/spanien/barcelona/forum/2497.aspx/spanien/barcelona/forum/2497.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona petersays
11/10/2015 21:33
@Amo.38:
Väldigt OT: Men huruvida någon släpps från häktet har ingenting men skuldfrågan att göra. Åtminstone i Sverige finns en praxis om att inte hålla personer häktade längre än nödvändigt. Och det beror inte på skuld utan snarare vilken form av brott det gäller, om risken för nya brott är stor eller om personen antas fly från landet. I detta fall är det en offentlig person, det är inte ett våldsbrott och det finns NOLL anledning att anta att Benz skulle sjappa och gå under jorden. Alltså släpper man personen ur häktet även om misstanke kvarstår. Det kostar multum att ha personer häktade om de sedan bedöms oskyldiga, och det är också rätt inhumant. Så, slut!
Barcelona Yellow cake
11/10/2015 21:09
Såg Kåmarks drömelva. Hatar sånna där, känns aldrig som att det finns nån verklighetsförankring, det sätts alltid ut forwards på mittfältet och offensiva ytterbackar i trebackslinjer (inte här dock).
Barcelona Gabriel
11/10/2015 21:03
Vet inte om det här har tagits upp innan på forumet, men såg nyss på Instagram att Luis Suarez har gjort 38 mål för oss på totalt 60 matcher. Det är precis samma facit som Maradona hade. Och han är 1 mål ifrån en annan legend i klubben, Romario (som mäktade med 39 mål på 66 matcher). Det sätter saker och ting lite i perspektiv när man tänker på hur mycket kritik Suarez fått motstå här inne. Faktum är att vi har o göra med en jäkla bra spelare! Godnatt culés!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
11/10/2015 20:34
Älskade ju annars i gamla fotbollskanalen? Eller VW de Eurotalk när Kåmark alltid imiterad målvakter program efter program :)) Kåmark ska vara bi-sittare inte expert!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
11/10/2015 19:33
Neymar Jr Nej bevisen finns inte där, annars jade han varit fortsatt häktad, sen det där om att man är skyldig till att anmäla brott beror helt på från fall till fall och är en tolkningsfråga. Dessutom säger han klart och tydligt det är ditt liv du gör som du vill. Han kommer inte dömmas det kan ni sätta alla era pengar på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
11/10/2015 19:23
@Barcelonistas:


Inte ens real-supportrar tycker att Ronaldo är bäst just nu.

Nej nu tycker jag vi skippar snacket om Ronaldo. Börjar bli tröttsamt. Konstigt uttalande av en expert dock...
Barcelona neymar JR
11/10/2015 19:16
Amo.38 Bevisen är ju visst där, han har skyldighet att anmäla brott. Inte agera en "neutral" mellanhand Han har varit medveten om utpressningen och jobbat utifrån det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
11/10/2015 19:10
Flavia Alltså tyda av det franska tidningen skriver så har han på ingen sätt hotat Valbuena. Han säger trots allt "det är ditt liv, du gör som du vill" räcker för att han inte ska dömmas. Sen att han har medlat mellan de olika parterna är en annan sak, men jag har väldigt svårt att se honom bli fälld för det där. Snarare att det bekräftar varför han blivit frisläppt, det finns inga grunder eller bevis som pekar på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
11/10/2015 19:00
Tydligen så har en fransk radiokanal fått tag på polisens transkribering av ett telefonsamtal mellan Benzema och en vän som beskrivs som en mellanhand för utpressarna, där Benzema ska ha redogjort för en konversation han haft med Valbuena på ett landslagsläger i oktober. Benzema: "Om du vill att videon ska förstöras, så kommer min vän att möta dig i Lyon. Prata med honom" Benzema: "Du kan se allt. Du gör förstås som du vill. Om du inte vill göra det, det är ditt liv. Jag har varnat dig".
Barcelona LeoMessi
11/10/2015 18:57
Mina kära forumvänner, är det inte dags att vi taggar ner lite med dessa Ronaldo-diskussioner? Det går väl an att läsa något inlägg här och där om Ronaldo men när var tredje inlägg handlar om Ronaldo så börjar det bli lite tråkigt att läsa. Skriv om vår klubb och spelare för det är betydligt intressantare samt att ni skriver intressanta inlägg när ni väl gör det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
11/10/2015 18:52
Totalt idioti av Kåmark att hävda att Penaldo är just nu bäst i världen. Om det finns en period där penaldo varit sämst under sin hela karriär så är det just denna period där han gått mållös I 12 av 18 matcher.. och speciellt osynlig I de större matcher mot Atletico Sevilla Bilbao PSG x 2 Malaga Danmark och Frankrike. . Inte ens bland Reals största fans är Penaldo bäst. . Och alla vet dessutom att Penaldo utan at göra mål är helt värdelös och inte bidrar något till... att han med andra ord är extremt beroende av att synas i protokollet
Barcelona Stright outa Barca
11/10/2015 18:42
[QUOTE=B-Guden]vilka är det som väljer ? [/QUOTE] tror det måste vara spanska förbundet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
11/10/2015 18:39
@Stright outa Barca:


vilka är det som väljer ?
Barcelona Stright outa Barca
11/10/2015 18:29
några av mina kompisar på Facebook såg Ronaldos film och helt plötsligt skriver de Ronaldo världens bästa spelare. wtf. hur fan tänker de. ok att tycka att han är bäst, men att man tycker så efter man sätt hans film. värdens bästa skådis kanske hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
11/10/2015 18:18
Eibars Borja Baston vann priset som "månadens spelare" under Oktober, med sina 3 mål. Neymar who? hur fan kan han vinner före neymar notera: sedan priset som "La liga månadens spelare och tränare" infördes 2013 har ingen representant från Barca vunnit. svårt att inte lista ut vad det beror på?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
11/10/2015 18:16
@Andresito:


På grund av rånet 2013 så kan jag inte släppa det här tyvärr. Rättvisa skall skipas!
Flavía
11/10/2015 18:15
Jag finner det oerhört underligt att Kåmark väljer att betrakta sig själv som fotbollsexpert och sedan utnämner Cristiano som världens bäste spelare...
Barcelona Erik Satie
11/10/2015 18:14
Det var ju Kåmark som startade det vidriga ryktet om Messi och Zlatan under svenskens tid här, och han var inte på Messis sida. Så vad Kåmark säger skall man ta med en rejäl nypa salt.
Barcelona LennyRomario
11/10/2015 18:13
@Erik Satie:
Tidigare har det i alla fall varit någon på offside. Edit: Förra året röstade offside på Manuel Neuer som etta, Cristiano Ronaldo som tvåa och Philipp Lahm som trea.
Barcelona Erik Satie
11/10/2015 18:11
Någon journalist från Sverige som röstar i Ballon D'or? Och är det i sådana fall Kåmark?
Barcelona Barcelonistas
11/10/2015 17:57
Kåmark har alltid gillat Real det är ingen nyhet direkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
11/10/2015 17:57
Jag tar tillbaka allt gott jag någonsin kan ha sagt om Kåmark, detta måste nästan vara ett väldigt dåligt skämt? "Nästan en tredjedel av La Liga-säsongen är spelad! Vi bad Pontus Kåmark, Viasat Fotbolls expert, ta ut en drömelva utifrån höstens prestationer. Central forward: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) – Världens bästa spelare just nu. Given! Bubblare: Kommentar: Messi har varit skadad och därmed inte kunnat visa upp sig tillräckligt mycket. Därav är han förpassad till bänken." Bra koll på läget ser jag! Upd: Ser att jag var tvåa på bollen ;)
Barcelona Zyzz
11/10/2015 17:54
Kåmark har tagit ut sin drömelva baserat på höstens ligaspel: Central forward: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) – Världens bästa spelare just nu. Given! Hur i HELVETTE kan han säga att Ronaldo är världens bästa när han är fullkomligt osynlig i match efter match och dessutom inte ens leder skytteligan?!?!?!?! Kåmark din jävla idiot!!! Är han Realfan eller?
Barcelona Andresito
11/10/2015 17:18
[QUOTE=Erik Satie]Jag är rädd att Ronaldo vinner Ballon D'or på grund av den här jävla filmen. Och det är århundradets skandal! [/QUOTE] Ronaldo hit och Ronaldo dit. Påverkas du verkligen så mycket av Ballon d'Or att du känner rädsla för att Ronaldo ska vinna? Läser bara massa oroliga inlägg om det.. Oroa dig inte, de som röstar är inte hjärnskadade. :) ------------ Någon skrev att Lewandowski förtjänar tredjeplatsen till Ballon d'Or. Ursäkta, men man kan inte påstå något sådant såvida man inte är en livescore-nisse. Lewa är inte ens bäst i Bayern, och nu är han tydligen tredje bäst i världen för att han öste in mål under två veckor? Skulle inte ens säga att Lewa är topp 10 i världen. Möjligtvis är han bland de 20 bästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
11/10/2015 17:10
Århundradets reaktion
Flavía
11/10/2015 17:09
Jag är jävligt glad att vi har Neymar, killen som är världens bäste spelare just nu. Aldrig tidigare så har jag sett någon annan fotbollsspelare motbevisa sina kritiker lika många gånger som brassen.


-----


Inför hans debutsäsong hos oss: Neymar kommer inte att kunna passa in i Barcelona. Han är en filmare, för individualistisk och gillar att showa alltför mycket. Brassen är överskattad p.g.a. sina prestationer i den brasilianska ligan och skulle få enorma problem mot försvararna i Europa.

Facit efter hans debutsäsong hos oss: Neymar har visat sig vara en ypperlig lagspelare och kommit in i Barcelonas spelsätt friktionsfritt.


-----


Inför hans 2:a säsong: Neymar är bra, men har är fortfarande ingen spelare som kan framkalla "wow-känsla" hos en. Han är fortfarande en filmare.

Facit efter hans 2:a säsong: Blev skyttekung i CL och uppvisat en imponerande poängskörd. Brassen har mognat, filmat betydligt mindre än vanligt och inte minst klev fram när det gällde som allra mest i stormatcher. Han var mycket delaktig i Barcelonas trippelsäsong.


-----


Inför hans 3:e säsong: Okej, Neymar är väldigt bra men vad händer om Messi skulle bli borta under en längre tid? Kommer han att lyckas vara Barcelona ledstjärna i argentinarens frånvaro? Verkligen inte, Barcelona kan inte prestera utan Messi.

Under hans 3:e säsong: Neymar har förvandlats till ett monster (i positiv bemärkelse) och klivit fram i argentinarens frånvaro. Har slutat filma helt och hållet, visat sportsmannaanda och blivit världens bäste spelare.


-----


Jag känner med hedrad att få bevittna Neymars fantastiska utveckling. Är grymt stolt att han är en del hos oss.
Flavía
11/10/2015 16:50
Självklart så valde Benitez att lämna Benz utanför truppen p.g.a. han blev gripen och fick sova över på polisstationen och inte minst skriverierna om utpressningsdramat. Vilken toppklubb väljer att avvakta så länge för en spelare att bli fullt frisk när han har tränat fotboll så pass länge som Benzema har gjort?
Barcelona Soda Popinski
11/10/2015 15:56
Jäklar alltså! Gjorde ett försök genom att gå in på Reals forum för att luska i hur det ser ut i Benzema affären .. Det där stället har ju för tillfället förvandlats till Ronaldo zone. Någon här som har färska nyheter? Var det inte Benitez som sade att han räknade med Benzema inför Sevilla matchen. Han syntes inte till så vitt jag vet. Vad är det som pågår?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
11/10/2015 15:48
Neymar jr Mot Atletico spela Roberto hb men nu i el clasico kommer förmodligen Alves spela vilket är surt. Det var så skönt att se att Atletico inte kom någonstans mot oss när Roberto spela istället för Alves. Det fanns liksom inga större svagheter i vår backlinje.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
11/10/2015 15:33
Moura i Barcelona? Tack men nej tack Oerhört begränsad spelare som är själva definitionen av youtube-lirare. Passa en boll kan han inte för 5 öre och skulle inte kunna göra mål om så hans liv hängde på det
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: