/spanien/barcelona/forum/25079.aspx/spanien/barcelona/forum/25079.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona lloliii
2006-05-22 17:38
tycker backlinjen ska vara så här
Alves,rafa,puyol,gio andra hands
belleti,rodri,olegeur,sylvinho
Barcelona Sóm més que un club
2006-05-22 17:25
Om jag förstått det rätt var det inte frågan om ett världsrekordbud på Henry då han inte hade så mycket kvar på kontraktet och själv ville till Barça eller stanna.
Eftersom vi vann CL och ligan kan jag inte se att vi skulle behöva jaga anfallare av Zlatan-kaliber. Etoo och Ronaldinho har ju tillsammans gjort 60 mål i år. Nästa säsong lär även Messi ha blommat ut ytterligare och ger man Maxi speltid tror jag att även han är ett alternativ. I år behövde vi inte lägga en enda Euro på spelarköp och det gick ju hyfsat. Det jag ser som problematiskt är hur pass känsliga vi är när Puyol inte spelar. Vi skall vara tacksamma att han var hel och spelbar i den utsträckning han var. Tycker även att Oleguer är för ojämn och arsenalmatchen visade att han är för långsam mot den typen av motstånd (läs kvicka svenskar). Här behövs ett alternativ.
Barcelona Marcos
2006-05-22 16:59
Jag skulle verkligen inte tacka nej till en spelare som Ibrahimovic, han är trots allt en av världens just nu bästa spelare samt varumärke. Han har mycket talang kvar som måste odlas fram och Barcelona skulle vara en utmärk "åker".

Jag tycker vi inte bör klaga när så pass stora namn kommer upp på kartan. Var glada istället, en bred tupp gör oss ännu mer oslagbara. Jag menar vissa var helt ursinniga när det pratades om att Henry skulle komma. Vill ni inte ha förstärkningar eller? Om vi ska hålla kvar vår status och vårt övertag i Europa måste vi köpa in nya spelare, vi måste våga. Jag vill gärna att vi ska behålla nuvarande form i många år till. Då krävs det nya och hungriga spelare också.
Barcelona Carl McCoy
2006-05-22 16:22
Att Sevilla tackat nej till L-pools bud men är villiga att förhandla innebär inte att det är någon fara tror jag:
antagligen är det ganska klart med Alves övergång till Barca, bara det att man kanske vill trissa upp priset ännu mer. El Canejo blir säkert permanent i Sevilla efter detta. Lycka till Saviola!
Barcelona Nemo
2006-05-22 16:10
Liverpool och framför allt Benitez rycker i Alvés. Laporta borde agera fort om han vill ha Alvés på högerkanten nästa säsong.
Barcelona lloliii
2006-05-22 16:09
testar om ja kan skriva igen efter min avstängning
Barcelona Messínho
2006-05-22 16:02
Zlatan till barca skulle varit en mardröm!

Med hans arroganta sätt och sin klumpiga spelstil skulle han förstöta Barcelona.

Tycker mer att vi behöver en spelare som är målfarlig och som hoppar in om offensiven kör fast, en spelare som Forlan!
Barcelona La Rambla
2006-05-22 15:45
El conejo (kaninen) = Saviola

Han trivs i Sevilla och vill stanna, tydligen är känslorna besvarade av klubben. Därför anser man sig ha ett bra utgångsläge inför en eventuell värvning av Alves. Men frågan är om man nu nöjer sig med Belletti och Oleguer ytterligare en säsong. Risken finns. Känns som om man vill förstärka vänstersidan istället. Räknar man inte med både Gio och Sylvinho till nästa säsong? Vill kanske någon lämna? Frågorna är många. Svar kommer väl så småningom.

Tänk er bara. En högerkant med Messi och Alves och en vänsterkant med Dinho och Zambrotta. Outch, fotbollsporr. :-)
Barcelona Schubert
2006-05-22 15:38
Kaninen är Saviola.

La Rambla/

Låter inte bra, Alves måste vara första prio, han är ju så ung. Jag ser gärna Zambrotta också, men Alves måste komma först.
Barcelona Visca Barça i Visca Catalunya
2006-05-22 15:35
Vem är kaninen? Snackar vi om maxi eller?
Barcelona La Rambla
2006-05-22 15:31
_Barca:

Installera Google Toolbar, så kan du översätta alla sidor till engelska. Dock med lite grammatiska fel men fullt dugligt.


DeeJay:

Det är väl ingen som har snackat om Forlan som en ersättare för Eto'o? Han ska ju nöta bänk, vilket ledningen fått för sig att han accepterar. Sticker Eto'o får man nog börja snacka Torres, Tevez och andra anfallare.


Schubert:

10 mille är nada för Barcelona, speciellt inte när man har kaninen som borde ge mellan 3-5 miljoner euro. Tycker man i alla fall. Men samtidigt verkar man vilja ha en back som klarar spela både som mittback och vänsterback. Därför Chivu och Gallas nämns. För att inte nämna Zambrotta som även klarar högerbacken utmärkt. Verkar som om man inte tänker lägga krut och stora pengar på en renodlad högerback. Den känslan får jag.
Barcelona _Barca
2006-05-22 15:30
tycker faktist barca borde värva zlatan de hade vatt drömvärvning .. då hade vi fått sett barcas alla matcher. e-too - ibrahimovic - messi

ronaldinho

deco - Xavi

V.bronckhorst - pyoul - marquez - alves

.. ibra håller i bollen mkt mkt bra ..
Barcelona Schubert
2006-05-22 15:25
La Rambla/ Håller med om att det är fel att bli för känslomässig om Belletti bara för att han gjorde mål i CL-finalen. Så sentimental får man inte va. Man måste lägga allt krut på Alves. Om man nu tänkte lägga ett "världsrekordbud" på Henry så borde man ha pengar för att knäcka Pools 10 m-bud.
Barcelona _Barca
2006-05-22 15:23
La Rambla vet du någon sida man kan typ kopiera sen klistra in text så översätter den allt till svenska för kan inte ett pip spanska ... tacksam för svar ..
Barcelona La Rambla
2006-05-22 15:19
Visca Barça:

Tidning som spekulerar vilka defensiva pjäser Barca ska/bör investera i. Länk!

Verkar som om Gabri kanske följer med Ten Cate till Ajax. Perfekt klubb för honom

Schuster tror sig kunna värva Messi om någon kandidat till Reals presidentpost väljer honom som Reals nästa tränare. Good luck säger jag.
Barcelona _Barca
2006-05-22 15:18
tror ni messi kan få för sig att lämna barca för real??

de står nått på sport.es men vet inte vad?.. ¨

viva barca
Barcelona DeeJay
2006-05-22 15:18
La Rambla: Ingen inside-info, bara den info som finns i diverse media. Nämligen att Chelsea är intresserade av honom. Och om en annan klubb är intresserad av honom så finns ju chansen att han lämnar, även om det inte alls är självklart.

OM så blir fallet vill jag se Zlatan och inte Forlán i klubben. Har folk här helt glömt Forláns totala misslyckande i den senaste storklubben han var i? Vissa spelare pallar att spela i stora klubbar, andra inte.

tarrak: Zlatan har varit i Juventus under Capello. Då försvinner divalaterna ganska snabbt. Sen blir allt som har med Zlatan så jävla upphaussat i Sverige, oavsett om det är något positivt eller negativt.

barca1994: Jag har sett nästan alla Juventus matcher i år, och när Zlatan är i form så kan han göra makalösa saker. Han gjorde Juventus två snyggaste mål förra säsongen, t.ex.

Dessutom var han som sagt väldigt ensam i Juve, Trezeguet är ingen spelskicklig anfallare. i Barca skulle han få världens bästa offensiv runt sig och slippa ta allt ansvar själv.
Barcelona Schubert
2006-05-22 15:18
Ämne: Schubert

Säg mig,....
Ingen alls, det är sant. Men jag såg det som en stor nackdel hos Henke också. Barcas spel blev mycket sämre med Henke än t ex med Messi som kan utmana sin kille. Henke vänder bara om och passar bak till Belletti/Oleguer så fort han kommer i en mot en läge och sänker på så vis tempot.

Till viss del kompenserade Henke detta med sin extrema rörlighet och framåtanda. Kan Forlan visa det, vilket jag tvivlar på att han har, kan han ändå vara intressant.
Barcelona Cule-10
2006-05-22 15:15
Jag säger bara : LA TRIPLETA MAGICA!
det räcker med det.
Barcelona Visca Barça i Visca Catalunya
2006-05-22 15:14
Var kommer allt snack om Zambrotta ifrån? Någon som vet?
Barcelona La Rambla
2006-05-22 15:10
DeeJay:

Du som verkar ha inside information. Kan inte du visa mig några pålitliga källor som visar att Eto'o är på väg bort? Sen kan jag bara hänvisa till vad någon tidigare skrev. Har du sett Eto'os supernedtagningar på 45-60 meters pass från Edmilson och Marquez? Om inte det är teknik så vet jag inte vad teknik är. Och nej, jag tror inte Eto'o kan trixa med tuggummi som Zlatan. Men det känns som om det kan kvitta om han stänker in över 30 mål per säsong som han gör nu. :-)Forlan lär inte kosta €15M. Laporta har 25% i Riquelme att förhandla med. Forlan är nog ändå rätt så bra som backup. Bra skott, löper mycket. Be han gnugga in Henkes instruktionsvideo hur man löper i ett straffområde så löser det sig nog.


Det som oroar lite är att Alves kanske inte är så prio längre. Tack vare Bellettis avgörande mål i finalen verkar han ha fått "untouchable" status i truppen enligt katalansk press. Viss kan man bli känslomässig och Belletti kommer alltid att vara en av de stora precis som Koeman. Men snälla, låt inte känslorna styra för mycket. Belletti i all ära, men han ska inte vara ordinarie i Barca som jag ser det.
Barcelona tarrak
2006-05-22 15:10
Jag har redan innan varit inne på det, men jag måste säga att jag är förvånad hur mångaculé s som kritiserar Eto'o. I vilken annan klubb som helst hade han varit gud, men här blir det ett jävla liv så fort någon kan hitta något litet fel. Visst han kan vara lite självisk ibland, men annars gör man inte 26 mål. Visst han kanske gestikulerar lite onödigt mot medspelare, men det gör även Ronaldinho och 95% av alla toppspelare. Varför inte hylla honom för sina mål, sitt otroliga slit och sin lojalitet mot klubben?
Barcelona Visca Barça i Visca Catalunya
2006-05-22 15:09
Schubert

Säg mig, i vilken match såg du Henrik Larsson utmana sin motståndare! Tror nog det räcker med de anfallare vi har som utmanar sina motståndare. Tycker faktiskt att Forlan i barca kan bli riktigt bra. Don't ask me why men det känns så bara
Barcelona II Barça II - Rijkaard
2006-05-22 15:07
Schubert//
Jag har aldrig sett Zambrotta göra en dålig match, kämpar in i det sista. En riktig kämpe!
Barcelona tarrak
2006-05-22 15:04
Ser att Forzaa_Milan fortsätter att göra fin reklam för sin klubb. Bra jobbat!

DeeJay/ Om jag förstår dig rätt så anser du att Eto'o gestikulerar och gnäller för mycket och då vill du ersätta med Zlatan!!!??? Är det någon som gnäller och hänger med huvudet när det går dåligt så är det väl han?
Barcelona Schubert
2006-05-22 15:03
Sjukt nog kan ju faktiskt Zambrotta bli aktuell nu när Juve havererar. Håller med dem som haussar honom. Har sett 25+ Juve-matcher i år och han är alltid bland de bästa.

Forlan för 15 m Euro känns som ett överpris. Sen ska man inte glömma bort hans missslyckade sejour i Man U. Har han det som krävs för att lyckas i en storklubb? En Barcaanfallare bör kunna utmana sin kille en mot en och det kan knappast Forlan. Jag säger "nej tack".

Gabriel/ Cissé var bra i Auxerre men har misslyckats kapitalt i Pool som jag ser det. Jag vill inte ha honom. Trez har jag aldrig gillat; han gör ingenting förutom att dyka upp som gubben i lådan och stänka i en balja. Ingen större lirare. Drogba däremot är en bra spelare och kanske kunde bli aktuell, om Chelsea (mot förmodan) skulle släppa honom. Litet frågetecken för tekniken dock. Dessutom troligen dyr.

Crespo är förmodligen det bästa och mest realistiska alternativet av dem du nämner. Troligen inte särskilt dyr heller. Men själv skulle jag föredra C. Ronaldo. Jag tippar på att han skulle blomma ut ordentligt i Barca.
Barcelona Barca1994
2006-05-22 14:52
Ämne: La Rambla: Jag har a....
DeeJay! snälla ska man ha bra teknik för att spela i Barca eller? ärligtalat har du sett Zlatan spela i år??? skulle Zlatan komma till barca så skulle det bil stora problem, för han är en stor diva som älskar sig mer än sitt lag!!! jag förstår inte vad du kan bägera från Eto`o?? i första säsongen gör Eto`o 24 mål andra säsongen 26 mål!!!
Barcelona DeeJay
2006-05-22 14:41
La Rambla: Jag har aldrig tyckt att Zlatan är en målskytt, har alltid haft lite svårt att se var han fått det epitetet ifrån. Hans 16 mål i Juventus var personligt rekord i antal mål under en säsong.

Zlatan är mer en Ronaldinho-typ. En spelare som ska ha bollen rättvänd och sen slå magiska pass som få andra kan. Det är väl där Eto'o brister. Eto'o är ingen bollmottagare och han chippar aldrig fram en boll till medspelarna och friställer dom.

Och det behövs ju inte heller, eftersom Ronaldinho finns. Men tydligen så kan ju Eto'o vara på väg bort, och försvinner anser jag att man ska värva Zlatan istället för Forlán. Zlatan är yngre och passar nog bättre in i Barcas spel än Forlán.
Barcelona Gabriel
2006-05-22 14:37
Är folk verkligen ärliga när de påstår sig vilja byta ut Eto'o mot Zlatan? Själva tanken är faktiskt skrämmande. La Rambla har sagt det mesta om saken egentligen. För mig är det en förödmjukelse för Eto'o att ens bli jämförd med Zlatan. Juventus är för mycket lag för Zlatan, jag vill aldrig se honom i blaugranadressen. Det skulle göra ont i mitt Barçahjärta. Nu är det dessutom så att vi inte är i behov av att byta ut våran anfallare till någon annan. Det var lite skillnad med Kluivert som inte levererade, men det kan man inte säga om Eto'o. Med lite mer erfarenhet och skärpa så kommer Eto'o göra runt 5-7 mål mer än vad han redan gör i en ligasäsong.

Jag vill inte ha Forland i Barcelona. Det finns bättre alternativ för honom, men om det nu blir så att vi köper honom så är 15 mille för honom ett "råneri". Crespo är en spelare jag föredrar, men han lär i och för sig kosta en hel del. Det nämn ju även andra spelare på listan Bl.a Cissé, Trezeguet och Drogba. Alla är bättre spelare än Forland, men visst, de lär bli dyrare än honom också. Men vi ska även tänka på att det finns en stor risk att Juve flyttas ner till Serie B. Spelarna från den truppen kommer att handplockas ifrån storlagen.

Zambrotta vore en dröm, verkligen en dröm. Om det går att köpa honom så tror jag knappast någon av oss blir ledsna, tvärtom. Han och Ashley Cole är världens bästa vänsterbackar. Bara det att Ashley är yngre. Zambo är 29 år.
Barcelona II Barça II - Rijkaard
2006-05-22 14:22
Eto’o har en strålande teknik, den som hävdar något annat vet inte vad han/hon snackar om.
Har ni glömt hans mål mot R. Santander? Han dribbla förbi minst 4 backar för att sedan placera in bollen bakom målvakten. Han är helt klart en av världens bästa topp forwards!

Jag vill inte ha Forlan, han gjorde en bra säsong i Villarreal förra året men i år har han inte imponerat. Men vem vet kanske beror det på att han var borta från spel ett bra tag. Men det finns bättre alternativ.
Annons: