/spanien/barcelona/forum/2462.aspx/spanien/barcelona/forum/2462.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
11/19/2015 13:49
Spanska medier uppger att Zidane kan bli Reals nästa tränare om nu Real förlorar El clasico mot Barcelona då Benitez kommer få sparken En annan nyhet som As skriver är att Perez ör redo att släppa iväg Penaldo om man lyckas värva Aguero
Barcelona Vampíro
11/19/2015 13:13
It's expected Rakitic, who is recovering from a calf injury and who trained normally yesterday, will start on the bench on Saturday. [md] Blir det Munir på Bernabeu? Fuck...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
11/19/2015 13:07
Ointressant reklam må jag säga.
Barcelona Zanovic
11/19/2015 13:04
Intressant statistik må jag säga. Lär bli en kul match!
Barcelona ElRaval
11/19/2015 12:54
Jag hoppar inte på anti-alves tåget. Är övertygad om att han höjer sig ett par snäpp i stormöten som detta.

Barcelona Liunil Masse
11/19/2015 12:13
Startar Masche som pivote så är matchen förlorad innan den börjat tyvärr. Lucho snälla va inte så dum...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
11/19/2015 11:13
the cameroonians

I denna match ser jag värdet i att ha Sergio Roberto på innermittfältet oavsett vem som tar högerytterpositionen. Masken och Busken ihop på mitten funkar helt enkelt inte och vi tappar för mycket av tempot. Just mot Real där de spelat otroligt dåligt och defensivt på slutet så värdesätter jag just ett starkare spelande mittfält.

Vem som isåfall ska spela högerytter vet jag inte, Munir ligger då närmast till hands, men jag undrar om inte Adriano skulle kunna ta den positionen med lite mer defensivt ansvar också.
Barcelona the cameroonians
11/19/2015 10:46
Det verkar som att både Messi och Rakitic kommer starta på bänken, vilket såklart är förståeligt med tanke på deras skadesituation.

MEN.

Det betyder ju Mascherano kommer spela som pivote och S. Roberto som falsk winger eftersom jag aldrig kan tänka mig att Lucho startar med Munir i ett el clásico, väl.

Mascherano i all ära, men någon pivote i ett tremanna-mittfält är han inte, i alla fall inte i Barcelona. Om vi ska ha någon vettig chans att vinna matchen måste Busquets spela på sin vanliga position och inte som interior. Det skulle bjuda in Real till att spela mer aggressivt & offensivt och lättare kunna sätta press på vår försvarslinje. Detta i sin tur leder till att publiken kommer haussa fram laget än mer.

Även om detta i sin tur kan skapa stora ytor för omställningar är jag rätt övertygad om att vi förlorar mer än vi vinner på det.

Sergio for pivote!
Barcelona enkos
11/19/2015 10:04
@Barcelonistas:

Spanien är väl inte med och angriper som Frankrike gör så tror inte det blir något även om Frankrike gärna vill nu blanda in alla länder och begärde hjälp fast de inte behöver det... Nu visade sig att matchen mellan Tyskland och Holland ställdes in utan grund då inget hittades även om man först hävdade var en full bil med sprängmedel. Nu utnyttjar högerextremister situationen och skälva kommer att skapa kaos bara för att skylla på terorister för rasister är desperata över alla flyktingar att det är deras enda sätt att få stopp
Barcelona enkos
11/19/2015 09:58
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:

Omröstningen var tänkt att stänga imorgon. Men skulle Penaldo göra ett tap in och ett på straff då öppnas omröstningen igen för då blir han plötsligt bäst i världen.. för vissa räcker det ibland en match
Barcelona Soda Popinski
11/19/2015 09:02
Ruben Baron! Tack för dina fantastiska krönikor du skriver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
11/19/2015 07:51
Med tanke*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
11/19/2015 07:45
Tyvärr håller han den oftast allt för länge, och brukar sätta sina medspelare i problem Nej Alves var riktigt bra defensivt förr, hans aggressiva spelstil och snabbhet gav honom fördelar. Enkelt att tänka på hur fantastisk offensiv han var/är (fåtal gånger per säsong) Men det var inte många som kom förbi honom på den tiden. Men det allra största problemet med Alves från start på lördag är Marcelo. Med tänk på hur fantastisk kreativ/finurlig han är så kommer Alves gå bort sig grovt. Tyvärr så har Marcelo varit hotet vi inte har kunnat neutralisera senaste mötena Hur ska vi kunna ha kontroll/kreativitet på mittfält när det måste täcka upp för försvarare som inte gör sitt jobb?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
11/19/2015 07:32
Alltså visst, Alves är kanske inte världens försvarsmässigt bästa ytterback, men det har han aldrig varit heller. Om man inte ser vad Alves tillför när Barca har boll så har man missat något. Brassen är bättre på att hålla i bollen än Rakitic, och med Xavi borta från högerkanten är Alves livsviktig för att kunna ge Messi tid att hitta yta. Alves gör mer nytta än skada. Det är alltid ett hate-train som pågår. Folk sågar spelare bara för att det är trendigt här inne. Förut var det Roberto och Suárez, nu är det Alves.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
11/18/2015 23:16
Men han kommer nog att bli bättre när Messi är tillbaka, åtminstone offensivt. Lucho älskar aggressiva spelare och i den kategorin får man väl placera Dani.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
11/18/2015 23:15
[QUOTE=Liunil Masse]the cameroonians Rätt konstigt det där att Alves är en av Luchos favoriter. Killen kan inte försvara längre för fem öre då han tappat sin snabbhet som rädda honom innan. Han måste vara den som drar på sig mest frisparkar i vårt lag? Offensivt då, Nä han bidrar inte med något där heller, bara en massa bollkladd och långsamma rörelser som ofta resulterar i bolltapp. Det är skrämmande dåligt att han inte bidragit med en enda poäng denna säsongen. Vad fan bidrar han med är frågan? Roberto är så mycket bättre. Kan inte hitta en större svaghet hos honom som HB. [/QUOTE] Håller helt med, enda som talar för Alves fördel är att han höjer sig i stora matcher. Men hellre en Robertodinho på uppgång mot Cristiano, än en Alves på nedgång mot Christiano.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
11/18/2015 23:11
the cameroonians Rätt konstigt det där att Alves är en av Luchos favoriter. Killen kan inte försvara längre för fem öre då han tappat sin snabbhet som rädda honom innan. Han måste vara den som drar på sig mest frisparkar i vårt lag? Offensivt då, Nä han bidrar inte med något där heller, bara en massa bollkladd och långsamma rörelser som ofta resulterar i bolltapp. Det är skrämmande dåligt att han inte bidragit med en enda poäng denna säsongen. Vad fan bidrar han med är frågan? Roberto är så mycket bättre. Kan inte hitta en större svaghet hos honom som HB.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
11/18/2015 22:58
Skulle inte förvåna mig om matchen avbryts pga "terrorhot" om Barça tar ledningen. Allt är möjligt med Perez vid rodret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
11/18/2015 22:06
Btw, förlängdes röstningstiden för ballon d'or efter Zlatans 3 mål i kvalet? Eller är Blatter upptagen med marknadsföring av Ronaldos video? :D juste han sitter typ i fängelse...
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
11/18/2015 22:01
Få se om Valdes gör en de la Pena och skriver på för Espanyol. Är äventyret slut för vår bästa målvakt någonsin? Om han har fått avsmak och kommer tillbaka till Barcelona med en eftersmak av misslyckande så har Van Gaal lyckats förstöra en av de starkaste personligheterna i dagens fotboll. Det är dock bara han själv som kan avgöra om han har misslyckats med tanke på alla konstiga omständigheter sen han lämnade.

Det han gick igenom som ung i Barca var nästan värre, han kämpade sen skiten ur sig tills han blev bäst. Kanske har hans personlighet speglats av det, han tog aldrig nåt för givet i sin karriär och lämnade laget innan han blev som Iker i Real.

Jag förlät de la Pena efter ett tag för att han lämnade till Espanyol men aldrig för när han lämnade till Lazio. Säger mer om mitt "hat" till Lazio kanske. Men Valdes är redan förlåten om han skulle välja Espanyol. All lycka och god hälsa Victor.
Barcelona Barcelonistas
11/18/2015 21:57
Bara jag som är trött på att all världens fokus är på terrorn i världen? Känns som fotbollen drabbats på nått sätt. Ett Clasico stundar men jag har inte den där "längtar" känslan alls. Snarare oro. Tänk om nått händer under Clasicot?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
11/18/2015 21:09
[QUOTE=Junta Dimision]Känns som att han måste ta försvarslektioner av Lord Douglas. [/QUOTE] Knappt någon spelare ser bra ut eller presterar på topp under Dungas tränarskap. Eftersom Dani är en av Luchos favoriter och Rakitic lär starta på bänken hoppas jag att matchens dignitet och Sergi Robertos uppoffring kan hjälpa vår brasseback att, åtminstone, överträffa sin dito i motståndarlaget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonismo
11/18/2015 21:06
@the cameroonians:

Spelaren som du tänker på, slipper åtminstone ställas emot världens bäste spelare just nu på sin kant.

--

Det talas även om att Benitez tänker bänka James och istället låta Casemiro spela från start. Han verkar inte vara klokt men det är ej vårt problem :)
Barcelona neymar JR
11/18/2015 20:39
Eh ta dig en cigg, du verkar oerhörd bitter :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
11/18/2015 20:33
@the cameroonians:

Känns som att han måste ta försvarslektioner av Lord Douglas.
Barcelona Barcadinho.
11/18/2015 20:29
Fattar inte hur två seriösa skribenter så lätt hamnar på personliga växelsnack. Vi behöver sol och värme tror jag, men det är bättre fotboll på vinter :-)
Jo, ni drog ner nivån idag men det är ovanligt.
Barcelona the cameroonians
11/18/2015 19:50
@Barcelonismo:
Chansen/risken är dock stor att han inte kommer vara den sämsta brasilianska högerbacken på plan, tyvärr.
Barcelonismo
11/18/2015 19:33
Tydligen så förväntas en viss brasiliansk säkerhetsrisken, Danilo, gå före Carvajal inför den stundande Clasicon enligt COPE :)
Barcelonismo
11/18/2015 19:29
@Skurhink:
Fast det stämmer inte riktigt...
Barcelonismo
11/18/2015 19:28
@enkos:

Jag finner det onekligen märkligt att Cristiano skulle vara Portugal enda stjärna enligt din utsago, det räcker att jag nämner stjärnspelare som Pepe, Tiago, Coentrao, Neves o.s.v. för att det argumentet ska falla ihop som ett korthus.

Angående Messi så håller jag med dig att han är den bästa spelaren individuellt bland namnen som jag har dragit upp. Men eftersom att han har flera klasspelare bredvid sig, så slipper han att få all bevakning från motståndarlaget. Sedan finner jag det roande att du vill få det till att Messi aldrig har mött svaga lag eller menar du på fullt allvar att lag som Venezuela och Ecuador är bland världens bästa landslag bara för att nämna ett par exempel?

Zlatan däremot tillhör i ett landslag som har ständigt lyckats uppnå bottennoteringar under Hamrén-eran. Ett landslag som inte ens har deltagit ett VM-slutspel sedan 2006 t.o.m. Det säger sig självt att Zlatan är alltid den som blir hårdast bevakad landskamp efter landskamp från motståndarhåll eftersom att han är överlägset Sveriges största hot offensivt i jämförelse med hans landslagskollegor som tyvärr är riktigt usla. Man måste dessutom komma ihåg att Sverige, till skillnad från Argentina och Portugal, oftast inte är laget som brukar föra spelet och således innebär det att man inte skapar många chanser. Trots usla förutsättningar, så har Zlatan trots allt kunnat leverera mot lag som Färöarna men även lag som Tyskland, Spanien, England, Portugal o.s.v.

Med all respekt för Messi och Cristiano men Zlatans prestationer i blågult överträffar rejält sett till omständigheterna och det vidhåller jag.
Annons: