/spanien/barcelona/forum/25072.aspx/spanien/barcelona/forum/25072.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Rambla
2006-05-28 22:01
C.Ronaldo kan ni slå ur hågen direkt. Guily har fått förlängt kontrakt och är redan tänkt som andrahandsalternativ på högerkanten efter Messi. Ska Rijkaard då skaffa ännu en kantspringare? Knappast troligt. Enligt all rapporter vill man ha en spelare som påminner om Henkes karaktär. En spelare som kan spela på flera platser och inte klagar på över att sitta på bänken. Tycker ni att C.Ronaldo uppfyller de kriterierna? Skulle inte tro det va. Sen så har vi redan haft en liknande spelartyp i Barcelona, Quaresma. Han blev inte långvarig, vilket inte C.Ronaldo heller hade hade blivit i Barcelona.
Barcelona Schubert
2006-05-28 21:47
Gabriel/ För det första; kommer han, så kommer han att vara försteavbytare. Så mycket bänk tror jag inte att det skulle bli. Henke, t ex, har ju fått spela mycket, liksom våra mittfältare som inte varit förstaval. Dessutom har han varit bänkad tidvis även i United och jag har inte hört nåt gnäll därifrån.

Låt mig göra klart att jag anser att han är klart sämre än Messi. Han kommer aldrig att peta honom. Men som sagt, man behöver bra ersättare.

Jag vet inte hur mycket pengar det finns, och visst är det viktigt att förstärka backlinjen. Däremot tycker jag att det är dumt att köpa en anfallare som är ungefär lika bra som de anfallsavbytare vi redan har - i så fall kan man lika gärna strunta i det. Ska man köpa en anfallare, ska det vara en som verkligen förstärker laget. Därför är jag tveksam inför en sån som Forlan, t ex. Men visst, har man inte råd men Ronaldo har man inte; huruvida det är sant eller inte kan inte jag bedöma.
Sevilla Riquelme - el mago
2006-05-28 21:43
Ämne: Om någon missade tv4....
Finns det något ställe man kan se klippet från sporten?
Barcelona Gabriel
2006-05-28 21:38
Schubert

Och du tror att Cristiano Ronaldo hade respekterat ett eventuelt beslut att sitta på bänken? Han är fortfarande väldigt ung (21 år) och vill givetvis utvecklas till den ultimata världsspelaren som många anser att han har potencial till. Som jag sa, vi har redan Messi. En annan sak att tänka på är att Manchester United knappast kommer sälja honom för billiga pengar. Det kommer minst kosta runt 25-30 miljoner Euro, om inte mer för honom. Det har vi inte pengar till. Priovärvningar är ytterbacksplatserna. Hur mycket pengar tror du att det finns egentligen?
Barcelona Schubert
2006-05-28 21:31
Vadå onödigt med C Ronaldo? Ett lag behöver bra avbytare. Barca har åtminstone fyra fantastiska spelare på mittfältet (Xavi, Iniesta, Edmilson, Deco) och även de övriga två är helt OK men i anfallet är avbytarn ärligt talat inte i nivå med våra konkurrenters avbytare. Tänk om vi får längtidsskador på Eto'o och Dinho, ska vi då behöva förlita oss på såna som Giuly och Ezquerro? Nej, vi behöver åtminstone en ny klassanfallare. C. Ronaldo är en sån, och som sagt skulle han passa perfekt i vårt 4-3-3.

Såg också Dinhos uppvisning, härligt. Men är det verkligen den bästa uppladdningen att ha massa folk omkring sig jämt? Känns som förbundets girighet kan bli brassarnas fall. Vore verkligen synd i så dall.
Barcelona Gabriel
2006-05-28 21:29
Cristiano Ronaldo kan gärna fortsätta att dromma om att få spela i Barcelona, för det är just som en dröm det kommer att stanna vid. En dröm som aldrig kommer att bli till verklighet. Vi har redan Messi som är yngre och bättre. Till skillnad från C.Ronaldo så är Messi både ödmjuk och effektiv när han utmanar. Cristiano Ronaldo är en spelare som skulle passa in bra hos los mierdas - divornas lag. Samma med Zlatan. Jag vill aldrig ha honom i Barcelona då han aldrig förtjänar att bära våra fina färger.

Jag instämmer med andra. In med Alves och Zambrotta så är jag nöjd. Sen kan alltid en ersättare till Larsson vara välkommen. Behöver inte vara en "supervärvning" bara han är tillräckligt bra.
Barcelona Ride_The_big_one
2006-05-28 21:17
La Rambla

Han har iof blivit mer effektiv på senare år men som sagt en spelare som är ineffektiv är det sista vi behöver och show har vi nog med :D

Bring on Alves,Zambrotta to much to ask? :D:D:D
Barcelona La Rambla
2006-05-28 21:14
Självklart vill han spela i ett anfallsglatt lag som Barcelona som går bra, hellre det än i ett halvtaskigt Real. När hela fotbollseuropa känner till att Barça jagar en ersättare för Henke så hör ju spelare och dess agenter av sig till klubben och erbjuder sina tjänster.

Han har dock enligt mig inte något att göra i dagens Barcelona. Mycket show och liten verkstad. Alldeles för ineffektiv tycker jag.
Barcelona Ride_The_big_one
2006-05-28 21:13
Onekligen så skulle Cristiano Ronaldo sitta som gjuten i Rijkaards 4-3-3 system som en hand skulle göra i en handske då han är gjord för en 4-3-3 uppställning.

Vi får inte bli alltför giriga och bortskämda vi har bra med offensiva spelare en sak i taget förvaret som behövs rustas upp sen kan vi börja snacka om offensiva spelare.

Men jag förstår alla ni som börjar snacka om dessa offensiva spelare så fort de länkas med Barca man kan bara inte motstå :D

Gábinho!

Svårt på vilket sätt?

Om han vill bort från old trafford och Barca är intresserade så är jag 100 % säker på att han joinar frågan är bara vill han bort från benbrytar ligan och till den eleganta ligan?
Barcelona Messínho
2006-05-28 21:11
Vi har Ronaldinho och Messi! Vad ska vi med C. ronaldo? Visst hade han passat in men en helt onödig värvning!

Hoppas på Zambrotta och Alves!

força barça
Barcelona Carl McCoy
2006-05-28 21:00
Gabinho/
som du ser i länken här är C Ronaldos dröm att spela i Barcelona, så några problem att locka hit honom är det nog inte vilket du menar.

Sen kan man alltid diskutera vad han skulle tillföra laget.
Vi får hoppas att du har ett rätt iaf: att Alves kommer.
Barcelona Barca1994
2006-05-28 20:46
Ämne: Så ni vet skulle de ....
Robinho så oxå att hans dröm är att spela för Barcelona... men vad hände ju han gick till Real Madrid...
Barcelona Et0
2006-05-28 20:36
Ämne: Om någon missade tv4....
jag såg också vad ronaldinho gjorde!
helt sjukt.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2006-05-28 20:29
Om någon missade tv4 sportens inslag om Brasilien så missade ni verklige något.
Dom gjorde ett repotage uppe i Schweitz och intervjuade bla. Edmilson.

Huvudsaken var iallafall när dom visade Ronaldinho leka lite. Helt otroligt och visst har man sett saker i videos osv. men detta var något över det vanliga. Vilken teknik alltså, måste vara bäst genom tiderna.

Jaja!

D. Alvez, Zambrotta och Crespo skall värvas!
Real Madrid Gábinho!
2006-05-28 20:24
Så ni vet skulle de va svårt för er o locka C.Ronaldo då han sakt att hans dröm är att komma till Real Madrid.

Men typ 100% s'ker att Alves kommer i bytesaffär mot Saviola.
Barcelona Barca1994
2006-05-28 19:41
Barcelona leder över Real Madrid i BASKETBOLL
Barcelona Kamelen
2006-05-28 17:37
Saforcada//
Han har ju varit grym i Porto, det han presterade i Barca behöver man väl inte nämna?
Barcelona Saforcada
2006-05-28 16:18
Enligt skysports vill Chelski värva Quaresma... Undra vad de ser i honom?
Barcelona Carl McCoy
2006-05-28 16:11
ps. Chelsea aka Chelski aka Rubel FC har för tillfället inte mycket till själ. Man fösöker med Terry och Lampard men de är egentligen West Ham-killar från en annan del av London.
Barcelona Carl McCoy
2006-05-28 16:09
Det enda som står i Marca är som sagt detta om Lampards löneökning pga. av Barcelonarädsla, vilket är lite kul.

Nä, vi behöver ingen mittfältare och Gerrard får vi hoppas stannar i Liverpool. Precis som Puyol och Xavi står som symboler för Barca, står Gerrard som det för Liverpool. Sådant behövs för att hålla fotbollsvärlden vacker.
Barcelona Emperor of doom
2006-05-28 16:02
La Rambla:

Vad säger du om gerrard da?

han skulle knappast sänka tempot.
Barcelona Ride_The_big_one
2006-05-28 15:40
"The new Galacticos

Byt namn och gör det snabbt skadan är redan gjord men lite kan nog räddas!

Chivu är ingen vänsterback han är en mittback, inte den mest snabba backen så nej tack som ytterback kommer han in så blir det på innebacks positionen.

Barca bör inte inhandla fel spelar typ ser vi ut som madrid?2 ytterbackar vore en dröm men det blir nog bara 1 om man ska vara realistisk och en rörlig anfallare som kommer in :D
Barcelona La Rambla
2006-05-28 15:27
Heh Lampard, vad ska vi med honom till? Vad skulle han tillföra vårt spel? Skulle enbart sänka tempot. Nej tack, mittfält har vi tillräckligt bra. Det räcker att förstärka försvaret (kanterna).
Barcelona Carl McCoy
2006-05-28 15:16
grabbar...har någon en länk till sidan om världens rikaste klubbar som florerade här för någon månad sedan?

Också kul att Chelsea eventuellt ska höja Lampards lön t 200.000 Euro/vecka pga rädsla att han ska gå till Barcelona.;)
Barcelona el Flaco
2006-05-28 15:10
La Rambla//

Läste också den intervjun. Som du säger, det var härligt att höra Lejonet säga det. Då sover man tryggt om nätterna ;)

Tycker att med bl.a. Marquez så kan Mexiko gå långt i VM.
Barcelona La Rambla
2006-05-28 15:02
Skönast att läsa idag ändå:

"Om Milan står utanför dörren och knackar på?

Eto'o: Mitt råd till dem skulle bli att inte slösa med tiden. Svaret är NEJ!"


Såg ni Rafa Marquez igår i landskampen mot Frankrike? Snacka om att vara en mittback/pivote vars passningspel är av världsklass. Inte så konstigt att han går under nament 'Kaiser'.
Då snackar vi inte små sidledspass utan passningar på djupet, 30-40-meters krossbollar som landar på mottagarnas fötter. Härligt att se!
Barcelona el Flaco
2006-05-28 14:59
Juanito//

Okey, tack. Läste också för ett par veckor sen att Marquez håller på att få sitt medborgarskap. Det skulle verkligen underlätta gällande värva nya spelare.
Barcelona Juaníto
2006-05-28 14:49
el Flaco//
Tror du verkligen att Barcelona inte tänker på det? Båda har såvitt jag vet EU-pass och minst en av Marquez och Ronaldinho får det inför nästa säsong skulle jag gissa på.
Barcelona Blaugrana_1899
2006-05-28 14:48
El Flaco! / Nice! Då blir det en resa ner till Danmark då :)
Barcelona el Flaco
2006-05-28 14:40
Imorse läste jag att Barcelona även försöker köpa Ricardo Oliveira och Milito. Har dessa herrar EU-pass? Tycker inte Barça ska köpa spelare utan EU-pass, kommer bara krångla till saker o ting. Ska inte Eto'o och Marquez få spanska medborgarskap? Någon som vet?
Annons: