/spanien/barcelona/forum/24619.aspx/spanien/barcelona/forum/24619.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Valencia Amunt!
2006-09-20 17:46
La Rambla:
Lite sent svar jag vet men ändå, bättre sent än aldrig ;)

Valdes var även stabil innan hans tavla på Camp Nou och på Mestalla så var inte så säker även om nu Villa är tveksam inför spel.

Jag har inte ens uttalat mig om att Valencia skulle spela någon slags champagnefotboll men ni har missuppfattat det där med doble pivotes, det handlar egentligen om olika direktiv.
Arsenal som spelade riktigt grym anfallsfotboll under 03-04 körde ju med Vieira och någon annan nu som jag har glömt bort (Edú var inte ordinarie med tanke på hans skador, ojämna spel etc.) och vem säger att dessa är offensiva spelare i grunden?

Albelda är den enda riktigt renodlade defensiva mittfältare mest p.g.a. sitt usla passningsspel men han tar igen det på andra saker.
Att säga att Xavi och Deco är myyycket mer anfallsglada än Edú är fel för Edú vill mer än gärna anfalla men det är vårans tränares direktiv som är annorlunda.

Quique vill ju allra helst ha sina kontringar och sitt defensiva dödgrävarspel på bortaplan, så därför skulle han nog starta med Angulo istället för Joaquín även om Joaquín hade utan tvivel skapat mer problem för Barcelona, inte menat då att han skulle äga matchen utan att eran ytterback hade absolut inte vågat vara så offensiv som den annars skulle kunna vara, för att helt enkelt inte släppa igenom luckor till Joaquín.

Ang. Madrid, ja, dom får gärna spela sin extrema dödgrävarfotboll (ja, även på Bernabeu!) och vinna marginellt mot Sociedad för att sedan förlora stort mot Lyon & co ;)
Kviborgs utspel (Eurotalk) om att Capello ger titlar får mig att känna lukten av förlorare för Madrid har alltid hållit det som en tradition att vinna på offensiv fotboll och det har dom gått långt med, det har ju även ni gjort och gör fortfarande dessutom, snacka om att ha behov av en titel då ;)
Real Madrid Zizou # 5
2006-09-20 17:13
Ohh , vilken match på söndag Barcelona - Valencia . Är de några som är skadade i lagen ?
Barcelona Evička
2006-09-20 16:58
jonti:
Förlåt att svaret dröjde, jag drabbades av arbete. Jo, förutom den är det nog inte många, det har du rätt i. Jag har ingen länk till något klipp som visar hans tavla tyvärr. Han fick en lös, och då menar jag lös, bakåtpass från en försvarare, skulle lyfta ena foten för att stoppa bollen men började i samma ögonblick snacka med eller titta mot en annan spelare, han missade bollen som kröp över mållinjen. Lite snopet och han såg väl inte helt nöjd ut. :) Även solen har fläckar.
Barcelona hammabarça
2006-09-20 16:53
Ämne: Ämne: La Ramb....
Tycker att det borde ändras. En president borde kunna ställa upp i varje val. Laporta är det bästa som hänt Barça.
Real Madrid chrisespaña
2006-09-20 16:52
Sunol//

Underbar jämförelse där med Ohly och Maradona, det slog mig faktiskt inte att båda är just kommunister. Men nu tog jag mer upp Maradonas ödmjuka sida, den okommunistiska.

Sen får du tycka att jag visar min Real färger lite väl mkt, men konsekvent tycker jag nog allt jag är, då jag flertalet gånger just kritiserar Real. Så är det med den saken.
Barcelona rico
2006-09-20 16:52
är det nåt jag har missat eller??.
Vad jag vet så kan man va president i barça i 100 år så länge väljarna(medlemmarna) vill ha dig kvar, vart har ni fått reda på att man får sitta i högst 2 mandat perioder nu?.
Barcelona La Rambla
2006-09-20 16:46
Ämne: La Rambla//
haha aa....
Precis, han kommer att sitta 7 år och 8 dagar och det räknas ändå som 8 år. Lite trist. Hoppas någon i den nuvarande ledningen tar över efer honom. Eller att Sandro Rosell kandiderar.
Barcelona little_master
2006-09-20 16:45
La Rambla//
haha aa det e så sant så. Men angående den där valet om laporta så kmr nog laporta sitta 1 år mindre än alla presedenter. Alltså va ja har hört så får en presedent vara i i klubben i 8 år. Isf så kommer Laporta vara presedent i 7 år. Känns ändå inte lika skönt med att han avgår så snabbt trots att det är om 4 år.
Barcelona La Rambla
2006-09-20 16:41
Ämne: Ämne: Ämne....
Ja självklart hoppas man att Calderon och Mijatovic sitter kvar för de verkar inte ha alla hemma. Deras etik när det gäller värvningar tex där de ideligen har gjort olovliga kontakter med spelare innan de kontaktat klubbarna. Värvningen av Diarra tex där det har skrivits om att Calderon bad Diarra "göra sig omöjlig" hos Lyon. Har man hört det där förut? En viss Moggi i Italien hade ju tydligen patent på sånt. Tror trots allt att Lyon är hyfsat nöjda med €26m på banken och sen ha spelat ut dem efter noter i CL utan malesen. :-)
Barcelona tarrak
2006-09-20 16:30
Ämne: Ämne: Förstår....
Jag vet inte riktigt vad man ska hoppas på. På ett sätt hade det varit kul med lite mer cirkus hos de vita, men samtidigt så gillar jag att Calderon är president. Känns som win-winsituation för oss culés.

Ja vårat senaste presidentval var riktigt fånigt, men jag är nöjd med hur smidigt det löste sig.
Barcelona La Rambla
2006-09-20 16:24
Ämne: Förstår inte hur de ....
Haha, precis!

Det skulle inte förvåna mig om Villar Mir får rätt i domstol till slut, ingenting förvånar när det gäller Spanien och fotboll. Se bara på vårt eget påtvingade presidentval.
Barcelona tarrak
2006-09-20 16:20
Förstår inte hur de kan vara så missnöjda, de fick ju Emerson;-)
Barcelona La Rambla
2006-09-20 16:13
Hehe, ett 12 m långt plakat var i helgen uppsatt på Bernabeu inför matchen mot Sociedad där det stod: 'Calderón, ¿dónde está Kaká?

De som hade satt upp plakatet blev slagna och sparkade av säkerhetsvakter när de vägrade plocka ner det.

Självklart nekar Calderon till all inblandning precis som han nekar till att han skulle ha lagt märke till något missnöje bland fansen. Det har också börjat skrivas om att Villar Mir fortfarande försöker få poströsterna räknade, då räknar han med att ta makten över presidentskapet från Calderon.

Var det någon som nämnde Real Cirkus?
Barcelona jonti
2006-09-20 16:00
Evièka: haha det har jag missat. den skulle jag gärna vilja se;) men förutom den, då kan det inte va många.
Barcelona Evička
2006-09-20 15:58
jonti:
Du har uppenbarligen missat den värsta tavlan jag har sett en målvakt göra. Den var Buffons. Tro det eller ej. Jag såg det i direktsändning.
Barcelona jonti
2006-09-20 15:55
Evièka// håller fullständigt med, men det finns EN målvakt som nästan aldrig gjort en tabbe och det är Buffon.
Barcelona Evička
2006-09-20 15:51
Jag fattar inte riktigt detta. Om jag ,eller någon annan, påstår att Casillas inte är felfri, så måste någon genast tala om att han minsann är mycket bättre än Valdés. Det kan väl hända, men han är lik förbannat inte felfri. Det skulle vara oerhört konstigt om han var det, visa mig EN målvakt eller annan spelare som aldrig gör en miss. De finns inte.
Barcelona La Rambla
2006-09-20 15:28
Ämne: Kommer någon ihåg Ca....
Det om någor är klantigt. Med lite otur så hade det kunnat kosta Real matchen, bara Osasuna hade varit lite mer effektiva.
Barcelona jonti
2006-09-20 15:26
Kommer någon ihåg Cassilas utvisning förra året? när han drog upp bollen lång upp på läktaren när han redan hade ett gult ;)
Barcelona La Rambla
2006-09-20 15:26
Inte att förglömma, Valdés är 24 år vilket innebär två år yngre än Casillas. Valdés är vår nästa Zubi, är övertygad om det. Med 2-3 års erfarenhet till så kommer han vara hur stabil som helst. :-)
Barcelona Suñol_
2006-09-20 15:25
Casillas är i mitt tycke topp 3 i världen och det är inte Valdes än, vi får se om han kommer upp i Zubi klass med åren då kan vi börja snacka.
Barcelona Evička
2006-09-20 15:21
Men lite roligt är det att marängerna får ett fullständigt spel om man påtalar en brist hos Casillas (han är, tro det eller ej, inte felfri han heller). Och det är kanske inte så konstigt, han är ju på något sätt deras sista halmstrå.
Barcelona EsCúle
2006-09-20 14:49
Real Madridista

Okej, vi säger så här: Han duger.
Och vi tycker att era uttalanden om att Valdés är för dålig för Barcelona och att han är en tvål med mera är ren skit,(ursäkta språket).Och som du säger så kan jag hålla med dig om att många Madristas letar fel hos Barcelona för att dem är avundsjuka på vårat fantastiska lag vi har i nuläget.
Real Madrid Real Madridista
2006-09-20 14:39
Det är fel av oss madridistas att säga att Valdés är dålig. Men han är inte grym som vissa Barcafans här inne säger. Han är varken bättre än Casillas eller Canizares och är man spaniens 3-4 bästa målvakt är man inte "grym" (vad det nu egentligen menas med det).
Att vissa Madridistas påstår att Valdés är dålig är antingen på grund av okunnighet eller för att dom är (även jag ibland) avundsjuka på barcas otroliga trupp. Enligt mig är ni till och med bättre än under Cruyffs ledning och då vann ni ändå La Liga 5gr i rad...
Barcelona little_master
2006-09-20 14:14
En annan grej. Det e bara av ren nyfikenhet. Jag tippade 3-0 till barca mot racing. Men ja har inte fått några poäng..vet inte riktigt hur det där går till :)
Barcelona little_master
2006-09-20 14:08
Det e inte så konstigt. Barcelona har världens bästa trupp så real har väl lite svårt o hitta ursäkter om deras spelare. Valdes gjorde 3 tavlor förra året..och efter det har han varit stabil. Men eftersom alla har varit så perfekta i Barca så har de svårt att hitta de dåliga sidorna hos vissa spelare.Så därför påminer de ständigt de gamla sakerna .Valdes e en grym målvakt och de räddningarna han gjorde i CL finalen, tack vare han vi vann CL. Så Real Madrid o dess fans bör vara tysta och inte snacka om att Valdes e dålig. De bör vara oroliga för sitt försvarspel och d e 2 sega mittfältarna Emerson/Diarra...
Barcelona EsCúle
2006-09-20 13:47
Förstår mig inte på Kviborg i hans uttalande i artikeln "Miercoles v.38".

Hur kan man inte vara orolig redan för Barcelona då vi vunnit ligan två år i rad.Beror det på dålig fantasi och han måste få något dåligt skrivet om Barça eller?
Jag älskar i alla fall "tvålen" som tagit oss till många framgångar.:-)
Barcelona AlexC
2006-09-20 13:37
Veckomagasinet (Lunes, Martes, Miercoles) börjar mer och mer präglas av nyhetstorka. Likheterna med en personlig blogg känns tydligare och tydligare.

Det börjar kännas tjatigt med "Victor "Tvålen" Valdés - Barças ständiga svaghet", "Lars Ohly gjorde det och sa det", "Slöe Diarra och än slöare Emerson" och "Jag ska vara med i Eurotalk - missa inte det".

Personligen hoppas jag på en uppföljare till den hemska incidenten med TV-licensindrivaren.

En hel del roliga poäng får han dock med den gode Kviborg.
Barcelona Barca 666
2006-09-20 13:32
Enligt AS.com så är Barcelona och Arsenal ute efter en målvakt som heter Oscar Ustari och han spelar nu i Club Atlético Independiente. Personligen vet jag inte mycket om honom men jag TROR att han skulle bara bli inköpt om Jorquera lämnade oss och han var nära under sommaren och skriva på för Depor. men som sagt vet jag inte mycket om honom.

Samtidigt har Pizzaro som spelar i Bayern M sagt att han skulle vilja spela för någon av följande klubbar Inter, Arsenal, Chelski o så klart Barcelona.....Han har dock sagt att han helst vill spela för Chelski och Barcelona.

Vet inte mycket om målvakten och Pizzaro klarar vi oss bra utan även om han är hyffsad bra.

Barcelona Rambo~
2006-09-20 13:06
Ämne: Någon mer än jag som....
Jag tycker att sålänge Xavi kan spela då ska han spela eftersom annars kommer hans självförtroende gå neråt, jag fruktar att han kommer då att komma in i en liknande svacka som Rauls
Annons: