/spanien/barcelona/forum/24844.aspx/spanien/barcelona/forum/24844.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Al_Xandre
2006-01-16 17:44
Deco filmar inte alltid ibland blir han fälld som igår då han stämplades i straff området,
och fick inget. Det var en ren stämpling det kan man se på reprisen,
Barcelona Jontteee
2006-01-16 17:43
Rueda

Kom igen överdriv inte.. Det e inte hela världen.
Men du tänker inte på att man måste stå ut med rasism varje dag på och utanför plan av tränare,spelare o fans. Det e klart att man nån gång tappar humöret fan, han e inte nån fuckin ängel varje match som du kan slå på o säga dumma saker till utan att inte få nåt tillbaka. Har du tänkt på det ???
Athletic Teodoro
2006-01-16 17:43
*Teodoro spottar på Marcos ansikte, han anser sig själv blivit verbalt illa behandlad*
Barcelona Vbg:arn
2006-01-16 17:43
jontteee: Klagar och klagar. Kul att se mål såklart, men jag gillar inte filmningar. Hade jag varit argentinare när Maradona använde handen mot England hade jag skämts grovt, t.ex.

Pelada: Självklart, ingen rasism är bra. Men jag tycker inte att det Clemente sa var särskilt rasistiskt. Dåligt ordval kanske, men man kan nästan inte säga någonting om en svart spelare är inblandad utan att det på något sätt kan tolkas som rasism.
Barcelona Marcos
2006-01-16 17:39
Okej om Real Madrid klagar på Deco och Eto´o men att våra egna fans förstorar händelserna och kritiserar våra två gudabenådade spelare gör bara att man skämms. Vi ska försvara våra spelare i vått och tort, Om Eto´o blev kallad Apa eller N*ger så är det bara rätt av honom att spotta honom i ansiktet, jag skulle också ha gjort det. Dessutom spottade han ca 1 meter ifrån spelaren, det råka komma lite, kunde lika gärna ha varit regn då det regnade. Deco skulle minst fått 3 av 4 frisparkar då hans filmningar inte var filmningar.

Så länge vi vinner ska vi inte klaga! Nu önskar vi Eto´o lycka till i Afrikanska, sedan får vi hoppas att han vid nästa clasico först knäcker Beckhams ben och sedan sular in en spottloska i hans mun, så smutsig som han är. :D(obs skämt)
Barcelona Sóm més que un club
2006-01-16 17:38
Ämne: (catalonia barca)
....
Lite väl länge kanske och även om han är en "idiot" är det inte skäl nog att stänga av någon. Isåfall skulle real aldrig fått ihop en 11:a vecka efter vecka.
Atlético Rueda
2006-01-16 17:36
Det spelar ingen som helst roll om han träffar halva eller hela loskan, den var riktad mot honom det kan varje frisk människa se, sånt här inte hemma på fotbollsplan, lika lite som rasitiska påhopp självklart, nej Eto'o har sjunkit starkt i mina ögon, motbjudande. Ni småpokar som skriver "Ni säger bara att han suger för att han gör mål men ni skulle gärna vilja ha honom i erat lag!!!!!!!!1111!11!" Säger bara en sak, NEJ varför i helvete vill man ha en grinig jävel som uppenbarligen har problem med att hålla kroppsvätskorna inne.
Pelada
2006-01-16 17:36
Ämne: Pelada: Jag skulle b....Rasism som rasism?
Pelada
2006-01-16 17:35
Ämne: (catalonia barca)
....
Nu tar du väl i lite ändå? 19 matcher är ett väldigt långt straff, kan tänka mig max tre.
Barcelona Jontteee
2006-01-16 17:35
Vbg:arn

okok men inse då att alla spelare filmar t.om Ronaldinho, men som sagt klagar du på när Deco filmer o det blir frispark o Dinho sätter den ??
Barcelona Vbg:arn
2006-01-16 17:35
Pelada: Jag skulle bara vara lite spydig eftersom jag pratade om det Bilbaos tränare sa och du började prata om aprop på läktaren.
Athletic Teodoro
2006-01-16 17:34
(catalonia barca)

Clemente har ursäktat sig, och även sagt att han skulle säga det om det vore en vithyad, gulhyad eller svarthyad... Men okej, att prata skit om någon vithyad e lugnt. Deco är en idiot, som inte borde få spela under resterande säsong.
Pelada
2006-01-16 17:33
Ämne: Pelada: Rätta mig om....
Varnånstans i mitt inlägg skrev jag att det var Bilbaos tränare, som jag inte vill nämna vid namn, som sitter på arenor runt om i Spanien och fånar sig, eller snarare sagt gör sig själva till åtlöje?
Barcelona (catalonia barca)
2006-01-16 17:33
Vbg:arn ///
det du säger är rätt.det finns ju skillnad mellan barcafan och en fotbollsälskare.
jag skulle aldrig säga att barca gör det och det fel.fats jag tycker att deco inte borde varit så hetsad men basken var väl lite dum när han kom till deco o drog i tröjan.saken var slut.
och han visste inte vem han tjafsa med
det är DECO !!!!
Barcelona Al_Xandre
2006-01-16 17:31
Grabbar rätta mig om jag har fel
Men Barca ska inte möta Mallorca borta nästa match utan det blir Alaves på hemmaplan, det är så det står på nästan varje fotbollsida som jag tittat på.
Barcelona (catalonia barca)
2006-01-16 17:30
Teodoro ///
min vän här har ingen pratat om nån hets mot folkgrupp.och om det hände så var det mellan båda lagens fans så det är lika nu.
men att er rasistiska tränare säger så om ETO är väl lite vågat.att prata skit om en spelare som är svarthyad är dumt och rasistiskt.
och om han är så tuff och inte är rädd förr någon så borde han säga det i CAMPTON INTE I SPANIEN.
Barcelona Vbg:arn
2006-01-16 17:29
Det är skillnad på att vara ett falskt Barca-fan och en fotbollsälskare. En fotbollsälskare vill inte se någon filma eller använda handen eller spotta på motståndarna. Det hör inte hemma inom fotbollen.
Barcelona Jontteee
2006-01-16 17:25
Till alla Falska Barca Fan som har kritiserat Deco o Etoo, vill bara fråga er en sak..

Klagar ni på Deco när han filmer utanför straff området o sedan sätter Ronaldinho dit frisparken ?? annars har ni väl lite dubbel moral..

All heder åt Kim o La Rambla..
Athletic Teodoro
2006-01-16 17:24
Barcelona Vbg:arn
2006-01-16 17:19
Pelada: Rätta mig om jag har fel, men jag har svårt att tro att det är Clemente som sitter överallt och gör apljud åt Eto'o...
Athletic Teodoro
2006-01-16 17:16
Woods

Läst och konstaterat. Väntar bara på nästa uttalande från Kim Halderot
Barcelona Woods
2006-01-16 17:14
Teodoro
Ta det lugnt.

Föreslår att du läser matchrapporten först, tror inte att han rättfärdigar att Samuel Eto'o spottar åt någon motståndare..
Barcelona Sóm més que un club
2006-01-16 17:13
Barcelona Sóm més que un club
2006-01-16 17:13
Bilbao tränaren sade även i samma intervju "A los suramericanos les gusta tirar del pelo”
Sydamerikaner gillar att dras i håret. Även om det är mindre grovt så är det generaliserande och nedsättande.
Athletic Teodoro
2006-01-16 17:10
KIM HALDEROT
Är en idiot om han rättfärdigar, på vilket sätt överhuvudtaget, Eto'os lilla spotloska på plan igår. Det är en kränkande gest gjord utav Eto'o. Eto'o själv säger att han inte spottade mot honom, skitsnack. Pinsamt, och jag var tidigare en beundrare av Eto'os konster.
Skamligt.
Pelada
2006-01-16 17:08
Till dig igen alex

Avstägningen borde gälla så fort som möjligt och då borde det egentligen inte spelar någon roll även om Eto'o är bortrest. Men som jag skrev några inlägg tidigare, så lär det nog dröja med domen.

Kim

Om du syftar på mig, ber jag om ursäkt. Kommenterade bara en viss upprepning.

Vbg:arn

Okej, så alla apljud som hörs från läktaren. Det har inte något med att Eto'o är svart då eller? Utan det är bara för att "liknar en apa"...
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-01-16 17:08
Ämne: Ämne: Ämne....
Okey, tack för lektionen. :)

Sóm més que un club /
Då är ju avstängningen helt värdelös då Eto'o spelar i Afrikanska...?
Barcelona Sóm més que un club
2006-01-16 17:06
Ämne: Vänta nu. Har jag up....
Det kommer naturligtvis att räknas. Han blir avstäng x-antal LIGA-matcher med omedelbar verkan.
Om han då väljer att spela afrikanska mästerskap eller prya på hemköp är en annan femma.
Pelada
2006-01-16 17:04
Ämne: Ämne: Ämne....
alex (inte för att bemästra dig i kunskaper, utan detta är en rad argument...)

Men du vet, jämför du staden Barcelona, nästan lite undantag hos Espanyols supportrar, med resten utav Spanien ser du en stor skillnad. Nu gäller ju inte detta bara Barcelona utan flera stora hamnstäder i hela Europa.

Det är allmänt känt att innan flygplanen och järnvägarna gjorde entré i världshistorien så var det sjövägen som användes flitigt, så en idag, men inte i samma utsträckning. Barcelona blev tidigt "mångkulturellt" eftersom båtar från hela Medelhavet gjorde affärer i Barcelona och Barcelonaborna gjorde samma sak tillbaka. Denna mångkulturella värld kom först till städer som Madrid och andra städer som inte ligger längs kusten, först senare och det kanske inte är för inte att katalanerna stödde den rådande demokratin under det spanska inbördeskriget och idag på ett helt annat sätt, för att dra alla över en grov kam, accepterar "invandrare".

Och sen Eto'o kom till Barça har en viss "avundsjuka", eller vad man nu ska kalla det, uppstått hos supportrar i andra delar av Spanien. Provokationerna, rasistropen och apljuden, skandalerna har ju följt varandra i den spanska fotbollen under den senaste tiden.

Antagligen var måttet rågat nu hos spelarna, därav denna urballning. Men som sagt, det försvarar ändå inte spelarnas agerande, dom är ju trots allt proffs.

Och Barça är så mycket mer än bara fotboll, tänk bara på vad klubbens anhängare fått utså under historiens lopp...

F*n alltså, känner mig som en lärare. Men tack till Mats Härd på GP för hans kloka ord (för en gångs skull).
Barcelona Schubert
2006-01-16 17:01
Tycker ändå att Bilbaotränarns uttalande var väldigt skumt. Även om det inte var avsiktligt rasistiskt, vilket jag tror att det var, är det enormt osmart att nämna ordet "apa" i samband med en svart spelare med tanke på risken för missförstånd. Spanien har fortfarande mycket att göra på rasistfronten.

Dagens citat: (Fedorov):

"Vad är detta?
Påminer om en debatt mellan Whitney och Mariahfans!!!"

Är benägen att hålla med...
Annons: