/spanien/barcelona/forum/2471.aspx/spanien/barcelona/forum/2471.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2015-08-11 18:21
@Deulofeu:
Enligt MD så vill Barca ha en option på återköp. Frågan är ju om Villa väljer att köpa ut honom, då kvittar det ju vad Barca vill. Alltså, jag vet inte vad jag ska tycka. Visst är det bra att man hittar klubbar till de spelare som inte ingår i Luchos planer och att det görs i god tid innan fönstret stänger. Det jag ställer mig frågande till är ju de klubbar spelarna eller Barca väljer att släppa i väg dem till. Jag menar Hamburg? Vad fan? Hur stabil är den klubben? Även om det är en storklubb historiskt sett men det känns som om den klubben befinner sig i ett ständigt kaos och har gjort det de senaste säsongerna. Dessutom Adama, kunde han inte gjort ett lite bättre klubbval? Jag förstår att Stoke inte längre är aktuellt sen Shaqiri blev officiellt värvad och Liverpool är det ännu bättre att han slipper. Fast Villa är också en fd storklubb som är på dekis. Agenter är väl de stom tyvärr styr dessa val antar jag.
Barcelona Deulofeu
2015-08-11 18:14
Hittar någon mer info om Adama får ni gärna länka.

Så här dumma kan de inte bara vara finns det ingen återköpsklausul vet jag inte vart jag ska ta vägen!

Överlägset personen i europa som hade mest lyckade dribblingar förra året och drygt 14 assist och var uttagen i liga adelantes allstar lag förra säsongen trots att han spelade hälften av matcherna.

Helt sjukt detta! Jag hade gärna sett honom som vår supersub!
Barcelona 11-9-10
2015-08-11 17:57
@barcastuff: Barcelona want clause in loan deal with Hamburg on Halilovic that he will play 60+% of games. Hamburg so far didn't accept. [mopo via md] Detta hade iaf varit något, varför gör/gjorde man inte likadant med samper och Adama ?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-08-11 17:57
Bartomeu är antingen hjärndöd eller en madridista. Men men, det är vad medlemmarna ville ha. Dom vet vad som är bäst för klubben....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-08-11 17:42
hoppas alla barto fanboys njuter. bara början. jag spyr!
Arda Turanismo
2015-08-11 17:42
@LennyRomario:

Nä, för det är verkligen inte så att Messi har en välgörenhetsorganisation och har gjort goda gärningar tidigare...
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 17:38
Hur resonerar man när man köper en spelare för €2,2 miljoner och efter en säsong i ett B-lag som degraderas värderar samma spelare till det fyrdubbla värdet?

Tro fan att ingen vill köpa honom.

Vissa spelare värderar man inte alls, andra övervärderar man. Balans?
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 17:24
Originally, Barcelona wanted to sell Halilovic on a permanent deal, but no team wanted to pay 10M for the player. [sport] Antar att Bartomeus planer på att göra business på Halilovic sprack. Likt de andra som nu lämnar kommer han aldrig att komma tillbaka. Blir lån igen nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2015-08-11 17:13
Wow, vad är det som händer..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-08-11 17:04
Several sources in Spain, Germany and Croatia claim that Barcelona midfielder Alen Halilovic (19) will join Hamburg on loan. [md as rm bild]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 16:34
Haha, nu är den sista anledningen att se Chelsea borta... ;-)

Eva Carneiro, (den vackra) team-läkaren, har blivit bannad från att följa med laget på träningar, matcher och hotellsamlingar.

Mourinho gick ju hårt åt henne för att hon sprang in och tog hand om Hazard vilket tvingade belgaren att kliva ut innan han kunde komma in igen.

Carneiro kommer dock ff att vara lagets förstaläkare.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-08-11 16:11
Gabriel

håller me dig, tror ej heller det hade hänt med laporta. Alltså tänk dig vad alla talanger känner idag. Dom är helt medvetna om att adama var överlägsen alla förra säsongen. och dom ser hur han behandlas. vad tror du det sänder för signal till dom?

det är så äckligt!!!
Barcelona Gabriel
2015-08-11 15:52
Otroligt tråkiga nyheter det här med att Adama verkar vara klar för Aston Villa, det var förmodligen den spelaren jag hoppades mest på från La Masia, tillsammans med Samper då förståss. Att det sedan inte heller kommer att inkluderas någon återköpsklausul i försäljningen är fruktansvärt dåligt och bara ytterliggare en av alla de 10-tals andra dåliga saker denna ledningen stått för sedan de tog över.

Nu hoppas jag bara på att Adama fullständigt exploderar i Premier League så stort att det blir omöjligt för Barcelona att ignorera hans talang och utveckling så att man ändå väljer att köpa tillbaka honom, även om det knappast är sannolikt att det sker, än mer med denna ledningen då det hade tolkats som att man erkänt sitt egna misstag i hans försäljning.

Med risk av att låta nostalgisk och aningen klyschig så vill jag ändå med en ganska så stor säkerhet påstå att det här aldrig hade hänt med Laporta som president ifall han vunnit valet. För även om Laportas första tal för medierna gällande hans kandidatur stod för just en stor portion av klyschor med bland annat Cruyff och La Masia så är det just dessa grundstenar han bygger sitt projekt kring. Bartomeu är annorlunda och det är lika bra att vi accepterar hur det kommer att se ut de nästkommande 6 åren.

Adama är bara den första av många tyvärr.
Barcelona Smogen
2015-08-11 15:38
Fan. Googlade runt lite. Men tyvärr verkar alla tidningar hämta sina rykten från AS eller Sport. Båda dessa tidningar verkar vara väldigt överens om att man säljer Adama för gott, helt utan buy-back. Måste säga att det är helt jävla skandalöst dåligt om det stämmer. Fattar verkligen inte varför man inte vill satsa på Adama.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2015-08-11 15:27
Älskar verkligen stämningen som vi har i truppen utanför planen, normalt är det ofta ett spel för gallerian där man hyllar sina lagkamrater och ler när kameran är på och sen återgår man till sitt.

Men våra storstjärnor kommer verkligen överens och det verkar som alla nya spelare dessutom snabbt kommer ini truppen , hur arda tillexempel redan skojar runt med Messi och grabbarna är kul att se.

Dock det som är negativt med att ha en så avslappnad trupp är hur man ställer om när matchen blåses igång , och det tycker jag är mest imponerande. Hur motiverade samtliga spelare är. Kommer ihåg i slutet av peps era och röran med tito / tata och hur lata alla såg ut på planen.

Messi ser supertaggad ut förövrigt, älskar sådana här videos. Ikväll drar det igång, Vamos !!!!
Barcelona Smogen
2015-08-11 15:18
Har man inte med en buy-back på Adama så kan ju nye sportchefen Roberto ta och avgå direkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-08-11 15:12
Möter vi inte Villareal 1a November? Men någon som blir chockad om man lägger matchen strax innan clasicot som är 7e eller 8e november?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-08-11 14:55
Lucho har inga logiska skäl till att föredra Munir framför Adama. Det finns ingen som helst ursäkt. Man kan säga att han föredrar yttrar som viker inåt, men gör Munir det? Killen saknar förmågan att skapa något på egen hand och han är mästare på att förlora närkamper och boll. Nej det finns ingen annan anledningen än att dom favoriserar spelare! Tror bara Lucho är alldeles för stolt för att erkänna att han visade förtroende för fel spelare och nu fortsätter han på den inslagna vägen. Det är inte munirs fel, det gick alldeles för snabbt för honom och dom gjorde helt fel när det kom till hans utveckling. Fattas bara att dom pissar bort Lee också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 14:51
Due to conflict federation-Liga, calendar will be reformed. League will end on 22 May. Cup final 7-8 May. Barcelona-Getafe 1 Nov. [via md]

Ligan skulle egentligen avslutas 15:e maj och CdR-finalen den 22:a maj.

Politikens påverkan i spansk fotboll är ibland skrattretande.
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 14:39
Den spanska sportrådet har avslagit ligans planering gällande matchen mellan Barcelona och Getafe som skulle spelats den 26:e augusti.

Nu är det upp till ligaförbundet att hitta ett nytt datum.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2015-08-11 14:20
Adama och Agbonlahor på varsin kant, kan gå fort för alla träben till backar i PL. :P
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 14:15
Verkar som att det trots allt kommer att inkluderas en buy-back. Olika uppgifter tidigare. EDIT: På Sports (källan)spanska sida står det att det inte ska ingå någon Buy-back, men på den engelska sidan står det att den ingår. Mest troligt ett översättningsfel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 13:59
Aston Villa could pay around 12M for Barcelona B winger Adama (19). No buy-back option will be included in the deal. [sport] Gone boy, gone. Well well, inte annat att vänta från en klubb som aldrig visat förtroende.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2015-08-11 13:12
@the cameroonians:


Bättre val av klubb än exempelvis Liverpool eller spurs med då han har rätt goda möjligheter att få speltid i Villa. Förhoppningsvis har man någon buy-back option även om de känns lite smått osannolikt att klubben kommer nyttja den.
Barcelona 11-9-10
2015-08-11 12:55
Skönt kan man njuta av honom i tv-rutan istället för en halv taskig stream när b-laget spelar Jag har verkligen verkligen svårt för att se honom misslyckas i pl. Han är som gjorde för den ligan Tyvärr så har vi sett det sista av honom i en Barcelona tröja...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-08-11 12:43
Adama (19) has signed a 3 year-deal with Aston Villa. Fee and a buy-back option not known yet. [as]

Okej, lycka till i PL Adama! Jag vet att du kommer att göra succé :-)
Barcelona Junta Dimision
2015-08-11 11:34
Zellick

Ja det kan man undra, men när man ser att den nykomna talangen från MK Dons som spelade i League 1 förra säsongen i form av Dele Alli sitter på bänken och gör ett inhopp mot självaste Manchester United i första ligamatchen så tror jag definitivt att det finns en chans för Adama att konkurrera i Tottenham, speciellt i en position där de känns väldigt svaga i dagsläget. Så hur kan en spelare som nyss kommit från Englands tredje division få speltid och lär få ännu mer speltid ju längre säsongen går? Kan Dele Alli, så tror jag definitivt att Adama Traore kan göra detsamma, på skikt iallafall.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-08-11 11:26
Undra hur det blir med målvakssituationen den här säsongen. Varken Bravo eller Ter Stegen verkar vilja ha rollen som andrakeeper utan det är hård konkurrens där båda vill vara ordinarie. Själv föredrar jag Bravo som inger ett lugn som inte Ter Stegen bidrar med på samma sätt. Hade jag fått välja hade jag dock gjort precis likadant som förra säsongen, ser inga problem med det rotationssystemet. Startelvan ikväll bör vara den allra bästa vi kan ställa på banan. När ligan drar igång kan Lucho få börja experimentera med sin rotation som uppenbarligen fungerade utmärkt under fjolåret. Idag ska vi däremot ta hem en titel. Mats Alves, Pique, Mascherano, Mathieu Rakitic, Sergio, Iniesta Messi, Suarez, Pedro Får se hur Mathieu klarar sig på hans nygamla position. Tycker att han numera presterar bra mycket bättre än exempelvis hans insats i El Clasico förra hösten där jag dock skyller på Lucho. Mathieu är snabb, duellstark och får gärna fylla på åtminstone i närheten av lika mycket som Alba brukar göra. Annars är detta ett mycket starkt lag som bör ha goda chanser ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-11 11:18
Åh jävlar vem kommer vakta buren ikväll?! Mats borde vara det självklara valet Nu måste faktiskt lucho bestämma sig, bravo har fått sina titlar nu och kan få stå i cupen. Mats är nuet och framtiden
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-11 10:43
Härligt med en riktigt tävlingsmatch ikväll, Sevilla är ett lag man gillar att kolla på. Kommer vara rejält fartfyllt under första halvleken Hoppas denis får mer än 10 minuter ikväll En annan intressant lirare är konoplianka, som drömmer om att spela i Barcelona. ( skit i nolito och värva den här killen nästa sommar ifall man bestämmer sig för hitta en ersättare). Alves kommer ha ett helvete med den här killen ikväll Försvaret hade jag velat se följande; Alves-pique-vermaelen-matheiu Pique och vermaelen har hittat ett bra samspel och borde testas i den här typen av matcher Hade velat bänka iniesta ikväll men det kommer inte ske tyvärr och likt förbannad kommer han säkert vara matchens spelare ikväll. Men trio av busken-raki-rafinha hade varit bäst ikväll PMS (haha) ikväll, pedro måste verkligen prestera även ifall han lämnar. 2-3 år av uteblivna prestationer ska han betala tillbaka under dessa 3 kommande matcher. Lägg ner dem här sidledspassningarna och börja utmana med fart och avlossa skottet för fan!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: