/spanien/barcelona/forum/24928.aspx/spanien/barcelona/forum/24928.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona II Barça II
2006-02-14 13:32
Om Barça ledningen byter ut Etoo' mot Drogba så kommer jag att sluta titta på fotboll tills Drogba slutar i Barça.
Barcelona La Rambla
2006-02-14 13:31
Nej det betyder inte att Etóo ska till Chelsea, utan det är tidningar, i det här fallet brittiska, som försöker hetsa upp stämningen inför mötet mellan de båda lagen i CL. Bara rena spekulationer och fantasier. Klart att Expressen och Aftonbladet hakar på.
Barcelona Nesta79
2006-02-14 13:27
detta lär ju betyda att Henry kommer till Barca
Eller är det bara ett fult knep att få Barca i gungning till CL mötet, betyder att Chelski är rädd för Barca vilket dom ska vara!

Tror barca slår ut Chelski
drömfinal är mellan Barca Vs Milan
Barcelona La Rambla
2006-02-14 13:09
Hehe, skittidningen och tillika reals hovtidning AS tror sig tydligen ha kommit på ett riktigt SCOOP.

English Breakfast: 45 millones o Drogba, por Eto'o

Vilka pajasar! Hur troligt är det att någon i Barcelonas ledning vill byta ut Etóo mot det "tekniska" fenomenet Drogba?

Man slutar aldrig att förvånas över de "sanningar" de förmedlar. Ren och skär smörja som vanligt.
Real Madrid Rebo R.Madrid
2006-02-14 13:07
jasså... tror ni barca kommer att släppa etoo???
Barcelona AlexC
2006-02-14 12:45
Haffe

Ja, Eto'o är en riktigt dålig dribbler, precis som Ronaldinho och Messi.

Men en anfallstrio kan ju inte ha allt. :-| ??


Måste även tillägga att Xavi är en dålig passningsspelare och att Puyol någon gång borde kämpa och försöka offra sig förlaget. :-| ??
Barcelona La Rambla
2006-02-14 12:25
Självklart mörkar Mourinho. Tror inte för ett ögonblick att varken Makelele eller Gallas är allvarligt skadade. Har sett de matcher där de har gått ut och inte har de verkat speciellt skadade, snarare kanske haft små känningar på sin höjd. Visst är Drogba att föredra, då han ständigt springer omkring och kritiserar varenda domslut som går emot honom och lägger sig i dispyter hos domaren där han inte ens var inblandad i situationerna. Förvånar mig om han lyckas undgå en utvisning över 2 matcher. :-)
Barcelona Kharles
2006-02-14 12:06
Andreas F

Skulle inte förvåna mig om Mourinho bara mörkar precis som i förra mötet. Självklart är Makelele och Gallas deras viktigaste kuggar tillsammans med Terry och Lampard men Drogba hoppas verkligen kommer tillbaka. Möter hellre den klumpen än Crespo.
Barcelona Schubert
2006-02-14 12:04
Drogba tror jag inte är så farlig. Crespo kan nog ta emot en del bollar mot Barcas rätt småväxta backlinje. Hade varit värre mot München, t ex. Makelele är betydligt värre för dem. Fjellström blir helt lyrisk varje vecka när han pratar om Makelele, både defensivt och offensivt. Sen är Gallas ett ordentligt avbräck också, han hade kunnat vara jobbig för Dinho med sitt fula och intensiva spel. Om dessa är borta så blir det lättare.
Barcelona II Barça II
2006-02-14 11:43
Mot Chelsea på bortaplan, så anser jag att vi borde spela med två deffensiva mittfältare. Både Edmilson och Motta borde spela som deffensivamittfältare. Lite framför dem bör Deco ligga, även han är bra deffensivt.

Sen måste jag även säga att utan Makelele så faller Chelsea's mittfält, han håller ihop den, och jag anser att han är mycket viktigare för dem än vad Lampard är. Drogba, tycker jag är otroligt överskattad.
Spanien Andreas F
2006-02-14 11:31
Verkar i dagsläget som Drogba, Gallas o Makelele kan missa CL-matchen på Stamford Bridge. Utan dessa spelare (särskilt Makelele o Drogba) så kommer Chelsea vara chanslösa. Utan Drogba fallerar mkt utav deras anfallsspel då Crespo är klart sämre targetplayer. Utan Makelele så kommer de tappa mittfältet eftersom Makelele är grym på att fånga upp andrabollar o driva på Chelseas mittfältsspel. Bara att hoppas innerligt att dessa spelare fortsätter vara skadade...
Barcelona Jontteee
2006-02-14 11:19
Valdés

Långbollarna kommer för det mesta från Backlinjen eftersom hur bra Puyol än är Defensiv så är han lika dålig offensiv.

Nu när Xavi inte finns med så vågar inte Puyol passa bollen till mittfälten o istället för att passa upp bollen med sin höger så lägger han över den på vänster o skjuter upp en helt onödig boll.

Jag skulle jätte gärna ser en bra mittback brevid puyol som e bra på att bygga upp spelet.
Real Madrid King_raul
2006-02-14 10:59
Kharles,

lustigt det du säger, alla storstjärnor i all ära, men när det väl kommer till kritan saknar man de inhemska spelarna med hjärta, Xavi, Raúl, Hierro osv så jag förstår dig!
Barcelona Kharles
2006-02-14 10:41

Haffe briljerar med nyfunna fotbollskunskaper.

Rakt från kornflakespaketet?
Barcelona Haffe
2006-02-14 10:11
Sedan så är Xavi nästan den viktigaste spelaren i barca, satan vad jag saknar han.
Barcelona Haffe
2006-02-14 10:10
Jag anser att Eto'o är en riktigt dålig dribbler, det var EN match då han med dåligt försvar gick förbi 3 och sköt in den. Däremot är han väldigt snabb och har ett öga för mål, han å lucatoni är förnärvarande bästa strikers i världen. fakta ljuger inte.
Barcelona Tompa
2006-02-14 09:43
Jag är nästan 100 % säker på att Etóo stannar. Om klubbledningen (mot förmodan) tänker sälja honom så är det ett stort misstag. Men jag tror inte det inträffar.
Barcelona Tompa
2006-02-14 09:41
Om Valdes verkligen tycker själv atytt tabben berodde på "otur" är det desvärre beklagligt. Det visar i så fall att han saknar självkritik. På kort sikt (säsongen ut) är emellertid det viktigaste att spelarna och Rijkaard stöttar Valdes. Det värsta som kan hända är att backlinjen inte litar på honom efter det här. Men som sagt, upprepas en liknande tavla en gång till under våren har han förbrukat mitt förtroende.

Vad gäller Chelsea ska vi slå dem med bästa lag (minus långtidsskadade Xavi förstås), så är det bara. Avskyr ryssen mer än någon annan person i fotbollseuropa!
Barcelona -Frasse-
2006-02-14 09:28
Ingen Henry och Deco stannar.
Barcelona La Rambla
2006-02-14 08:25
Det där är bara tidningar som försöker hetsa upp stämningen inför CL-mötet. Barcelona klagar på SB's gräsmatta, Chelsea kontrar med att lägga bud på Etóo. Så löjligt så det liknar ingenting. Precis som om Barcelona skulle gå ut och kritisera gräsmattan offentlig. Som sagt, tidningar måste ha något att frossa sig i och hittar därför på vad som helst. Sen är det väl ingen hemlighet att både Roman och Mourinho vill ha Etóo fast han har sagt nej till dem tidigare.

Can't blame him. :-)~
Puyol #5
2006-02-14 08:24
Ämne: va tror ni?http://af....
HAHAHA! Varför skulle han?
Barcelona asfaltsbarn
2006-02-14 08:20

etoo kommer inte gå till Chelsea för 400 miljoner, varför skulle han göra det? Det finns ingenting som skulle bli bättre för honom av att spela i chelsea.
Barcelona La Rambla
2006-02-14 08:16
Vad tror du? Ni realfans som alltid säger att man inte ska lita på Aftonbladet.
Etóo vill inte spela för den klubben, de kan bjuda bäst de vill.


chrisespaña:
Det ryktas om ett nytt bud, från Samsung som skulle ge €25M om året. Det verkar som om Samsung försöker fixa ihop en del med både Milan och Barcelona.
Real Madrid RonaldO[RealMadrid]
2006-02-14 07:54
va tror ni?http://aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,778089,00.html
Barcelona Barca Barca
2006-02-14 01:17
Efter dom här två förlusterna kommer Barcelona att krossa all motstånd som kommer i vägen. Tack vare Valencias och Atl madrids nederlag så har man eldad upp ett oerhört taggad Barca som kommer slakta alla motstånd som står i vägen. Låt oss börja med Betis...

GOOOOOOOOOL BARCA

Visca El campeone
Real Madrid Don-toni
2006-02-14 00:23
Är ingen som kritiserar o garvar eller nåt , men tycker ni fortfarande valdes är bättre eller ?

Tycker det var fel att stänga av Ronaldinho i ligan han var ju avstängd i cupen !
Real Madrid chrisespaña
2006-02-13 23:59
Är det bet and win som blir huvudsponsorn - eller är det inte helt klart än?
Barcelona Valdés
2006-02-13 23:43
De senaste matcherna har det varit mycket av ”långa bollar på Bengttaktik”. Mittfälltarna tar inga offensiva löpningar utan står cementerade på mittplanen. Och likadant när mittfälltare haft lägen att slå avgörande passningar har dessa tillfällen slarvats bort.

Mot Betis kan vi nog räkna med Sylvinho ifrån start. Gio har en tendens att alltid få skadekänningar när han skall möta Joaquin…..

Enligt Victor Valdés kan också denna andra ”supergroda” (bara mot Valencia innevarande säsong) förklaras av ”otur”, och tror han sjäv på det kommer han aldrig att bli en målvakt av högsta klass. Hade någon av de målvakter jag själv haft i mina pojk- och juniorlag gjort ett dylikt misstag i en avgörande match hade jag aldrig glömt det och heller aldrig litat 100%igt på honom igen. Är det då lättare för medspelare (på vuxennivå) i en av världens största klubblag att glömma? För lagmoralens skull är det självklart som så att man skall vänta med den värsta kritiken - och lagkapten Puyol går också ut och stöttar den ”otursdrabbade”!! Jag tycker inte att man skall sälja Valdés eller köpa in en ny målvakt, Jorquera borde dock ges fler chanser för att på allvar tillåtas utmana.

Med spelare som Deco, Messi och Ronaldinho på planen igen får vi förhoppningsvis se en annan slags fotboll.

Alla vet att vi kommer att göra minst ett mål mot Chelsea på bortaplan och förhoppningsvis blir det matchens första för om så sker kommer de (precis som jag sett Kharles skriva) bli tvingade att öppna sig och då kommer vi att få riktigt roligt.

Nu är det 10 dagar kvar.
Barcelona Quzzie
2006-02-13 22:59
Jag har läst lite på forumet och jag har följande synpunkter.
1. Barça ska inte ha reklam på tröjorna, det är respekt att vara ett av dom få lagen som inte har det.
2. Eto'o ska absolut inte säljas!!! Att han behöver en Ronaldinho bakom sig för att producera har han motbevisat gång på gång det är bara marängerna som inte erkänna det.
3. "Barça fungerar inte utan Ronaldinho". Spelar ingen roll om laget heter Barcelona, Chelsea eller Juventus. En spelare som Ronaldinho kommer att saknas.

Och Schubert "I dagsläget är Barca ett lag med ett fåtal väldigt bra spelare, några halvbra spelare, och några spelare som inte är särskilt bra." det där är väl inte hela sanningen. Barcelona har en antal väldigt bra spelare, många bra spelare och någon halvbra spelare.
Barcelona La Rambla
2006-02-13 22:48
Barcelona med sitt ordinarie lag, med kreativa spelare är ett bättre lag. Det var ju trots avsaknaden av flera spelare jämt i andra halvlek, stort bolleinnehav för Barcelona men som inte kunde prestera så värst mycket chanser, så förlusten är väl inget att snacka om. Det är dock knappast någon katastrof att förlorla. Som Rijkaard säger, hellre vara 6p före än 6p efter. Han är rätt klok den gode Rijkaard.

Valencia är spaniens svar på Chelsea, vilket vi fick erfara igår. En liten billigare och sämre variant bara. Starkt försvar och en bra målvakt med snabba spelvändningar. Det räcker att de gör 1-0 så backar de hem och låter det andra laget föra matchen, trots hemmaplan. Trist filosofi om du frågar mig. :)
Annons: