-landslaget"

haha!!!

i ovrigt laste jag nyss och bedrovades over wennmans pinsamma kronika "...svallande bla hjartan...", eller hur var det. far trosta mig med att gamle glenns rost inte nar till sydamerika.
Spanien Romano Africano
2006-02-23 19:16
Aa tur det specielt sen den straffläggning var inte så spännande amerikanerna missade ju allt.


Heh vad skämigt det var hon som försökte härma Foppa ala 94.
Barcelona Tompa
2006-02-23 19:16
Romano Africano:
Nja, inte riktigt. Gunnar Nordahl innehar ett flertal målrekord i Serie A , bla skyttekung flest gånger och flest mål på en säsong. Men om jag inte minns fel har både Silvio Piola och Giuseppe Meazza gjort fler mål totalt. Självfallet håller jag med om attt det är löjligt att Henke fick den där utmärkelsen. Guinnar Nordahl o CO var naturligtvis mycket större spelare.
Ashburn (Red)
2006-02-23 19:11
Romano Africano//

Maken till oansvarig omröstning har jag aldrig varit med om. Det försökte dock bräcka missen detta OS, då de 20 minuter efter Daminnebandymedskridskorochrundboll-landslaget vunnit på straffar, startar en omröstning mot straffläggnigen i fotbolls-VM 94 och OS i Lillehammer.

Tack och lov lyckades de inte den här gången. Allt för "bra" TV.
Real Madrid Figolina
2006-02-23 19:09
Ämne: Jisses alltså! Mouri....
Kärringar e bra att ha ibland.....;o)
Tack för att du försvarade mig igår och grattis till en bra och spännande match.Fick svälja hårt tre ggr innan hjärtat kom på plats efter attacken på Messi.När jag såg Messi i U21-VM så sa kommentatorn att det var glädjande att se en spelare som stod på benen och kämpade och ALDRIG filmade, och det är sant Messi är som en terrier, ger sig aldrig.Förresten var det väl det enda som var bra med planen igår, ingen la sig i onödan.
Däremot undrar jag lite över Eto´o, han syntes inte mycket igår,var inte lika aktiv som vanligt?
Spanien Romano Africano
2006-02-23 19:06
Ashburn

Det var största dissen på spelare som Nordahl,Hamrin,Gren,Liedholm till och med Brolin som var världsspelare i Seria A med henke gör skitmål i skotska ligan och vinnar. De borde aldrig ha låtit snorungar rösta.

Fyfan Nordahl är bästa målskytten nånsin i seria A!!!
Ashburn (Red)
2006-02-23 19:03
la_pieda_sinistra//

Eller så läser man av genuint intresserade och kunniga skribenter här inne på SvenskaFans.

Att man irriterar sig på Aftonbladets artiklar, iaf i mitt fall, beror på att de når ut till en så stor del av allmänheten. Inte direkt alla som är aktiva här inne. Aftonbladets felaktiga bedömingar och kassa krönikörer har helt enkelt större chans att påverka människor än skribenterna här inne.

Just därför vinner Henke t.ex. "Tidernas Guldbollenvinnare" osv, vilket är ett hårt slag i ansikttet på alla de legender vi haft.

Mvh
Barcelona La Rambla
2006-02-23 18:59
Jisses alltså! Mourinho ger sig bara inte, han ska ha Messi avstängd. Snygga FETA rubriker på skandaltabloider i England. Fattar fan inte hur den mannen klarar av att se sig själv i spegeln på morgonen. Värsta kärringen inom världsfotbollen, han borde ta mig fan gå omkring klädd i en kjol. :-/
Spanien la_pieda_sinistra
2006-02-23 18:56
Gabriel//

om du tycker att aftonbladet är så pinsamma varför läser du tidningen då?! om du tycker att dom länge visat hur pinsamma osv dom är, borde väl du för länge sedan tagit beslutet att inte läsa tidningen mer?! dessutom tycker jag att henke i högsta grad bidrog till segern , han skapade stora ytor i chelseas försvar, och bvar den som blev fälld vid 1-0 målet, och dessutom delaktig i 2-0 målet. med det inte sagt att aftonbladets bedömningar av henkes delaktighet alltid är korrekt.. men återigen: om du inte är intresserad av att läsa det du väl skulle kategoriesera som skvaller, så läs inte! om du läser det bara för att få klaga lite på detsamma, är det rätt mkt dubbelmoral. dessutom är det ju gratis att läsa nyheterna på aftonbladet.se så ska kanske inte ha för höga krav. om du vill läsa något mer kvalitativt, varför inte läsa på dn, gp eller köp ett nummer av offside vetja.. /MVH
Spanien Romano Africano
2006-02-23 18:55
Jag och farsan,bröderna hejade självklart på Barca igår kväll. Enkelt mest underhållande lagen mot lag som spelar grisfotboll som får Juve se underhållande ut....

Röd kortet var lite hård men Horno förtjänade minst en gulkort för stämpling på Messi som chelsea av nån anledning fick inkast istället.

Folk har kort minne,Barca skulle haft två straffar plus de förlorade på ett domar misstag förra året på chelsea 4-2 mål. Och nu vågar chelsea fansen och portugisen skylla på
domaren.... Domarmisstag är tvärr vanligt i toppfotbollen.

Hoppas verkligen Barca kör över de i NC. Om det räckte bara en storspelanade Messi i REM så undrar vad som händer med chelsea om Ronaldinho,Et'oo spelar som de brukar.

Grattis grabbar! Hoppas självklart Barca vinner för att se en sån lag vinna är en seger för den vackra fotbollen. Specielt sen typ all andra lag är lag som är kvar är mästare på destruktiv fotboll. Juve,Bayern,Pool,Chelsea etc
Ashburn (Red)
2006-02-23 18:54
Gabriel//

Bra att ngn samlar ork och tar på sig uppgiften.
Själv stör jag mig ngt oerhört varje gång rubriken lyder "Henke kommer in och fixar seger" och dylikt. Aldrig sett en så långsam spelare på elitnivå och det är för mig underligt att en klubb som Barcelona med spelare jag hyser så stor repekt och beundran för ens vill befatta sig med Larsson. Det är min åsikt, och de som känner att de måste försvara Larsson ska ha det faktum att även jag ser era matcher och har hört varenda TV+4 konstlad formulering om hur viktig hans rutin är osv i åtanke.

Lycka till i fortsättningen, dessutom kan ni känna er stolta över ert uppträdande på The Shed. Alla här inne är större människor än Motormouth.
Barcelona Tompa
2006-02-23 18:48
Vi får inte ta ut något i förskott. Chelsea är (trots att jag avskyr ägaren, tänaren etc) ändå ett mycket bra lag. Men spelar vi på topp fixar Blaugrana givetvis det här. Seger med 3-1 på Camp Nou!

Vad gäller Hysén är det bara och instämmma till 110 % i kritiken. Han har alltid varit helt värdelös som "expert" och att han är tvättäkta anglofil lyser igenom på ett pinsamt sätt, gång på gång. Fyrans "expereter" är ljusår bättre utan att för den skull vara jättebra. Snälla Viasat, gör oss riktiga fotbollsälskare en tjänst - sparka "Hajsen"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barcelona Lionel M.
2006-02-23 18:47
Blir inte ofta såhär förbannad, men sedan igår har två personer fan tagit och stampat sönder mina nerver.
Glenn "¨fyllot" Hysén och Peter Wennman.

Den senare är sportbladets fan sämsta sportkrönikör i mina ögon sedan igår.
I länktipset hittar ni hans artikel för idag, ett ord beskriver artikeln : KATASTROF!
Först och främst hackar han på Messi och kallar honom teaterapa. Sedan nämner han absolut inget om att stackars killen fick en av de fulaste stämplingarna rakt i låret som hade kunnat förstöra killens karriär.

Var han teaterapa då också din ärta!?!?

Huva.. Bort med fyllot och ta Wennmans penna ifrån han.
Barcelona -Frasse-
2006-02-23 18:35
Jontteee

Problemet är att vissa är så förbannat partiska. Deras jobb är att analysera situationer, inte berätta hur bra det ena laget är.
Barcelona DrGonzo
2006-02-23 18:35
otroligt skon vinst igar och returen pa camp nou kommer med all sannolikhet bli en klassiker!

det ar anda synd att José M. aldrig kan knipa kaft: Efter att, forra aret, ha odelagt en bra domarkarriar forsoker nu tranarsociopaten forstora framtiden for den kanske mest lovande och intressanta unga spelaren i dagens fotboll. (antar att ni alla har sett citaten) den mannen drar sig inte for nagot for att framja sin karriar. jefligt trakigt och potentiellt farligt, som det visade sig forra aret.

barca kommer att ga vidare, men det blir inte enkelt och mourinhos stjarna har redan borjat dala...

Barcelona Jontteee
2006-02-23 18:33
Gabriel

Mkt fint det du skrev, men det är så med så "kallade experter".. sitter vi tv4 studio en gång lr skriver för aftonblaskan en gång så är dom helt plötsig experter..

Visca el barca y Viiiiiiisca lr Gabriel =)
Annons: