/spanien/barcelona/forum/24505.aspx/spanien/barcelona/forum/24505.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sonde
2006-05-21 16:21
Les Rambles är det katalanska namnet på gatan.
Barcelona Gabriel
2006-05-21 16:13
Först och främst vill jag bara dela med mig av min frustration till att Henry nobbade oss. Det har absolut inget med en stor besvikelse att göra, däremot handlar det om på vilket sett han nobbade oss. Det är knappast någon hemlighet att Henry hade ett muntligt avtal med oss, han och Laporta hade en överenskommelse redan. Varför tror folk egentligen att han går och köper ett hus i Barcelona? Inte fan är det för att han gillar staden iallafall(även om Barcelona är ett av Europas finaste platser). Jag undrar liksom vad han hade planerat egentligen. Vadå, att han skulle gå ut i finalen emot oss och sänka oss medans han sedan efter det byter lag till oss? Hur sjukt det än låter så är jag helt övertygad om att han hade förplanerat det på detta sätt. Vafan, då kan han lika gärna stanna i Arsenal redan från början. Killen blev helt enkelt jävligt sur och jävligt dålig förlorare när han inte fick CL-puckalen. Ok, jag kan faktiskt ta att han nobbar oss och skiter i överenskommelsen med Laporta osv, även om det är sjukt lågt. Han följer trots allt sitt hjärta and so on bla bla bullshit! Hade Arsenal vunnit finalen så hade han inte stannat i klubben utan letat efter nya utmaningar. Det jag egentligen stör mig på är hur sjukt lågt han uppträder i media efter förlusten. Han har klart blivit påverkad av Arsene "drakula" Wenger i sitt uppträdande "när allt går bra för mig så är jag världens snällaste person, men går det dåligt så jävlar alltså..." Skyller på domaren när egentligen VI blev mera påverkade än dem. Att gå att säga att domaren bar en Barçatröja under matchen är så otroligt naivt att det inte ens räcker med att örfila honom till verkligheten. Tur som fan att UEFA bytte ut linjedomaren för annars vet jag fan vad som man hade fått läsa om.

Jag är åtminstonde glad att vi alla fick se den sanna Henry. Han och Wenger passar perfekt. Wengers rövslickeri går hem som sagt. "Henry Henry Henry allt the time he will make the difference". En sån spelare med en sådan personlighet vill jag fan inte ha i Barcelona.

Så för att inte det ska bli några missförstånd så är det så här det ligger till. Jag är inte sur för att Henry inte kom, för det kanske är det bästa trots allt. Vi har Messi. Däremot är jag förbannad på hur man kan vara så jävla falsk och uppträda så lågt. Jag trodde verkligen inte detta om Henry.

Henry go fuck ur'self and take Wenger with you!
Barcelona Ordem e Progresso
2006-05-21 16:13
Riquelme - el mago

Därför att Ramblan består av fler än en gata.
Sevilla Riquelme - el mago
2006-05-21 16:10
hammabarça - Campions D Europa//

Eller så blev han inte det? Jag säger dock bara att man inte vet. Det var iaf konstigt.

Men det är faktiskt en onödig sak att diskutera när man inte vet.

Ride_The_big_one// Jag kommenterar det jag tycker är fel!

Jag har dock en fråga som ingen här inne verkar kunna svara på. Varför heter forumet Les Rambles när paradgatan i Barcelona heter La Rambla?
Barcelona Ride_The_big_one
2006-05-21 15:52
hammabarça - Campions D Europ

Eto´os engelska är inte den bästa det vet alla, nån som kommer ihåg awards grejen när hans mikrofon sluta fungera inte tog han det på engelska good old french :D

Aja försök och säg det till denna Chelsea vakten hära som reagerar starkt ifall vi säger någonting om hans älskade Chelsea.

Gäller er alla barca fan i forumet säg inget ont om Chelsea för då blir *Riquelme - el mago* sur och tar i hårdhandskarna.

Barcelona hammabarça - Campions D Europa
2006-05-21 15:47
Ämne: Ride_The_big_one// ....
Om jag säger något på spanska som du inte förstår, försök säga det rätt efteråt. Samma sak gäller Eto'o. Han har blivit kallad något liknande, men inte kunnat säga det rätt. Varför haka upp sig på det?
Sevilla Riquelme - el mago
2006-05-21 15:41
Ride_The_big_one//

Det beviset som fanns var Anders Frisk rapport av matchen som lämnades till UEFA senare. Fast det gjordes ingen stor deal av det. Mycket konstigt.

Eto'o sa att han blivit kallad "Monkey of Shit" av en vakt på Stamford Brigde. Det konstig är bara att man inte säger så i det engelska språket. Det existerar inte i deras ordförådd att säga på det sättet.

En besviken Eto'o eller talar han sanning? Svårt för oss att veta.
Barcelona Ride_The_big_one
2006-05-21 15:35
Riquelme - el mago


blä blä blä

Fanns det ens bevis angående Rijkaards domarkontakt?

Eller var det en av Mourinhos små knep aja en vanlig dag i jobbet om man är en coach i den engelska ligan.

Orsaken till den extra dåliga stämningen var väl för att nån ur Chelsea staben skrikit nåt till Eto´o som ironiskt nog är frispråkig han med därmed kom Ronaldinho och Rijkaard fram,jag antar att det var nåt med hudfärgen brukar vara sånna kommentar som får Eto´o att reagera starkt.

Men dra gärna fram flera komplott teorier för vi är angelägna att lyssna eller ignorera för den delen.


Dem hatar oss och vi hatar dem så enkelt är det, dem utmålar oss som skit vi gör desamma Basta!
Sevilla Riquelme - el mago
2006-05-21 15:24
La Rambla// Så vad har då du har du emot Terry?

Att dem framstår som dåliga förlorare beror nog mycket på den vinnarmentalitet Mourinho har fått in i spelaran. Samma mentalitet som ni har i Barcelona. Både Ronaldinho och Eto'o var ju riktigt griniga efter förra årets möte. Då log sanneligen inte Ronnie ;)

Det var i alla fall inte bättre beteende från Barcelona då än av Chelsea i år!

Sen sättet ni kom undan förra året är något som diskuterats flitigt och jag har min ståndpunkt där också. Ni håller säkert inte med men att få ett pris när man kontaktat domaren, som var fallet för Rikjaard tycker jag var konstigt. Även om Mourinho agerade lite oslipat.

Just pga av detta beteende kan jag inte gilla Barcelona fullt ut. Även om jag har varit i staden och håller med Ronaldinho, underbar stad! Camp Nou är ju ett fotbollstempel som förtjänar allt beröm som ges. Sen gillar jag det här med FC Barcelonas betydelse för resten av stadens invånare. Även fast dem skulle kunna visa det på matcherna lite bättre.
Barcelona Ride_The_big_one
2006-05-21 15:22
La Rambla

You said it hehe, känns bara farligt när det blir en såkallad rullande inlägg vilket inte är bra nog i mitt tycke.

Jag ska inte uttala mig alltför vågat angående Morientes som vore en bra värvning men han sänkte ju sitt såkallande lag 2 gånger om jag inte misstagit mig när han var i Monaco och han verkade alltför ledsen över det heheh :D

Spelare som tvingas lämna en klubb på grund av dålig förtroende till spelaren brukar vara hänsynslösa när de sedan möts igen *host Eto´o* host oj fick nåt i halsen :D
Barcelona La Rambla
2006-05-21 15:14
Men de är sämsta förlorare i alla fall. :-)~
Sevilla Riquelme - el mago
2006-05-21 15:13
SaMii^// Han klagade på det tuffa spelet då. Men han så någon gång förut att han vill bevisa att hans teknik kunde lyckas där också. Sen är ju Chelsea inte precis det fulaste laget i England.
Barcelona La Rambla
2006-05-21 15:13
Ronaldinho har även sagt att han vill avsluta karriären i Barcelona. Han trivs otroligt bra i staden, livet påminner lite om livet i Brasilien säger han. Så vad ska man tro på vad som är sant?


Jag har inga problem med Terrys tidigare leverne, precis som Ronaldinhos tidigare i Paris. Alla spelare kan förändras till det bättre med mognad. Se bara på Rijkaard tex, det många bara kommer ihåg av honon som spelare är hans spottloska i Völlers hår. Se på Rijkaard idag. Aldrig något gnäll eller dissande av moståndare i media, så väl mot tränare eller spelare. Uppträder alltid exemplariskt och visar respekt.
Barcelona SaMii^
2006-05-21 15:10
Ronaldinho i PL. hah .. Har för mig att Ronaldinho la en mkt fin komentar efter matchen mot chelsea att han aldrig skulle tänka sig lira i England.
Sevilla Riquelme - el mago
2006-05-21 14:55
La Rambla//

Förstår att du syftar på Terrys tidigare liv när det var mycket festande. Lite dumt att döma pga av det då Ronaldinho höll på likadant i Paris. Antar att du inte har sympatier för honom heller då eller?

Både har i alla fall skärpt sig och fokuserar på fotbollen!

Ronaldinho sa väl förresten att han en dag ville lira i PL. Sen så var väl United egentligen hans första val för tre år sedan? Men kan hålla med om att det är orealistiskt att det skulle hända de närmaste åren.
Barcelona La Rambla
2006-05-21 14:50
Riquelme - el mago:

Ok, Lampard verkar vara en ödmjuk person det medges. Men den värvning är lika realistisk som att Ronaldinho går åt motsatt håll. Men fylle-Terry har jag inga vidare sympatier för även om det är en riktigt bra mittback. Lika orealistisk värvning dessutom.


Ride_The_big_one:

Satt också och tänkte på det igår under matchen mot Athlétic. För att inte tala om alla meningslösa inlägg i boxen i finalen där det bara fanns en pygmé-Giuly som rörde sig mot bollen. Men vem ska man värva? Morientes hade ju varit guld att få, kanske man kan få lite fart på hans karriär igen? Frågan är bara vad han själv hade känt att sätta på sig en blaugrana-tröja. Föga troligt att han hade nappat på det, för mycket känslor säkert.
Barcelona Suñol_
2006-05-21 14:48
Varför inte Morientes han är väl något av en nickspecialist. han skulle nog inte bli så dyr heller.
Barcelona Ride_The_big_one
2006-05-21 14:45
Ska fatta mig kort angående Henkes potentiala ersättare, den som skall komma in i hans plats ska vara en rörlig lagspelare som är bra på huvet för sånt har vi för lite (spelare som är bra på huvet & utmanar i huvudspelet).

Inga snabba lösningar nu gäller det att vara smart och det är Barcas ledning.

Skulle det inte vara roligt med en Morientes på lån inför nästa med option till att köpa?
Upprepa succen som han gjorde i Monaco och kanske sänka Madrid hehe


In med en spelare som har huvudspelet som sin starka sida och som dessutom är rörlig :D

För mycket att begära?
Barcelona La Rambla
2006-05-21 14:42
Ämne: Ämne: Schuber....
Jag håller med om att Crespo kanske inte passar in i ett 4-3-3 spel som Barcas. Du har också en poäng i att 4:e-anfallaren lär få spela en del. Maxi hade faktiskt en del bra intentioner i första halvlek igår. Han visade prov på snabbhet och även bra teknik. Problemet är att avsaknaden av speltid lyser igenom. Bollmottagningen när passningstempot skruvas upp tex, men jag tror att en utlåning hade gjort honom gott. Han behöver spela kontinuerligt för att putsa bort sånt där. Personligen gillar jag spelstilen han har, är rivig och kämpar. Dessutom så gnäller han inte utan knyter näven i byxfickan och kämpar på.
Sevilla Riquelme - el mago
2006-05-21 14:42
La Rambla//

Tycker det verkar finnas många sympatiska Chelsea-spelare! Lampard, Terry är ju bra exempel.

Det kan mycket väl stämma. Men om det stod mellan dem två så hade nog Eto'o fått flytta på sig. Fast det är som sagt en lång säsong och alla hade behövt sin vila.
Barcelona Williamão
2006-05-21 14:38
är det någon som vet hur det ser ut på kontraktssidan, är det fler spelare än Gabri och Henke vars kontrakt går ut i sommar? vilka har kontrakt som går ut nästa sommar?

Barcelona Schubert
2006-05-21 14:36
Ämne: Schubert:

Kan hål....
Visst, han är tillsammans med Trez den bäste avslutaren i världen. Skulle älskas av publiken. Min kritik är att han inte, som t ex Eto'o, bidrar särskilt mycket till spelet. Det är inte direkt Barcastil att han såna spelare.

Fjärdeanfallaren kommer inte bara att göra inhopp utan också många matcher från start, och då tycker jag att denne måste bidra med mer till spelet än Crespo. Men om Chelsea rear ut honom till ett tillräckligt lågt pris kan det vara aktuellt. Han har en hög lägstanivå; du vet alltid vad du får av Crespo.
Barcelona Schubert
2006-05-21 14:31
Ämne: Schubert:

Ezquerr....
Sorry, missade matchen pga att TV:n var ockuperad av den här jädra Lordi...:)

Maxi tror jag inte alls på, han är för oteknisk och orörlig för Barca. Men visst, jag skulle inte gråta om man släppte Ezquerro också. Jag tycker bara att det är konstigt att en spelare med så bra record kan underprestera så hos oss, och försöker finna en förklaring; samt se om det finns en lösning för honom inom Barca (dvs en annan position). Men det kanske det inte finns.
Barcelona Suñol_
2006-05-21 14:30
det var någon som tyckte att Morientes skulle vara ett bra alternativ för henke, och det tycker jag är en ypperlig ide frågan är ju bara om han skulle vilja sätta på sig en Röd-blå tröja?
Barcelona La Rambla
2006-05-21 14:30
Schubert:

Kan hålla med om att Crespo kan verka för trög för Barca som startman, men nu handlar det om en backup-anfallare med rutin och känsla för målet. Bra spelare att sätta in boxen när man tex byter ut en defensiv pjäs i slutet av någon match när man jagar mål. Som med Heneks inhopp i finalen senast.

Farfan har inget eu-pass så han lär gå bort.
Barcelona Schubert
2006-05-21 14:27
Det är alltid bättre att värva från klubbar utanför Spanien, och från mindre klubbar, om det går. Priserna blir lägre då. Farfan har varit bra när jag sett honom och kanske kan vara något, faktiskt. Vi har ju en bra historia av ex-PSV spelare också...Crespo - nej tack. Sympatisk, visst, men för trög för Barca.

C Ronaldo tycker jag fortfarande är ett alternativ med sin snabbhet. Han kan spela både höger- och vänsterytter. Han är lite av en humörspelare som inte gillar en smäll men i den lite snällare La Liga och med en underbar omgivning skulle han hitta spelglädjen.
Barcelona Suñol_
2006-05-21 14:27
Angående Ezquerro så gillar jag honom skarpt frågan är om han är en spelare för oss. Jag tror iför sig att han är rätt nöjd över att få vara med om att vinna CL och La Liga!
Barcelona La Rambla
2006-05-21 14:26
Schubert:

Ezquerro spelade först som mittfältare igår. Han var allt för stillastående för den rollen. Som sagt, har inget emot honom men personligen tycker jag att man lämnar tillbaka honom till Bilbao. Tycker hellre att man satsar på Maxi som har kvalitéer. Tydligen ska man eventuellt låna ut honom till nästa säsong, ryktas igen om Betis.
Barcelona Suñol_
2006-05-21 14:24
Riquelme - el mago// rent kvaitetsmässigt så finns det ett par Chelsea spelare som skulle platsa men det var inte det som var poängen.
Barcelona La Rambla
2006-05-21 14:23
Ämne: La Rambla// Som sagt....
Det är en annan sak om fler spelare hade tagit plats, det handlade om min personliga åsikt och hur jag känner inför tanken att få hit dryga chelseaspelare. :-)

Henry hade inte raderat ut Eto'o, tror att Rijkaards idé var att ha båda på planen samtidigt.
Annons: