/spanien/barcelona/forum/25045.aspx/spanien/barcelona/forum/25045.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Etoo_
2006-09-25 10:58
Vad har hänt med Kharles? Han har inte skrivit sen 2005? Varför? Lagt ner?
Barcelona Tiago
2006-09-25 10:53
Jag förstår inte varför gamle gode Canizares alltid ska spela nån sorts pajjas när han kommer till Nou Camp. Och sen dom som klagar på deco lägg ner han frösöker ju iaf alla kan inte ha en lyckad dag jämt han sliter iaf och tar många avslut och det är inte ånga som gör det tycker dom skjuter alldeles förlite våra spelare sen visst han slog bort en del passningar men det är sånt osm händer. Sen Iniesta vad ska man säga om grabben ända sen Xavi blev skadad förra säsongen har han vart lysande och hans inhopp är guld värda för barca han lyckas alltid på nått sätt lyfta laget.
Barcelona Ravo
2006-09-25 10:12
Bra rambo ^^ man ska inte säga att han spelade dåligt medan han kämpade och kämpade, gillar inte när folk börjar klaga att han inte är värd att spela efter en match
Barcelona Menos Mal
2006-09-25 09:45
Om man ser till den andra halvleken så, visst är man lite besviken, men 1-1 är fortfarande inget dåligt resultat. Vi är obesegrade än så länge och det har bara gått 4 omgångar!

Det måttar gott!

Siempre Barca!
Barcelona Rambo~
2006-09-25 09:17
Ärligt talat alla ni som säger att Deco spelade dåligt är tragiskt dumma...Han var en av få som försökte sig på långdistansskott. Även om han fick felträff flera gånger så tro mig den kommer hamna i målet med tiden, Deco hade bara lite otur igår. Angående passningarna så hade hela laget problem.Iniesta helt klart matchens lirare vilken snubbe, och ETO ÄR KUNG SÅN KRIGARE HAN ÄR. Ronaldinho helt osynlig i första lite bättre i andra.
Barcelona Evička
2006-09-25 08:39
Ämne: Iniesta måste spela!....Visst måste han det. Samtidigt som jag kan se en poäng i att han får komma in i ett senare skede, pigg och fräsch. Han kan störa en lite tröttare motståndare ännu mer då. Igår förändrades ju bilden helt klart när han kom in. Vad vi inte vet är hur det hade sett ut om han spelat från start. Jag är inte så säker på att det hade varit någon större skillnad. Iniesta hade sett spelet från sidan under första hade lite en annan bild av spelet än de som var i spel. Det är alltid lättare att utifrån se vad som behöver göras och skap förändring.
Barcelona Messias_87
2006-09-25 07:53
Iniesta måste spela! Om det är Deco eller Xavi som petas spelar ingen roll för mig. Det är sällan man ser Deco eller Xavi fylla på i anfallet. De vill hela tiden hämta boll nere i backlinjen - det räcker med att en av dom gör det. Varje gång Iniesta spela så storma han målet!
Barcelona Ravo
2006-09-25 07:31
Achkedmam//
håller med dig där ^^ men rijkaard kanske ger saviola en chans nu
Barcelona Ravo
2006-09-25 07:30
varför hatat de flesa deco nu?! han gjorde en "bra" match, han sprang mer än vad vissa gjorde och kämpade men visst han fick inte in alla passningar och sånt men förra säsongen älskade ni honom ju :S skärp er sluta anklaga dem efter en match!!
Real Madrid AckeDman
2006-09-25 03:26
Bra match idag... hög nivå på spelet med en av världens defensivt bästa lag och säkert världens offensivt bästa lag.

Den riktiga matchen i matchen var idag Valencias defensiv mot Barcas offensiv.

Finns det någon spelare som sitter löst i Barcas startelva så är det nog Xavi. Edmilson kan man inte byta mot Xavi och eftersom Iniesta är i en sån galen form så är det nog Xavi som kommer få nöta bänk.

Om ni förlorar Saviola på fri transfer så är det nog en av dom största ekonomiska förlusterna ni kommer göra på ett bra tag. Snubben måste vara värd minst 15 mille efter ett bra VM.

Vad ligger hans lön på för nivå igentligen? Bara så att man förstår varför det sägs att han har en hög lön.
Barcelona hammabarça
2006-09-25 01:45
Diskutera religion, politik och annat skit på nåt annat ställe. Det här är ett Barcelona forum, svårt att inse? Så extremt trött på all jäkla tjat om Bosnien, islam och massa annat skit som inte har någonting med fotboll att göra.
Barcelona Sassinho
2006-09-25 01:37
Forca_Blaugrana

ärligt talat du måste ha feta attityds problem
för det första ja e oxå mussla men jag diggar usa endå ! visst dom gör mkt fel men vadå muslimerna som dödade så många oskyldiga 11 september e väl inte mkt bättre? iaf skit i politiken nu för det här e barca forum o inge jävla fn möte...

dessutom måste jag försvara la_rambla för han e nog en av de som vet mest o är en smart snubbe.. jag smörar inte för att försöka få ngn kompis jag skiter i det helt men han skriver mkt bra saker !

och deco..vi alla har irriterat oss på honom men ifall du har följt barca ett tag så när han är bra så är hela barca det..det är då vi vinner matcher visst han har en nyckelroll och det låter logiskt men VARFÖR har han det då?

tack för mig...
Barcelona Södan9
2006-09-25 01:03
Synd att vi inte fick 3 poäng idag men med tanke på hur svårt vi haft hör Valencia tidigare så kanske vi ändå bör vara nöjda med 1 pinne.

Deco hade ingen lyckad dag idag, men det är Deco antigen fågel eller fisk och så har han alltid varit.

Edmilson hade inte han heller en bra dag vilket är ovanligt när Barca möter bra motstånd då han brukar vara en av dom viktigaste på plan. Helt rätt byte av Rijkaard att plocka in Iniesta som med hans form borde fått starta.

Kul för Saviola som är tillbaka på planen för Barca, hoppas bara att han spelade tillräckligt länge för att kunna inse att det är roligare att spela fotboll än att bråka om pengar och därmed går med på en lönesänkning genom att skriva på ett nytt kontrakt.

Forca_Blaugrana:

Ang jämnförelsen med La Rambla och Bush så tycker jag att det är väldigt onödigt att skriva så om en person som alltid hjälper andra och har hög klass på sina inlägg. Sen så vet jag inte om politik som inte hör till Barca är specielt relaterat till detta forum? vad tycker du? ;)
Barcelona La Rambla
2006-09-25 00:34
Forca_Blaugrana:

Ursäkta men är du helt bakom flötet? Har du träffat George Bush eftersom du anser att jag uppför mig som honom? Vadå tror att jag vet allt bäst? Har jag någonsin påstått detta? Nej, säg som det är istället. Det svider hos dig när någon tar för mycket plats och du inte får stå i centrum. Visst är det väl så?

I pm? Eh, nej skulle inte tro det. Jag har ingenting att diskutera med dig i pm. Låt mig bara vara ifred, så blundar jag när du är här.


Suñol_:

Heh, :)

Bona nit a tothom!
Barcelona Evička
2006-09-25 00:27
Forca_Blaugrana:
Du får tycka vad du vill om andra skribenter, men när du skriver "håller med er alla" undrar jag varför du blandar in mig. Jag håller inte med dig.
Bona nit
Barcelona Evička
2006-09-25 00:24
DEt är möjligt att 1-1 var rättvist om man ser det objektivt, vilket jag av förklarliga skäl har lite svårt för. Valencia hade spelet i första, de spelade bra, men vi spelade samtidigt dåligt. Hade Barça rört sig lika bra som i i andra tror i varje fall inte jag att Valencia hade fått med sig någon poäng.
Barcelona Forca_Blaugrana
2006-09-25 00:24
La Rambla:

Ursäkta mig Senor, men det enda jag påpekade var att du uppförde dig som Bush, dvs tro att du kan mest och du har faktiskt uppfört dig så mot många madridister på detta forumet.

Och varför är det ett måste att hata USA om man är muslim?

Hur som helst... låt oss inte snacka för mycket om detta utan vi tar det PM Senor Rambla.

Jag har faktiskt inte snackat politik idag så därför så har du ingen rätt att ta upp det. Sluta med det.

Hur som helst.. vi tar det PM!
Barcelona Suñol_
2006-09-25 00:23
La Rambla// Bli kallad för George Bush är inte rosor ;) Einstein däremot är väl helt ok, men kopplingen mellan dom båda är inte helt uppenbar eller vad säger du? ;)
Real Madrid Merengues
2006-09-25 00:16
Glömmer inte många att Valencia faktiskt spelade väldigt bra i första halvlek. Trots att Barcelona kanske är europas bästa lag för tillfället innebär ju inte det att andra (mycket kompetenta) lag kan spela bättre i vissa matcher (eller halvlekar). I första halvlek låste Valencia mittfältet effektivt och ställde om giftigt och var trots allt bara en stolpträff ifrån 0-2. Nu har Barcelona en sån tyngd framåt att Valencia inte orkade stå emot i två halvlekar men 1-1 var i mitt tycke ett rättvist resultat
Barcelona La Rambla
2006-09-25 00:15
Forca_Blaugrana aka ultas_bosnien och vad fan mer du heter:

Okej att du är muslim och hatar allt vad USA är, men att likna mig vid Bush tar jag som en förolämpning. Vad ger dig den rätten? Har jag skrivit något åt dig? Du är nog den sista som ska uttala sig. Du som blir avstängd i stort sett varenda vecka för dina j-a politiska och religiösa budskap på det här forumet.

Jävla spoling!

Bona nit!
Barcelona LarsTommy
2006-09-25 00:13
Min blogg på Bredsida.se handlar idag om de två utländska lagen i mitt hjärta, där Barca är det ena. Lästips för den som är intresserad!

Mvh
LarsTommy
Länktips: www.bredsida.se
Barcelona La Rambla
2006-09-25 00:12
Iniestas 1-1. Otroligt vackert anfall.
Barcelona Evička
2006-09-25 00:10
Amunt:
Dte är inte helt lätt att diskutera med andra i deras forum. Försöker man bemöta ex Real Madrid blir man attackerad ganska grovt (OK inte av alla, det finns några vettiga maränger) och mer eller mindre ombedd att dra till ett varmare ställe.

(Jaja, jag kanske retades lite med dem, men faktiskt inte så farligt)
Barcelona Forca_Blaugrana
2006-09-25 00:10
Håller med er alla, La Rambla borde sluta uppföra sig som Albert Einstein eller som George Bush.

Annars var det väldigt komiskt att höra Magnus Hedman totalsåga damfotbollen, haha... jag såg inte ens matchen, jag bryr mig inte alls om det... det var kul att någon äntligen kunde säga sanningen och sin åsikt utan att behöva frukta kritik från feminister.

Angående matchen så måste ni inse att oavgjort är inte förlust och vi måste inse att det kommer bli jobbigt denna säsongen ända in till slutet då Madrid tyvärr är bra denna säsongen. Men ännu en viktig sak är att Saviola får spela för han var riktigt bra under dem minuterna han var på planen.

Samtidigt börjar jag mer och mer störa mig på Deco. Denna mannen är långsam, dryg, passar fel, kaxig, uppkäftig, skjuter när han inte ska, stoppar kontringar, jobbig att se på, osv...

Ersätt honom med Iniesta!

Annars önskar jag er alla en trevlig natt! Laku noc allihopa!
Barcelona Suñol_
2006-09-25 00:09
Amunt!// Ja här är vi Nietzscheaner hela bunten ;)
Barcelona La Rambla
2006-09-25 00:06
Amunt!:

Missförstå mig inte. Jag har ingen lust att gå in på andras forum i någon polemik. De får skriva vad de vill, men man önskar ju att några kan vara lite mer objektiva istället för att klaga på allt annat och fan och hans moster. :-)

Vi är stolta, åtminstone över andra halvlek då det endast var ett lag på banan. Första halvlek är en besvikelse däremot.
Barcelona Evička
2006-09-25 00:06
La Rambla:

Nej, och att de blir det tyder väl på en viss kompetens i alla fall. :)
Barcelona Boixosnois76
2006-09-25 00:02
Måste bara säga att även om Barca bara fick 1-1 så visade Barca styrka genom att höja sig i andra, men samtidigt så självklart tycker jag att vi får krisitera spelarna, dem får betalt för att spela och i slutet av dagen så försvinner spelarna medans klubben består. Så för min del ut med Deco och in med Iniesta(kul att se honom göra mål nu också)
Valencia Amunt!
2006-09-25 00:02
Men La Rambla, istället för att klanka ned på vad folk skriver på andra forum där du är så kanske du borde ta och snacka med dom istället.
Det är om något annat mest tragikomiskt, att ösa skit på vad andra skriver när dom inte ser det.

Sett er göra samma sak med Madrid-forumet, visst är det kanske inte så jättebra stämning där men för i helvete, fokusera på vad ni själva skriver,ni är just nu världens bästa lag och ska vara stolta över det och inte dra ut en massa med saker som folk från andra forum skriver, det känns ju som någon sorts övermänniskoattityd.
Barcelona La Rambla
2006-09-25 00:00
Evièka:

Ok, jag stör mig på det men det är knappast så att jag känner att jag måste gå i svaromål på andra forum när det lipas. Men liksom, ska laget Barcelona be om ursäkt för att några inkompetenta kommentatorer i Sverige blir saliga av underbar fotboll? Det liknar mest bara bitterhet och avundsjuka för att några andra än deras eget lag lovordas. Dagisnivå. :)
Annons: