/spanien/barcelona/forum/24602.aspx/spanien/barcelona/forum/24602.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Rambla
2006-04-21 18:24
Ämne: tack rambla. vill ba....
Visst händer det att de låter dem göra debut i A-laget. Det jag ville ha fram var väl mera att de knappast kan avge ett löfte så tidigt i deras karriär att de ska tas upp i A-truppen. Sen att en och annan exeptionell talang bryter mönstret är väl en annan sak. :-)
Barcelona La Rambla
2006-04-21 18:23
När det gäller Fran Merida ska sägas att han har samma lömska agent som Cesc hade eller har. Det var han som övertalade Merida att göra en "Cesc" och söka lyckan i norra London. Efter att ha gömt undan Merida under flera månader på hemlig adress i Spanien så dök han upp helt plötsligt i London för ett tag sen. Det är väl bara en tidsfråga innan han officiellt är en Arsenalspelare. Bara för oss att gratulera Arsenal till ännu en lovande talang som canteran har fostrat. Den störste talangen efter Messi kan de däremot se sig i stjärnorna efter, Giovani dos Santos vill pröva lyckan i vårt kära blaugrana. :-)
Barcelona Ronaldooo
2006-04-21 18:22
tack rambla. vill bara tillägga att barcelona faktiskt låter 16-åringar göra debut med a-laget.. messi mot porto (invigningen av dragao?) och nu snackas det också om dos santos ska vara med på nästa tour
Barcelona La Rambla
2006-04-21 18:18
För att göra det klart för alla. Cesc drog till London av flera anledningar. En var att hans far etablerade sin firma där. En annan var att Wenger lovade honom att ganska så omgående få spela A-lagsfotboll. Eftersom det enligt spansk lag inte är tillåtet att skriva proffskontrakt med spelare under 18 år så kunde inte Barça ge Cesc högre lön. Det är sen väldigt ovanligt att Barça lovar 16-åriga talanger garanterad plats i startelvan i A-truppen. De som påstår att Arsenal ville göra rätt för sig från första början är "full of shit". Efter att Barça hotat med stämning så gjorde klubbarna upp i godo och där Gio ingick i någon sorts delbetalning.

End of story..
Barcelona Señor Cúle
2006-04-21 18:12
Icey

Läs mitt inlägg ingen om du har lässvårigheter.
Icey
2006-04-21 18:07
Señor Cúle//
Cesc gick till oss för att både han och Arsenal ville det.
Ronaldooo//
Lika mycket smörja från dig också. Cesc och Arsenal utnyttjade möjligheterna, vart ligger problemet? Är det Arsenals eller Cesc fel att han är en Gooner nu?
Barcelona La Rambla
2006-04-21 18:07
Madridinho//

mierda?? jag tror att ni menar fran merida.

dessutom så skulle cesc aldrig blivit den spelare han är idag om han inte gått till arsenal


Allvarligt talat, blir du bara dummare för varje dag som går? Alla vet att han heter Merida men väljer att kalla honom för Mierda. Ta och tänk till varför culés kallar Real Madrid för Real Mierda. :-)~


Sen vad fan vet du om hur bra Cesc hade blivit i Barça? Att du är den mest bittraste realsupporter som jag stött på här är ingen nyhet, så som du sprider ditt barçahat med "oneliners" på olka forum så att du tom med blivit varnad på Reals forum av redaktionen. Snälla, vi vet att du är okunning, allmänt korkad och dryg, så gör oss alla en tjänst. Håll dig här ifrån.
Barcelona barca_dreamteam
2006-04-21 18:05
Icey

Vi köper sällan talanger eftersom dem redan finns i ungdomsleden.
Barcelona Señor Cúle
2006-04-21 18:05
Ronaldooo

Håller med! HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!
Barcelona Ronaldooo
2006-04-21 18:02
"Det jag ville ha sagt var att Chelsea och Arsenal betalar nästan lika mycket för engelska talanger som ni eller någon annan klubb betalar för spanska talanger"


haha
Icey
2006-04-21 18:01
barca_dreamteam//
"Tror du inte man som Barcafan blir irriterat på Arsenal och Wenger." Ni ska vara irriterade över spanska fotbollförbundet, det är Arsenals fel att klubbarna inte kan skydda talangerna.
"Förresten så är det inte bara Chelsea som köper engelska talanger dyrt.Vad kostade Walcott? "
Det jag ville ha sagt var att Chelsea och Arsenal betalar nästan lika mycket för engelska talanger som ni eller någon annan klubb betalar för spanska talanger. Beträffande Walcott så finns det skäl till att varför han kostar oss minst 5 milj pund. Det var inte bara Arsenal som drog i honom, utan det var Spurs, Pool, Man utd och Chelsea. Då trissas priset upp.
Barcelona Ronaldooo
2006-04-21 17:59
madridinho//
Cesc hatar real mierda

kim//
det är en tanke bakom

icey//
för mycket smörja från dig nu, cesc utnyttjade situationen i klubben och smög ut bakvägen. fanns inget barca kunde göra. fullstop
Barcelona Señor Cúle
2006-04-21 17:55
Icey

Han ville gå, det är rätt, men om han hade kunnat få ett riktigt kontrakt så skulle det kunna se annorlunda ut. Och även fast Barca ville behålla honom så tog ändå arsenal honom. För Cesc så tror jag att han personligen skulle kunnat tänka sigg att stanna kvar i barca då.
Barcelona barca_dreamteam
2006-04-21 17:51
Icey

Det jag vill ha sagt är att ingen skulle bli förvånade över att just Arsenal är intresserade av talanger.Inget fel i det.Ni har varit intresserade av minst 5 av våra talanger.Tror du inte man som Barcafan blir irriterat på Arsenal och Wenger.Självklart spanska fotbollsförbundet också.Ni utnyttjar ju dem spanska reglerna till fullo.Förresten så är det inte bara Chelsea som köper engelska talanger dyrt.Vad kostade Walcott?
Barcelona Et0
2006-04-21 17:50
kim

om det är han som jag tror du syftar på heter han fran merida inte mierda
Icey
2006-04-21 17:50
Ronaldooo//
Varför skulle Arsenal betala mer än vad de tycker att det är nödvändigt?
Señor Cúle//
"Jag tycker att man kan säga sno, eftersom att barca ville behålla honom, och kunde inget göra om spelaren själv vill gå." Du motsäger dig själv! Cesc ville själv gå till Arsenal, ändå kallar du det att sno. Om Henry skulle gå till er, ska vi då säga att ni snodde honom?

Barcelona Patrik
2006-04-21 17:46
Icey

Nä, givetvis var han inte värd det då. Men kan du inte ens försöka förstå? Cesc spåddes en lysande framtid (varför skulle annars Arsenal varit intresserade) och är fostrad i klubben. Att tappa en egen produkt som redan gjort U-17-landskamper (om inte mitt minne sviker mig här) för ynka 10 milj? STÖLD!
Barcelona Kim
2006-04-21 17:46
Med all respekt för er skribenter här i forumet, så vill jag bara ifrågasätta om vi verkligen har någon spelare som heter Mierda. Jag skulle nog inte vilja döpa min son till Skit, Fan eller Helvete.
Det är inte Merida ni menar?
Icey
2006-04-21 17:42
barca_dreamteam//
Han må vara arrogant, han må vara bra på att locka till sig spelare men gör han något förbjudet?
"Sätt Gio Dos Santos på transferlistan imorgon så vet vi vilket lag/manager som ställer sig först o ledet." Varför skulle han göra udantag för Dos Santos? Är det något fel att värva Dos Santos om ni skulle släppa honom.
Barcelona Señor Cúle
2006-04-21 17:40
Icey

Jag tycker att man kan säga sno, eftersom att barca ville behålla honom, och kunde inget göra om spelaren själv vill gå. Om han hade haft ett riktigt kontrakt, så skulle Arsenal behövt betala en större summa. Visst är det reglernas fel, men jag tycker fortfarande man kan säga sno.
Barcelona Ronaldooo
2006-04-21 17:37
icey//
hinner inte läsa all den smörja du förmodligen skriver, men en sak ska du veta; arse betalade den summan bara när barcelona gick till domstol
Icey
2006-04-21 17:35
Patrik//
Varför er det som att sno? Var Cesc så bra då att Arsenal skulle hosta upp 200 milj. Om jag inte tar fel så ingick också Gio vid Köpet som Señor Cúle säger.
Barcelona Señor Cúle
2006-04-21 17:34
Icey

Mierda kommer inom en snar framtid tillhöra Arsenal, det är jag helt övertygad om. Sedan så fannas inga förutsättningar för att erbjuda Cesc mer speltid och lön, eftersom att han själv ville lämmna, och för att konkuransen med bland annat Iniesta var för hårt.
Barcelona barca_dreamteam
2006-04-21 17:31
AW är inte bara arrogant.Han vet också hur man lockar till sig talanger.Han lovar dem speltid och en plats i a-truppen.Hur mycket jag än gillar hans fotbollsfilosofi så kommer ja avsky honom som person.Sätt Gio Dos Santos på transferlistan imorgon så vet vi vilket lag/manager som ställer sig först o ledet.
Barcelona Patrik
2006-04-21 17:28
Icey

Att betala 10 milj/kr för Cesc är ju nästan samma sak som att "sno". Iaf för oss.
Madridinho
2006-04-21 17:24
mierda?? jag tror att ni menar fran merida.

dessutom så skulle cesc aldrig blivit den spelare han är idag om han inte gått till arsenal
Icey
2006-04-21 17:22
Señor Cúle//
"Visst betalade Arsenal för Cesc, men till vilken summa?" Då verkar du fatta till skillnad mot andra Cúles att AW inte snodde. Sedan köper man inte talanger för 200 milj. Hur mycket betalar Chelsea eller Arsenal för engelska talanger? 200 milj? 20 milj?
"Och det är inte den ända spelaren som Arsene Wenger "tagit" från oss, glöm inte bort den "nya Xavi": Mierda." Har AW ringt och bekräftat dig om detta? För att Mierda tillhör inte Arsenal. Sedan om han skulle komma till Arsenal gratis, så är det inte Arsenals fel utan spanska fotbollsförbundets, för att Arsenal eller något annat lag har inga som helst skyldigheter att betala en summa om det inte står på spelarens kontrakt.
"Men vi kunde heller inte stoppa det på något sätt, eftersom att Cesc själv ville gå till Arsenal." Ni kunde om ni ville, om ni skulle erbjuda honom bättre lön och mer speltid så skulle han förmodligen stannat.
Icey
2006-04-21 17:12
Ronaldooo//
Snodde AW Cesc? Du är rolig!
"Men de kommer nya lagar i Spanien om det här så AW får nog se sig om ganska snart." Han är inte i desperat behov av att köpa in spanskatalanger. Och han köper heller inte ett dusinntal spanskatalager varje år.
"Men alla vet att Henry skulle föredra sportsliga intressen framför pengarna i madrid"
Det stämmer, men vid försäljning av spelare så måste både klubben och spelaren vara eniga.
Barcelona Señor Cúle
2006-04-21 17:08
Icey

Visst betalade Arsenal för Cesc, men till vilken summa? Endast små potatis för en klubb mot Arsenal, och om jag inte minns fel så var även Gio med i någon form av byte, så visst fick vi någonting. Men vi kunde heller inte stoppa det på något sätt, eftersom att Cesc själv ville gå till Arsenal. Och det är inte den ända spelaren som Arsene Wenger "tagit" från oss, glöm inte bort den "nya Xavi": Mierda. Stor talang som Wenger "tog" (betalade hur mycket?). Jag tycker att man bör ändra lagen i La liga, och att man ska kunna skriva kontrakt som är likadana som 18+ spelare med 18-, åldern alltså.
Barcelona Ronaldooo
2006-04-21 17:02
Icey//

AW snodde Cesc, fullstop. Men de kommer nya lagar i Spanien om det här så AW får nog se sig om ganska snart. Mierda å andra sidan skulle ändå lämna och han är ärligt talat inte ens i närheten av Cesc, som ju var juniorlandslagsman långt innan flytten till Arse. Arsene vet dock att real är i en desperat situation och behöver en räddare i nöden och är beredda att betala en del för On-Ree och försätta sig själv i mera skulder. Men alla vet att Henry skulle föredra sportsliga intressen framför pengarna i madrid, så antingen stannar han i Arse eller så går han till El Barcelonismo. Jag tror att han trots allt stannar.
Annons: