/spanien/barcelona/forum/24564.aspx/spanien/barcelona/forum/24564.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana_1899
2006-10-23 16:29
Fyfan vad lack man blev igår, visst real vann el clasico och jag ska inte klaga allt för mkt men jag menar att precis när vi kontrollerar matchen är så när på en kvittering så får real in ett kontringsmål, och det kan vi bara skylla på markeringen, precis lika usel som vid 1-0!

Finns så mycket att skriva om igår men jag skippar det den här gången, är man inte effektiva så vinner man inga matcher, så enkelt är det.

Har aldrig saknat en spelare så mycket som jag saknar vår svarta kobra just nu, "Guddy" visade att han inte håller Barca-klass och inte kan leverera när det gäller, jävla sopa är vad han är och det står jag för!

Nu blickar vi frammåt, visca!
Barcelona Evička
2006-10-23 16:28
Nicholas
Du har helt rätt. Och det var ju för "normala omständigheter" som han köptes in, och då funkade det. Nu har han fått en uppgift som är en annan och det funkar inte med samma självklarhet. Problemet är ju att han har fått ta över ansvaret från en spelare som är helt annorlunda på de flesta sätt. Det känns på något sätt fel att döma HONOM för detta. Han får en uppgift som han inte passar för.
Barcelona Lamiah
2006-10-23 16:27
Grabbar, jag dömer inte ut guddy när jag säger att han är för långsam för vårt spel, man märker ibland att han inte hänger med alls och de är förståeligt, för när bekväma killar som messi xavi deco o ronaldinho börjar rulla boll så är det inte lätt att hänga med. Att henke klarade det många gånger handlar nog om att henke är en smartare spelare än vad guddy är.

Hoppas han kommer in i det, jag litar trots allt på honom.
Barcelona La Rambla
2006-10-23 16:23
Nicholas (red):

Helt korrekt, det blev ungefär som du och jag spekulerade i. Ett taggat Real, knappast ett mindre taggat Barça även om det kan se så ut för de neutrala. Inget att säga om vinsten, kan man inte förvalta sina chanser förtjänar man inte att vinna. Det stod allt mer klart för mig att ju längre matchen led så blir Blaugranas ansträngningar mer uddlösa. Det krävdes nästan en kvittering innan halvtid för att chansen skulle finnas kvar. Så blev det nu inte. Ni förtjänade vinsten. Grattis.


Evička:

Där kan du ladda ner låten.
Barcelona Evička
2006-10-23 16:20
La Rambla

Tack så jättemycket!! Den är så fin!
Real Madrid Nicholas (red)
2006-10-23 16:18
La Rambla//

Relaterat till antal inlägg orkar jag inte göra någon uppföljning gälland envars åsikter om matchen, men visst blev det litet som vi spekulerade kring före den samme? Capello trycker in centralt för att vinna man-man-spelet, och antingen vinner de mittfältet eller så springer Barcelona ifrån El Madrid.

Evièka//

Egentligen har jag inte tillräcklig inblick för att ha någon åsikt, men efter vad jag sett så tycker jag inte att islänningen som spelartyp ligger ajour med Barcelonas spelsätt. Dock har han många företräden som lämpar honom för den tilltänkta uppgiften under normala omständigheter (en kry Eto'o).

tarrak//

Va sjutton, är jag pinsam nu igen! :D
Barcelona La Rambla
2006-10-23 16:17
Haha, du menar:

Eto'o Eto'o, comment tu t'appelles, je m'appelle Samuel

Den går för fullt här. :D
Barcelona Evička
2006-10-23 16:07
La Rambla, du hade en länk till en sång je m'appelle Samuel (med reservation för fransk stavning). Jag hittar den inte nu, kommer du ihåg var du hittade den? Känns som om den sången skulle behövas en stund. :)
Barcelona La Rambla
2006-10-23 16:02
Ämne: Också var Messi lite....
Den skadan kan vi tacka Emerson för. :(
Barcelona Evička
2006-10-23 16:01
Också var Messi lite småskadad. Det fattas bara det. Förhoppningsvis är han bara borta på onsdag och tillbaka på lördag.
Barcelona La Rambla
2006-10-23 15:54
Egentligen ska vi vara ganska så nöjda. Vi spelar inte på topp och trots det är vi i toppen av ligan. Det kommer att bli svårt en tid framöver nu, bara att hoppas på laget kan gneta sig till poäng så att man behåller tätkänning. När spelarnas form blir bättre och när framför allt Eto'o är tillbaka så ska detta kunna bli en bra säsong trots allt.

För övrigt så tycker jag att Rijkaard gjorde fel när han bytte ut Deco mot Guily igår. Han borde ha satt in en tyngre pjäs på mittfältet, Marquez eller Motta. Xavi är ingen defensiv mittfältare som ska spela pivote. Visst, han är bra i defensiven men mer en tvåvägsspelare. För mycket defensivt ansvar gör att han tappar sina offensiva kvalitéer. Nåväl, vi får hoppas att Rijkaard tar lärdom av misstagen.
Barcelona Evička
2006-10-23 15:52
Kapitlet Gudjohnsen är inte helt lätt reda ut. Visst, han har missat en del och inte synts till alltid på sistone. Men i början av säsongen gjorde han väl nåt mål eller ett par, och då var han fantastisk i våra ögon. Vi kan inte vänta oss att han ska vara Eto'o och röra sig på samma sätt. Han har en annan stil. Jag tror inte att vi ska döma ut honom fullständigt. Att axla Eto'os mantel måste vara fruktansvärt tungt och just nu verkar det nästan vara alltför tungt för honom. Jag hoppas också att han finns på plan på onsdag och att han får göra ett par vackra mål. Han behöver verkligen det.
Barcelona tarrak
2006-10-23 15:48
Inte? Haha, dåligt formulerat av mig, menade inte att det fanns något motsatsförhållande även om det var så jag skrev. Skulle även vara skönt om Saviola kunde få lite speltid, då jag ändå tror mer på jonom som ersättare till Eto'o.
Barcelona El_Barca
2006-10-23 15:45
Killar hur ser ni på de kommande matcherna??.. tror ni barca kan komma tillbaka till den gammla goda formen??..Ronalinho måste höja sig några snepp. Målen måste komma annars vinner man aldrig..

Visca Barca
Barcelona La Rambla
2006-10-23 15:44
Ämne: LR/Ja det skulle var....
Tja, Gudy spelar väl inte i försvaret eller på kanterna? Klart att han ska få spela. Han behöver komma in i spelsystemet, all speltid han kan få är viktig för honom.
Barcelona tarrak
2006-10-23 15:40
LR/Ja det skulle vara kul, men jag undrar om man inte ska ge Guddy chansen här. Man såg klart och tydligt att hans självförtroende var i botten och hans uppträdande efter matchen visar väl också att han var helt förstörd. Något mål på onsdag skulle nog kunna vara rätt medicin.
Barcelona La Rambla
2006-10-23 15:36
Hehe, precis. Hoppas vi får se lite canteranos nu. Tydligen så är Giovani igång igen, han, Marc Crosas och Jeffren hade varit kul att se. I försvaret Marc Valiente och på vänsterkanten Orlandi.
Barcelona Tompa
2006-10-23 15:35
Etóo saknas mer än jag väntat mig. Det har tyvärr blivit smärtsamt uppenbart i de två senaste matcherna. Med Etóo på planen hade vi inte gått mållösa från vare sig gårdagens El Clasicó eller Chelseamatchen - är övertygad om det.

Barca är i en spelmässig svacka f.t och Ronaldinho är ur form men det är abslut inte någon KRIS! Vi leder ju fortfarande ligan och vi fixar evancemang till åttondelen i C.L. Vi kan inte vinna varenda match. Och det är nästan ofrånkomligt att det blir svackor under en lång säsong.

Har varit en del klagande på Zambrotta här. Visst, håller med om att det inte är någon succé precis än men att han floppat är att ta i.
Barcelona tarrak
2006-10-23 15:32
Om någon nu har fått uppfattningen att jag bryr mig hur det går mot lag som Chelsea och Madrid är det fel. Alla sanna cules vet att det är mötena med Badalona som är de viktiga;)
Barcelona Aubri
2006-10-23 15:30
La Rambla

Ju jag förstår han behöver omställning och jag dömmer inte ut honom, särkilt då det alltid vart en dröm att ha Zamrotta i Barca tröjan

Men är bara orolig att den tid han behöver, kommer att innebära en heldel problematic därbak
och därmed påverka oss negativt, särkilt offensivt. Saknar numera båda våra ytterbackar faktisk, även om silvinho försökte ofta igår
Så har Gio och xambrotta mer eller mindre vart
mer bekvämma av sig ..
Real Madrid yelloman
2006-10-23 15:26
Messi va en av de bästa igår men de räcker inte o vinna fajten med en spelare o det som e så skönt e att vi visade vilka som va bäst på kriga igår hoppas vi krigar vidare.
Barcelona La Rambla
2006-10-23 15:22
Aubri:

Zambrotta behöver en omställningsperiod, ta det lugnt med att döma ut honom redan. Ronaldinho är inte i fysisk toppform, det borde vara uppenbart för alla. Han saknar det där lilla extra, bla sin explosivitet. Det kommer så småningom.

Sen är det rent ut sagt patetiskt att en från realredaktionen i en matchrapport beklagar sig över domaren, och det i en vinstmatch. Där man tillåts spela aggressivt och på gränsen till farligt. Visst kan vissa domare döma straff vid Valdés utrusning, men domaren stod väldigt bra placerad vid situationen och det känns som om han läste av det hela korrekt. Istället ska Emerson vara lycklig över att få forsätta matchen i 90 min. De varningar som bla Guti, Raúl och Nistelrooy drog på sig var fula efterslängningar. Om det inte är gult kort på sådant så kanske du bör byta sport käre Ubeira. Vi culés beklagar oss då inte över domaren för förlusten. Ni gör det efter en vinst. Mer behöver väl inte sägas. :-)~
Barcelona Juaníto
2006-10-23 15:08
Ronaldo(meka)//

Skrattretande analys, med helt klart i nivå med resten av marängpacket här på Svenskafans. Kan du gissade dig till varför Roberto Carlos halkar? Han vet inte var han ska ta vägen =)

Messi var helt klart matchens bästa spelare igår. Real Madrid vann slaget, men med en spelare som Messi går det inte att förlora kriget.

Visca el Barça!
Barcelona Aubri
2006-10-23 15:08
Woow länge sen jag skrev något här
Men tänkte mina Barca vänner kanske kan
stilla min oro

Det som oroar mig är inte de senaste förlusterna
för det är inte mot vilka lag som helst vi förlorat mot, dessutom var det borta matcher
Så tycker inte folk ska dra allt för stora växlar kring 2 förluster.

det är tre saker som oroar mig
1. Zambrotta (stavning), världsklass spelare
men är det bara jag som tycker han lider i barca
det känns som allt gå för snabbt för honom
både i bak och fram, tempot tnker jag på. Han hinner inte upp i anfall i tid och hamnar allt för ofta av säkerhetsskäl defensivt

2. Att för mycke energi, läggs av spelarna på att Eto saknas, man märker redan att vissa snackar om att vi inte kan göra mål osv. Att detta lägger för stor press på Guddy och får negativ effekt.

3. Ronaldinho, det verkar som hans egen storhet blir hans fälla. Med det menar jag .. Nu vet alla
hans sätt och spela och därmed spelar de fult mot honom, men numera får han inte de frisparkar han borde få, pga att domarna vill inte framstå som att de skyddar "the great" ronaldinho

De två senaste matcherna, tycker personligen
att vissa gånger var det överdrivit fult spel
i form av fasthållning osv, som förrut gav honom
frisparkar och annat som han förkännar, som uteblir numera
Real Madrid Ronaldo (meka)
2006-10-23 15:04
Ämne: För er som vill se m....
Ville bara säga att Messi inte lyrade upp Carlos i läktaren utan att Carlos halkade, men det han gör mot Canna och Carlos och sedan passningen till gud var riktigt snuggt.
Messi var helt klart Barcas bästa spelare igår, helt underbar o se.
Barcelona Barca Barca
2006-10-23 14:59
Mycket konstigt när Real fansen kommer hit o säger att vi hade dommaren på våran sida. Ni missade väl inte tacklingen på våran sagofigur Messi när emerson tacklade honom? sen spelade han skadad. Hahah, aja vi ses på Nou Camp.
Barcelona tarrak
2006-10-23 14:46
Evièka/Ja se där, jag är väl för apatisk för att orka titta efter själv. Ja det var en saklig och bra rapport, se och lär maränger!
Per mogabe
2006-10-23 14:43
synd att nästa match mot Chelsea inte är nån riktig värdemätare! Chelsea är redan så gott som klara och behöver nödvändigtvis inte vinna:-( Senaste matchen i onsdags var sista riktiga måste matchen för chelsea. Skulle vara riktigt kul att se er lyckas slå ut dem i ett senare skede som hämnd för första matchen. Den andra matchen som kommer nu på noucamp kommer inte vara på samma vilkor för båda lagen. Dem tar Sofia på hemma plan och är klara sen typ..

jävlar ni skulle ha vunnit förra onsdagen!!!!
Barcelona tarrak
2006-10-23 14:41
Q/Jag håller med! Direkt när Samu skadade sig så sa jag att det var det värsta som kunde hända oss. Ronaldinho är i normal form världens bäste, men vi har andra spelare (typ Messi) med liknande egenskaper, men ingen som kan täcka upp för Eto'o.
Barcelona Evička
2006-10-23 14:40
tarrak
Matchrapporten är ju redan ute och den håller en hög standard. Inte bitter alls och inget gnäll. Känns väldigt bra att inte den blev en orgie i klagorop.
Annons: