/spanien/barcelona/forum/24807.aspx/spanien/barcelona/forum/24807.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ghazza
2006-08-25 23:05
Gabriel,

Kanske inte, tycker ändå han har gått över gränsen. Filmar och spelar riktigt fult.. Jämför lite med Henry, skulle aldrig kunna se honom i vår tröja... Men visst, håller med dig. En spelare som är riktigt bra och en stor framtidsman. Med honom i laget skulle vi bli kompletta.
Barcelona Barca 1899
2006-08-25 23:04
Ignorerea dom!

Låt dom göra vad dom vill. Tycker att barcas mittfälltet släppte igenom Sevilla spelarna väldigt lätt, som ledde till att backlinjen fick det tufft.
Barcelona Zamboza
2006-08-25 23:03
Beautiful_ Barça

Nu är det inte så att alla real fansen skämmer ut sig här. Det finns seriösa också och dem får gärna komma in och skriva här.
Barcelona AlexC
2006-08-25 23:02
Gabriel

Visst är han en bra spelare, som spelade bra mot oss idag. Det bidrar nog lite till att man avskyr honom men killen visar ju idag att han är ett svin.
Barcelona Sóm més que un club
2006-08-25 23:02
Ämne: typiskt småbarn komm....
Aha, o.k. :-)... Jezus.. Tror att din mamma behöver använda datorn nu för att logga in på viktväktarna. Du kan väl ta på dig din vita pyamas och göra oss alla en tjänst och gå och nanna lite.

Enorm skillnad när Deco funkar och när han inte gör det. Men Sevilla hade verkligen förberett sig.
Real Madrid Gabinho!
2006-08-25 23:01
Cicinho11//

Men om man hade hjärna så skulle man veta att dom ej spärrar kontot utan IP.
Barcelona Gabriel
2006-08-25 23:00
Fan va de stinker dubbelmoral här inne på alla som klagar på Daniel Alves. Hoppas ni vet om att ni låter som Henry efter Arsenals finalförlust mot oss.

Dåliga förlorare. Släpp det, Alves är en grymm spelare och gör allt för att vinna. Det hade han gjort om han kom till oss med.
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-08-25 23:00
King_raul

Menar du att jag bör gilla Franco eller? Visst tycker jag att man bör förbjuda Real fans i detta forumet. Det räcker med att eran stadion heter Bernabeu och att ni har en Bernabeu trofé. Samma som om Bayern skulle ha en Himler trofé på Himler-stadion.

Bara för att ni inte har haft något att glädja er åt annat än våra förluster så¨måste ni komma in här irritera och förstöra forumet.

Jag har inte sett något Sevilla fan här inne. Bara mierda.
Spanien Ichi
2006-08-25 22:59
Ni har ju fortfarande chans på 6 titlar iallfall ?. Lätt att vra efterklok kanske men, Thuram i backlinjen och marquez på mottas position kanskeskulle varit bättre ?. Jaja skönt med la liga start imorgon iallfall. :D

Mvh
Real Madrid King_raul
2006-08-25 22:59
Ronaldo,
Varför ska vi hålla oss till vårt forum? Så länge man bidrar till konstruktiv diskussion ser jag inga problem att ta en avvikare in här?

Dagens enigma måste vara Zambrotta/Thuram på bänken genom hela matchen, bara jag som tyckte det var extremt udda?


Barcelona Gabriel
2006-08-25 22:59
Ghazza

Snälla. Eto'o älskade knappast Motta heller när de möttes 02-03. Dåligt argument!
Barcelona AlexC
2006-08-25 22:59
Just det. En sak till. Daniel Alvés är en slyna och jag är glad att han inte gick till oss.
Real Madrid Cicinho11
2006-08-25 22:58
för de första, ni verkar inte bry er ett skit om när de kommer in i vårt forum o gör så, du gör mig galen asså vet du de?.. och för de andra ja kan bara fixa nytt konto :)..

känn på er egen medecin Barca fans!!
Real Madrid Gabinho!
2006-08-25 22:58
Zizou-mano//

Glen hysen är glen hysen lyssnar man på honom får mna ett gott skratt.

Han e så jävla skitig pallar ej me han när ja en gång så matchen så stängde ja av hela ljudet man pallar ej me han ibland.

och faktist tyckte jag också Puyol var rätt så bra han gick ju till halvplan o plocka bollen från andra.
Barcelona Ghazza
2006-08-25 22:58
King_raul,

Tyvärr är det så att majoriteten av alla realsupportar på SF är riktigt omogna och jobbiga. Men några få undantag förstås.

Och Gabriel, tror du inte stämningen i truppen skulle sjunka om Alves kom till klubben? Bara att kolla på han och Ronaldinho. De älskar inte precis varandra.
Barcelona AlexC
2006-08-25 22:57
Låt oss börja med att tona ner betydelsen av denna match, ingen blev skadad, det var det viktigaste.

Barça gör ingen dålig match men möter ett Sevilla som verkade betydligt mer intresserad av denna titeln än Barça. Sevilla får ett tidigt ganska tursamt mål. Det ger dem råg i ryggen och när de har nästan samtliga spelare bakom bollen blir det svårt för Barça. Andaluserna är dessutom mycket aggresiva och Ronnie och Messi är nog ganska ömma på smalbenen efter alla tjuvsmällar de får när de möter boll. Korta notiser från matchen:

* Sylvinho är /tyvärr) en kopia av Belletti. Vass i framstötarna, virrig i defensiven. Krydda detta med stor spridning av inläggen.

* När Motta ersätter Edmilson så märks det i defensiven. Ett gott betyg åt Edmilson.

* Xavi måste spendera lite tid i gymmet. Tappar boll så fort det knuffas i närkamperna.

* Deco visar sällsynt dålig precision i passningsspelet. Förhoppningsvis en engångsföretéelse.

* Ronaldinho och spela enkelt är termer som inte matchar. Märks tydligt när man möter ett aggresivt spelade försvar.Bäst i Barça var:

Valdés - Riktigt fina parader vid ett par frilägen. Dock lite på mellanhand vid Sevillas något slumpartade (men vackra) mål nr. 2.

Puyol - Som vanligt. Killen visar att försvarsspel kan vara vackert. Visst orsakar han straffen tack vare att han tappar balansen, men eftersom denna titeln inte är av större relevans så är en 2- eller 3-0 förlust inte heller det.

Messi - Täcker bollen mycket bra och var den som gick in och mötte boll bra och var den som drev på i offensiven under andra halvlek.

På måndag börjar allvaret!
Real Madrid Ronaldo ^_^
2006-08-25 22:56
Vi i real madrid har ett eget forum, är det inte bättre om vi håller oss till det?
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-08-25 22:56
Ska inte glömma att grattulera Sevilla. De gjorde en utmärkt match. Egentilgen det enda sättet för dem att vinna över arcelona är det sättet de spelade på.

Ännu en gång: Redaktionen, stäng av dessa real mierda fans som inte har haft något annat än våra förluster att glädja sig åt de senaste åren.
Real Madrid Zizou-Mano
2006-08-25 22:56
Cicinho11 //

Dags att lägga av nu eller ?

La Rambla //

Du får ursäkta, verkligen. Inte mycket man kan göra för att hålla barnen i styr. Läggdags för dem du vet :)

Angående matchen då. Lam match ärligt talat men förstår inte er förtvivlan ? Ni kan ju ta, vad är det, 45 titlar till eller något i den stilen. En grej jag störde mig otroligt mycket på var Hyséns ständiga tjatande om att Puyol inte var bra idag osv. Tyckte Puyol var helt okej, med undantag till vissa situationer.

Real Madrid Gabinho!
2006-08-25 22:55
Cicinho11//

Ska du skriva häär får du bette dej tänk på att du är en gäst inte bara hålla på.

du måste först o främst respektera reglerna annar ska du bli spärrad me en gång.
Real Madrid King_raul
2006-08-25 22:55
La Rambla,
Tack.

Barcelona La Rambla
2006-08-25 22:55
Cicinho11:

Vad hänger du då här för? Kan de vara för att ingen på Reals forum orkar med dig och du har blivit ukastad där ifrån? Skulle ju inte förvåna mig. :-)~
Real Madrid King_raul
2006-08-25 22:54
Beutiful_barca,
stänga av alla Real fans? Och du ogillar Franco?
Lika bra att stänga av alla användare på alla forum istället?
Allvar, moderatorerna finns för att gallra i skiten.
Barcelona La Rambla
2006-08-25 22:53
Ämne: Nej dags att komma n....
Med undantag av Zizou-Mano & King_raul som åtminstone vet hur man uppför sig. De är välkomna i min bok. :)
Barcelona Marcos
2006-08-25 22:52
Helvete!

Känns tungt, och man såg det¨på spelarna också. Och den där Glen Hysen med att Barcelona inte går för full osv. Va fan, vi är Barcelona, vi ska och vill alltid vinna!

Men sånt här gör att truppen växer. Tycker man ska behålla Saviola. Han är bättre än båda Ezquerro och Gudjohnsen.

Tung förlust, men nu är det ligan som gäller.
Real Madrid Cicinho11
2006-08-25 22:51
typiskt småbarn kommentar some mes..bla bla.. ja gillar cicinho och hans tröjnummer är 11, fatta du nu tröga idiot?
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-08-25 22:50
Nej dags att komma ner till jorden. Det är bara att inse att Sevilla gav allt för att vinna den här matchen. Alves är beviset. Barcelona gav inte ett skit. Vi har oss själva att skylla bara.

Tycker bara att redaktionen bör göra ett bättre jobb med att stänga av alla omogna Real-fans som irriterar en in i benmärgen. Eftersom sw flesta är skitungar så föreslår jag att ni stänger av alla Real fans skriva i vårt forum. Lika bra att de förbjuder våra fans (den dumma skaran som g¨r in där), att skriva i deras också.
Barcelona Gabriel
2006-08-25 22:50
Cicinho11

Snälla läs på lite innan du gör dig själv till åtlöje din pajas.

Suck, ska man nu få stå ut med alla uppnosiga madridistas som hävdar sig på Les Rambles pga en enda match? Vi har inget att bevisa, hela omvärlden vet om att vi för tillfället är världens bästa lag. Det är bara att konstatera, vi spelade verkligen dåligt idag och det har mer med det att göra än att Sevilla spelade bra som gjorde utgången denna kvällen. Visst, Sevilla spelade väldigt organiserat i deras försvarspel men samtidigt så gick tempot inom Barças passningsspel på tok för långsamt och samtliga spelaren i startelvan kom inte heller i närheten av deras prestationsförmåga.

En sak gör mig dock lite fundersam och det är att jag aldrig(på sistonde) har sett vårat försvarspel så här dåligt som det var ikväll. Det är bara att hoppas på att det var one-game-syndrome och att Rijkaard fixar till detta, vilket jag inte tvekar på en enda sekund.

Det här kan ses som positivt på ett enda sätt och det är att det här kan vara som en väckarsignal för samtliga spelare. Det gäller att ligga i denna säsongen ifall titlarna ska trilla in för det kommer verkligen inte bli lika "enkelt" som de två senaste åren.

Nu är det fokus på Celta matchen. Jag vet av erfarenhet som culé att vi har jävligt svårt där och att Celta brukar göra livet surt för oss. Samltiga spelare måste höja sig radikalt för att vi ska vinna på måndag.

One more thing... Jag grämer mig själv för varje gång jag ser Daniel Alves när jag tänker på att vi har gått miste om en riktig världsspelare. Hoppas han gör en kanonsäsong och att vi slår till nästa år istället..
Barcelona La Rambla
2006-08-25 22:49
Zizou-Mano:

Heder åt dig, du har åtminstone behållt förstånd förnuft trots att du är madridista. :-)

Visst är det kul när belackarna får ha sin lilla julafton? Sug på den här karamellen ni.
Real Madrid Cicinho11
2006-08-25 22:49
varför ska vi ta bort nåt.. vi har vunnit mest av alla! ni e keffa, punkt!
Annons: