/spanien/barcelona/forum/25092.aspx/spanien/barcelona/forum/25092.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Tiago
2006-02-26 13:12
det e fan sorligt det som utpelade sig igår hoppas zaragosa får ett riktigt grovt straff. men det jag inte kan förstå e dom har ju för fan med färgade spelare i laget lr????? fan tror dom inte att dom tar åt sig lr:S helt sjukt detta hoppas att vi aldrig får se sån här skit på camp nou.
FORZA ETO`O
Barcelona Backstrom
2006-02-26 13:11
Tack för intressanta länktips allihopa - Kul med lite läsning innan hockeyn drar igång. :-)

Hursomhelst, tänkte bara fråga - Exakt vad heter Barcelonas B-lag? Och, har någon här inne koll på Larssons statistik angående spelade minuter/mål ? Känns som att han har ett rätt bra trackrecord.

Visca Barça !
Barcelona barca_dreamteam
2006-02-26 13:00
Titta vem som snackar.
Kommer verkligen från rätt person.
Barcelona Kharles
2006-02-26 12:54
För er som inte sett incidenten
Real Madrid Kent-Jesus
2006-02-26 12:47
Kharles

okej missa matchen dock =) får hoppas spanska fotbollsförbundet tar tag i saker o ting då
Barcelona Kharles
2006-02-26 12:44
Rösta på 'sí'.

Sjukt egentligen att 4000 spanjorer på AS hemsida tycker att Etoo gjorde fel. Men men, antar att det är samma svin som gör apljud och hitlerhälsningar var och varannan helgdag bakom Gol Sud..
Barcelona Kharles
2006-02-26 12:42
Kent-Jesus

Visst, man kan aldrig riktigt sålla bort idioterna, men igår var det faktiskt mer än ett par idioter som höll på med svinerierna.
Real Madrid Kent-Jesus
2006-02-26 12:41
det här med böter, poäng avdrag osv osv
Tror ni verkligen det hjälper.

Det kommer ALLTID finnas idioter på våra fotbollsarenor, ett problem vi inte kan göra så mycket åt ? Eller tänker jag fel?

Bra match btw :)
Barcelona pyol
2006-02-26 12:40
Är det nån som vet hur allvarig Ronaldinhos skada är?
Barcelona giovani
2006-02-26 12:35
Läste precis att Zaragoza fick 5500 Kr böter för samma sak förra året ? Kan det stämma ? Det är ju för fan löjligt. Det känns skönt att spelarna och Rijkard inte sticker under stolen med detta och tar det som ingenting, dom är arga och det ska dom visa. skönt !
Barcelona Kharles
2006-02-26 12:35
News of the world visar återigen vilken värdelös skittidning den är med helt påhittade citat..
Barcelona StREeT_STYLE
2006-02-26 12:33
Grabbar titta på detta klipp

När Henke sa för typ ett år sedan detta trodde jag inte riktigt på honom, men efter att ha sett detta SÅ TROR JAG VERKLIGEN PÅ HONOM

"Ni tycker att Ronaldinho gör sjuka saker under matcher, ni ska bara se vad han gör under träningar"

Tittta,njut och garva åt det ronnie gör
Barcelona Kharles
2006-02-26 12:32
Haha!
Barcelona Falkas
2006-02-26 12:31
Larssons mål.
Barcelona Kharles
2006-02-26 12:29
En till om lille Leos storhet. Från Independant.
Barcelona Kharles
2006-02-26 12:28
Mycket bra artikel om Messi och Fabregas på The Guardian idag.
Barcelona Marcos
2006-02-26 12:23
Om ni har läst Rijkaards presskoncerens eller lyssnade på Radio Marca direkt efter matchen så förklarade han varför vi spelade som vi gjorde. Han sa att man visste att Zaragoza bara skulle spela på kontringar, vänta på ett misstag i mitten av plan för att sedan kontra, vilket de är bra på enligt Rijkaard. Hör nu, han fortsätter med att säga att " därför försökte vi spela lite som dem" alltså tillbakadraget. Inte gå för fullt frammåt. Därför såg det ut som det gjorde igår, defensivt spel från båda håll. Men som alltid bör så segrade det individuellt starkaste laget.
Barcelona Kharles
2006-02-26 12:19
Ashburn och Joel, bra skrivet båda två. Kudos till alla andra lags supportrar som skriver och beklagar sig över saker som det inte finns någon ursäkt för.

Matchrapport från EMD i länken.
Barcelona Haffe
2006-02-26 12:17
"asså är men fan 34år så bör man acceptera bänken, ok heter man Zidane så ska man inte, men Larsson ska bara sitta där i vara tyst som han gör.."

Jonttte, varför ska man acceptera bänken? Jag tycker nästan tvärtom, heter man Zidane som inte lär hålla länge till så ska man sitta på bänk och acceptera. Men Henrik Larssons fysik är så bra så han ses inte som en 34åring. Varför är alla så åldersfixerade?? Förstår faktiskt inte, ALLA 34åringar är inte värdelösa. Vad har du emot larsson, fattar bara inte.
Barcelona barca_dreamteam
2006-02-26 12:13
Jag håller med Sonde angående bytet av Messi.
Han är den av stjärnorna som visat vägen dem senaste 2 matcherna.Ofattbart att Etoo inte byttes.Han hade inte många pass till rätt address.Vi kan inte skylla på Chelsea matchen för gårdagens insats.Det största felet låg som jag tidigare sagt på mittfältet.När ett mittfält rullar runt bollen som om det vore uppvärmning så kan man inte förvänta sig något.
Barcelona Marcos
2006-02-26 12:10
Det mesta har nu sagts om rasistattacken igår. Det är idiotiskt.

Det som var kul igår är att 8 av 10 utespelare igår var från Sydamerika, inklusive Deco som är född i Brasilien, börjar likna Inter :)

Men det är kul, för alla vet att den roligaste och mest tekniska fotbollen spelas i Sydamerika.

Därför är det extra löjligt att det finns racism på arenorna, lag är nu för tiden Internationella, detta gör att lagen dels spelar bättre och dels får mer supportrar jorden runt.

Visca Barca
Barcelona ED DA´ MAN
2006-02-26 11:30
Ämne: Håller helt och håll....
Spanien har enorma integreringsproblem i landet. Man ligger så långt efter t ex England att om man tog problemet på allvar så skulle man komma ikapp om ca.45 år. Det handlar om attityder som kommer ta generationer att förändra. Fotbollen i spanien vägrar vara först ut med att ta problemet på allvar. Vet inte om man ska begära det heller?
Johan D.
2006-02-26 11:22
Håller helt och hållet med Ashburn. Det är helt absurt att man verkar acceptera, eller åtminstone inte bry sig speciellt mycket, att mörkhyade spelare trakasseras på sin arbetsplats. Visst, fotbollsspelare är inget vanligt "nio till fem"-jobb, men t.ex. en lärare skulle ju aldrig finna sig i att bli behandlad på samma sätt som Eto'o blev igår. Det räcker ju antagligen med att kalla en lärare för "jävla idiot" så blir det full turbulens och hela skolledningen kopplas in. Men om en fotbollsspelare indirekt blir kallad en sämre människa p.g.a. dennes hudfärg, ja vad händer då? En tillsägelse till hans arbetsgivare, böter motsvarande priset för 10-15 biljetter och sen är det hela glömt. I England har man mer eller mindre löst problemet. Idag är flera av Premier Leagues toppspelare mörkhyade (Henry, Yakubu, Louis Saha, Essien, Sissoko...) och ingen av dem behöver stå ut med det som Eto'o m.fl. gör, förutom när de spelar i Champions League och UEFA-cupen och reser utomlands till t.ex. Spanien, vill säga. Engelska fotbollsförbundet får ofta mycket skit, men på den här punkten har de verkligen lyckats. Naturligtvis kan då även Spanien få bort rasismen från läktarna, även om England och Spanien inte är identiska som länder.
Barcelona ED DA´ MAN
2006-02-26 11:21
Är uppriktigt sagt ledsen över vad jag såg och hörde igår. Skulle vilja be om ursäkt för mitt språkbruk härinne direkt efter matchen.
Att se Samuel Eto´o bli hånad gjorde ont, att samtidigt veta att högsta instans(Spanska fotbollsförbundet) kommer vifta bort detta med att bötfälla klubben.

Har i många år hört att fotboll förenar människor. Om man inte värnar denna egenskap så kommer fotbollen dela upp människor i olika klasser.
Dags för UEFA och FIFA träda in. Kanske även stänga av våra kära lag från Europaspel?
Barcelona Tompa
2006-02-26 11:10
"Varför gör Zaragoza fansen sådär när de också har en mörkhyad spelare i sitt lag?"

Ja, jag undrar samma sak. Känns ssom de inte har särskilt högt IQ i alla fall.

Barcelona blaugrana9
2006-02-26 10:30
Varför gör Zaragoza fansen sådär när de också har en mörkhyad spelare i sitt lag?
Det var väldigt tråkiga scener.
Jag är glad att Eto`o var stark och fortsatte spela.
Synd att han inte gjorde mål men assist är också bra.
No al rasismo!
Barcelona Sonde
2006-02-26 10:14
Holländaren: Antar att våra åsikter går isär på ganska många punkter. Min kritik mot Gio och van Bommel kanske smäller hårt?

Ang. bytet av Messí så kan jag förstås inte veta den egentliga orsaken, men det är knappast första gången som Messí (och för den delen även Giuly) blir utbytt trots att Ronaldinho och Eto'o har presterat betydligt sämre. Han daltar ganska friskt med stjärnorna om jag får säga mitt, och där har han en del att lära från tränare som Capello m.fl.

Jag tycker generellt sett att Rijkaard gör skumma byten ibland. Hur många gånger har vi inte sett Gabri/Sylvinho/Gio komma in istället för Ezquerro/Maxi?

För min del är det för övrigt helt ok om du inte håller med i det jag skriver, det brukar nämligen vara ömsesidigt. Hur menar du förresten när du säger att matchrapporterna håller låg nivå? Beror det på rena språkfel eller för att jag väljer att publicera en subjektiv rapport? Om det gäller det senare är det ganska dags att lämna SF, för det vi skriver är subjektivt och det lär aldrig ändras. Annars är jag öppen för lite konstruktiv kritik.

Asfaltsbarn: Jag tror inte att jag kritiserade kommentatorerna för det? Bara nämnde det i förbifarten.
Barcelona Tompa
2006-02-26 09:33
Fruktansvärt tråkiga scener som utspelade sig igår på La Romaleda. Det är verkligen hög tid att spanska fotbollsförbundet tar i med hårdhandskarna mot alla rasistdrägg som besöker matcherna. Kändes så himla skönt att Barca gjorde mål direkt efter.
Barcelona asfaltsbarn
2006-02-26 08:47
Jontteee:

Holländaren är fri att tycka och tänka vad han vill om Sondes matchrapport. Det är den risken man utsätter sig för när man skriver något offentligt. Dessutom: ifall man aldrig fick kritik, hur skulle man då bli bättre?
Även jag tänker leverera lite kritik: Det är klart att kommentatorerna blir glada när henke kommer in. Det blir jag också. Det är ett VM som skall spelas i sommar och ju mer speltid henke får, desto bättre. Sen att han är het och gör mål i i stort sett varje match gör inte det hela sämre.
Han har helt rätt inställning som inte finner sig i att sitta bänken så länge han gör mål. Utan den inställningen är det svårt att bli bra. Den spelare som är nöjd med att sitta på bänken blir aldrig ordinarie.
Barcelona Jontteee
2006-02-26 03:20
Holländaren

Var glad att han gör det istället.
Som om du skulle kunna göra bättre, OK att han ska skriva en sjysst matchrapport men han skriver ändå vad han tänker ju.. SKRIV DU ISTÄLLET TÖNT
Annons: