/spanien/barcelona/forum/24571.aspx/spanien/barcelona/forum/24571.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Suñol_
2006-10-01 21:00
Det känns bra att båda ersättarna till Eto'o gjorde mål i lördags.
Barcelona La Rambla
2006-10-01 20:57
Real_4ever:

Hur vore det om du istället svarade, kommenterade mina inlägg och svar till dig. Istället drar du ut på nya dribblingar och försöker dribbla av ett helt lag. Om du inte har märkt det redan så har du blivit av med bollen för länge sedan.

Jag tror det räcker nu, vi kan lägga ner detta nu för jag tror ärligt inte vi kommer så mycket längre. Men du ska ha tack för visat intresse. :-)
Barcelona Suñol_
2006-10-01 20:57
Real_4ever// Det finns alldeles utmärkta översättare på nätet för engelska kan du väl?
Barcelona Sonde
2006-10-01 20:54
Real_4ever: Har jag tappat min objektiva förmåga att granska källor? Först och främst har det inte granskats några källor överhuvudtaget, jag gjorde misstaget att ta för givet vem som skrivit artikeln, vilket typiskt nog visade sig fel denna gång. På vilket sätt är jag fördomsfull? Var det verkligen ordet du sökte?

Hur vore det förresten om du började granska dina egna källor? Det gick ju sådär med det när regeltolkningen kring målchansutvisning skulle upp.

Du tycker inte att du är ute cyklar själv? Du kommer in hit, säger att Gudjohnsen faller enkelt och att flera spelare ligger i linje med honom och syftar på reglerna kring frilägesutvisning säger att detta inte ens är gult kort. I själva verket vet du inte ens vilken regel som ska behandlas, du har ingen vettig kameravinkel att göra en bedömning på och du anger Sportal, AB och SVT text som stöd för dina angrepp. Är det verkligen värt att ge sig in i en diskussion med detta som bakgrund?
Real Madrid Real_4ever
2006-10-01 20:49
Suñol:
Tyvärr, vännen, jag kan inte spanska. :)
Real Madrid Real_4ever
2006-10-01 20:46
Tarrak:
Du borde bli komiker, Stockholm live härnäst? :)
Barcelona Suñol_
2006-10-01 20:45
Real_4ever// Följer man spansk fotboll läser man Sport.es, AS.se, Marca.es och Elmundodeportivo.es så får man en någon balanserad bild i och med lokalvinkligen i vissa av dom.
Och sedan så pratar jag generellt om dina så kallade källor och inte om utvisningen, som var billig men jag tackar och tar imot ;)
Real Madrid Real_4ever
2006-10-01 20:44
Tarrak:
Nej, jag är inte egenkär! :)
Barcelona tarrak
2006-10-01 20:43
Real_4ever/Ja det var precis vad jag menade!Lysnade slutledningsförmåga!
Barcelona tarrak
2006-10-01 20:42
Real_4ever/Förlåt om det här låter som ett påhopp men jag är för nyfiken för att låta bli att fråga. Är du narcissist eller har du fått någon annan diagnos?
Barcelona tarrak
2006-10-01 20:42
Real_4ever/Förlåt om det här låter som ett påhopp men jag är för nyfiken för att låta bli att fråga. Är du narcissist eller har du fått någon annan diagnos?
Real Madrid Real_4ever
2006-10-01 20:41
Tarrak:
Okej, ska tänka på det. Blir det bättre med SMS liknande svar? :)

Barcelona tarrak
2006-10-01 20:39
Real_4ever/Kan du vara vänlig att sluta lägga upp alla inlägg du svarar på. Orkar inte läsa dina kilometerlånga inlägg. Alla andra klarar att skriva inlägg där det klart och tydligt framgår vad man kommenterar, därmed borde du också klara det.
Real Madrid Real_4ever
2006-10-01 20:36
”Du skrev tidigare att Ronaldinho inte är de stora matchernas man, försök inte slingra dig nu. Nu handlar det visst bara om turneringar. Som den mot Sevilla, en försäsongsmatch där laget 3 dagar tidigare kom tillbaka från Amerika-turnén. Det är inte speciellt förvånade att spelarna är ur slag då. Skulle tro att Sevilla laddade i flera veckor för den matchn. Inte för att ta ifrån dem prestationen på något vis för den sakens skull.”

Svar: Medvetet eller omedvetet så garderar du dig. Skyller på att Sevilla var mer förebered inför matchen, men ändå vill du inte skylla Barcelonas prestation på detta. Hur ska du ha det? Jag, tyckte att Real Madrid spelade otrolig dålig match mot Lyon & det finns inget att försvara. Lyon var det bättre laget i den matchen.

”Du som tydligen verkar vara någon slags hobby-psykolog verar vara helt övertygad om hur det är ställt med Barcelonas spelartrupp och harmonin. Har du varit nere och tittat på deras träningar också kanske? Har du besökt dem i omklädningsrummet till och med? Du dribblar bara bort dig själv.”

Svar:
Exakt jag har en spåkulla, avslöjad! :)
Nej, jag tunnlar faktiskt ert försvar. :)
Barcelona Qani
2006-10-01 20:34
Ämne: Qani:

Visst var A....Dom spelade bra innan ramos åkte ut, men blev så klart bättre när han åkte ut. Fruktar mer atletico än madrid...

Kamelen

håller med dig där. varför ska han göra det så fint när det är bara minuter kvar?! det visar brist på rutin..
Real Madrid Real_4ever
2006-10-01 20:34
Kim:
”Är länken till pdf-dokumentet du bifogade tidigare det du har läst? Läs FIFA:s regelverk, eller möjligtvis Svenska fotbollsförbundets text. Det du skickade vidare var endast en kompletterande och förklarande text kring hur fördel ska utdömas vid en situation som föranleder så kallad målchansutvisning. Det är en ganska intressant synvinkel, när du hävdar att det inte ska vara frispark vid situationen kring utvisningen. Eller är det bara utvisningen i sig du motsätter dig? Bör gult kort ha delats ut? Eller bara frispark?”

Svar:
Tycker du Barcelona blev snuvade på en straffspark? Nej, det anser inte jag. Jag, tycker domen var för hård, gul kort (kan köpas, men även den skulle vara felaktig). Du som uppenbarligen gillar regler, kan väl direktlänka.

Suñol:
”Om Sportal och Aftonbladet är dina primära källor så kan nog ingen här inne ta dig på större allvar.”

Svar:
Jag, har tagit tre oberoende källor & tog de två nämnda som exempel. Du kan väl söka bland sportsidor & ta del av deras syn. Tror eller rätt så övertygad att den inte skiljer ifrån min syn. Barcelonas tränare Rijkaard dementerar är tveksam om det är utvisning eller inte. Det förklarar hur försiktig han är med att yttra sig om detta.

Klint:
”Real_4ever vad är det för pajas? Detta är ett forum, alltså ingen plats för dig att lägga upp långa uppsatser. Det kan du göra på MVG+ eller någon annan sida. Eller varför inte skriva en gästkrönika. Den hade nog många läst.”

Svar:
Jag, skriver inte för att behaga någon eller bekräftelse. Om du har lagt till märke, är jag inte precis någon aktiv svenskafans medlem. Däremot brukar jag med jämna mellanrum läsa i diverse forum, samt delta i diskussionerna. Jag, tackar dig eller fall till ditt tvetydiga beröm. :)

Sonde:
”En liten anmärkning bara, eftersom du är vänlig nog att referera till vad Sportal skriver om utvisningen. Er förre redaktör, Rodrigo Vimmarlund, står nämligen för nyheterna kring spanska ligan. Kanske inte det mest objektiva inslaget i journalistsverige.”

Svar:
Där bjuder du på en riktig cykelspark. Hämta ut bollen från burgaveln. :)
Den som skrev artikeln/krönikan var Ulf Nilsson. Där bevisade du klart och tydligt hur fördomsfull du är. Nu har du tappat din objektiva förmåga att granska källor. Är det någon annan av dina kumpaner som tar dig på allvar? :)

Varför klagar Barcelona supportrar på svenska medier? Det borde vara snarare omvända rollen. Att de i mellan åt häver ur sig mindre välvalda ord hör till svensksportjournalistisk.

La Rambla:
”Haha, det blir bara roligare för varje inlägg. Att använda källor som AB, Sportal och liknande som plagierar varandras texter. Ja nu är vi verkligen övertygade om att Guddy filmade. Herregud människa, han är före backen i löpningen så varför ska han lägga sig? Hävda gärna att utvisningen är hård, för det håller jag också med om. Vill du påstå att han filmar där så får det stå för dig.”

Svar: Jag, måste medge att ni är väldigt skojiga. Ni bjuder verkligen på er, tack. Jag, tycker att Gudjohnsen filmade i straffsituationen. Tur att inte domaren inte gick på Hollywood spelandet. Situationen när Bilbaospelaren blev utvisad var för hård. Gul kort kan man se mellanfingrarna, men rött. Usch, som Rijkaard sade; påverkade utvisningen matchbilden. Vilket jag har försökt förklara till er Barcelona supportrar. Tydligen utan större resultat.
Barcelona Kamelen
2006-10-01 20:28
Herregud, Agüero´s avslut vid friläget är under all kritik. Att försöka göra det snyggt i en sådan viktigt match är bara rent ut sagt idiotiskt. Sen, Cannavaro, han spelar som en junior. Riktigt dålig insats av honom, återigen kanske man bör säga.
Barcelona Klint
2006-10-01 20:24
Barcelona Klint
2006-10-01 20:24
Qani:

Visst var Atletico bra, men dom vita var på gång fram till dess att Ramos/Domaren klantade till det. Hade de fått ha 11 spelare kvar på planen så vetifan om de inte hade tagit hem alla poängen.
Priset som matchens kalkon delas för övrigt lika mellan Torres och Emerson.
Barcelona Karzan
2006-10-01 20:22
Det e lungt okej att eto'o e skadad men nu har dem messi,ronaldinho,gudjohnsen och saviola det räcker med dem nu
Barcelona RiZzo
2006-10-01 20:18
Tack La rambla.
Barcelona Qani
2006-10-01 20:13
Atlétic var grym bra idag, vilket lag dom har otroligt fruktar dom otroligt mkt iår. Real blev helt klart överkörda på sin hemmaplan vilket spel atlètic hade, otroligt bred också! hade dom varit med i CL hade dom varit grymma outsiders.

Otroligt stor respekt för atlètic
Barcelona La Rambla
2006-10-01 20:13
Ämne: Real-4ever köper var....
Scchhh...vi nämner inte honom mer, för då har vi snart ett nytt inlägg med två A4-sidor med ännu mer motsägelser. :-)
Barcelona La Rambla
2006-10-01 20:06
Rizzo:

Där har du alla målen.
Barcelona Lionel_Messias
2006-10-01 20:05
Real-4ever köper varmkorv och motsätter sig vad han tidigare har skrivit.
Barcelona Lionel_Messias
2006-10-01 20:02
Roligt med orutinerade kommentarer som tex "Cannavarao är världens bästa back" GARVADE IHJÄL MIG I SOFFAN ! =D =D =D
Enligt mig var Real's spel katastrofalt : 2 skott på hela matchen och på hemmaplan med.
Annars var Torres obefintlig. Aguero mycket grym talang. "Den nye Messi" =P. Tur för Real att han inte gjorde mål i slutet.
Barcelona RiZzo
2006-10-01 20:02
hej alla missade gårdagens match något som har länk till så man kan dra ner sammandragt el målen??
Barcelona La Rambla
2006-10-01 19:56
Ingen vidare bra 2:a halvlek. Torres är lika osynlig som vanligt mot marängerna. Fattar inte hur han kan växla om och bli en sådan nemesis när han möter oss. Lite störande faktiskt. Vi kommer få det tufft mot Atléti, fruktar faktiskt dem mer än marängerna. De kommer att ligga i stenhård press och slå om blixsnabbt när vi tappar bollen på mittfältet. Annars har de svårt att föra spelet mot bra lag, det fattas en bra kreativ mittfältare som kan slå lite passningar med kvalité på djupet. Defensivt är mittflätarna annars klockrena.

Horribel utvisning annars. Värre än i går.
Barcelona Mot Nya Tider
2006-10-01 19:55
Nyligen blev det ju klart att Brazilien-Equador ska spelas på Råsunda den 10 okt, men vet någon vart man kan boka biljetter? Tacksam för svar:-

Marängerna tappar 2 p, Barca vinner...Skön Helg:D
-Visca Barca i Visca Catalunya!!!
Barcelona Suñol_
2006-10-01 19:38
Marängerna visar sin bästa sida i derbyt ;)
Annons: