/spanien/barcelona/forum/25062.aspx/spanien/barcelona/forum/25062.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Deportivo danne.e
2006-01-16 14:21
här är fakta deco har alltid varit en filmare. inte bara i barca utan även i porto. den värsta av alla är dock ronaldinho. ronaldinho förtjänar nästan all beröm han får men man måste ju också kunna kritisera honom eller? hur många straffar han killen filmat sig till, skulle var kul om någon fördömde detta någon gång fast det är väl inte troligt
Real Madrid Ike
2006-01-16 14:20
Kan alla idoter, bara hålla käften om skiten. Att Deco ramlar många gånger är för att han får mer sparkar på sig än dom flesta.
Om ni verkligen känner så starkt för en spottloska som man såg att han inte ens siktade på snubben, då ere nå fel på er.
Han markerade bara BREDVID honom.
VEM FAN BRYR SIG.
Alla "hatar" Etoo nu, men alla vet också, att ingen av er skulle tveka en sekund att ha Etoo i ert lag. Då det inte finns en bättre spelare i La liga än honom, utanför Barca.

Fine Young Csaual... :
Ja vet inte va du är för jubel idiot, och vilka jubel idioter du spelar fotboll med, men NEJ det händer inte när jag spelar iaf, att vi springer och kallar svarta för apor.
Mindrevärdes komlpex? troligtvis inte då ha krossar La liga´s skytteliga, och spelar i världens bästa lag. Gå ut i pressen och gråta? Du måste vara totalt djävla störd.

Robey: Du kan ju ta din familj och klättra tillbaka i träden, är man så dum som sig, så hör man nog hemma där.
Spanien Fine Young Csaual...
2006-01-16 14:19
Mer patetisk matchkrönika än den om gårdagens match får man leta efter. Att först sitta och beskylla domaren för att inte ge Deco någonting osv? VAKNA!? Deco blev ju allt annat än hårt tagen igår, han föll flera gånger bara för att luften vibrerade sidan om honom! Mer överskattad spelare får man leta efter. Att Bilbao spelaren går fram och rycker i hans tröja är duktigt onödigt, men tro fan han tröttnar när dom jagar kvittering och Deco ska filma. Decos utspel är så jävla löjligt, så jävla lågt.
Sen till den andra idioten Eto'o, vad fan är hans problem? mindrevärdes komplex? okej att Bilbao spelaren säkert slängde ur sig både det ena och det andra men sånt händer på en fotbollsplan! ingen här som spelat fotboll? och OM det nu var något rasistiskt som sades, varför inte bara knipa käft och gå ut och gråta i pressen som vanligt? nej, en spottloska är ju i det läget mycket bättre?
och han vill bli världens bästa spelare, då får han fan mogna...
Barcelona Kim
2006-01-16 14:18
Ämne: Halderot.

Oavsett....
Som jag skrev i rapporten så anser jag att det är ytterst olämpligt att spotta mot någon motståndare. Men att det skulle vara det mest förnedrande man kan utsättas för håller jag inte alls med om. Ett rasistiskt påhopp, som mycket väl kan ha varit anledningen till loskan, är en i allra högsta grad förmildrande omständighet om det ska talas om avstängningar.

Att Clemente inte skulle ha syftat på Eto'os hudfärg är naivt att tro. Dom som klättrar ner från träden, är bara ett substitut för ordet apa.

Eto'o sa en gång att om publiken har betalat för att se en apa så ska dom också få se en. Om det nu är apor som spottar, som Clemente sa, gör det då spottloskan legitim?

För er som inte förstod att det sista var sarkasm, så talar jag nu om det för att slippa fler påhopp.
Ronaldo_Robinho_Real
2006-01-16 14:10
Vet ni om Etoo kommer få någon avstängning för det han gjorde ?? och när kommer det beslut om det??..
Barcelona Der Afro
2006-01-16 14:02
Skönt författad krönika av Kim H. Bra jobbat!
Barcelona RuudvantheMan
2006-01-16 14:02
varför inte sen då xavi är tebax
van bommel - xavi - edmildnson elelr va han heter. ?
Atlético Rueda
2006-01-16 14:01
Mitt uttalande om Eto'o var inte något försök att omvända er på något sätt vill inte ha er på min sida iaf. Eto'o och ni hjärndöda på detta forumet har fått mig att tycka illa om Barca. Att ni kan skydda en spelare som spottar mot folk på fotbollsplan är ju bara patetistk, det hör fan inte till fotboll. Alla 12åringar som "älskar" Barca för att det går så bra just nu kan lika gärna sluta kommentera eftersom ni går över till Real Madrid när dom nästa sesong tar över.. Tyvärr men tydligen så håller inte svenskafans anhängare så hög klass som jag trodde. Ni vet vilka jag snackar om och ni andra behöver inte ta åt er, ni är säkert grymt trevliga.
Barcelona RuudvantheMan
2006-01-16 14:00
deco är så överskattad ,filmare och så fult av han igår!! sötr mig sen han spela mot oss ()man united) filma till sig en frispark som det blev mål som gjorde så vi åkte ut!.
etoó oxå fan va onördigt igår asså. snacka om att han får avstängning sen .. så onödigt.
Han sa väl till deco " sluta filma upp med dej din döskalle, så fick han ryktet, hett temperament"
ps.: slå chelsea nu!
Lionel Messi
2006-01-16 13:55
Fan va jag hatar Deco, han har varit en flopp från första början till idag i Barcelona. Giuly har inte heller imponerat så värst mycket.
Fattar inte varför en sån skitspelare som Deco ska spela i just Barcelona, han förstör hela laget!
Dåligt av en sån klasspelare som Eto'o att gå ner på sån låg nivå att spotta på killen.
Real Madrid Max
2006-01-16 13:54
Halderot.

Oavsett vad Exposito sagt kan du döma Etoo. Man spottar inte på någon på en fotbollsplan eller någon annanstans. Om basken sagt något rasistiskt (han tilhör en rasistisk klubb så varför inte..?) skall han givetvis ha sitt straff han med. Men om det nu är så är det bara en förklaring till Etoos loska. Någon ursäkt finns inte.

Clemente kan dra åt helvete. Nu som alltid. Fast detta var nog mer obehagligt än på länge.
Barcelona #7 Larsson
2006-01-16 13:44
Spelar Barcelona i spanska cupen på onsdag?
I så fall är det nog därför som Sport-Expressen sänder... :)

Vi vet ju alla att Henke lär få chansen från start och hade det inte varit för det så tror jag knappast att Barca-fansen fått den här möjligheten, så det är ju bara att tacka och ta emot, eller hur? :)
Barcelona Der Afro
2006-01-16 13:42
Trist att Van Bommel blev utbytt när han var så strålande i andra. Rijkard blir jag aldrig klok på men han vet kanske vad han gör.

Synd att Deco fick rött (välförtjänt förstås) och att han faller så lätt. Annars kämpade han bra!
Barcelona AlexC
2006-01-16 13:30
Vbg:arn

Spottar gör bara de som klättrar ned från träden (översatt av Aftonbladet)

Det är ju väldigt svårt att inte det att inte få det till att syfta på en apa. Att kalla en mörkhyad spelare indirekt för apa ÄR rasistiskt.


Vidare sitter jag bara och väntar på att Red. skall stänga av mindre begåvade varelser såsom Rueda & Robey.
Barcelona Vbg:arn
2006-01-16 13:19
Man måste ha en väldigt god vilja om man ska få kommentaren om träden och spottloskor till att bli något rasistiskt.

Han menar väl bara att det var jäkligt omoget, det hade varit en annan sak om han sagt "Inte konstigt att Eto'o gör så, hans sort från träden brukar göra sånt".

Det har sagts värre saker än Bilbao-tränarens kommentarer, helt klart.
Barcelona Don Pedro bryggaren
2006-01-16 13:15
Jösses!

Jag skall med grabben och se FBC-AM. Någon som vet hur man kan kolla på träning, före eller efter matchdag?
Barcelona Patrik
2006-01-16 13:14
Rueda

Att önska en skada på en spelare är något av det lägsta man kan önska en spelare. Om du menar allvar tycker jag att du bör bli avstängd. Riktig fotbollsmördar-mentalitet.
Villarreal Robey
2006-01-16 12:41
Killa

Du känner mig inte personligen så du kan inte komma med ett sånt uttalande. Min bästa kompis är utlänning så varför skulle jag vara det?!
Jag ogillar vissa svarta men det gör mig inte till rasist. Jag ogillar vita också. Eto gillar jag inte och det har inget med att han är svart o göra!
Barcelona Killa
2006-01-16 12:13
Robey\Du är en rasist.
Barcelona barcelona-z
2006-01-16 12:08
Fan va ni Real fans oka ljuga om Eto´o alla vet riktiga orsaken varför eal o villareal hata Eto´o e fö att han gö mål mot dom två lagena,se på Eto´o statistik mot Real, de e just därfö realfans hata honom,tala om beteende va gjode R Carlos mot Eto´o inne i straffområde ?nä Barca slog Real 3-0...Barca vinner ligan de räcker för mig o Eto´o ja älskar honom eftersom han gör mål mot Real ganska ofta
Barcelona Killa
2006-01-16 12:04
Jag älskar Etoo. Vilka fans är det som inte gillar Etoo?
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 12:02
vem fan bryr sig ärligt talat om ni gillar eller hatar Eto o! de är klart ni real madrid fansen inte gillar honom för han gör mål alltid mot errrrr!!!! men vi älskar Eto
Ronaldo_Robinho_Real
2006-01-16 11:51
Inte undra på att många Fans inte gillar Etoo när han beter sig på det viset..
Barcelona Chancho
2006-01-16 11:49
Jag satt o såg matchen igår live i Nou Camp och det var verkligen spel mot ett mål och hade inte behövt vara en 2-1 seger utan kanske snarare 4-1. Angående Etos spottloska såg man inget från där jag satt och Decos utvisning var nog korrekt, det syntes på hans kroppsspåråk. Han tog den och vände och gick. Synd, men det som är mest synd är dessa rasistiska uttalanden av människor som inte verkar ha mer vett än hjärntvättade nazi tyskar under andra världskriget.

Jag förstår inte vad spottloskor har med apor att göra. Att spotta på någon är förfärligt dåligt gjort, men det har inget med någon apa att göra. Det är bara rasister som gör så. Om det hade varit någon vit kille som spottat så skulle folk inte prata om apor och sådant. Så lägg ner sånt där skitsnack. Ska gå i veckan och ta några fina bilder så ni kan lägga upp här på sidan senare!

Trevlig arbetsvecka cules!
Barcelona Woods
2006-01-16 11:47
Rueda
Visst tyck illa om honom, samtidigt som det är passande att komma in och lätta ditt hjärta just idag, är det oerhört ointressant för alla oss här inne som har en precis motsatt åsikt som du. Vill du omvända oss? A'int gonna happend!
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 11:44

det är inte så konstig att folk hatar Eto o! HAN GÖR JU MÅL MOT ALLA LAG! HAN ÄR BÄST
Barcelona -Frasse-
2006-01-16 11:44
Rueda

Ja, att ha hjärta och hjärna är väl ingeting man kan beskylla dig för.
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 11:44
Ämne: Har alltid tyckt ill....
det är inte så konstig att folk hatar Eto o! HAN GÖR JU MÅL MOT LAG! HAN ÄR BÄST
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 11:40
oki robey Laporta har betalat domaren som vanligt! men vet du vad du ska göra??? du ska sticka här i från för såna maännskor som du vill vi inte här inne!!!!
Atlético Rueda
2006-01-16 11:38
Har alltid tyckt illa om Eto'o han är grinig och jävlig spola honom hoppas han skadar sig i afrikansa mästerskapen och blir förlamad. Henke kan ta över han har lite hjärta och hjärna.
Annons: