/spanien/barcelona/forum/24535.aspx/spanien/barcelona/forum/24535.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Fabregas=Kung
2007-02-15 21:34
läste nyligen att barcelona skulle sälja antingen eto'o och/eller ronaldinho? och då köpa C.Ronaldo.
va tycker ni här inne om det?
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2007-02-15 21:30
Det tror jag inte på . Läget i laget är bra nu och dem är sams igen. Media hittar bara på
Barcelona Guardiola__
2007-02-15 21:28
Deco sa att Ronaldinho och Eto'o kramades bara för att see hur fotograferna som var där skulle reagera
Barcelona Guardiola__
2007-02-15 21:25
Media har förstorat upp allt! bara för att Eto'o inte ville komma in dom sista 5min.
Barcelona Rubén
2007-02-15 21:17
nu har jag inte läst ordentligt varken i forumet elle rpå spanska sportsidor.. men jag läste lite lätt på marca att någon utav etoo ellet dinho kommer säljas i sommar, stämmer det ??...och även att deco gått ut och sagt att kramen bara var ett skämt...?? någon som kan förklara lite snabbt?..

hinner inte läsa allt, pluggar men kan inte koncentrera mig, man blir ju skraj...

tack på för hand
Barcelona Smogen
2007-02-15 21:12
Hmm....var just inne på "www.fotbollskanalen.se" och läste lite rykten. Hmm....kort sammanfattning från veckan:

"Sprickan mellan Eto'o och Ronaldinho total"

"Rijkaard lämnar efter säsongen då han känner sig överkörd av Laporta"

"Tidningen rapporterar att Rijkaard känner sig så pass överkörd av klubbens president Joan Laporta, som håller Samuel Eto'o om ryggen i en dispyt med Rijkaard, att han känner sig tvingad att lämna klubben."

"llteftersom han hetsade upp sig inkluderades även hårda sparkar mot Rijkaard, Ronaldinho och Sandro Rosell innan han skrikandes och nästintill tårögd avslutade med""jag skiter i vad som händer efter det här" (nu har jag inte sett intervjun men....?)

Chans att spelare lämnar barca och prislapp:
Samuel Etoo (Barcelona)
Pris: 40 miljoner euro

Klubbar:
Milan 20 %
Juventus 20%
Fiorentina 10%

Leonel Messi (Barcelona)
Pris: 50 miljoner euro

Klubbar:
Inter 30%

Ronaldinho (Barcelona)
Pris: 60 miljoner euro

Klubbar:
Milan 30 %

Javier Saviola (Barcelona)
Gratis - kontraktet går ut 2007

Klubbar:
Juventus 30%
Valencia 25%
Tottenham 25%

Sen är det ett gäng påväg till Barca också. 40%chans/risk att C.Ronaldo kommer t.ex.

Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2007-02-15 20:46
Är det sant ? Kommer han spela emot Valencia ?
Barcelona Rambla
2007-02-15 20:35
Där!

Kolla in NewsNow. Det är fullt av kaxiga uttalanden från Benitez och från Liverpool-håll. Uppsnacket inför matchen har börjat. Det verkar som Rafa har tagit lärdom av Mourinho när det gäller att sprida en massa uttalanden omkring sig. :D
Barcelona Myrran
2007-02-15 20:29
Rambla
Vart hittade du det??
Barcelona Rambla
2007-02-15 20:21
Det här var kul:

Liverpool boss Rafael Benitez is being linked with an ambitious summer raid for Barcelona duo Samuel Eto'o and Giovanni dos Santos.

Rafa Benitez har visst fått för sig att alla spelare i Barça vantrivs och gråter floder så fort de tvingas ut på La Masia för ännu en träning. Så nu tror han att det bara är att shoppa och lämna fakturan hos de två nya stenrika amerikanska ägarna. Hö hö...ja jävlar.
Barcelona Kamelen
2007-02-15 20:13
guddytoshoes

Jag håller med dig. Eídur är en spelare med en enorm vilja vilket jag uppskattar något oerhört. Tycker han fått mycket oförtjänt kritik under sin tid i Barça-tröjan.
Spanien guddytoshoes
2007-02-15 20:05
Läste precis nedanstående artiklar, och tycker det är strongt att Gudy kämpar som han gör, tränade ensam i tisdags för att visa geysergeist och vilja.

http://www.elmundodeportivo.es/20070214/NOTICIA249630804.html


http://www.elmundodeportivo.es/20070213/NOTICIA249624402.html

Han kan bidra med mycket och med större flyt så hade han varit antecknad för ett mål mer.
Problemet är att hans formkurva gik ner ungefär samtidigt som Ronnies, men jag är säker på att han kommer att vara en tillgång för FCB
Barcelona tarrak
2007-02-15 19:21
Lomabardino/Du är duktig på att skriva många ord men så värst mycket innehåll blev det ju inte. Det är möjligt att majoriteten av afrikanska fotbollspelare anser att PL är drömmen men har Samu någonsin gett några signaler om att det skulle gälla honom? Vem som är bäst i Afrika är väl en ganska jämn kamp mellan de du nämnde men jag anser att Eto'o vinner över Drogba då han lyckats under en längre tid. Det är väl först den här säsongen som Didier fått sitt yttersta genombrott, även om han var bra i Marseille. Essien är omöjlig att jämför med då han är en helt annan spelare. Hur som tror jag knappast att Mourinhos fotboll i ett ruggigt London är mer lockande än Barças klimat och vackra spel, jag har egentligen ingen aning men du får gärna komma med bättre fakta än att du vet hur han tycker bara för att ni båda har afrikanskt ursprung. Min bild av Samu är att han har ett stort Barça-hjärta vilket han visat många gånger, du tror att han vill till Chelsea för att två afrikaner spelar där. Kul att du har mage att tro att du på något sätt motbevisat mig.
Barcelona Myrran
2007-02-15 19:16
Christian_17

Så mycket jag vet så har Laporta lovat dos Santos speltid redan denna säsongen och om jag inte minns fel så får han sitt spanska pass inom kort tid så det är allt mycket möjligt.
Barcelona Christian_17
2007-02-15 18:48
Tror ni Giovanni Dos Santos flyttas upp till a-laget i mars?
Valladolid Lomabardino
2007-02-15 18:17
Ämne: Ämne: angåend....
nej franska är mkt stor i de franska koloniernas länder, men england är endå den största där också, varför tror du att alla afrikanskaspelare så fort dem får välja att gå från franska till england praktiskt taget skolkar från träningar, det beror på detta! Franska är stor, enorm men knappast den största i nåt av de franskkolonialaländerna,det är lätt att tro det men det har med tvkontraktet att göra om jag inte mindes fel! Man förvillas lätt av det franskklingande namnen och att det spelar många afrikaner i Ligue1 men det beror på att nivån är ganska låg i mitten och bottenlagen att dem kommer in där lättare än i pl och iviss mån arbetstillstånd. Har sett statistik om allt detta, enda länderna där ligue 1 var störst var i Marocko, Egypten och nåt annat nordafrikanskt land (zidane-länderna), men i alla afrikanska länder runt ekvatorn elfenbenskusten, senegal,kamerun,togo var pl störst trots det franskkoloniala, men naturligtvis var den ligue 1 den näst största! Överlägset mkt. större än de andra europeiska! Du kan läsa om allt detta, finns både kulturell faktalitteratur som bekräftar det och man kan se det i statitsik och tvbolagstjosan papper! har skrivit specialarbete om detta, enbart därför jag kan berätta detta för dig! hare bra


hoppas ni slår valencia, patetiskt av deras redaktion att skriva en krönike-liknande artikel om eran sk. osämja i laget, enbart för att ni skall mötas...
Barcelona Dani
2007-02-15 18:16
Lomabardino,

Du kan inte dra en generell slutsats över att alla i Kamerun vill spela i England utifrån vad du och dina släktingar tycker. Än mindre kan du dra slutsatser av vilken liga som är populärast på en hel kontinent.

Personligen tror jag att det har stor betydelse vilket europeisk land som koloniserat berörda länder - men jag är på intet sätt insatt i detta.
Barcelona Dani
2007-02-15 18:11
Thomas! Tack för en välskriven krönika som är intressant, bra skriven och behövs för att få grepp om den senaste tidens turbulens i Barça!

Men som den språkpolis jag är, känner jag ett behov att påpeka stavningen av Eto'o, som stavas just "Eto'o", inte "Etóo".

Riktat till resten på forumet när jag ändå tagit på mig språkpolisuniformen:

Vänligen läs igenom era inlägg innan ni skriver och tänk på att använda skiljetecken (men med måtta), versaler endast där det krävs, dela upp långa inlägg i stycket samt skilj på "de" och "dem" - allt för att underlätta för oss som läser.

Lathund över namn som ofta stavas fel:
* Giuly
* Rijkaard
* Márquez
* Valdés
* Barça
* Belletti
Valladolid Lomabardino
2007-02-15 18:05
tarrak//

Afrikanska kontinentens bästa spelare spelar där och den ligan är överlägset utan konkurrens den störst i Afrika, att slå där som afrikan? Oj, kan lova att det är den största drömmen för afrikanska ungdomar, då jag själv kommer från Afrika och vistas många månader hos släktingar bla. i Kamerun där kan jag bekräfta för dig att alla i kamerun drömmer om att få spela i dem lagen som visas på TV.. Att vilja spela med drogba och Essien och resten av de många afrikanska spelarna i PL? Ja utantvekan så kan jag tänka mig att det skulle vara kul för eto´o när han är sugen på nästa utmaning! e du seriös, hahaha nej, det är du inte! hare bra Tarrak! kul att du tog dig tid!
Barcelona 19
2007-02-15 17:23
Haha

Ska Barcelona sälja Eto'o eller Ronaldinho för Cristiano Ronaldo?
Hehe det var roligt.
Barcelona tarrak
2007-02-15 17:15
M.Torres/Ja det är sant,vem skulle inte vilja vara med om den gyllene eran som Real Madrid befinner sig i.

*Ironikontot övertrasserat* ;)
Barcelona Sóm més que un club
2007-02-15 17:12
Ämne: Ronaldinho eller Eto....
Marca är den sämsta tidningen dâ den lâtsas vara objektiv (den enda o bundna sporttidningen)men smyger in tjuvnyp hela tiden. Barça är löjligt underrepresenterade i deras veckans lag o.s.v.
Föredrar t.o.m. AS dâ de är tydliga med klubbtillhörigheten.
Barça har pengar för att köpa vilken spelare som helst utan att sälja ngn, om det är pengar det hänger pâ. De skall även bygga om Camp Nou men de pengarna kommer frân en framtida försäljning av mini-estadi.
Real Madrid M.Torres
2007-02-15 17:12
Tarrak/
Nej men att Samu ligger hemma o tänker för sig själv.
"varför sa jag så om Real"?:D nu vill dem inte ha tillbaka mig.

Det e lika trovärdigt som att han tänker så om Drogba.

Barcelona tarrak
2007-02-15 17:07
Lomabardino/ "vill säkert lira nån gång med den afrikanska kontinentens bästa spelare,"

Absolut! Kan verkligen se framför mig hur Samu ligger på kvällarna och drömmer om att få spela med sin stora idol Drogba som så många gånger bevisat att han är en bättre spelare. Klockren analys!

Och där var månadens ironi-konto tömt på ett inlägg. Tråkigt!
Barcelona A.Iniesta
2007-02-15 17:03
Ronaldinho eller Eto'o bort ? Hmm, en gåta.
Barcelona Sóm més que un club
2007-02-15 17:00
Ämne: angående Eto´o!

N....

Engelska ligan är inte störst i alla afrikanska länder utan mest i de länder där engelska sprâket är stort.
Snarast gâr mânga afrikaner till franska ligan och möjligen därefter till england. Detta mest pga av franskan som är sprâket i de mest fotbollsfanatiska länderna.Real Madrid M.Torres
2007-02-15 16:45
Vad har dem o vara oroliga för :S? Är det någon som går e det isåfall Ronaldinho, Etoo har Laportas stöd och det e nått inte Dinho har.
Im coming with peace, menade inget illa med det.
Valladolid Lomabardino
2007-02-15 16:38
angående Eto´o!

Ni behöver inte vara oroliga, om Eto´o skulle åka nånstanns så vore det till nån engelskklubb som alla andra bra afrikaner i fotbollsvärlden just nu! Där slipper han rasismen och hans snabba kliniska fötter skulle passa i PL. Han skulle aldrig gå till Real. Han har talat illa om Chelsea men han har ju även flirtat med dem och att gå dit skulle inte vara en omöjlighet, vill säkert lira nån gång med den afrikanska kontinentens bästa spelare, ungefär som Kaka skulle vilja lira med sina främsta landsmän i Laliga,samma princip! Pl är ju också största ligan i hans hemland och den liga han förmodligen växt upp de år han bodde i Afrika. Men det dröjer nog, Eto´o stannar nog hela nästa säsong oxå! Eftersom han inte vinner skytteligan detta år, lär han stanna, för när han går vill han isf gå när han vunnit skytteligan samma år och står på topp! jag hoppas han stannar!
Barcelona Myrran
2007-02-15 16:27
Real Castilla tränaren pratar om Eto'os utbrott.
Bästa citatet: “Eto’o only showed the tip of the iceberg. In the Barça squad there’s a real battle of egos and Eto’o knows what he’s talking about"
Kommer det verkligen från rätt lag egentligen?
Barcelona Rambla
2007-02-15 15:46
Formen är på uppgång helt klart, frågan är bara om det räcker just nu. Låt oss hoppas. Som jag ser det klarar vi en förlust mot Valencia, ingen katastrof. Vi har trots det saken i egna händer fram över och kan avgöra ligan på egen hand. Valencia är för dåliga och ojämna för att slåss både i CL och för ligavinst. Det har de visat flera gånger den här säsongen.
Annons: