/spanien/barcelona/forum/24420.aspx/spanien/barcelona/forum/24420.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Fedoroviz
2006-07-07 11:35
Okej,jag som Zidanist kan erkänna att han inte varit särskilt het under de två senaste säsongerna dvs 2004-05 samt 2005-06.
Detta har han erkännt.

Men han spelade mycket bra under säsongen 2003 ända fram till våren 2004 då han försämrades kraftigt.Därefter har han gradvis tappat tempo
Villarreal Pale Male
2006-07-07 11:06
La Rambla//

Ffa ska ett lag med en arena som tar +70 000 inte härja runt i Serie B. ;-) Men jo, man har hört mycket om Napolis fans, men aldrig fått uppleva dem.

Bah, nog med Napoli.
Barcelona Woofi
2006-07-07 10:52
Ämne: Ämne: finns d....
Jo då... Deco ska spela match om tredje pris i morrn... så nog finns det Barca spelare kvar i VM ;)
Barcelona FCB_Petterzzon
2006-07-07 10:02
Marcos

små spelare kan vara bra på huvudet också kolla bara på ayala han är ju en av väldens bästa huvudspelare
Barcelona La Rambla
2006-07-07 08:59
Pale:

Där ser man. :)
Napoli med Italiens mest passionerade fans behövs i Serie A.


Angående Iniesta mot Pablo. Ett korkat rykte i Madridpress. Palacios och Camacho sades ha en överenskomelse med Pablo att värva honom för 15M euro. Real hade tänkt byta Pablo mot Iniesta med Barcelona. Atlético hade aldrig gått med på att sälja Pablo för 15M, de sade redan från början utköpesklausulen (30M) eller ingen affär så fort ryktet dök upp. För det andra, Barcelona vet att marknadsvärdet på Iniesta är mycket högre än hos Pablo så de hade aldrig gått med på en sådan affär med Real Mierda. :)
Barcelona Romario(Barcelona4-ever)
2006-07-07 07:50
Ämne: finns de non barca s....
nej Ramos det finns inga flera barca spelare i VM!!!
Real Madrid ramos_cicinho
2006-07-07 03:26
finns de non barca spelar kavar i vm bara undra inte for o reta ? tack sam for svar ?
hala madrid
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-07-07 03:20
Iniesta är vår kommande super hero. Det råder det ingen tvekan om. Hade inte bytat bort honom för någon. Dessutom är han canterano och jävligt lojal. NO WAY!

PS: Frågar man mig så ska han ha en startplats bredvid Xavi.
Villarreal Pale Male
2006-07-07 02:43
La Rambla//

"Jag tror att han stannar i Italien, antingen blir han kvar i Juve eller så flyttar han hem till bella Napoli och avslutar karriären med sin bror."

Haha! Skrev samma sak på Arsenals forum tidigare idag (igår). :-)
Lade fram en teori om Calciopolis efterverkningar.
Barcelona Ordem e Progresso
2006-07-07 01:19
Nu snackas det om ett byte mellan Atlétis Pablo och Iniesta. Vad tycker ni om det? Pablo är en grym back, men känns som om vi har bra cover på mittbacksplatserna, ingen rubbar Puyol och Marquez. Iniesta känns som en viktig spelare ha som backup till Deco och Xavi. Personligen vill jag definitivt inte byta! Iniesta ska stanna i Barcelona!
Barcelona La Rambla
2006-07-07 00:53
Ämne: La Rambla

Grejen ....Ja nu är ju Marquez 4cm längre än Cannavaro, OJ!
Inte för att jag på något sätt förespråkat att värva Cannavaro, jag skrev tydligt att vi knappast behöver honom. Sen så är Cannavaro minst lika bra i huvudspelet som Marquez om inte bättre. Marc Valiante är 185cm, perfekt längd. Han behöver bara bygga på sig lite muskler.


Zizou-Mano:

Läs på lite bättre. Det är ingen här som har förespråkat någon värvning av Cannavaro. Inte ens Barças ledning har några sådana idéer vad jag vet. Det var en juventussupporter som tog upp det och delade med sig av sina tankar. Inget annat.
Real Madrid Zizou-Mano
2006-07-07 00:52
Förstår verkligen inte varför ni ska ha Cannavaro med i laget ? Ni har världens, enligt mig, bästa mittlås med Puyol och Marquez. Det enda som behöver förstärkas i Barca är kantspringarna i backlinjen, de är extra viktiga då ni spelar med en 4-3-3 formation. Alla andra positioner har ni full koll på.

Men det är ju bara vad jag tycker och det lär inte bli speciellt accepterat då man är Madridista =)
Barcelona Marcos
2006-07-07 00:41
La Rambla

Grejen med ett mittlås bestående av Canavaro och Puyol är att de är för små. 174 respektive 178cm långa. Tror att stora långa och fysiska lag skulle utnyttja detta. Därför bör vi fortsätta spela med Marquez som utvecklats till en av världens bästa mittbackar(inte vem som helst blir jagad av defensivlaget nr1 Milan)och som dessutom är en ruggig huvudspelare.
Atlético Freppzor
2006-07-07 00:34
Miguel är en riktigt skön spelare. Jag hoppas att han hamnar i Barca om han säljs, Barca spelar så vacker fotboll ;)
Barcelona Puyol!
2006-07-07 00:23
Fan, vill inte ha några italienare i truppen. Okej, Zambrotta skulle nog vara ett bra alternativ men wiepa! Dessutom är Marquez redigar..
Barcelona La Rambla
2006-07-07 00:07
Dannish:

Jag skrev det förut, du kanske missade det. Rijkaard är nöjd med mittbacksalternativen, därför vill han flytta upp en talang från Barça B som är 19 år, Marc Valiente. Han kan även spela pivote. Det talas om att missar man Zambrotta, så är Thuram ett alternativ då man räknar med att kunna få honom på fri transfer. Någon Cannavaro kan vi nog glömma i Barça. Men annars, Puyol och Cannavaro som mittbackar. Vem tar sig igenom där? :-)~
Barcelona La Rambla
2006-07-07 00:05
Ämne: Dannish:
Jag skulle....
Det där med Luca Toni kände jag till, har läst en artikel om det. Den enda klubb han skulle vilja spela för i la liga var just Barça. Men som vanligt så handlar ju allt om pengar. Fick han ett erbjudande från Real och Fiorentina samtidigt åker ner så nappar han säkert även om han föredrar blaugrana.
Barcelona Dannish
2006-07-06 23:56
La Rambla

Förstår vad du menar. Men jag hade tänkt Canna tillsammans med Puyol. Marquez kan antingen ta klivet upp och konkurera med Edmilson, eller ingå i ett rotationssystem. Barcelona behöver åtminstonde en bra mittback inför 06-07.
Barcelona II Barça II - Rijkaard
2006-07-06 23:56
Dannish:
Jag skulle inte tacka nej till Cannavaro, tvärtom, men jag tror inte att det är en trolig värvning.
Men annars håller jag med dig.

La Rambla:
Jag läste idag faktiskt (i Real forumet!) att Luca Toni håller på Barça. Han ska även ha sagt att han endast lämnar Fiorentina för Barça eller Inter.

Va f*n ska vi ha Zlatan till?
Barcelona La Rambla
2006-07-06 23:51
Dannish:

Cannavaro är just nu världens bästa mittback. Att han skulle vara ett komplement är ett hån mot honom. :)
Jag tror att han stannar i Italien, antingen blir han kvar i Juve eller så flyttar han hem till bella Napoli och avslutar karriären med sin bror.
Barcelona La Rambla
2006-07-06 23:50
Läste det här på ett forum:

Alessio Secco (Juve's General Manager) afirm that Barça are in negicoations with Ibrahimovic. But the best offer is from Inter (20 Mil Euros).

Detta måste vara ett påhitt, har inte läst om detta någonstans bland nyheterna. Vad ska vi med Zlatan till?

Sen verkar Real nu även jaga Luca Toni enligt italiensk media.
Barcelona Dannish
2006-07-06 23:47
II Barça II - Rijkaard

Cannavaro skulle vara bra som komplement till Marquez, Puyol. Dels för att Marquez både kan spela back och defensiv mitt, dels för att Barcelona behöver en till mittback av hög klass. Någon som kan kliva fram ifall Puyol blir långtidskadad t.ex

Mvh Dannish
Barcelona La Rambla
2006-07-06 23:46
Det snackas om Zambrotta och Thuram ifrån Juventus hos Barça. Man kommer att plocka upp en talang från canteran som nu spelar i Barça B, Marc Valiente. Han och Thuram är då tänkta att vara backups till Puyol och Marquez. Valiente kan även spela pivote. Zambrotta är tänkt att täcka upp högerbacken, men kan även han hoppa in som mittback om det krisar. Någon Alves eller Miguel lär det inte bli tal om, de behövs heller inte om Zambrotta anländer.
Barcelona II Barça II - Rijkaard
2006-07-06 23:43
Dannish:
Visst kan Real bli farliga i år, men inte behöver vi så många backar. Marquez är en mycket bra back och tillsammans med Puyol bildar dem la ligas bästa mittbackspar. Visst Cannavaro är en utav världens bästa backar, inget snack om den saken, men behövs han verkligen? Zambrotta däremot skulle vara en klockren värvning, men jag skulle helst vilja se honom som högerback. På vänsterbackspositionen så behövs inga nyförvärv, då vi har två bra backar. Det negativa är att dem är gamla, men dem håller definitivt i ett år till.
Barcelona Dannish
2006-07-06 23:31
Ser ut som Real Madrid blir farliga i år. Capello är en mästare på att " täta " läckande försvar. Försvaret har ju varit Reals Akilleshäl tillsammans med motivationen på senare år. För att ni ska behålla förstaplatsen i Europa & Spanien krävs lite förändringar. Zambrotta är som klippt och skuren för Barcelona och om han tvunget måste lämna mitt älskade Juventus hoppas jag att han gör det för Barcelona. Som ni vet kan han spela både till vänster och höger i backlinjen samt på mittfälltet. Marquez - Puyol är också i behov av alternativ. Carvahlo i Chelsea eller Cannavaro i Juventus skulle också passa bra in i Barca, och den sistnämnde har ju varit outstanding i VM. Om man antar att Zambrotta spelar till vänster behövs en högerback, Miguel i Valencia eller Alves i Sevilla är intressanta. Alves prislapp är allt annat än låg så Miguel ligger förmodligen bättre till. Nyförvärv på dessa 3 positioner inklusive Gudjohnsen är allt Barcelona är i behov av, och med dessa nyförvärv är jag övertygad att det skulle bli ännu en dubbel.

....................Valdes.......................
....Miguel.......Cannavaro...Puyol....Zambrotta..
.................Edmilson....Xavi/Iniesta........
.......................Deco
............................Messi.........Eto'o.......Ronaldinho.......

Inget att fnysa åt direkt. Och den enda spelaren där som skulle vara relativt dyr att köpa är Zambrotta. Men han är material för en topklubb och Juventus kommer med all säkerhet bli degraderade.

Tro inte att jag är ett medgångsfan nu som byter till Barca när Juventus åker ner. Jag kommer alltid vara Juventino, bara det att jag verkligen HATAR Real Madrid. Dessutom spelar ju Barcelona väldigt attraktiv fotboll så =)


Barcelona Suñol_
2006-07-06 23:16
Jag vill bara säga att jag menade inte att Zidane varit genom usel dom senaste tre säsongerna men med hans standard väldigt oinspirerad. Nuff said
Barcelona II Barça II - Rijkaard
2006-07-06 23:11
Enligt Sportal.nu så är Saviola het i transfermarknaden, efter en lyckad turnering. Det sägs även att det är Barcelona som har satt priset på 6 miljoner Euro. Jag anser att han är värd minst det dubbla. Men det är kanske bara för att jag gillar honom.
Barcelona La Rambla
2006-07-06 23:08
Alex:

Med kontraktsituationen som den är så är självklart inte 6M ett reapris kanske. Det hade varit en annan situation om han hade haft långtidskontrakt som en del cracks i klubben, var väl mer det jag syftade på. Jo, jag läste att han hade ca 3M netto i lön. När Laportas ledning tog över så försökte man skriva om kaninens kontrakt men det ville han inte vara med om. Kanske därför han inte ingick i planerna sen?

Visst ska vi sälja, inte mycket annat att göra. Tror att A Madrid är rätt så sugna också, fast där handlar det nog om att avvakta huruvida Torres blir såld eller inte. Saviola sägs ju föredra att stanna kvar i Spanien.
Barcelona AlexC
2006-07-06 22:59
LR

Det kan väl diskuteras fram och tillbaka men trots helt OK insatser i VM så anser jag inte 6 ME vara ett reapris för den lille kaninen. Styrelsen har tydligt sagt att han inte passar in på de roller som klubben har på anfallspostionerna. Dessutom lättar löneutgifterna med 4 ME om jag minns rätt.

Det tillsammans med faktorn att Saviola endast har en säsong kvar på kontraktet gör att jag tycker att man solklart skall sälja honom till PSV för priset du nämnde. Trots att vi f.t. är världens troligtvis bästa klubb så är vi inte bland de klubbar som har det bäst ställt ekonomiskt sett som många verkar tro (inte riktat mot dig).
Barcelona La Rambla
2006-07-06 22:46
Koeman, som nu tränar PSV vill ha Saviola. Hoppas det blir av istället för Arsenal. Summan som disktueras är 6 miljoner euro. Snacka om reapris, usch. Men det positiva är att vi slipper en dyr löneutgift. Det ska också sägas att Saviola är den enda spelaren efter Gaspart som inte vill sänka sin lön. Så nog verkar Saviola tänka en hel del på pengar.
Annons: