/spanien/barcelona/forum/24656.aspx/spanien/barcelona/forum/24656.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Saviola22_
2006-10-01 17:19
real_4ever
Lyon lekte er första Cl matchen haha
Forza Barca:)
Real Madrid Real_4ever
2006-10-01 17:16
Tompa:

[i]”Naturligtvis är Real Madrid det mesdt framgångsrika klubblaget genom tiderna - har aldrig påstått något annat för egen del. Meriterna talar ju för sig själva. Men vad har det för betydelse år 2006? Faktum är vi är regerande C.L och ligamästare och att ni inte vunnit något sedan 2003.”[/i]

Jag, har inte heller påstått att du underminerar Real Madrid meritlista och mest framgångsrika klubblag. Om du följer min & La Rambla debatt kommer du att begripa vad jag bemärkte. Det var inte jag som tog upp vad som hade skett i det förflutna.

Juaníto:

[i]”Tror du på ditt egna skitsnack? Ronaldinho inte de stora turneringarnas man? Han bar oss på sina axlar mer eller mindre, och ja, han var bra även i finalen. Han frispelade Eto'o till målet som domaren stal från oss och som hade betytt att Arsenal för första gången i CL var i underläge. Läs på lite om du vill låta kunnig. Vi skiter i Real madrid, vinner inte vi ligan så kommer Valencia att göra det, så sluta hoppas. :)”[/i]

Nej, kom med något signifikativt. Däremot kan man berömma en spelare som Henry som tog sitt Arsenal till ett CL final. Att du underminerar betydelsen av viktiga spelare som Puyol & Eto´o, när du menar att Ronaldinho bar Barcelona till ett CL final är befängt. Jag, kan medge att han gjorde några bra matcher under resans gång. Däremot när det väl gällde som mest var han blek (CL-Final). Hur bra var Ronaldinho supercups match mot Sevilla? Ingen vidare eller hur. Jag, behöver inte spela kunnig när jag har och göra med Barcelona fan, slag under bältet? [:)]

La Rambla:

[i]”Sluta fåna dig. Du tar upp en händelse som uppstod på försäsongen. Allt är inte frid och fröjd alla dagar i veckan. Barcelona har gått igenom motgångar sen 2003 och hela tiden tagit sig samman och visat vilket sammansvetsat lag det är. Kan du inte se tillbaka och förstå det, är det bara att beklaga.”[/i]

Som jag sa går alla lag igenom motgångar och har formsvackor. Det finns grupperingar i alla fotbollslag. Jag, tror mitt inlägg markerade detta klart och tydligt. Däremot blev man häpen när Boixosnois76 kom med orättfärdig kritik.

[i]”Visst är det harmoni i Real. Det märkte vi om inte annat förra säsongen. Vad var det nu igen? Tre tränare och 2 presidenter? För att inte tala om nu i sommar. Robinho och Gravesen gick 2 ronder på träningen. Eller det var bara spel för galleriet?”[/i]

Nämnde inte herrn i stycket innan om att ta upp saker i det förgångna? Du är visst motsägelsefull. Ja, Real Madrid har haft jobbig period med tränarbyten, presidentbyte & uteblivna framgångar. Detta skapas automatisk sämre föresättningar för just lag harmonin. Jag, har inte påstått att det blåste medgångsvindar för Real Madrid. Gravesen & Robinho´s dispyt var faktiskt givande, en till anledning att få bort danska dynamiten. Han gjorde inte många Real Madrid själar glada under sin tid i Real Madrid, bortsett ifrån en del matcher i inledningen.

[i]”Men vi förstår att du inget annat gör än hoppas på att Barcelona ska rasa samman som lag. För ska vi vara ärliga är det ditt enda hopp att ditt lag ska kunna dominera, för när Barça är på topp så rår inte många lag i Europa på dem om ens något.”[/i]

Det där var ju riktig onödigt. Jag, vill inte skapa pajkastning därför undviker jag besvara detta stycke. Trevligt däremot att du tror på ditt lag. :)
Barcelona Qani
2006-10-01 16:52
Har ni absolut inget annat än gårdagens utvisning att snacka?

ska bli kul att se Tores augeru (stavning) spela ikväll.
Barcelona Kim
2006-10-01 16:45
Ämne: @Kim

Det var inte....
Nej, det hade inte varit någon frilägesutvisning - enligt det gamla reglementet. Eftersom begreppet inte längre lever kvar, så är det alltså målchansutvisning som gäller. Det är idag alltså fullständigt oväsentligt vem som har närmast till målet vid regelbrottet. Det som är av intresse, är att se om situationen förhindrar en klar målchans, vilket namnet antyder. Just denna situation stoppade ett mycket bra anfall, som sannolikt hade utmynnat i just en farlig målchans. Därav det röda kortet - ett korrekt sådant.
Barcelona II Barça II - Zambrotta
2006-10-01 16:16
Härligt att båda våra forwards fick göra varsitt mål igår. Det var viktigt för deras självförtroende. Sen så tycker jag att det var rätt av Rijkaard att start med just Gudjohnsen istället för Saviola. Enligt mig så ska han vara första valet efter Eto’o.

Visca el Barça!

Edit: Sen så tycker jag att det löjligt att säga att vi spelar dåligt just nu. Vi fick 1-1 i en svår borta match mot W.Bremen och så vann vi igår med hela 1-3. Annars håller jag med om att Deco och Ronaldinho inte har kommit igång. Däremot tycker jag att Xavi är på rätt spår. Sen så ska vi komma ihåg att vi faktiskt leder ligan :-).
Barcelona tarrak
2006-10-01 15:43
LR/Haha! Ord och inga visor, you go girl!
Real Madrid Gabinho! #10
2006-10-01 15:06
FAn va jobbit det är när fåtal barca fans alltid ska ta upp att vi vann dom fem första CL. So What att vi van dom 5 första vi har iafall vunnit 4 stycken i nutid.
Barcelona Jay-z
2006-10-01 14:47
Real_4ever // Ååå ni ska han ta upp snacket om Real är tidernas bästa lag, för att dom har vunnigt mest CL ellehur. Så du vet Real vann 5 CL bucklor under dom 5 första åren, undrar verkligen hur många klubbar som spela då?? Ska ta upp ett ex.p Arsenal har alldrig vunnigt CL medans andra korp lag har vunnigt Tex Röda stjärnan betyder det då att röda stjärnan är bättre än Arsenal. Liverpool har vunnigt 5 Cl bucklor alldrig hört någon liverpool fan skryta om att dom har vunnigt mest i England. Eftersom dom lever i nuet medans ni lever på gamla meriter.

Angånde Ronnie så tycker jag ingen spelare har vart i närheten utav hans kapacitet förutom kanske Henry. Så du vet utan Dhinho så kanske barca inte hadde vunnigt finalen. Han la den djupleds boll som fick lehman utvisad, och det blev vändpunkten tror inte lehman hadde gort lika stora tavlor som Arsenals andra målvakt almunia gorde. Varför får Dhinho ingen elgoe för att han tog barca till CL final?? Så avensjuka ni madristas är på våran underbarn
Barcelona La Rambla
2006-10-01 14:45
Real_4ever:
Okej, låt oss reda ut begreppen lite nu.

Gudjohnsen föll väldigt lätt. Tycker du det är lustigt eller var du inte tillräckligt uppmärksam? Så skriver SVT text:
Bara minuter efter Yestes ledningsmål föll Barcas Eidur Gudjohnsen enkelt, och Bilbaobacken Casas visades ut.


Så bara för att SVT-text skriver att Guddy föll lätt så måste det vara så? Okej, du har just bevisat det med ett oerhört övertygande argument. Hm, eller inte.


Om du och dina gelikar får tag på repris bilder ifrån självaste matchen, kanske ni kommer underfund med att minst en Bilbaospelare upphäver, friläget. Därigenom är det inget tal om målchansutvisning.

För det första kan du sluta upp och kalla oss/mig för "du och dina gelikar". Det är en väldigt nedlåtande attityd. Lite mer respekt och ödmjukhet tack, annars kan du hålla dig på Reals forum. Sen verkar du inte ha tagit till dig det som bla Kim försökte förklara för dig. Det spelar ingen som helst roll om en mostsåndarförsvarare upphäver friläget eller inte. Ska det vara så svårt att förstå? Jag föreslår att du läser på regelverket om vad som gäller för målchansutvisning. Guddy blir upphakad och faller, det råder det inga tvivel om. Det anser jag och det står jag fast vid. Vad andra anser struntar jag fullständigt i, det får stå för dem.


Vad är konstigt med att sådana spelare som Xavi, Deco och Ronaldinho inte levererade. Du måste väl vara den enda med annan uppfattning.

Påvisa gärna var jag hävdat att Ronaldinho leverar vad man förväntar sig av honom. Han är inte i den form han kan vara, det är jag den första att skriva under på. Det gäller även Deco och Xavi. Samtidigt så vet jag vad de är kapabla till är inte speciellt orolig. Det såg likadant ut i inledningen av förra säsongen. Sen vet vi alla hur det gick. Speciellt fansen på Bernabéu blev ju varse om hans kapacitet.

Ronaldinho, har inte spelat bra sedan drabbningen i El Clasico. Hans VM var lika blek som han spel för stundom. Bara inse La Rambla, Ronaldinho är inte de stora turneringarnas man. Det bevisade han även under CL finalen mot Arsenal.

Oj, här tenderar du att bli smått löjlig faktiskt. Ronaldinho inte de stora matchernas man? Kan du backa upp det påståendet med lite fakta också kanske? Så du menar att El Clasico inte är en stor match? Okej, i fortsättningen kan vi kalla El Clasico för en träningsmach. Är du med på det? Du anser kanske att mötena mot Chelsea i CL heller inte är stora matcher? Eller för att inte tala om matcherna mot Milan, både senaste och förra säsongen? Visst, Ronaldinho gjorde inget vidare VM det är jag den förste att skriva under på. Men att pga den turnerningen dömma ut honom helt är bara komiskt. Jag gissar att några kommer att få äta upp det under säsongen.


Självklart kan man inte dra alla slutsatser under så få omgångar. Däremot diskuterar jag om nuet och du om förra säsongen. Ja, du om vi ska diskutera saker från förr, så är Real Madrid fortfarande genom tidernas främsta fotbollsklubb.

Nej vi kan hålla oss till nuet om du föredrar det. Då förefaller det än mer lustigt att du kan dra sådana slutsatser om att Barça saknar harmoni, bolltempo och allt annat du hävde ur dig.

Jag har inte på något sätt ifrågasatt Reals storhetstid från förr? Vet inte var du fiskade upp det ifrån.
Espanyol masaboy
2006-10-01 14:43
Skäms över att läsa så sjuka kommentarer av en Chelski Fan! (Är en sådan själv)
- - -
Tycker det är lite synd att Etoo blev svårt skadad inför det stundande dubbelmötet med Chelsea, för jag vill se båda lagen ställa sitt absolut bästa manskap på plan! Krya på dig!!!
-
Sedan lite om ersättaren, Gudjohnsen!
Tyckte nästan det lät hela tiden på tv4 igår som att de sågade Guddy som ersättare?
Jag hade honom som en av de stora favoriterna i Chelsea under flera år, och jag hade gärna behållt honom hos oss!
T.e.x att han bara gjorde 2.st mål förra säsongen, det vet väl alla att det berodde på att han fick inte så mycket speltid i kombination att han spelade på mittfältet?
Det enda jag tycker var lite synd att se, det var väl att han faktist verkade falla lätt några gånger igår, och jag hoppas verkligen att det inte ska bli någon vana för honom!
Jag tror att han kommer att växa in i rollen som ersättare för Etoo, men givetvis på sitt eget sätt!
-
Ser fram emot 2 laddade möten mellan Barca V.S Chelsea, och jag hoppas verkligen att det inte kommer att bli lika "infekterat" som under tidigare möten!
Nu slipper vi möta varandra i en knockout runda tidigt i turneringen i alla fall!
-
//masaboy
Barcelona Le Barca
2006-10-01 14:43
Ronaldinho heter egentligen: Ronaldo de asis moreira
Real Madrid Zizou[v]-
2006-10-01 14:39
Jag undrar om "Ronaldhino" heter så eller är det bara hans artist namn? Jag för mig att han heter Ronaldo.. eller?:S
Barcelona pablo escobar
2006-10-01 14:34
Tycker Gudjohnsen gjorde en riktigt bra match igår - stark i närkamperna, bra targetspel, var inte lika mycket ute på kanterna som Etoo och satte den chans han fick.
Fortsätter han så kommer han göra många mål och se till att saknaden av etoo inte blir så stor.

Håller även med dem som skriver att Iniesta borde få mer speltid. Han har varit truppens bäste spelare enda sedan avslutningen på förra säsongen och det börjar bli dags för Rijkaard att behandla honom därefter. Varken Xavi, Deco eller Edmilson har varit i närheten av så bra att det motiverar att dem rankas före iniesta.
Barcelona Le Barca
2006-10-01 14:32
nån som kan glömma det här?

allways chelsea var det här också dommarens fel.:)~
Barcelona Juaníto
2006-10-01 14:32
Real 4ever//

Tror du på ditt egna skitsnack? Ronaldinho inte de stora turneringarnas man? Han bar oss på sina axlar mer eller mindre, och ja, han var bra även i finalen. Han frispelade Eto'o till målet som domaren stal från oss och som hade betytt att Arsenal för första gången i CL var i underläge. Läs på lite om du vill låta kunnig. Vi skiter i Real madrid, vinner inte vi ligan så kommer Valencia att göra det, så sluta hoppas. :)
Barcelona Tompa
2006-10-01 14:29
Real_4ever:
Naturligtvis är Real Madrid det mesdt framgångsrika klubblaget genom tiderna - har aldrig påstått något annat för egen del. Meriterna talar ju för sig själva. Men vad har det för betydelse år 2006? Faktum är vi är regerande C.L och ligamästare och att ni inte vunnit något sedan 2003.
Barcelona Juaníto
2006-10-01 14:27
Skön seger igår, det är skönt att se laget plocka poäng även när spelet inte stämmer. Och Ronaldinho, VAKNA YA!

sempre juventino //

Tur med domslutet vet jag inte. Enkel matematik? Har du tagit hänsyn till alla parametrar? Som att Gudjohnsen var rättvänd och sprang mot Athleticmålet med hög (och som sagt, rätt) fart till skillnad från Athleticbackarna. Visst kunde domarn också gett gult, men ett rött i de här läget är inte fel, men jag medger att det är lite svårtolkat. Athletic hade däremot tur att vi inte fick straff när Eithur drogs ner efter sin eleganta vändning.

allways chelsea//

Du skämmer ut ditt gäng. Vad är du för pinsam fjortis som bara vill hävda sig på forum istället för att gå på engelskalektionerna? Eller valde du kanske ryska nu med tanke på omständigheterna? Seså, schas.
Barcelona Vamos Rafa
2006-10-01 14:24
Ääh, jag blir lack på allt skitsnack. Nu går jag och tittar på Zlatan, Crespo och compani :D
Real Madrid Real_4ever
2006-10-01 14:23
La Rambla:

Gudjohnsen föll väldigt lätt. Tycker du det är lustigt eller var du inte tillräckligt uppmärksam? Så skriver SVT text:

Bara minuter efter Yestes ledningsmål föll Barcas Eidur Gudjohnsen enkelt, och Bilbaobacken Casas visades ut.

Det är inte bara jag som i egenskap av Real Madrid supporter som tycker att Gudjohsen föll väldigt enkelt/lätt.

Om du och dina gelikar får tag på repris bilder ifrån självaste matchen, kanske ni kommer underfund med att minst en Bilbaospelare upphäver, friläget. Därigenom är det inget tal om målchansutvisning.

Vad är konstigt med att sådana spelare som Xavi, Deco och Ronaldinho inte levererade. Du måste väl vara den enda med annan uppfattning. Iniesta, inhopparen var bättre under sin speltid i matchen än Xavi, Deco och Ronaldinho. Sedan att du drar in Real Madrid i detta är faktiskt lustigt. Vi diskuterar om Barcelonas match mot Bilbao & inget annat. Vill du diskutera lagen Real Madrid & Barcelona kan vi dra det efter derbymatchen.

Varför inte diskutera Real Madrids backlinje som de har till sin bifogning den här säsongen? Innan den här matchen hade ni släppt in 3 mål och vi 1. Resultaten säger sitt.

Ronaldinho, har inte spelat bra sedan drabbningen i El Clasico. Hans VM var lika blek som han spel för stundom. Bara inse La Rambla, Ronaldinho är inte de stora turneringarnas man. Det bevisade han även under CL finalen mot Arsenal.

Självklart kan man inte dra alla slutsatser under så få omgångar. Däremot diskuterar jag om nuet och du om förra säsongen. Ja, du om vi ska diskutera saker från förr, så är Real Madrid fortfarande genom tidernas främsta fotbollsklubb. Det har dem inte varit i några år nu. Hackar jag på er att ni inte förr vann något under 6 års period? :)
Barcelona Jay-z
2006-10-01 14:22
Real_4ever // Hurru vissa domare bruka ge ett gult kort andra ger rött det är 50% sitvation. Och barca hadde turen med sig att få dom som ger rött vi såna sitvationer. Men att vissa säger att Barca vann på grund av utvisningen är lite orättvist, för vem vet Guddy kanske hadde gort ett mål om han inte blev nertrampad. Därimot så pårverkades matchen på grund av det röda kortet ingen snack om saken. Så lägg ner diskutionen om om röda kortet för visst var det klantigt utav försvararen och det blev rött punkt slut. Kanske orättvist men livet är inte rättvist alla gånger.
Barcelona Lisa
2006-10-01 14:20
allways chelsea
Måste erkänna att du framstår som bitter genom ditt sätt att skriva. Vad detta beror på orkar jag inte ens fundera på. Förstår dock inte varför du måste attackera sådär. Det förstärker bara bilden av att en del inte ser fotboll som underhållning utan ett sätt att få utlopp för andra saker...
Barcelona Tompa
2006-10-01 14:20
Real_4ever:
Kom inte hit och försök vändadet till att vi har en dälig lagmoral. Det är kanske bättre i år på Bernabeu men är det något ditt lag har saknat de senaste åren så är det lagmoral.

Barcelona Tompa
2006-10-01 14:16
allways chelsea:
Har du inget mer att tillföra debatten kan du stanna på Chelseaforumet. Vad hade ditt lag varit utan Abramovitj miljarder? Inte dubbla P.L mästare i alla fall...

F.ö borde det inte varit rött kort på Bilbaospelaren, den var hård dömd
Barcelona Jay-z
2006-10-01 14:11
allways chelsea // Snälla som att ni vinner rättvist hehehe det va det roligaste jag hört. Alldrig sätt ett lag som har så mycket tur som chelsie. Har alldrig sätt ett lag spela så tråkig fotboll som chelsie heller. A just det va var det ni kallas i Englad redaktionen "Boring Chelsie" hehe a just det. Undra när ni verkligen slutar bli blåsta på pengar, för ni blir det hela tiden.
Barcelona La Rambla
2006-10-01 14:10
allways chelsea:

Ditt lag behöver ju också domaren för att vinna matcher, eller för att inte förlora. Det såg vi senast igår mot Aston Villa, då ni slapp få en spelare utvisad.


Usch, jag bävar för hur det kommer att se ut på forumen inför mötet mot Chelsea i CL. Kanske bäst att hålla sig här ifrån då. :-)~
Barcelona tarrak
2006-10-01 14:07
allways chelsea/´Kallar du mig för idiot? Jag kan i alla fall stava till always. Jag måste dock säga att jag blir imponerad av din fräckhet, när du kommer in på vårat forum och säger till våra medlemmar att försvinna.
Barcelona Jay-z
2006-10-01 14:07
Barca#1// Håller med dig totalt men inte en sån viktig match. Därimot tycker jag att dom ska bänka Dhinho för extra motivation han värkar vara ganska säker på sin plats utan att prestera. Deco därimot kan man bänka matchen mot sevilla, för Iniesta förkänar start
allways chelsea
2006-10-01 14:07
Inlägget raderat och användare avstängd
Barcelona La Rambla
2006-10-01 14:06
Ämne: Boixosnois76/
Vilke....
Sluta fåna dig. Du tar upp en händelse som uppstod på försäsongen. Allt är inte frid och fröjd alla dagar i veckan. Barcelona har gått igenom motgångar sen 2003 och hela tiden tagit sig samman och visat vilket sammansvetsat lag det är. Kan du inte se tillbaka och förstå det, är det bara att beklaga.

Visst är det harmoni i Real. Det märkte vi om inte annat förra säsongen. Vad var det nu igen? Tre tränare och 2 presidenter? För att inte tala om nu i sommar. Robinho och Gravesen gick 2 ronder på träningen. Eller det var bara spel för galleriet?

Men vi förstår att du inget annat gör än hoppas på att Barcelona ska rasa samman som lag. För ska vi vara ärliga är det ditt enda hopp att ditt lag ska kunna dominera, för när Barça är på topp så rår inte många lag i Europa på dem om ens något.
Barcelona Barca#1
2006-10-01 14:04
Jag tycker att man borde bänka ronaldinho och deco mot sevilla och låta dom komma in i andra halvlek.dom behöver en bänkning för att komma i form.visst sevilla är inte det laget man ska bänka sånna här spelare mot men efter sevilla matchen väntar ju chelsea och real och i dom matcherna behöver man poäng.
Annons: