/spanien/barcelona/forum/24704.aspx/spanien/barcelona/forum/24704.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Tompa
10/11/2006 11:39
Men för att återknyta till Barca. Dinho var riktigt bra när han kom in. Storormen verkar vara på väg igen.
Barcelona Tompa
10/11/2006 11:38
Hade man anordnat en omröstning om bäste svensk någonsin nu hade jag inte blivit förvånad om Marcus Allbäck vunnit...
Barcelona Tompa
10/11/2006 11:33
Problemet med sådana här omröstningar är att de alltid gynnar nu aktiva spelare. Jag är själv en mycket stor Dinho fan men han är naturligtvis inte den bäste brassen genom tiderna - än i alla fall... Zico ja, vart var han? Och Leonidas? (sistnämnde känner förmodligen de flesta som röstat inte ens till)

Vem borde då ha "vunnit". Jag lägger ändå min röst på Pelé i hård konkurrans med Garrincha.
Barcelona tarrak
10/11/2006 11:31
Evasive Action/Även om det här är lite offtopic, så var ditt påstående om att La Rambla bidragit till tv4+ tittarsiffror för dumt för att låta passeras. Tror du på allvar att kanalerna har möjlighet att kolla upp var och en som följer deras program? Nej du, tittarundersökningar går till så att ett visst antal personer har en låda som registrerar alla program man ser på och sedan slår man ut det på befolkningen och kommer fram till en ungefärlig publiksiffra. Så om LR kollade på matchen påverkar på intet sätt resultatet, såvida att han inte har en sån här låda.
Atlético Luff
10/11/2006 09:54
Sen när tog folk 4ans omröstningar (iofs, 4an öht) seriöst?
Bara deras nya "fotbollskanalen" är ju ett stort skämt.
Antar att det är den omröstningen ni diskuterar? :)
Real Madrid Ferenc Puskas_
10/11/2006 08:08
Ramos_2


Det roliga var att Romario inte ens var nominerad, Kaka fanns med istället. Man kan ju också undra vart en spelare som Zico fanns med?
Real Madrid Ramos_2
10/11/2006 07:25
Sassinho

Bra sagt, sant dessutom.

Men så här tror jag att det han eller de menar är att de senaste två sesöngerna har Ronaldinho spelat nästan alla matchen det är över 100 och det är inget att leka med det eller...

Sedan matchen igår var det så Robinho tror jag inte spelade för att visa publiken att han är bra, det visste alla redan, han spelade för att visa Capello att han är en man att räkna med. Alla som såg matchen kan nog hålla med om att han var bra.

Sedan det om Ronaldinho är tidernas bäste brasse, nej, nu vill jag inte att nån ska säga att jag är Real fan och det är bara därför jag säger det, för det är inte.
De andra nominerade Romario, Ronaldo, Pele, Grainccha tror jag, så har de en sak gemensamt de har vunnit VM för sitt land, Pele behöver man inte presentera, Romario kan ni ju redan, Ronaldo 2002 var han kung. Sedan har jag inte blekaste aningen vad Garrincha har vunnit.
Han kanske har bästa tekniken men som hasse backe sa " han har långt väg kvar till att bli tidernas bästa"
Barcelona Sassinho
10/11/2006 02:01
ärligt talat när man sitter o läser genom alla inlägg så är det alltid tjaffs med någon maräng som ska hävda att real madrid är bättre än barcelona blir så trött på dom !! är det bara jag eller håller ni med? vi alla vet ju att barca e bättre just nu och att real madrid dominerade fotbollen för ett flertal år sedan

när man sedan läser att när den där reeeeaaal nissen skriver att ronaldinho är helt slut och att robinho är as het och jag vet inte vad känns det som "döda mig" vad hade vi annars förväntat oss? haha..

nu blickar vi framåt och sevilla på söndag..!!
Barcelona Ride_The_big_one
10/11/2006 01:36
Rangers FC

Om jag säger att det var ungefär 50/ 50 vad säger du då?

Förstår inte riktigt vart du vill komma fram till men det var som godis påsen Gott och blandat, du får gärna höra tillbaka om antalen om du har så bra koll..

Pucko
Barcelona H.C Xavier
10/11/2006 01:28
Ämne: Rasistiskt? Vilket t....
Det här är ett fotbollsforum, inget jävla NSF forum.
Krönika Rangers FC
10/11/2006 01:06
Rasistiskt? Vilket tjafs.

De flesta av de som var på Råsunda var av utländskt ursprung, det är fakta. Det vet ni också.
Barcelona Evička
10/10/2006 23:42
Ämne: En fråga bara!!!

....
Aldrig - det var väl att ta i. Dessutom föredrar jag att han sätter dem I målet ;)
Barcelona Brankt
10/10/2006 23:40
En fråga bara!!!

Varför slår aldrig Ronaldinho sådana frisparkar när han spelar i Barça???
Barcelona Evička
10/10/2006 23:39
Det här med Puyol, det är bara en vecka till Chelsea. Nu blev jag orolig igen.
Barcelona KeLLeFeNi
10/10/2006 23:37
roligt o se Ronaldinho på spelhumör igen =)
Barcelona el Flaco
10/10/2006 23:36
Förväntningarna finns ju helt klart och de ska vara höga på någon som Ronaldinho. Men klart, han är ju trots allt bara en vanlig människa men det viktigaste är att han presterar när moståndet är som bäst och när det gäller som mest och där har han aldrig vikit ner sig så länge han spelat för Barcelona.
Barcelona La Rambla
10/10/2006 23:35
Ämne: Det är nog sant allt....Det är ju som så, att han oftast bedöms efter sin högstanivå, och den är otroligt hög som vi alla vet. Så när han bara är bra, hyfsat bra, godkänd osv, då är ju kritikerna och belackarna skadeglatt genast framme och sågar honom vid fotknölarna. Jag gissar att det är något Ronaldinho får leva med. Själv är jag inte direkt orolig, för mig räcker det att han då och då bjuder på ren magi.
Barcelona Evička
10/10/2006 23:31
Det är nog sant allt som ni säger, men jag tror att vi förväntar oss ganska mycket av vår nr 10 också. Han var fullständigt briljant och outstanding första säsongen och vi väntar oss nästan att han hela tiden ska vara ännu mer briljant för att motsvara förväntningarna.
Barcelona el Flaco
10/10/2006 23:28
Är det någon som vet någon TV kanal som sänder Argentina-Spanien imorgon?
Barcelona La Rambla
10/10/2006 23:27
Det stämmer. Inte så lätt att utmana när man genast får 2-3 spelare på sig så fort bollen närmar sig honom. Sen så har han den egenskapen, tycker åtminstone jag, att när han inte är i form så spelar enkelt men samtidigt agerar mer framspelare. Sen så är ju tyvärr hans formsvackor relativt långa. Det var samma ska förra säsongen, då var han seg 2 månader in i säsongen precis som fallet verkar vara denna säsong. Får hoppas att han tänder till nu när de stora matcherna nalkas. Vi behöver honom i form mot Chelsea om inte annat.
Barcelona Beautiful_ Barça
10/10/2006 23:25
Robert_M

Det är nog inget du inbildar dig. Tycker att det blir så med de flesta tekniska spelare som slår igenom. Andra säsongen blir alltid tuffare. Tror att det är en kombination av att de markeras tuffare då och direktiv från tränaren. Han har ju utvecklats som spelare tycker jag. Han bedömmer bättre när det är läge att utmana och när man ska passa. Det medför att han lyckas skapa farligheter med nästan varje dribblingsräd han gör, och då önskar man som tittare att han gjorde det oftare. Även om det är en fröjd för ögat att de han dribla av spelare på kanten som han gjorde första säsongen kan det vara effektivare för laget som helhet med en bra passning.
Barcelona el Flaco
10/10/2006 23:17
Robert_M//

Jag tror att det finns nu andra spelare (Eto'o & Messi mfl.) som kan utamana och ta sig förbi motståndarna och därför är det inte nödvändigt att Ronaldinho gör det hela tiden. Jag tycker att även motståndarna har börjat att punktmarkera honom betydligt tuffare och då får han inte dessa ytor som han fick första året.
Spanien Robert_M
10/10/2006 23:13
Tjena. Jag undrar över en grej bara. Har personligen lagt märke till att Ronaldinho utmanar inte alls likadant som han gjorde under sin första säsong hos er. Har han själv slutat ta så mkt initiativ och utmana på kanterna eller är det direktiv från Rijkaard. Tänker ni samma sak eller är det bara jag som inbillar mig?

Tycker dock han utvecklats mer som spelare hos er. Blivit mer allround än vad han var innan han kom.

Väl mött.
Barcelona La Rambla
10/10/2006 23:11
Puyol skadad på dagens träning. En sträckning och han kommer inte att spela i landskampen mot Argentina. Undrar hur det blir på söndag mot Sevilla?
Barcelona Beautiful_ Barça
10/10/2006 23:11
Jay-z

Jo jag vet det, men tyckte att hans inlägg lät lite negativt med tanke på att han sa att det var inga svenskar där. Även med tanke på att man kallar folk för invandrare när de uppför sig dåligt, men om de spelar för landslaget eller gör något bra är de minsann svenskar. Hur som helst så hör inte den diskussionen hemma här.
Barcelona Jay-z
10/10/2006 23:05
Beautiful_ Barça// Det va många svenskar där men skaran invandrare va mycket större i dag än va det hade vart om typ England-Sverige spelade.

Rangers FC// Men därimot va ditt utalande lite väl rasistiskt. Även om det va mycket innvandrare så tror jag nog dom flesta har svenskt pass, och dom föredrar nog att kallas svenska.
Barcelona el Flaco
10/10/2006 23:03
Roligt att se Ronaldinho spela ikväll, hoppas att hans redan breda leende blir bredare mot Sevilla. Men säkerheten vid Råsunda var en skandal. Någon hemsk dag kommer en galning med en kniv springa fram till Ronaldinho. Skärpning!

Rangers FC//

Precis som Beautiful_Barca skrev så undrar jag vad du menar med att det inte fanns några svenskar på läktarna? Ganska rasistisk av dig.
Barcelona Beautiful_ Barça
10/10/2006 22:58
Rangers FC

Syftar du på att de var mörkhåriga? Är de inte svenskar för det? Vet inte med vilka ögon du tittade men jag såg i princip bara svenskar.

La Rambla
Jo, jag såg intervjun igår. Man såg ju att han tyckte att det hela var löjligt under den högljudda intervjun idag på arenan i slutet.

Fattar inte att Sevilla inte har ordnat något kontrakt överhuvudtaget. De förlorar ju en jävla massa pengar på det i så fall. Har för mig att den summan ligger någonstans mellan 70-130 miljoner kronor. Förresten, hur kommer det sig att deras borta matcher inte visas? Det borde räcka att hemmalaget har kontrakt tycker man ju.
Barcelona La Rambla
10/10/2006 22:58
Evasive Action:

Huruvida mitt tittande bidrar till att Tv4 känner sig nöjda eller inte med sin produktion tänker jag inte spekulera i, och struntar fullständigt i det. Att Nike promotar Brasilien är ingen hemligt och det får stå för dem, det är inte min sak döma dem. Det jag hade en åsikt om och tyckte var pinsamt var hela upplägget Tv4 hade valt. Med omröstning på nätet där man korade Brasiliens bäste genom tiderna. Sen om du tror att Brasilien är det enda landslag eller klubblag som åker runt på turnér och gör samma sak om än i mindre skala, då får du nog tänka om.
Krönika Evasive Action
10/10/2006 22:52
La Rambla //

Bra, då vet jag i alla fall att du bidrog till att TV4 kommer känna sig nöjda och belåtna med sin produktion och sina jippon, samt att deras annonsörer ger TV4 höga betyg.

Vidare är det exakt på det här sättet som brasilianska förbundet vill visa upp sitt landslag på. Personligen tycker jag att det är patetiskt att flyga runt hela världen i en evig reklamkampanj, därför kollade jag inte på matchen.
Annons: