/spanien/barcelona/forum/2501.aspx/spanien/barcelona/forum/2501.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2015-08-27 17:50
Tre spanska lag i pot 2 som vi inte kan få. Vad gör Valencia där? Hur kan deras ranking vara så hög efter att ha varit bort från CL under flera säsonger? Tre engelska lag vi kan få och dessutom Porto och Bayer Lev. Hm, oddsen på ett lite lättare lag från denna pot är ju så där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zamboza
2015-08-27 17:50
@Messi es el fenómeno número uno:

Barcelona El Messias
2015-08-27 17:47
Uefa.com de visar lottningen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi es el fenómeno número uno
2015-08-27 17:46
Någon med Stream?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2015-08-27 17:43
Fördelen att komma med ett riktigt tungt lag är att man slipper dom i åttondelsfinalen.

Nackdelen kan vara att man kanske inte ens tar sig vidare.

Jag personligen hoppas på en så lätt grupp som möjligt och att Real får en tuff grupp det vore fantastiskt om så vore fallet vi har nästan alltid otur med lottningar.

Kom igen nu Zubi gör Barca en sista tjänst.
Barcelona Mido
2015-08-27 17:38
[QUOTE=barca_joe]Kommer Ronaldo närvara på galan nu då han kanske känner att han ej kommer få något pris? [/QUOTE] Såg en bild på en stol som är reserverat för honom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca_joe
2015-08-27 17:36
Kommer Ronaldo närvara på galan nu då han kanske känner att han ej kommer få något pris?
Barcelona DM1982
2015-08-27 17:34
[QUOTE=Erik Satie]Vilken tid utses UEFA Best Player? Är det 17.45, eller 18.00? [/QUOTE] Du menar vilken tid Messi får priset? Tror att det är 18.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 5puyol5
2015-08-27 17:27
Jag tror Barca får Man utd och hoppas Real får PSG
Barcelona Barcelonistas
2015-08-27 17:17
Man United hoppas jag på. Tycker dom har en go arena och att se Barca spela där hade varit sjukt nice. Senast var la under frank 07/08 säsongen där vi mötte United på Old Trafford.
Barcelona Gabriel
2015-08-27 17:09
När det kommer till CL-lottningen så ber jag egentligen bara om en sak och det är att få slippa Manchester City. Inte för att jag fruktar dem, tvärtom, men det är otroligt tråkigt att se oss möta samma lag om och om igen. Detta är ändå Champions League, det är då man vill se sitt lag möta lag man sällan fått/får chansen att se. Hade varit roligt att se oss möta ett lag som Roma i Champions League igen, visst mötte vi dem i Gamper men det kan inte jämföras med Champions League, hade också varir kul att få recansch på Roma för sist vi mötte dem 2001-2002 där vi åkte på rejält med pisk borta med 3-0.

Sen vill man självklart ha Malmö i sin grupp också.
Barcelona Gabriel
2015-08-27 17:00
Barcadinho

Min vän, när har jag nämnt något om att en trupp ska bestå av 25 galacticos? Du får det att låta väldigt fel när du skriver så, du är mycket väl medveten själv om att det knappast är vad jag menat med mina inlägg. Okej, jag har problem med brist-på-inställning spelare. Fabregas, Song, Adriano mfl hamnar i den kategorin. Med det sagt så har jag absolut ingenting personligt emot just varken Song eller Adriano - Song var aldrig en spelare vi borde ha värvat från första början och där är det slut på den diskussionen för min del, och Adriano har faktiskt bidragit med en hel del under sina år hos oss och jag anser det ha varit en lyckad värvning MEN att tiden för hans goodbye har kommit.

Allvarligt nu? Bosön och Halmstad? What? Amigo vi pratar om FC Barcelona, en av världens mest framgångsrikaste och mest historiska klubbar som finns och odiskutabelt den klubb som haft det laget som kommer att gå till historien som det bästa någonsin med Pep-eran, och du använder Bosön och Halmstad som exempel. Kom igen, bättre kan du. Men för all del, om vi ska prata om sånna termer så självklart kan jag hålla med dig om att de fotbollsspelare som spelar på den nivån hade gjort i princip allting för att få den karriär som Alex Song har haft. Men nu är vi inne på FC Barcelonas forum och diskuterar saker kring den här klubben, inte spelare i en ordentligt mycket lägre nivå.

Sen gällande Messi, alltså, Messi har gett sig själv rätten att gå på plan hur jäkla mycket han själv vill egentligen vad beträffar mig med tanke på allt han gett den här klubben. Det finns ingen spelare i våran historia som varit så betydelsefull för oss vad gäller framgångar och titlar. Det han gjort för oss saknar motstycke, så om Messi hade en period där han brast i motivation och var allmänt sämre tränad än vad han är nuvarande så har han mitt okej för det. Med det sagt ska det trots allt påminnas om att när Messi väl befann sig i den positionen så var jag duktigt irriterad och förbannad på honom, det minns jag även att jag skrev i det här forumet. Varför nämner jag det här? Helt enkelt för att visa prov på min uppenbara avsky mot spelare som inte ger allt dom kan. Men men, I studens hetta klagade man på Messi även då, fast Messi är som sagt Messi, han är inte Alex Song och han är inte någon Anders från Bosön eller vad du vill jämföra det med.

Vi kommer inte hålla med varandra om det här, så får det bli. För mig så håller truppen en skrämmande låg nivå bortsett från startelvan och kanske ytterliggare 3 spelare. Och i min värld har varken Alex Song eller Adriano något att göra i FC Barcelona, sen att de haft fina karriärer ändå är en helt annan femma men det är också en annan diskussion. Jag tycker jag har sagt vad jag kunnat om det här ämnet nu, nu ser jag fram emot CL lottningen.

Väl mött compadré.
Barcelona 5puyol5
2015-08-27 16:58
Jag tycker det är konstigt att Perez inte köpt en galactico denna säsong med tanke på den katastrof-säsong som marängerna hade. Han måste ju försöka få fansen med sig. Reals anfall är tunnare än Atletico, Barca, Bayern, Chelsea och PSG. Benzema som enda strikern och Ronaldo och Bale de enda yttrarna då jag anser att Isco inte fungerar på kanten och Jese är för skadebenägen. Går Ronaldo sönder så kommer Real få stora problem med att producera mål.
Barcelona Erik Satie
2015-08-27 16:37
Vilken tid utses UEFA Best Player? Är det 17.45, eller 18.00?
Barcelona Liunil Masse
2015-08-27 16:27
Vampiro Håller helt o hållet med dig. Transferbanen har gjort att vår trupp är klen. Hamnar vi i en svår grupp så kan det kosta oss ligatiteln. Ge oss en enkel! Vilken tid börjar sändningen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2015-08-27 16:19
Gabriel - du har nämnt tre spelare de senaste 24 timmar som du hatar alt avskyr, spelare som bär/har burit vår tröja !

Vi kan inte ha en trupp som består av 25 galacticos och inte heller av 25- glödhet karaktärer. Det kommer inte funka.

Song är en grym spelare relativt sätt, men passar inte i Barcas nivå. Hur många 16-17 åringar som var med sist i elitlägret i Halmstad eller Bosön kommer ha en ungefär likadan fotbolls karriär som Song? Min gissning - ingen.
De allra flesta av dem skulle drömma om en sån karriär.

Och attityd - tom Messi hade flera matcher för förra säsongen där han visade noll motivation. Han promenerade halva säsongen och tom gått upp i vikt under jul uppehållet. Ska vi döma ut honom för det?
Song har gjort vad han kunde. Nivån var bara för svårt. Jag upplevde inte att han brast med motivation.


Kruyf - ditt sätt att se på Adriano är så långt ifrån vad jag tycker, men det får bli så.
Barcelona Vampíro
2015-08-27 16:14
Det finns säkert de som vill att Barça ska testas rejält i gruppen och att man måste slå de bästa lagen. Jag är inte en av dem, fuck that. Detta är gruppen jag vill se: Barcelona Porto Galatasaray Gent Vi har en klen trupp så fokus på ligan i höst med lite enklare matchning i CL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-27 16:13
Först nästan €70m för Sterling och nu snart nära €80m för de Bruyne. Haha, är det ens lönt att försöka konkurrera när mediokra skitlag som City får pumpa in hur mycket pengar de vill? Finns inte en chans att de får in sådana intäkter på ett korrekt sätt. Uefa, gör ert jobb!
Barcelona DM1982
2015-08-27 16:10
[QUOTE=1974]Grabbar kommer man kunna kolla på sändningen via luren? [/QUOTE] Viaplay visar och det ska gå att titta genom uefa.com
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-08-27 16:05
Cesc var inte bara usel, han verkar ha gjort kaos i omklädningsrummet och påverkat andra spelare negativt verkar det som tack vare sin egen taskiga karaktär. Visst ryktades ganska mycket om att Pep ville slänga ut både Cesc och Piqué efter en avslutad säsong? Den värvningen har faktiskt förstört väldigt mycket i Barca. Thiago lämnade, Piqué gick ner sig och säkert andra saker som jag inte kommer på nu. Och honom förnedrade klubben sig för med sitt eviga pinsamma jagande under ett par somrar.
Barcelona 1974
2015-08-27 15:55
Grabbar kommer man kunna kolla på sändningen via luren?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2015-08-27 15:28
Gabriel

Tack själv för att du påminner oss om Fabregas oduglighet. Det är viktigt då Zlatan och Fabregas måste i allmänhet svartlistas och ses ned på bland culés
Barcelona Gabriel
2015-08-27 15:23
Tack för ditt underbara inlågg, Coach Pep.
Barcelona Coach Pep.
2015-08-27 15:10
@Kröjf:


Ja, av alla självförstörande skämtaffärer Barca gjort är Zlatan-gate den värsta. Sedan dess har pinsamheterna avlöst varandra och Barca är en parodi på transfermarknaden med tanke på att alla kör med oss lite som de behagar. Det är tråkigt att man inte kan skratta åt Real Madrid längre då vi gått om dem på pinsamhetsskalan.

Eto'o ensam var mer värd än vad Zlatan någonsin kan bli, men vi skänkte bort honom som välgörenhetsdonation som tack för att vi tillgodogjort oss den egocentriske kroksnoken. Pep har som vi vet benägenhet att göra radikala förändringar och vi ser samma sak i Bayern där Schweinstegier drog till Man Utd, vilket är konstigt och samma sak som att De Rossi skulle lämna Roma.

Hur som helst är det bara kolla på vad som hände med Inter och Eto'o för att förstå hur inkapabelt det var att byta till oss dromedaren mot lejonet. Etoo gick till Inter samma år som Diego milito vilket medförde två världsklassanfallare på samma position. Båda var anfallare med en understödjande natur och framförallt var de två anfallare som man förväntar sig 20+ mål/säsong ifrån. Mourinho bedömde att han bara behövde en av dem som målgörare vilket blev milito som hade en av de bästa säsongerna av alla anfallare det året, och förmodligen någonsin. Etoo spelade på ovanliga positioner; som winger och ibland ytterback. Mou utnyttjade Etoos breda kvaliteter utöver målskörd och gjorde så att han verkligen jobbade för laget, snarare än att jobba som målgörare. Jag tror han sedan hade en allvarlig skada och alla pratade om att han inte längre var samma spelare.

När Mourinho lämnade så fick vi istället se lejonets återkomst på steroider. Milito underpresterade kraftigt medan Etoo blev ett monster och kulminerade. Han bar inter 100 % som var ett miserabelt lag den säsongen, och slutade upp med nästan 40 mål och 15 assist. Ingen såg det komma men Etoo var bättre i varje aspekt.. en komplett maskin.

Kort sagt så höll Etoo en låg nivå/profil 2009/10, och 2010/11 var förmodligen hans bästa (!) säsong rent individuellt då han dubblade sin mål- och assistskörd gentemot förra säsongen i ett betydligt sämre lag.

Förstår ni hur mycket fotboll Eto'o hade kvar i sig när vi donerade bort honom till förmån för promenad-Zlatan? Som tur är insåg Pep det ödesdigra misstaget och gjorde sig illa kvickt av med Zlatan så att vi kunde vinna CL säsongen därpå. David Villa var en fullgod ersättare till Eto'o, men Ibra bör alltid hånas av alla culés!
Barcelona Erik Satie
2015-08-27 14:37
Lionel Messi prisas för "Goal of the season" i Champions League 2014/2015! Edit: Med hela 39% av rösterna.
Barcelona Barcelonistas
2015-08-27 14:25
Cl titeln, att försvara den titeln och vinna den 2 år i rad har alltid varit en stor dröm för mig. Vi alla vet hur jävla svårt det är dock men det är knappast omöjligt var det något lag som borde ha vunnit Cl 2 år i rad så var det Peps Barca. Uttåget 2012 är något som jag fortfarande har ångest över, det handlade inte bara om att vi åkte ut ur Cl utan snarare på sättet vi gjorde det på samt att det ledde till att vi inte kunde försvara titeln.Vår match på Stamford Bridge är en av dom bästa matcherna vi faktiskt gjorde under Pep. Helt makalöst hur vi rullade ut Chelsea.

Luchos utmaning blir att göra laget bättre. Jag tror det finns mycket mer att hämta från dagens lag.
Barcelona DM1982
2015-08-27 14:22
[QUOTE=Den vise mannen]Var inne på Puertan då var det skriverier om ngt VPN man kunde ladda ner som gjorde att man kunde välja "finska" och på så sätt få in La liga om man har Viaplay. Ngn som vet ngt om detta och kan förklara detta lite mer. [/QUOTE] Tror att de syftar på en app som heter Hola (ser ut som en liten sol). Den funkar, kollade på b-laget med den, går bara att de TV3 Cat i Spanien. Har dock inte fått viaplay att funka genom den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-08-27 14:13
Bravo är bättre och tryggare än Ter Stegen..Sen att tysken behöver speltid håller jag med om..
Barcelona Den vise mannen
2015-08-27 14:02
Var inne på Puertan då var det skriverier om ngt VPN man kunde ladda ner som gjorde att man kunde välja "finska" och på så sätt få in La liga om man har Viaplay. Ngn som vet ngt om detta och kan förklara detta lite mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-08-27 13:58
Med tanke på att det i princip är omöjligt att förvara sin CL-titel så kommer jag vara helt avslappnad kring lottningen och turneringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: