/spanien/barcelona/forum/24669.aspx/spanien/barcelona/forum/24669.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona MR.Boff
2006-09-28 14:34
Messi har presterat mycket bättre än Ronaldinho iår, Ronaldinho känns segar iår än vanligt, allt sker stillastående och han får inte lika mycket boll som förut, vill se han göra allt i fart för det är då han är odödlig.

Nu när Eto´o är skadad hoppas jag mycket på Saviola, kommer bli intressant att se Saviola tillsmammans med Messi.

Vad skulle ni tycka om att vi spelade Marquez på högerbacksplatsen, han spelar en liknande position i Mexicanska landslaget. Han har ju tungt skott o bra inlägg att komma med och personligen tycker jag inte att Silvinho, Gio, Oleguer, Belleti håller i de stora matcherna.

Mitt Barca:
Valdez
Marquez-Puyol-Thuram-Zambrotta
Edmilson
Iniesta-Deco
Messi-Saviola-Ronaldinho
Sen när Eto´o blir frisk så hoppar in på Saviolas plats.
Barcelona barca__elve
2006-09-28 14:30
Ämne: ANG MADRIDDERBYT!! J....
man men vart ska man skicka för att säga till dom att dom ska ändra den till tv4+
Barcelona barca__elve
2006-09-28 14:25
man men vart ska man skicka för att säga till dom att dom ska ändra den till tv4+
Barcelona La Rambla
2006-09-28 14:16
Juventus.:

Zambro har skött sig helt okej. Hitintills så har han fått rotera med Belletti på högerbacken och alltså inte startat eller spelat alla matcher. Ju längre sässongen går desto mer kommer Rijkaard att använda en mer "ordinarie" startelva och där kommer Zambro garanterat att ingå i. Dessutom så tar det lite tid för honom att komma in i Barcelonas spelsystem. Thuram har varit klass rakt igenom när han har fått spela brevid Puyol eller Marquez.

När det gäller Gudy så är jag inte det minsta orolig. Han kommer att sänka Chelsea, släkten är värst sägs det. Saviola kommer också att få mer speltid, kan inte tänka mig annat nu när vårt lejon Eto'o ska rehabiliteras en tid.
Real Madrid Gabinho! #10
2006-09-28 14:10
Synd att Etoo blev skadad för er del nu kan han inte vinna Skytteligan iår iafall.

Men vi får se om han orkar återupphämta sej iår kanske tar en tid efter skadan.
Atlético greeneyes_x
2006-09-28 14:07
Synd för din del att du ska envisas med caps lock när du vet om att det inte tillåts. Nästa gång spärras du./ Red
Juventus.
2006-09-28 14:00
Tjena culés.

Börjar med att säga tråkigt att Eto'o blir borta så länge. Men dock så tror jag inte det kommer vara så lidande för er. Lagandan och kontinuiteten ni har i laget är inget o skoja om. Saviola och Guddy kommer ersättare Eto'o. Med bravur dessutom, alldeles säker på det.

Hursomhelst, kom in för o fråga hur det går för min älskling Zambrotta i sin nya klubb?

Lycka till i La-Liga.

Krossa pengakåta Madrid =)
Real Madrid Il Phenomeo
2006-09-28 13:39
Tror ni att Gudjohnsen eller Saviola spelar i Etoos frånvaro? Jag tror att både ni och jag vill ha Saviola. Gudjohnsen är en bra spelare, men Saviola är faktiskt bättre. Barca-fansen älskar ju honom också.
Real Madrid MS. GuTi
2006-09-28 13:02
Spärrad. /Redaktionen
Barcelona Jay-z
2006-09-28 12:40
Synd att Eto'o är skadad känns inte klokt en annan spelar i mitt andra lag är också skadad Gallas båda skadade i CL... Men det handlar inte om Eto'o barca måste få ingång spelet. Specielt ronnie det ser ut som han har lagt på sig lite vikt kände den känslan i slutet utav förra säsongen. Han är inte lika kvick i steget kämpar inte lika mycket osv, hoppas våran Ronnie kommer tillbaks i tid så vi kan krossa Madristas.
Barcelona La Rambla
2006-09-28 12:36
Méssi o kuung Etoó:

Du är läskunnig va? Om så är fallet så har du till vänster här i menyn en länk som heter Spelschema. Ett tips är att du kikar där.


Bekräftat att Eto'o har en bristning på den yttre menisken i knäet. Han ska opereras nu under eftermiddagen, en sk titthåls-operation. Det handlar alltså om frånvaro från två till tre månader för vårt lejon. Läkarteamet kommer att berätta hur lång läkperioden förväntas bli vid en presskonferens på Camp Nou efter operationen.
Barcelona Mot Nya Tider
2006-09-28 11:51
Ang; Samuel Eto'o del 2:-

Samuel är en av världens bästa strikers, ingen tvekan om det. Men Barcelona behöver inte oroa sig över att han kommer missa ett par matcher nu. Tänk er hur pass sugna de andra anfallarna är nu över att få visa vad de kan!"

Det här är ju deras chans att försöka slå in sig i startelvan. Hoppas Reijkaard ger både Gudjohnsen och Saviola och Esquerro en ärlig chans, även om Saviola känns hetast där, men alla ska få en chans att visa vad de kan:-

-Kan tänka mig att Samuel surar nu lite, medans åt andra sidan så ser man David Villa le.
(Pichichi-fighten)
Barcelona tarrak
2006-09-28 11:43
Angående Ronaldinhos dåliga form är jag inte speciellt förvånad. Killen har en tendens till att ofta vara dålig efter långa uppehåll. Jag har flera gånger ställt frågan vad han sysslar med på sina semestrar. Minns förra säsongen då han inte kom igång förrän han blev petad, efter ett flertal skrala insatser.

Jag hoppas att Rijkaard låter honom stanna hemma på lördag och kör Messi, Saviola och Guddy på topp.
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2006-09-28 11:43
Skriver här för fösta gången på ett bra tag :)

Matchen igår gick nog helt enligt planerna, om man tittar på startelvan och spelet som vi startade med så kunde man enkelt se att Rijkaard bara ville ha med sig 1 poäng. Vet inte varför han skulle villja det, men han gjorde samma grej förra året mot Panathinaikos borta, för er som inte kommer ihåg så spelade vi 0-0 där, och med ett bedrövligt anfallsspel utan understöd från någon, det var alltså defensiven som var ändamålet.

A´nnars visade Werder vilket klasslag de är, då de skrämde mig ganska rejält flera gånger, vi borde naturligtvis spelat bättre offensivt. Underligt var att se hur dåliga alla spelare var i passsningspelet till och med Iniesta tabbade sig där (det sker aldrig, men det gjorde det nu).

Eto´os skada skrämmer mig lite, 2-3 månader är mycket, och att vi ska klara det utan en målgalning som han, kommer bevisa sig svårt. Nu måste Gudjohnsen hoppa in och leverera vilket jag helt klart tror, han inhopp igår var föresten väldigt bra.

Messi går från klarhet till klarhet nu när säsongen börjat, han börjar spela allt mer som han gjorde förra säsongen, detta glädjer mig något kollossalt. Hoppas på att han fortsätter att leverara som han gjort hittills.

Aja, over and out boys/girls.
Barcelona tarrak
2006-09-28 11:37
Eto'o var väl den sista spelaren man ville ha långtidsskadad, det här känns väldigt tungt. Jag som trodde att han var immun mot skador.

Jag har tidigare sagt att jag ville hålla Saviola utanför truppen, men jag är inte sämre än att jag kan vända kappan efter vinden och anser att han ska vara första alternativet som Sammys ersättare. Jag tror att han kan göra ett nästan lika bra jobb
Barcelona Qani
2006-09-28 11:34
har jag sakt jag är hans advoka?Nej då så ******

och jag har inte ens attackerat dig, blev bara förvånad hur du börja kritisera mister själv tycker jag att han är en av världens bästa tränare!"bara vanliga byten in med en anfallare" men förlåt in och ut med en anfallare lede till ett mål ärta, vem gjorde målet igår? messi anfallare. ja kan hålla med dig att han ska byta ut en back när det ser dåligt ut istället för att ta ut en anfallare mot en annan anfalalre

Hoppas saviola får speltid nu när Eto`o är borta hur länge blir han borta föresten?2-3 månader?
nu får vi se vad Gudjohnsen's går för da
Barcelona Jontteee
2006-09-28 11:33
Nu måste Dinho verkligen höja sig när Etoo är borta, han kan inte sova längre..

Jag tycker oxå att Saviola borde ersätta Etoo, tror att han har mer glöd i skorna än Eddy.

Juste en sak Zambrottas 10min som vänsterback igår va dom bästa han har gjort i Barca tröja..
Barcelona Mot Nya Tider
2006-09-28 11:32

Barcelona kan inte alltid 'Joga Bonito', det måste man förstå, speciellt vi Barcelona-supportrar. Vi spelade bortamatch igår mot ett starkt tyskt lag som var väldigt tända och sugna. Man vinner inte de där matcherna så lätt, utan man måste kriga väldigt hårt. Vi har väldigt skickliga spelare i vårt lag, men det är inte varje dag som alla passar och mottagningar stämmer, det såg vi igår. 1-1? En mycket viktig poäng för Barcelona. Det kunde tom varit 1-2. ( Messis soloräd som målvakten räddade)

Hemma kan jag garantera er att det kommer se helt annorlundare ut:- Barcelona kommer inte ge bort nåt gratis till Werder Bremen.

Ang; Samuel Eto'o del 1
- Visst är det synd att en sån skicklig fotbollspelare som Samuel åker på en sån här skada, men man ska inte deppa för det, eftersom vi har ganska bra ersättare. Alla lag är så vana att se Ronaldinho-Eto'o-Messi, och de vet hur dessa tre fungerar och löper, men säg nu att en viss Saviola går med i leken och placerar sig mellan R10 och Messi. Spännande eller hur?

-Mycket! Det kommer vara väldigt kul att se:-
'Visca Barca i Visca Catalunya!

Real Madrid King_raul
2006-09-28 11:29
Ser framför mig att Messi tar chansen i Eto´s frånvaro. Tycker det är värre för Real Madrid att han Messi ifrån start än Eto om sanningen ska fram.
Messi är precis som Villa, helt oberäknelig.

Real Madrid MS. GuTi
2006-09-28 11:26
Ämne: King Raul:

Kom i....
Hahaha,, otroligt synd att Etoo gjorde illa sig Verkligen;) Men sjukt kul o se hur mycket vikt ni lägger på stackaren.. Vi vinner över er TOM om ni fick spela mä flera Etoo samtidigt!! Real Madrid ä och kommer alltid för bli världens bästa klubblag..
Barcelona Tiago
2006-09-28 11:22
Är det nån som kan en bra sida skulle vilja hitta nån stream till Newcastle matchen ikväll men jag kan inga bra sidor? Vore tacksam om jag fick ett svar:)
Barcelona Blaugrana_1899
2006-09-28 11:13
Kung eto´o borta 2-3 månader!! HEL**TE!!!!!
Barcelona Boixosnois76
2006-09-28 10:48
Har snart varit Barca supporter i 22år och har upplevt både glansdagarna som dem mörka dagarna efter vårt DREATEAM, genom detta så har jag lärt mig att inte vara allt för krässen, vi har gjort 10 mål på 4 matcher i ligan och så har vi 6mål på 2 matcher i CL, vi får inte heller glöma att vi använder oss av ett kraftigt rotations system. SÅ HUR MYCKET MER SKA VI KRÄVA?! Vi måste vara stolta men inte förr kaxiga.. Njut av vårt lag för man vet inte om det vänder!!
Visca el Barca y Visca Cataluña ; )
Barcelona II Barça II - Zambrotta
2006-09-28 10:45
Mycket låg nivå på vissa inlägg igår. Allvarligt talat vem bryr sig om ni/du inte fick in oddset? Sen att man börjar hacka på Mister bara för att vi fick 1-1 borta mot W.Bremen. Det är för fan löjligt. Vissa här inne borde verkligen skämmas. Klart som fan att Oleguer ska få lite speltid. Ni får det att låta som om han skulle vara amatör.

Sen så är det otroligt synd att vårt lejon skadade sig igår. Han hade precis kommit igång efter hans Afrika resa. Nu vill jag se Gudjohnsen på hans position, jag har en känsla av att han inte kommer göra oss besvikna.

Visca el Barça i Oleguer!
Barcelona Tompa
2006-09-28 10:22
Ingen bra match i går heller men 1-1 är trots allt inget dåligt resultat även om jag trodde på vinst. Börjar fakltiskt bli lite orolig över att Dinho inte presterar bättre. Hitills den här säsongen är han inte i närheten av formen för 1-2 år sedan. Men jag tror fortfarande att han kommer tillbaka i gammalt gott slag.

Trist, trist med Etóos skada, tyvärr är det sådant man får räkna med händer. F.ö är Thuram en gigant i backlinjen. Rijkaard - Thuram ska vara given jämte Puyol!

Barcelona Ghazza
2006-09-28 09:09
Finns ju mängder av teorier om varför Ronnie inte är på topp. Han kan helt enkelt ha en svacka, motståndarna har lärt sig att vara tätt inpå honom (Den mest troligaste). Att jämföra Ronaldinho med han själv för två år sen fick han mycket mer tid på sig. Nu får han alltid 2-3 man på sig. Annars är ju Messi helt otrolig. Nästan på egen hand skapade han mängder med chanser på den korta tiden.
Barcelona Viktor Munoz
2006-09-28 09:02
Ang matchen igår.

Ronaldinho är inte lika bra som han var för tex två år sedan. Hans dribblingar blir lästa lättare men framförallt, var är den där supersnabbheten som han hafr tidigare. Det spelades ju en boll i djupet i andra halvlek där han såg allt annat än supsnabb ut. Låt oss hoppas han bara var trött eller nåt.
När då Ronnies grejer inte stämmer blir hela laget lidande, eller i varje fall hoppas jag att det är orsaken till att vi inte spelar bättre. För annars kanske det är den berömda mättnaden sm håller att smyga sig på.
Trots allt spelade vi ingen dålig match. Tycker att försvarsspelet såg rel bra ut. Spec på slutet då vi tryckte på framåt. Thuram är ju klippa, klart bättre än den överskattade Cannavaro.
Vi får 1-1 borta i en erkänt svår bortamatch. Bremen var ju superaggressiva och hade ju tur som fick ett mål på det där sättet. Så sätt ur det perspektivet, en klart godkänd match.
Det tråkiga förstås, att få Eto´o skadad. Mardröm. Nu får vi se vad Gudjonhsen går för. Det blev tyvärr markant sämre när han kom in i stället för Eto´o, men man ska ju ge honom chansen.
Barcelona feaffehe
2006-09-28 08:18
heja barca
Barcelona Mé´ssi
2006-09-28 07:27
Grabbar nästa match mot Werder bremen tar vi ;) Men hoppas då att Etoó har återhämtat sig så vi inte behöver ta in en av våra bänk spelare som gudjohnsen
Barcelona Holländaren
2006-09-28 07:11
Sassinho: Alla kan spela defensivt om de vill. De tränarna jag nämnde är typiska exempel på folk som spelar en tråkig och feg fotboll, och de hade säkerligen gjort det även i Barca. Mourinho är en plågsam fotbollsdödare som har alla möjligheter i världen att skapa ett underhållande lag, men han misslyckas fatalt. Scolari spelar hyperdefensivt med sitt Portugal och Capello behöver vi knappt ens prata om.
Annons: