/spanien/barcelona/forum/2510.aspx/spanien/barcelona/forum/2510.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ( Xaviesta )
2015-06-18 12:57
Papillon Hyperaktiv? Jag skriver ju knappt här längre som jag gjorde för några år sen. Jag har inte ansett något av det du skriver, allt är dina egna påhitt. Du är alldeles för simpel och enkelriktad i ditt tänk för att det ska vara givande att diskutera med dig. Du gör bort dig med vartenda inlägg du skriver oavsett ämne och du är vid det här laget ganska ökänd härinne. LennyRomario har med ett par suveräna inlägg förklarat hela skiten för dig men det går ändå inte in i skallen eftersom allt är svart eller vitt i din naiva värld. Du saknar förmågan att kunna skilja mellan en representant för klubben och en individ. Som en jämförelse skämmer du inte ut forumet med dina pinsamma inlägg, du skämmer endast ut dig själv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-06-18 12:28
[QUOTE=Amo.38]Helt otroligt hur folk resonerar här ibland? Låt killen visa känslor efter avspark, som någon nedan skrev hellre visa känslor efter en förlust än att gå runt och leka som att allt är frid och fröjd. Däremot läste jag att Di Maria och Messi typ ska ha hånat Tata i halvtid, och sagt det kommer bli ett lätt resultat mot Paraguay. Är det sant eller är det rent påhitt? [/QUOTE] De ska ha drivit med Aguero men Aftonbladet hittar på skit som vanligt. De drev inte med Tata.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-06-18 12:25
Helt otroligt hur folk resonerar här ibland?

Låt killen visa känslor efter avspark, som någon nedan skrev hellre visa känslor efter en förlust än att gå runt och leka som att allt är frid och fröjd.

Däremot läste jag att Di Maria och Messi typ ska ha hånat Tata i halvtid, och sagt det kommer bli ett lätt resultat mot Paraguay. Är det sant eller är det rent påhitt?
Barcelona 11-9-10
2015-06-18 12:02
#Benedito
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona lapulgatomica
2015-06-18 11:54
Fantastiskt lång och intressant artikel om Paul Pogba om hur han hypotetiskt sett skulle passa in i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-06-18 11:52
Verkar som det blev två matcher för Neymar. note: neymar is suspended for the next two games, if brazil qualify, he could be back in semi-finals of the copa america #fcblive #bra Känns som turneringen är slut för hans del, helt ok för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-06-18 11:46
@papillon:

Men när du ser Bartomeu så tänker du inte på hur han lovade Abidal nytt kontrakt så fort han skulle göra sin comeback från sin operation, för att istället slängas bort. Eller hur han är åtalad för både korruption och skattefusk, eller hur han och Rosell har förstört det fina arbetet Laporta och Cruyff gjort med La Masia? Det är naivt att tro att alla problem vi har haft inom klubben de senaste åren har sopats under mattan bara för att vi vann trippeln.
Barcelona LennyRomario
2015-06-18 11:09
@papillon:
Nu missas det återigen att det är skillnad på individen och klubben. Fast du själv använder ordet "privat". Inget av det Laporta gjorde fläckade ned klubbens rykte i närheten av på samma vis som det vi gör nu. Fläckade det ned någons rykte, så var det hans eget. Det handlar inte om vad du tänker på när du tänker på Laporta. Det handlar om vad folk tänker på när de tänker på klubben Barcelona. För nu är det KLUBBEN som är avstängd från att köpa spelare. Det är KLUBBEN som är sponsrad av oljepengar. Det är KLUBBEN som fifflar med pengar vid övergångarna. Det var inte klubben som gick till prostituerade, eller vad du nu säger. Jag vet faktiskt inte ens själv vem som gick till prostituerade. Men det vet du? Googla "Laporta prostitute" och säg mig vad du hittar. På allvar. Men att jag inte hittar något säger en del om att det i alla fall inte förknippas med klubben. Men visst, HAN flög dyra privatplan och åt kaviar. Och det var direktörer som avgick till höger och vänster. Men det var ju ingenting som förknippades med klubben Barcelona. Om nåt så var det väl Laporta som fick skämmas för att ha "utnyttjat" klubben? Och snart ska väl någon dra fram "men ekonomin var så dålig, vi behövde sälja oss för att betala våra skulder". Nej. http://osynligahanden.blogspot.se/2010/12/more-than-club.html Sen pratar någon om Ronaldinho? Nu vet jag inte ens vem som hyllat Laporta för köpet av Ronaldinho. Men sanningen är ju att Laporta gick till val på att han skulle köpa Beckham. Och det var ju en jävla tur att det inte lyckades.Men visst, Ronaldinho var ju ett fynd för typ 30 mille euro. Nu har jag inte hyllat någon för deras värvningar. Men varför skulle någon hylla Bartomeu för värvningarna Suarez och Neymar? Den förstnämnde var intressant för varenda klubb i världen och svindyr. Det var inte precis en dold talang. Och hans frus familj har bott i Barcelona sedan 2003. Den andre var världens största fotbollstalang och Barca lyckades köpa honom genom att betala ut pengar högt och lågt till väldigt många parter och sedan ljuga om vad han kostade. Varför skulle jag hylla någon för det? Och nu ska vi ha Pogba. Ja, att köpa en av världens dyraste spelare i varje transferfönster (i de vi får handla) och krydda det med lite egna talanger.... känns den strategin bekant eller? För en 10-15 år sedan kallades den galacticos y pavones. Som sagt. Vi har blivit precis som alla andra.
Barcelona Ney
2015-06-18 11:04
En del verkar ha glömt den karriärhotande skada Neymar fick i VM. En skada som kunde göra honom rullstolsbunden. Zuniga fick varken gult eller rött kort ... och det är sådana neandertalare som ska försvaras.

Men nej ... Neymar är en "filmare". Fotbollen är en machosport där vi ska skita i spelreglerna och sparkas/slåss istället för att låta fotbollen få framträde. Vem behöver en regelbok när man töjer på den när det gäller Neymar?
Barcelona dinho the artist
2015-06-18 10:51
Neymar kanske inte filmar speciellt mycket men han förstärker på tooook för mycket för vad som kan anses vara okej i min bok. Dessutom har han en tendens att överspela något enormt och det stör mig ordentligt. Men men, även solen har fläckar antar jag.
Barcelona DM1982
2015-06-18 10:49
Blev tyvärr bara en match avstängning för Neymar. Lite synd då Copa America är en benknäckarturnering. Domarna tillåter sjuka tacklingar, skaderisken är för stor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ney
2015-06-18 10:39
Lustigt att en vältränad colombian ramlar ihop av ett skott i ryggslutet och vrider sig i smärtor. Kan förstå att Neymar får ett rött kort men det var väl effekt av ett andra gult kort och INTE (!?) ett DIREKT rött kort? Eller? Var det någon som hade koll på det?

Även lustigt att all uppmärksamhet riktas mot Neymar när det är Bacca som är aggressiv och får ett direkt rött kort.

Det är dessutom en jävla myt att Neymar filmar. Han får en hel del sparkar. Visserligen förstärker han emellanåt med sin spektakulära stil men det är SKILLNAD på att förstärka och att filma. En filmning är när man är HELT orörd och skaffar sig fördelar ... det är något Cristiano Ronaldo är bäst på i världen med hästlängder.
Barcelona 11-9-10
2015-06-18 09:20
Varje match*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-06-18 09:18
Jag personligen älskar årets upplaga, speciellt attityds mässigt. Är så trött på den skiten, bli nedsparkad ligg ner och visa att du är den "större" mannen Nej fan heller nu har vi en super trio med attityd där fram. Dom backar inte undan utan dom ger igen, dom är kaxiga och dom levererar. Bara titta på Messi mot Uruguay, blev nedsparkad 2 gånger, 3 gången gav han igen. Han bröstar upp sig Om inte det fungerar så förnedrar han dom med en tunnel! Det är så jävla mycket roligare att följa Barcelona, för nu händer det något varje trött Är trött på sömnpiller till matcher vi har fått sett sen Peps sista år
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-06-18 09:00
Rött på Neymar är helt ok för mig, minst en match där man slipper vara livrädd för kapningar och skador på honom. Känns inte som Brasilien har någon större chans på cupen ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-06-18 08:49
Messi sköt ner publiken i Madrid av frustation ingen höjde ögonbrynet då Men nu ska man helt plötsligt döma ut neymar totalt, lugna ner er frustration är en del av sporten. Ser hellre en förbannad neymar vid förlust än en leendes brasse Allt neymar gör skall överdrivas, från att signa skor till en knatte till detta. Men när någon känner sig frustrerad av att ha blivit förnedrad av neymar så lever man sig in i hens frustration Jag själv är förvånad över att han lyckades stå på benen efter den knuffen haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-06-18 08:32
[QUOTE=Andresito]Köper inte argumentet att Neymar är ung och att han kommer lära sig. Inte heller att man tycker det är okej att bete sig på det sättet för att det visar att man inte gillar att förlora. Neymar kommer aldrig att växa ifrån detta, ett livs levande bevis på detta är Cristiano Ronaldo som fortfarande har sin brat-attityd trots att han passerat 30. Ney har varit med länge, han har blivit provocerad under nästan hela sin seniorkarriär. Gillar verkligen inte sånt, tur att Neymar inte är vår största stjärna. [/QUOTE] Neymar är inte Barcelonas största stjärna ännu men snart är han det. Självklart kan man ändra beteende, att påstå något annat är bara trams.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-06-18 08:16
LennyRomario

När jag tänker på Laporta så tänker jag mer på fyllebilder, porrstjärnor, framför någon trippel.

Han har gjort sitt i Barca och gjorde det bra sportmässigt. Privat så har han redan gjort bort sig och är inget presidentmaterial längre.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona papillon
2015-06-18 08:13
( Xaviesta )

Ja det är lika bra att du ligger kvar under trädet.

Du anser dig vara ett "äkta fan" för att du tittar på alla Barca matcher och köper en matchtröja då och då. Får inte glömma att man ska vara hyperaktiv på svenskafans forum och hata Bartomeu och Qatar. Gratulerar...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona papillon
2015-06-18 08:09
SOMISEREM1899

Om du (eller andra) kan hylla Laporta för valet av Pep, köpet av Ronaldinho, trippeln, ja you name it. Varför är det så svårt att hylla Bartomeu för samma sak?

Ser du det ologiska i detta? Hylla den ene för en sak men den andre kan man inte hylla för samma sak.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona fc__Barça
2015-06-18 07:31
Andresito Det där var ju världens konstigaste argument. Du vet en person som inte ändrat sitt beteende så då är det omöjligt? Om du inte visste det så är faktist människor olika. Sen om man ska titta biologiskt sett så utvecklas inte riskbedömning för ens i början på 20 års åldern så Neymar kan definitivt växa ifrån detta bara genom att han blir äldre. Med det sagt så är detta absolut något han skulle behöva jobba med eftersom det är flera matcher i år där han har varit lite för het i slutminuterna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-06-18 06:45
Köper inte argumentet att Neymar är ung och att han kommer lära sig. Inte heller att man tycker det är okej att bete sig på det sättet för att det visar att man inte gillar att förlora. Neymar kommer aldrig att växa ifrån detta, ett livs levande bevis på detta är Cristiano Ronaldo som fortfarande har sin brat-attityd trots att han passerat 30. Ney har varit med länge, han har blivit provocerad under nästan hela sin seniorkarriär. Gillar verkligen inte sånt, tur att Neymar inte är vår största stjärna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-06-18 04:47
@Shanghai:


Messi är inte en kapten som lätt blir arg på plan och gör dumma saker som Neymar. Han är heller inte en kapten som trycker ner sina medspelare som Ronaldo. Så nog kan jag köpa att Messi har kaptensbilden men verkligen inte att Neymar och Ronaldo har den. Messis beteende på plan är ett exmpel för resten av spelarna att följa men Neymar och Ronaldo däremot...
Barcelona Shanghai
2015-06-18 04:26
Såg inte när Neymar när han fick rött kort, men det är antagligen för att han sköt bollen på Armero efter slutsignalen. Han förtjänar verkligen inte kaptensbindeln. Den som verkligen förtjänar den är Dani Alves och Thiago Silva. Förstår inte varför förbundskaptener envisas med att välja Cristiano som lagkapten när han inte ens passar i den rollen och han har haft den sen han var 22 år. Samma sak med Messi, gubben förtjänar verkligen inte den. Hur tänker de liksom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-06-18 04:20
Hoppas Messi får möta Colombia. Då ska vi se ifall dem kaxiga backarna i Colombia vågar tro sig något. Blev så jävla arg på de brasilianska spelarna. Alla tror sig ha Neymar-rollen??? Att vara den som ska göra det. Brasilien har ett mediokert lag om Ja ska va ärlig. Spelare som Casemiro och Robinho får plats på bänken. Det säger sig självt. Douglas Costa, Willian, Elias,"nya" Fred, Tardelli. Dessa spelare är skit allihop. Huvudlösa spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2015-06-18 04:20
Shanghai Håller med. Nu var det länge sedan som Brasilen var bra. Efter VM-guldet 2002 så har landslaget inte varit i närheten av att utmana lag som Spanien, Tyskland och Italien, även om de vann Confederation cup för några år sedan. Det här var deras första förlust mot Colombia på 24 år. Det säger en del. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg. De har en usel målvakt, en backlinje som verkligen håller världsklass, ett USELT mittfält och bara Neymar uppe i anfallet.
Barcelona basaric - "el guaje"
2015-06-18 04:15
Flavia Han hade varit avstängd även om han inte hade fått det röda kortet. Han blev varnad i den första halvleken (hans andra gula i turneringen).. Neymar skallade Carlos Sanchez (?) och darför fick han rött.
Barcelona Gabriel
2015-06-18 04:15
Vad var Baccas problem egentligen mot slutet? Visst, Neymar betedde sig knappast på ett bra sätt men han var frustrerad, vad har Bacca att va frustrerad över? Tänker inte bara på Neymar händelsen utan han var ju även och knuffade till Alves rätt så rejält i ryggen precis innan slutet av matchen. Kändes rätt så onödigt av honom men antar att han försökte få de brasilianska spelarna ur balans rena Diego Costa style så mycket som möjligt, och det funkade. Neymar var rejält frustrerad av att förlora och inte spela bra. Haha, han är van att vinna nu efter trippeln. Gillar inte sådant beteende men han är fortfarande ung och lär mognas på den fronten. Skönt att han tar det så illa att förlora hur som helst, visar vilken vinnare han är. Kan han en viss förståelse med tanke på hans ålder.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-06-18 04:13
Neymar är avstängd i den sista gruppspelsmatchen då han fick rött kort efter slutsignalen.

Någon som vet varför han fick det?
Barcelona basaric - "el guaje"
2015-06-18 04:13
Neymar, kaptenen, fick rött efter slutsignalen. Jag förstår att han är frustrerad då han blev felaktigt varnad i den första halvleken och redan där var det klart att han skulle missa nästa match men helt ärligt så förtjänar inte han bindeln.

Påminner mycket om Portugals val av deras barnsliga lagkapten.

Annons: