/spanien/barcelona/forum/2455.aspx/spanien/barcelona/forum/2455.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
2015-10-21 17:03
[QUOTE=enkos]Viasat sänder CL matcher på Motor och Hockey men inte ligorna. . Märkligt.. med tanke på att det i stort sett spelas en match i taget i La ligan så kunde Viasat använt en kanal typ Motor för La ligan och inte behöva krocka med PL .. Sevilla -Getafe är enda matchen som är klar och den börjar 20.30 alltså inte krockar med andra PL matcher.. Kanske har Viasat betalat mindre för att vissa färre matcher på tv och billigare för viaplay. . Annars ser detta inte ok ut att man varje match ska undra om det blir sändningar eller inte [/QUOTE] Du har inte tänkt på att det finns en tanke med att kanalerna heter som de gör i motor och hockey? Syftet försvinner lite när det är fotboll på dessa kanaler från 12-22 varje helg. En annan lösning, som jag tror kommer införas nästa säsong, är fler fotbollskanaler: Viasat Fotboll 1, 2 osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-10-21 16:57
Barca har alltid haft dom högsta lönerna i Europa de är fucking skamligt !! Spelarna ska vilja lira här för äran. Frågan är om Neymar verkligen ville till Barca eller om det bara var vi som var villiga att betala den sign on bonusen osv.. Med våra löner verkar det som vi mutar spelarna. Jag mena att spelare som Carvajal tjänar mindre än Douglas HAHAHAHAHAHAHAHHAHA. Seriöst är vår ledning bra på något ? Kolla skillnaden på Modric och Raktic hade Modric lira i Barca hade han tjäna 11 m säkert..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-10-21 16:30
Ali G Suarez väger ju 6 kg mer än Benzema...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-10-21 16:12
@Liunil Masse:

Att han är kraftig har absolut ingenting att göra med hans form, Suarez är vår targetspelare och därför måste han vara kraftig. Kolla på Benzema eller Drogba de är ännu kraftigare men ändå presterar dom. Så din teori om att hans vikt har att göra med hans form är inget annat än skitsnack.
Barcelona Nemesis 10
2015-10-21 16:11
Ser att många är oroliga över Suarez form och visst tycker jag att man kan vara det till en viss del då han inte har presterat så som han kan. Han ser precis ut som han gjorde förra hösten men skillnaden då var att han hade varit avstängd och det kunde man såklart acceptera.

Det jag vill säga är att trots hans usla form så bidrar han med viktiga löpningar som öppnar upp försvaren samtidigt som han alltid förblir ett oros moment för motståndarna. Jag tycker att man än så länge inte ska dra allt för stora slutsatser kring Suarez då vi alla vet vilken kvalité han besitter när han är i form, om han inte gör mål så kommer han leverera assist så jag kommer fortfarande sitta lugnt i båten.

Vi har många spelare som har varit ur form hittills och det är inte så konstigt då få spelare kan leverera exakt varenda match. Om Suarez har lika usel form i vår då tycker jag att man kan börja bli orolig för då är det nåt som inte står rätt till, han var utan tvekan världens bästa striker i våras och jag hoppas verkligen att han formtoppar kommande vår också. Suarez är som sagt en världsklass spelare det finns det ingen tvivel om men han är inte där just nu, trots det är fortfarande en viktig kugge i anfallet.
Barcelona Cule4life
2015-10-21 15:58
Att Douglas tjänar som fotbollspelare 15 milj kr om året får mig att må illa.

Vissa har tur i livet
Barcelona the cameroonians
2015-10-21 15:57
[QUOTE=enkos]Löner är bara "löner". Iniesta och Busquets bla har fått fet check vid varje förläggning av kontraktet lita på det ! [/QUOTE] Haha, du det tror jag även att Suarez fick, och när det gäller Neymar så betalade ju Barça €40 miljoner i sign-on och den summan är såklart inte Iniesta och Sergio i närheten av...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-10-21 15:43
@Heisenberg:

Löner är bara "löner". Iniesta och Busquets bla har fått fet check vid varje förläggning av kontraktet lita på det !
Barcelona enkos
2015-10-21 15:40
Vikten är knappast orsaken till Suarez katastrofala hösten. Även en tjockis kan ta emot bollen och i alla fall kontrollera den men Suarez har sett ut som förlamad och är inget annat än fiende med bollen.. Totalt u4 balans och vet inte ens var han har bollen eller var han springer, alltid konstigt framåtlutad med huvudet förre och kroppen hängande långt efter... Jag har inte sett en spelare på den nivå som är så klumpigt som han är...
Barcelona Heisenberg
2015-10-21 15:35
Jag kan väl inte vara den enda som tycker att Iniesta ligger för lågt i relation till de andra? Nog för att Suarez och Neymar är "superstars" men Iniesta är kapten och har gjort mer för klubben än de båda kan drömma om.
Barcelona barca_joe
2015-10-21 15:28
Drömde inatt att Bojan värvades hem i Januari. Hade ju vart godis att se han i vår tröja igen! Blev lite nostalgisk. Potentialen finns, det vet vi alla om.
Barcelona neymar JR
2015-10-21 15:22
Katalano Det enda som är chockande är att Isco har blivit totalt blåst. Han ska ju ligga på 3-4 miljoner € med tanke på hans talang/ prestationer
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2015-10-21 15:21
the cameroonians

Jag är chockad över skillnaden mellan Barca och Real här. Jag menar Rafinha och Isco har samma lön. Bonusar och liknande finns förstås inte inräknat, men ändå. Gjorde inte Barca en förändring av lönern för att de skulle bli mer balanserade för något år sedan. Vi har alldeles för höga löner på våra spelare generellt.
Barcelona neymar JR
2015-10-21 15:20
Enda jag stör mig på är att rakitic tjänar så mycket, han ska ligga i arda klass. Annars var det ganska förväntade siffror, lite bättre ändå vad jag trodde kanske
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-10-21 15:15
@the cameroonians:

Skandal att Douglas tjänar mindre än Messi.
Barcelona the cameroonians
2015-10-21 15:12
Lista över lönerna i Barcelona och Real.

1. Messi: 21,2 millones de euros
2. Neymar: 10 millones de euros
3. Suárez: 10 millones de euros
4. Iniesta: 7,5 millones de euros
5. Rakitic - 6,5 millones de euros
6. Busquets - 6 millones de euros
7. Alves - 6 millones de euros
8. Piqué- 5,8 millones de euros
9. Mascherano - 5,5 millones de euros
10. Alba: 4 millones de euros
11. Arda Turan: 4 millones de euros
12. Bravo: 3,5 millones de euros
13. Vermaelen: 3,5 millones de euros
14. Ter Stegen: 3 millones de euros
15. Mathieu: 3 millones de euros
16. Adriano: 2,5 millones de euros
17. Aleix Vidal: 2,5 millones de euros
18. Rafinha: 2 millones de euros
19. Bartra: 2 millones de euros
20. Sergi Roberto: 1,5 millones de euros
21. Douglas: 1,5 millones de euros
22. Masip: 1 millón de euros
23. Munir: 1 millón de euros
24. Sandro: 1 millón de euros

Eftersom det är ett Barcaforum så får ni klicka på länken för att se Real-spelarna...
Barcelona the cameroonians
2015-10-21 14:52
Som jag tidigare skrivit om träffar ledningen generalförsamlingen på söndag.
Då kommer bland annat säsongens budget att presenteras och, troligtvis, klubbas igenom.

Samtidigt ska man också fatta beslut kring det nya sponsoravtalet som, om medlemmarna vill, ska träda i kraft nästa säsong.

Föga förvånande har ledningen inte gett ut någon information om endera ekonomin eller potentiella sponsoravtal vilket man enligt stadgarna är ålagda att göra till de medlemmar som begär sådan information, detta 10 arbetsdagar innan generalförsamlingsmötet.

Samtidigt har man också brutit med en regel som säger att ekonomin ska övervakas innan budgeten klubbas igenom, något sådant har inte skett.

Kom ihåg hur Rosell / Bartomeu i båda tidigare valen propagerade för att man skulle vara transparent med ekonomin och kommunikationen, och kom också ihåg att samtliga presidentkandidater, förutom Bartomeu, ville införa en granskning av ekonomin varje kvartal för att hålla medlemmarna uppdaterade om läget och vara just transparenta gentemot medlemmarna.

Så på söndag ska generalförsamlingen ta beslut gällande klubbens framtid, utan att ha någon som helst information och insikt i ämnet. Känns väldigt provocerande i en klubb som är medlemsägd och som haft nog att kämpa med externa fiender. Nu blir de trakasserade inifrån i stället. #juntadimisio
Barcelona Vampíro
2015-10-21 14:51
Offficial: Sergi Roberto has a thigh muscle injury and will be out for 7 to 10 days Inte så farligt ändå, Iniesta är tillbaka snart också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2015-10-21 14:41
@Den vise mannen:
Det är enkelt att lägga på sig vikt, om man har förutsättningarna för det. Alla har inte den bästa förbränningen. Han har helt enkelt ätit mer kalorier än va han borde ha gjort, bedrövligt om dem inte väger spelarna och mäter kroppsfett kontinuerligt.
Barcelona Katalano
2015-10-21 13:15
@A good coach is everything!:
Barca har under många år haft en unik spelmodell och det är svårt för spelare att ställa om till denna där deras roller blir helt annorlunda än i deras tidigare lag. Det är svårt att i förväg veta hur spelare ska klara av denna omväxling. Sanchez passade inte alls in i den exempelvis trots att han är en fantastisk spelare. Hans roll och Barcas spelmodell höll honom tillbaka. I Arsenal får han möjlighet att blomma ut ordentligt och då ser alla hur duktig han är. Nu med Luchos taktik så kommer det att bli lättare att hitta spelare som passar in i spelmodellen dock, så något positivt kring det ;)
Barcelona A good coach is everything!
2015-10-21 13:10
Liunell Masse Suarez vikt är ett faktum som bör tas på allvar.. Har sagt detta sen förra året. I början kunde man köpa det pågrund av den långa avstängningen Suarez fick. Sen på våren så gick det så bra för Barca att ingen la stor vikt på vikten hehe, utan man trodde att han skulle komma tillbaks till Liverpool form så småningom. Jag tror faktist att mycket ansvar ligger på tränar, fysiologer, dietister osv. Dom måste ta tag i detta om inte Suarez klarar av det själv. Suarez styrka i Liverpool var explosivitet han kunde vända om på ett ögonblick, sånt där påverkas om man väger mer. Tror tyvärr att disciplinen i Barca har vart si så där. Det som är tragiskt är hur Sanches har utvecklas i Arsenal oh är just ni en bättre spelare än Suarez. Visst kan det vara tufft att lira i Barca, men seriöst vi måste börja något åt att många spelare som kommer till oss blir sämre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-10-21 13:00
Viasat sänder CL matcher på Motor och Hockey men inte ligorna. . Märkligt.. med tanke på att det i stort sett spelas en match i taget i La ligan så kunde Viasat använt en kanal typ Motor för La ligan och inte behöva krocka med PL .. Sevilla -Getafe är enda matchen som är klar och den börjar 20.30 alltså inte krockar med andra PL matcher..
Kanske har Viasat betalat mindre för att vissa färre matcher på tv och billigare för viaplay. . Annars ser detta inte ok ut att man varje match ska undra om det blir sändningar eller inte
Barcelona Den vise mannen
2015-10-21 12:40
Jag förstår inte hur Suarez kan gå och bli lite smygfet? När dom tränar så ofta och så mycket borde man kunna äta i princip hur mkt som helst om man äter "vanlig" mat. När jag själv tränade som mest åt jag i stort sett dubbelt så mycket som jag gör nu när jag har lagt. Var nästan omöjligt att bli fet. Måste vara riktig överkonsumtion av läsk/öl/ godis/chips och annan skräpmat. Dietisterna får dra han i örat ordentligt. Kanske Tatas dietister fick vara kvar efter honom för jag antar att det finns dietister i denna klubb som omsätter mång miljardbelopp. Kanske sparat in på den tjänsten nu när ekonomin är lite så där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-10-21 12:06
Man kan undra hur en spelare med en sån krigarinställning som Suarez tillåter sig själv att vara kraftig? Han presterar sjukt dåligt just nu och alla vet anledningen, även han själv?
Barcelona Liunil Masse
2015-10-21 11:51
Barcelona Junta Dimision
2015-10-21 11:09
@the cameroonians:
Det lär nog sändas på viaplay, de uppdaterar nog snart.
Barcelona Krabban94
2015-10-21 11:00
@the cameroonians:


Dröjer alltid innan tablåerna är helt klara, samma sak förra helgen med Barcas match, syntes först på matchdagen.
Barcelona Rambla~
2015-10-21 10:50
Alltså, de har inlett så bra Viasat med sin satsing på La Liga och Seria A. Börja nu inte strula redan nu. Förhoppningsvis är det inte ordentligt uppdaterat i tablåerna.
Barcelona the cameroonians
2015-10-21 10:47
Inte enligt TV-matchen. Deras Viaplay-tablå sträcker sig bara fram till 17.30 på söndag. Dessutom är inte Reals match på lördag heller med på någon av tablåerna.
Barcelona Rambla~
2015-10-21 10:41
@the cameroonians:


Ja men de sänder väl på Viaplay åtminstone?
Annons: