/spanien/barcelona/forum/25042.aspx/spanien/barcelona/forum/25042.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Capitán
2006-09-25 23:54
Visst är det borta mot Bremen, och Bremen är inte ett dåligt lag. Men den här matchen kan ha lite mer psykologisk betydelse än poängmässigt när det gäller Chelsea-mötena. Med tanke på att Chelsea vann mot Bremen med 2-0 (på Stamford Bridge dock)så blir det ett bra psykologiskt övertag för Barça om vi kan vinna bortamatchen. Vad jag tycker är viktigt är att spelarna tänder till ordentligt i början av matchen och att man får se målchanserna komma redan efter 3 minuter. Det är då som Rijkaard vill ha sina mål. Ett tidigt mål skulle kunna följas av ett till, kanske två i de efterföljande 20 minuterna. Vi måste få upp pressen på Bremen och se till att det är vi som spelar boll på deras planhalva så mycket som möjligt.
Aja, tråkigt igår med tanke på att kvitteringsmålet kom så snabbt så trodde man på att ett annat skulle ramla in. Men så blev det inte tyvärr. Man får bara blicka framåt nu iaf!
Barcelona Evinha
2006-09-25 23:53
Nja, jag vet inte. DEt känns ju som om det är på den kanten det är lite svagt för tillfället. Ja, inte bara för tillfället förresten. Jag har en känsla av att om det skulle dimpa ner en vänsterback så hade det redan gjort det. jag tror att vi får hålla tillgodo med dessa båda.
Etoo_
2006-09-25 23:52
Ämne: Jag har svårt att fö....Fattar inte hur dom vill ha kvar dom! Dom ska bort och så ska en ung vänsterback in! Clichy?

Men problem är att Gio o Sylvinho är vana vid Barcas spel och har varit med länge nu,så det skulle bli kaos om båda lämnar. Båda har kommit in i Barcas spelide och sen om det kommer 2 nya så blir det kaos tror jag.
Barcelona La Rambla
2006-09-25 23:48
Jag har svårt att förstå att både Txiki och Rijkaard verkar vilja satsa på Gio och Sylvinho även till nästa säsong. Åtminstone om man ska tro på alla rapporter. Det borde satsas på en lite yngre förmåga och behålla endast 1 av de två. Men kanske är det en rökridå, rätt vad det är så kanske det dimper ner en ny vänsterback till nästa säsong. Sen kanske det är lite orättvist att bara klaga på Gios defensiva spel, när han har Ronaldinho på sin kant som vad det verkar är befriad ifrån allt defensivt ansvar. Det brukar ofast räcka men mot defensiva lag som Valencia som är giftiga i sina omställlningar får man ibland betala priset, som igår.
Etoo_
2006-09-25 23:46
Och så vilja att Saviola får mer chanser! Såg ni igår! Vilka tunnlar o dribblingar! Synd att han inte avgjorde!
Etoo_
2006-09-25 23:43
Alltså gillar inte Sylvinho,vet inte varför. Alltså jag tycker att han ska spela i Ligan mot dom lite sämre lagen.
Barcelona Evinha
2006-09-25 23:42
.Sen ska vi väl hoppas att Chelsea åker på däng, men det är väl en nåd att stilla bedja om är jag rädd.
Barcelona Evinha
2006-09-25 23:40
Ämne: Skulle vilja se Bell....
Du vill ta bort Sylvinho då, förstår jag. Mm, jag vet inte vem av dem jag föredrar. De kan båda ha fantastiska ögonblick och förfärliga halvlekar
Barcelona La Rambla
2006-09-25 23:37
Det vore ju eländigt att förlora den här matchen i allafall. Då blir Chelsea-mötena desto avgörande för ett avancemang. Hemska tanke.

Edmilson hade det tuff ja, han stressade ideligen av Villa och Silva under första halvlek. Det är inte lätt då. I andra halvlek kom en fräsch Iniesta, som redan på förhand är en snabbare spelare än Edmilson, och trötta Valenciaspelare orkade inte fullfölja pressen lika intensivt. Inte för att det hade spelat någon roll, Iniesta är för bra för dem. :-)~
Barcelona Evinha
2006-09-25 23:37
Så mycket som han tränade igår, så borde han kunna träffa på onsdag. Han kan ju inte misslyckas jämt, tycker man. :)
Etoo_
2006-09-25 23:36
Skulle vilja se Belletti på högerkanten och Zambrotta på vänster,det skulle kanske bli nåt.
Etoo_
2006-09-25 23:35
Evinha:
Hehe,men Deco måste höja sig lite mer. Han var bra mot Valencia men måste träffa målet mer men det kommer med tiden
Barcelona Evinha
2006-09-25 23:29
Med tanke på vilka som är med verkar det ju inte otroligt med en sådan line-up.
Etoo_
2006-09-25 23:28
Evinha:
aa det kommer bli tufft! Därför måste Edmilson vara på hugget imorn!Såg ni mot Valencia,han tappade bollen sprang efter o glidtacklade tillbacka bollen,det va fett nice

La Rambla:
aa ett oavgjort skulle inte vara dåligt,det är ju borta och bremen är bättre i år! Men när det gäller Barca ska det alltid vara 3 poäng :)
Etoo_
2006-09-25 23:25
Så tycker jag vi borde starta mot Bremen:
Valdes
Zambrotta-Puyol-Thuram-Sylvinho
Edmilson
Iniesta-Deco
Messi-Etoo-Ronaldinho
Barcelona La Rambla
2006-09-25 23:24
Ok, självklart vill man alltid ha 3 poäng, men ett oavgjort resultat ska vi nog vara nöjda med. Som det har sett ut de senaste matcher så presterar inte Barça bra fotboll i 90 min, bara stundtals.
Barcelona Evinha
2006-09-25 23:22
Etoo:
Och vinst måste det bli för Bremen också, annars blir det oerhört svårt för dem.
Etoo_
2006-09-25 23:22
Dom vilar mot Bremen:
Javier Saviola, Gio Van Bronckhorst, Rafael Márquez and Santi Ezquerro.

Truppen:
Valdés, Jorquera, Iniesta, Ronaldinho, Edmílson, Belletti, Puyol, Gudjohnsen, Eto'o, Xavi, Giuly, Oleguer, Messi, Zambrotta, Deco, Thuram, Motta, Sylvinho.

Barcelona Evinha
2006-09-25 23:21
JA, jag menar inte att det på något sätt är ett dåligt lag, tvärtom. De spelar i sina bästa stunder lite likt Barça, dvs anfallsfotboll. Och Klose är vass.
Etoo_
2006-09-25 23:19
Det gick ju bra för Bremen,dom fick 1 pinne mot Hamburg borta. Borowski gjorde målet och värkar vara i form. Vi får inte glömma mot Chelsea hur nära dom var på att nå ett oavgjort resultat,Klose hade inte marginalerna på sin sida då. Och nu har dom hemma plan. Men vinst måste det bli för att det blir tufft mot Chelsea i år.
Barcelona La Rambla
2006-09-25 23:16
Oavsett hur det gått i Bundesliga så kommer de att höja sig i CL. Det kommer att bli en stentuff match, det är jag övertygad om. Jag hoppas att spelarna och Rijkaard är införstådda med det. Rijkaard är jag inte orolig för, han visade förra säsongen i CL att han har respekt för alla moståndare på bortaplan. Det är en fördel att vi mötte Werder då för nu vet laget vad som väntar. Hårt jobb i 90 min och inte bara tokoffensiv utan lite mer tillbakadraget vore att föredra.
Barcelona Sassinho
2006-09-25 23:10
ja måste bara få säga att deco är gör väldigt många bra saker på en match men han gör lika mkt dåliga saker..med BOLL dårå visst han kämpar nästan mest om inte mest av alla i laget..med etoo då..men han slår så många fel pass det har han alltid gjort, man blir galen och ibland när han inte vet vad han ska göra med bollen vid straffområdet så skjuter han som ngn nämnde att de brukar studsa på ngn spelare o sen in i mål men det är ju bara tur han måste veta när han ska skjuta han e trots allt proffs och spelar i världens bästa klubblag hallåå ??!?!?!
dessutom har han börjat dribbla lite mer nu denna säsong som om han har tagit lektioner av vår käre ronaldinho jag vet inte kanske bara e jag som tycker så ??

angående messi är han fortfarande bara en stortalang men alldeles för orutinerad det är nästan så att man tycker att vår käre coach matchar han för mkt..kanske ska man starta med lille giuly o låta messi hoppa in som han gjorde mkt förra året...va tycker ni grabbar?
Barcelona Evinha
2006-09-25 23:06
Om vi nu lämnar Valencia en stund och ser lite framåt. Vad ska vi tro om Bremen? Det har väl inte gått så fantastiskt bra för dem i Bundesliga på sistone och det är lite oklart om Klose spelar.
Barcelona Evinha
2006-09-25 22:39
Äh, nån gång ska vi väl släppa upp dem, så de inte tappar självförtroendet alldeles. Vi gjorde det förra året, det händer inte igen. Inte ens med Villa på plan.
Barcelona Gaucho!
2006-09-25 22:23
Någon som har grävt fram länk till maxi lopez mål mot Espanyol?
Barcelona La Rambla
2006-09-25 22:22
Hur som haver. Det är upp till var och en att skriva hur de vill i sina rapporter. Det kan man inte ta ifrån dem. Sen är det ju vår ensak att ha en åsikt om det. Man får se det lite som att de är ute efter att provocera och häckla oss fans. Det är inget att hänga upp sig på. Vi får ge igen när vi spelar ut dem i returmötet på Mestalla. Vi brukar rulla ut dem där, ja förutom förra säsongen då.
Barcelona Evinha
2006-09-25 22:18
La Rambla:
Snyggt. Det där var precis lagom partiskt för min smak. :D
Barcelona La Rambla
2006-09-25 22:04
Kamelen:

Det är bara att le åt det. Svagt att inte kunna ge mer kred åt sina motståndare. De framstår mer som de fattiga kusinerna från landet. Bara det att Barça skulle ha blivit ustpelade i första halvlek, för att sen i andra ta över mer och mer av spelet. Heh, det var ustpelning från minut 1 och Valencia framstod som statister. Det behöver man inte vara cule för att inse. Var det någon som knäckte så var det Iniesta, han knäckte ett hela Valencia. :-)
Barcelona Evinha
2006-09-25 22:00
Jag tycker det är OK att vara lite lagom partisk i matchrapporten. Valencia-Rickard kanske är lite i överkant, "finnigt junisgäng" haha, men han skriver ju ,som AlexC säger, inte för oss utan för sina egna. De överdriver lite, jag tror inte att Valdés blev "knäckt" heller, inget att bry sig om.
Barcelona AlexC
2006-09-25 21:46
Ja, några sympatier för Barça har han då verkligen inte.

För övrigt samma Rickard som tog ut F Baiano istället för Eto'o på topp i förra säsongens "Årets lag".

Men Svenska Fans artiklar är skrivna främst för det egna lagets fans och jag är säkert lite partisk också i min matchrapport.
Annons: