/spanien/barcelona/forum/245.aspx/spanien/barcelona/forum/245.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
2017-07-28 00:57
Vi har ingen chans mot Real och City gällande Mbappé. Så glöm han bara.
Barcelona Gabriel
2017-07-28 00:57
M'Bappe let's go!
Barcelona Barcelonistas
2017-07-28 00:56
Gabriel - tyvärr så tror jag redan nu att vi kan glömma Veratti. Jag tror PSG kmr lösa utköpsklaus på något sätt. Ryktas starkt just nu att PSG kmr försöka sälja 2-3 spelare varav en är Matiudi. Vi kmr då få in 2,2 miljarder för Ney + 1 miljard från sommarens budget minst. 3,2 miljarder. Coutinho 1 Miljard Mbappe 1,8 Miljard Sammanlagt 2,8 Miljarder Vi har då 400 mille kvar + några försäljningar av spelare. Roberto uhar det ryktats mest om. Chelsea tror jag det är som vill köpa honom för 40M. Vi skulle kunna värva 1 spelare till utöver Coutinho och Mbappe, men jag tror vi kan utesluta Veratti helt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta #24
2017-07-28 00:48
Älskar hur Pogba håller två fingrar mot Neymar! Hahahah
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-28 00:41
Barcelonistas

Just nu är jag övertygad om att vi har 100M€ att spendera på en crack. Vi var villiga att lägga det på Verratti och vi är uppenbarligen villiga att lägga det på Coutinho nu också. Så so far so good.

Får vi sedan in 200M€ för M'Bappe (alternativt 222 om de hellre väljer att betala utköpsklausulen) så har vi definitivt pengarna att köpa M'Bappe för.

Därför säger jag: sämsta möjliga scenario så hade jag lagt våran nuvarande budget på Coutinho, och pengarna man får för Neymar på M'Bappe. Kan man sedan lyckas få Verratti i en affär med PSG om de vill undvika klausulen så är det bara ännu bättre.

Oavsett vad så är Coutinho och M'Bappe de som bör handlas in nu.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-28 00:39
Bollinnehavet - det var nog jag anledningen till att jag var emot en värvning av Coutinho då var för att jag helst ville ha hit Veratti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-28 00:31
Alves - Mbappe har ryktats till Real en hel del denna sommaren men det finns inget som är på G där så som jag har uppfattat det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-28 00:30
Gabriel

Då har jag fått allt om bakfoten. Jag har blandat ihop dig med någon som var starkt emot Coutinho. Btw så gillar jag din elva, skulle det där gå igenom så är man ju rent av taggad även på ett sportsligt plan på att Neymar ska lämna haha. Dessvärre tror jag inte vår ledning är kapabla till det.
Barcelona MessiLionel
2017-07-28 00:28
Har ni läst Dybalas senaste intervju. Lämnar ju helt dörren öppen för Barca
Barcelona Barcelonistas
2017-07-28 00:28
Gabriel - har vi pengarna för att genomföra en sån transfer? Säljer vi Neymar där Veratti ingår i dealen + 1,2 miljarder så har vi ju Coutinho kvar som lär kosta 1 miljard. Pengar till Mbappe kmr inte finnas denna sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-28 00:27
M'Bappe kommer inte ansluta till oss, det känns mer eller mindre klart att han går till Madrid plus jag hade hellre sett Dembele hos oss.
Barcelona Gabriel
2017-07-28 00:26
Bollinnehavet

Jag har nog snarare alltid varit en av de här inne som hyllat Coutinho och sagt att jag älskat att se honom i Barcelona. Vad jag däremot sagt är att han inte bör prioriteras eftersom vi mer behöver Verratti och att Verratti måste vara prio nr 1 snarare än Coutinho. Men eftersom det mer eller mindre är omöjligt att köpa Verratti så ser jag mer än gärna en värvning av Coutinho. Kan man sedan baka in Verratti i förhandlingar med PSG plus 200M€ så vore det strålande.
Barcelona Gabriel
2017-07-28 00:25
-------------- ter Stegen ------------
- Semedo - Piqué - Umtiti - Alba
- - Verratti - Busquets - Coutinho
- - - Messi - -Suarez - - M'Bappe

Inte så jäkla pjåkigt lag eller vad säger ni?
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-28 00:23
Gabriel

Med stor risk för att jag missminner mig nu. Men var inte du ganska emot en värvning av Coutinho för ett tag sen? Isåfall, vad fick dig att ändra dig?
Barcelona Gabriel
2017-07-28 00:17
Barcelonistas Ja, M'Bappe och Coutinho är mina val i alla fall sen är det inte säkert att alla håller med. Men med M'Bappe och Coutinho så hittar vi både Neymars och Iniestas ersättare på ett och samma fönster. Och skulle det nu vara så att PSG inte lyckas hitta någon lösning för FFP och vill förhandla med oss, ja då ska vi utan tvekan kräva 200M€ plus Verratti. Med lite tur och rätt förutsättningar hade vi alltså kunnat fixa Verratti, Coutinho och M'Bappe på en sommar. Tänk det, vem bryr sig då om Neymar sticker. Det där är ett nytt trippel lag alltså.
Barcelona Andres Iniesta #24
2017-07-28 00:16
Ut med Neymar!!! Han är inte bra för Barcelona!!! Det känns som om att allt ska kretsa runt honom... Ut med honom! Trött på Divan! Låt han gå till PSG o paja sin karriär. Han kommer bryta benet eller nått sånt där och snart vara glömd...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-28 00:12
Barcelonistas

Jag skulle svara "ja" definitivt på den frågan, utan tvekan. M'Bappe är den bästa 18 åringen jag har sett sedan Messi och Brasse Ronaldo. Han är en unik talang, något speciellt och utöver det vanliga. Han är alldeles för bra och talangfull för att misslyckas, och vart han än går kommer han bli en av de absolut bästa och farligaste anfallarna i världen. Han är alldeles för bra för att bara vara 18 år gammal. Han bör utan tvekan vara första valet till att ersätta Neymar med.

Dembélé är grym, det är också en spelare vi bör gå efter. Och hade Neymar varit kvar i Barcelona och visat sig vara lojal mot klubben osv så hade jag älskat att se oss gå efter Dembélé redan den här sommaren. Men med tanke på att Neymar lämnar så behöver vi ersätta honom och då MÅSTE vi agera smart och ersätta honom med en liknande profil och spelartyp. Det är absolut inte Hazard eller Dybala.

M'Bappe måste köpas nu när Neymar sticker. Vi får inte låta honom gå till Real Madrid, det vore ytterliggare ett massivt misstag från oss som vi hade ångrat oss för i framtiden. Jag skiter i att han är 18 år. Så här är det. Vissa spelare är unika och sjukt duktiga redan vid så ung ålder. De är inte alla som är det, de kommer ytterst få sånna spelare men ibland kommer de fram. Brasse Ronaldo var en sådan spelare, Messi var en annan, Cristiano Ronaldo en till, Neymar ytterliggare en och jag skulle säga att nästa på den listan nu är M'Bappe.

Alldeles för bra och stor talang för att ignoreras. Hade Neymar visat sig vara lojal och älska klubben så hade vi kunnat låta Real Madrid ta M'Bappe. Men nu när Neymar visat sig skita i oss och bara bryr sig om pengarna i PSG. Nej, vi måste fixa M'Bappe nu. Det är en prioritering värvning för mig.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-28 00:10
På tal om just Mbappe. Barcelona could move for Monaco's Mbappé if Neymar signs for PSG. Real Madrid and Man City are also interested in the player. [le parisien] Med den enorma summan som vi drar in från Neymar försäljningen så bör City och Real inte kunna konkurrera med oss om Mbappe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-28 00:08
Bollinnehavet - ni har övertygat mig om Mbappe trots att ja knappt sett honom spela. Mbappe och Coutinho då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-28 00:01
Gabriel - jag är helt ärlig nu jag har knappt sett Mbappe spela det jag reagerar mest på är hans ålder och prislappen. Hur bra är han idag? Är han så bra att han kan ta en ordinarie plats i Barca och prestera mot dom bästa lagen i världen? Saken med Neymar var att han var ett enormt stort varumärke då vi köpte han + att han redan då var världsklass. Jag tvivlade aldrig på Neymar killen bar Brasilien på sina axlar 2014. Han presterade alltid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-28 00:00
Försvinner Neymar så hade Mbappe gått rakt in i vår elva på Neymars plats. Såpass duktig är han. Men sen vet man aldrig vad den typen av mental press gör med en människa i så ung ålder. Säg att han går loss för 1,8 miljarder, ska "ersätta" Neymar, i Barcelona. 18 år gammal. När jag var 18 så tyckte jag att det var för mycket press i gymnasiet och hoppade av, bara för att dra en helt värdelös men ändå rolig jämförelse. Men med det sagt så tror jag att Mbappe ändå hade gjort sig fin hos oss. För den talangen han har vid den åldern, har jag inte sett sedan 2005.
Barcelona Gabriel
2017-07-27 23:52
M'Bappe misslyckas inte i den klubb han drar till, det är jag nästan säker på. Ålder, prislapp etc, inget sånt spelar någon roll för mig när jag värderar en fotbollsspelare. Det enda jag tittar på är talangen och potentialen spelaren besitter. När vi skulle köpa Neymar så minns jag att det var många (väldigt många) här inne som var emot den värvningen eftersom han var en ung och oprövad brasse som levde på sina youtube klipp och aldrig skulle klara av omväxlingen till europeisk fotboll. Han kallades för den "nya Robinho". Aldrig, finns inte en chans, sade jag då. Folk svarade med att "varför ska vi slänga flera miljoner på en oprövad youtube lirare från den medelmåttiga brasilianska ligan när vi redan har en bättre spelare i Deulofeu".

Kom igen, talang är talang, potential är potential. Det är så jag ser det, det är så jag alltid har sett det och det är så jag alltid kommer att se det. När man köper spelare så finns det alltid en liten risk att köpet misslyckas, så är det med alla spelarköp. Det viktigaste är att man scoutar ordentligt och noggrant för att på så sätt minimera riskerna.

Med det sagt så är det uselt scoutat om vi ersätter Neymar med Hazard eller Dybala eftersom de tillför helt andra saker än det som bör eftersträvas av Neymars potentiella ersättare. Och då spelar det ingen roll ifall Dybala eller Hazard är duktiga fotbollsspelar (för det är dom), det luktar fortfarande mer flopp än framgång med de två eftersom de inte har profilen som man bör söka efter. Samma kan man säga om Zlatan när han värvades, som jag också då var stort emot. Jag var inte emot Zlatan pga hans attityd eller kaxighet (precis som jag inte heller var emot Suarez värvning pga hans förflutna) - jag var emot Zlatan värvningen eftersom han inte hade profilen som en 9:a bör besitta i Barcelona, då 9:an alltid bör vara en djupedlslöpande, och pressande, målfarlig striker snarare - något Zlatan inte varit och aldrig kommer att bli (till skillnad från Suarez).

M'Bappe är med allt detta i åtanke faktiskt en mindre risk än vad Hazard och Dubala är. Skit i att han är 18 år. Tänk på profilen han har, talangen han besitter och potentialen. Hazard och Dybala är bollkåta fotbollsspelare som inte tar djupledslöpningar. Vi har Messi redan, därför blir Hazard och Dybala onödiga värvningar. Laget ska fortsätta byggas kring Messi och det kommer bara begränsa Dybala och Hazards potential som fotbollsspelare, varpå vi därmed också kommer att slösa miljoner på spelare som inte kommer att nå ut till deras maximala kapacitet.

M'Bappe är en djupledslöpande, smart tänkande, målfarlig och teknisk anfallare. Han hade mått underbart att ha Messi och Coutinho leverera honom med bollar. Alldeles för duktig 18 åring för att misslyckas i Barcelona med så bra fotbollsspelare runt om sig.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-27 23:48
1,8 miljarder för Mbappe? Haha folk har blivit galna här. Med dom pengarna kan vi värva Dybala och Coutinho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-27 23:39
MBappe - med all respekt men killen är 18 år hur ska han gå in i världens bästa lag och va ordinarie? För mig är det galenskap. Jag vill ha en färdig spelare på kanten 1,8 miljarder för en spelare som lika gärna kan floppa?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-27 23:34
Vidarespinner på temat Neymar och gällande vilka investeringar vi bör göra för pengarna vi får för honom.

Så här tycker jag:

Pengarna vi får för Neymar borde spenderas på en spelare, och det är inte Dembélé, utan snarare på M'Bappe. Ja, jag vet att Monaco kräver otroligt mycket pengar för honom och att det är ett osäkert kort för en 18-åring men det jag har sett av honom så är det en speciell och unik talang vi snackar om. Jag anser att det definitivt är värt risken. Talangen han har är för stor för att misslyckas, och går han till Real Madrid så lär vi ångra oss rejält, det är vad jag tror. Sedan är han i princip samma spelartyp som Neymar, håller sig mestadels till vänsterkanten av anfallet, snabb spelare, grym teknik och dödlig avslutare. Att han bara är 18 år är ganska så sjukt för så bra ska man inte kunna vara som 18 åring - om du inte heter Messi.

Dembélé vill jag självklart också ha, men jag känner att M'Bappe bör prioriteras om Neymar sticker eftersom vi dels annars riskerar att förlora honom till Real Madrid samtidigt som M'Bappe mer passar in i profilen vi bör söka efter när Neymar sticker. Vad gäller Dembélé så är han en ganska så stor culé känns det som, det är inte så vanligt att man tar karriärsbeslut för att tänka på möjligheterna att gå till sin favorit klubb i framtiden så som Dembélé gjorde när han gick till Dortmund istället för Bayern. Han valde liksom att gå till Dortmund istället eftersom hans dröm var att en dag spela för Barcelona och visste att det hade blivit omöjligt om han gick till Bayern. Med det sagt känner jag inte att vi bör vara speciellt oroliga att förlora Dembélé till vare sig Real Madrid, Bayern eller någon annan klubb den här sommaren. Så vi bör vänta med honom och köpa honom nästa sommar istället.

Jag hade valt att köpa M'Bappe som Neymars ersättare, och lägga resten av våra egna pengar och det som återstod av Neymar inkomsterna på Coutinho för att successivt ersätta Don Andrés. Om PSG inte löser FFP så kan vi kräva Verratti plus 200M€ och då får vi ytterliggare en go spelare - men låt oss säga att de faktiskt hittar en väg att lösa FFP och betalar utköpsklausulen. Isånnafall faller mina val på M'Bappe och Coutinho.

Dybala vill jag absolut inte se i Barcelona. En otroligt överskattad och överhypad fotbollsspelare. Man kommer vara tvungen att göra om formationen för att få in honom i laget dessutom. Det luktar flopp på långa vägar, och sen ska vi betala 120 för honom. Nej tack, det vill jag verkligen inte att vi gör. Hazard är duktig, men ingen spelare jag litar på när det kommer till hans målproduktion över en lång säsong, vilket bör vara vänsteranfallarens främsta uppgift tillsammans med att stå för assist. Hazard är en spelare som, likt Messi, vill ha bollen vid fötterna och skapa anfallen självmant. Det är ingen spelare som sticker i djupled, det blir kaka på kaka med honom och Messi i anfallet.

Så worst case scenario: Neymar drar och vi ersätter med M'Bappe och Coutinho. Och best case scenario: Neymar drar och vi får Verratti plus 200M€ och köper M'Bappe och Coutinho.

Det hade varit mitt beslut i alla fall.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-27 23:33
100% Antimadridista - dom kan inte betala summan utan att det blir problem med financial fair play. Vi kan då lägga våra krav.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Valdés
2017-07-27 23:32
Utvärdering av säsongen som varit efter skala 1-5 där 2 är godkänt samt ett framåtblickande mot kommande säsong;

Ter Stegen 25 år (1) – Uppträder arrogant i såväl försvarsspel som speluppbyggnad då han uppvisar ett passivt målvaktsspel där han ofta står och tittar efter bollar som skjuts på mål och inte går ut och täcker av ytor mot framrusande forwards, i speluppbyggnaden tar han god tid på sig och väljer sällan det enklaste alternativet vilket stressar försvare och mittfälltare och gör hela laget osäkert. Han är den sämsta förstamålvakten i FC Barcelona på många år. Har dock också gjort enstaka matcher av högsta klass så potentialen finns.

Sergi Roberto 25 år (2+) – Inledde säsongen på ett strålande sätt och ledde assistligan efter de första matcherna. Prestationerna på slutet präglades dock av osäkra defensiva insatser och bristande positionsspel vilket gör att han förhoppningsvis får ta ett kliv uppåt i planen till kommande säsong.

Pique 30 år (4-) – Uppträdde i flertalet matcher med stor pondus och tog stort defensivt ansvar. Hade han inte uppträtt nonchalant i vissa matcher då han trodde sig ha en fri försvarsroll pga av sin status i laget så hade han fått högsta betyg.

Umtiti 24 år (3) – Gör ett bra första år, bollsäker mittback som uppvisar god spelförståelse i såväl försvarsspelet som speluppbyggnaden. Något ojämn, går ner i kvalité under våren.

Alba 28 år (2) – Fortsätter att varva jättefina presationer med dåligt beslutsfattande. Osäker i defensiven och mindre bra beslutsfattande i offensiven.

Busquets 29 år (3) – Usel i inledningen av säsongen då såväl beslutsfattande som teknik inte fungerade men under våren höll han återigen världsklass i flertalet matcher.

Rakitic 29 år (2-) – Inledde hösten svagt med bristande teknik och ständiga bolltapp vilket resulterade i att han i perioder inte ansågs tillräckligt bra för att vara startspelare.

Iniesta 33 år (3-) – Ojämn, vilket till stor del förklaras av många skador och hög ålder. I sina bästa stunder är han fortfarande världens bästa mittfälltare och i andra matcher försvinner han helt.

Messi 30 år (5) – Han inte bara kan allt utan han gör också allt många, många gånger varje säsong – assist, mål, öppnande passningar och otroliga dribblingsräder. Jag blir glad av att titta på fotboll när Messi är planen.

Suarez 30 år (3) – Han har blivit långsammare och haft svårt i bollmottagandet. Dröjer sig ofta kvar i offsideposition vilket påverkar press- och positionsspel. Är dock fortfarande en fantastisk målskytt som kan stå för helt otroliga avslut men också missa de mest öppna lägen.

Neymar 25 år (4) – Hade han gjort fler mål så hade han fått högsta betyg, bidrar med fart, teknik och kreativitet. Har helt unika spetsegenskaper och är väldigt underhållande att titta på.

När man tittar på föregående säsong är det enkelt att konstatera att ledningen inte lyckats ersätta tongivande spelare såsom; Valdés/Bravo, Alves, Puyol, Xavi och Iniesta (som är kvar men inte längre är densamma). I början av sommaren lovade Bartomeu värvningar av yttersta världsklass samt unga stortalanger. Av de namn som nämnts som prioriterade så verkar sportchefen, precis som förra året, ha misslyckats med samtliga. Störst arbete verkar han lägga ner på att hitta en ersättare till Keita vilket jag uppfattar som provocerande dumt då det saknas flera startspelare av högsta klass. Och nu är vi på väg att förlora den enda spelare som håller världsklass och är under 29 år.

Har svårt att förstå Barcelonas strategi vid värvningar vilken borde vara enkel;

1. Utvärdering av befintlig spelartrupp och egna talanger för att därefter hålla samtal med tränare/coach och göra en behovsanalys – vilka positioner behöver förstärkas?

2. Lista namn och ta tidiga kontakter (redan i maj månad) med klubbar och agenter för att försäkra sig om vilka spelare som är möjliga att värva.

3. Börja förhandla och göra klart spelartruppen till inledningen av försäsongen.

Har inga förhoppningar om att Neymar skall stanna och tror att ledningen jobbar stenhårt med att tillsammans sitta och hålla tummarna för att han skall vara kvar istället för att undersöka alternativ till när han lämnar. För att visa sig kompetenta så borde en prestigevärvning presenteras av Barcelonaledningen samma dag som Neymar presenteras som PSG-spelare.
Barcelona 100% AntiMadridista
2017-07-27 23:31
[QUOTE=Gabriel]Vi ska absolut inte, under några som helst förutsättningar sätta oss vid förhandlingsbordet med PSG så länge de inte är beredda på att ge oss Verratti i utbyte. De kan ta deras Marquinhos, Matuidis och Di Marias och kasta dem i papperskorgen om de så planerar på att erbjuda oss någon av dem. Aldrig. No deal. Glöm det. Vill de att vi ska lyssna på vad de har att erbjuda oss så gäller de att de slänger fram Verrattis namn vid förhandlingarna. Sen räcker absolut inte Verratti för att det ska ses som en bra transfer, inte heller är Verratti plus 100M€ ett tillräckligt bra erbjudande i dagens marknad. Om Verratti är värd 100M€ (som de värderar honom till) så är Neymar värd MINST 3 ggr mer än honom och ska således också värderas till minst 300M€ (vilket ironiskt nog är summan som PSG fruktar att tvingas betala för honom). Just därför är det enda rimliga erbjudandet från PSG's sida, om de vill förhandla och undvika att betala utköpsklausulen, att erbjuda 200M€ plus Verratti. Det är det enda godtagbara för mig. Inte ett endaste euro mindre än 200M€ plus Verratti ska accepteras. Verratti må vara en spelartyp som vi saknar i dagsläget och som all världens Barcelonafans desperat önskar i laget, men vi ska absolut inte övervärdera Verratti bara för den sakens skull. Hade vi ens betalat 100M€ för Verratti om vi idag hade haft kvar Thiago exempelvis? Nej, tror inte det va. Vi var beredda att lägga det eftersom vi saknar spelartypen, men nu när det helt plötsligt handlar om att PSG vill ha Neymar så gäller det att man håller sig sansad och tänker logiskt. Verratti är egentligen inte ens värd 100M€ sett till vad han erbjuder. Det här är en spelare som kontrollerar speltempot under matcherna, det är i princip vad han erbjuder (och inte ska det underskattas), men det är långt ifrån en spelare som står för avgörande prestationer under matcherna i form av assist och mål. Neymar är precis en sådan spelare. Det är en spelare som vinner och avgör matcher för dig. Han är dessutom ung och har flera år kvar på toppen. Då har jag inte ens räknat in alla möjligheter rent marknadsmässigt som tillkommer när man har Neymar i sitt lag. Och hade det varit så att Neymar visat sig vara lojal mot Barcelona, älskat klubben, visat respekt och kärlek gentemot fansen så hade jag ALDRIG ens övervägt att gå med på en deal med PSG för att få Verratti plus pengar - just eftersom Neymar är en unik och speciell fotbollsspelare. Med allt det sagt så ska tamejfan PSG åtminstone betala rejält för honom. 200M€ plus Verratti är ett pris jag kan acceptera. Inte 150, 175, 190. Det ska vara 200M€ eftersom Neymar är värd minst 3 gånger så mycket mer än vad Verratti är. Hade den dealen gått igenom så hade jag firat som om det inte fans någon tomorrow. Då får vi en spelartyp vi grovt saknat sedan Xavi lämnade oss, vi får pengar till att ersätta Neymar samtidigt som vi kan använda de tilltänkta 100M€ vi från början planerade att spendera på Verratti till någon annan crack. Det hade varit en bra deal för oss. Och framför allt, då hade Neymar lämnat på våra villkor, inte på PSG's. För PSG vill absolut inte göra sig av med Verratti, än mindre betala så mycket. Men det borde vara vad som ska krävas ifall de vill smaka på Neymar. Smakar det så kostar det PSG! Nu hoppas jag bara att Bartomeu har tillräckligt stora kulor för att sköta detta. Annars kan han få låna mina bollar, de räcker nog för hela juntan skulle jag gissa på. [/QUOTE] Varför ska de betala 200 miljoner euro Verratti för Neymar när de kan betala 220 miljoner euro för att få loss Neymar? Hans utköpsklausul ligger på 220 miljoner euro. Jag är glad om vi får 100 miljoner euro Verratti. Vi ska inte behålla en spelare som tänker på pengar i första hand. Låt han spela med en annan girig brasse som flyttade till PSG för att ha råd med att mata sin familj.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-07-27 23:30
Har varit lite off senaste 2 dagarna. Det verkade ett tag som att Neymar bestämt sig för att stanna, men nu har det svängt igen. Vad lutar det mot just nu enligt senaste rykten?
Barcelona Barcelonistas
2017-07-27 23:29
LennyRomario - problemet är systemet i Frankrike som är medeltida. En spelare i Spanien trots ett 5 års kontrakt som är förnyat kan ju faktiskt lämna klubben om spelaren vill och då drar ju den klubben in en enorm summa. I Frankrike när du skriver på ett kontrakt finns ingen summa du kan förhandla om utan det är då ägaren som bestämmer. Jag trodde detta var 2017? Nu är inte alla klubbar i Frankrike medeltida utan det är PSG med Nasser i spetsen. Fotbollens norm är att om spelaren vill lämna så ska man gå med på det och respektera det. Jag kan inte se vad som är relevant med Neymar situationen kontra Veratti. Jag vill ha kvar Neymar bara för att sätta ditt PSG och Nasser, hade det varit någon annan klubb så hade jag velat se oss sälja Ney. Men PSG? Aldrig jag hatar den pajas klubben!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: