/spanien/barcelona/forum/24398.aspx/spanien/barcelona/forum/24398.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona barca-4 ever rolle
2006-11-13 14:51
Ämne: Mr Barca//

Jag ha....
vi måste ju värva någon nu . tevez kanske ??? har ni några förslag?????.
Barcelona el Flaco
2006-11-13 14:46
Mr Barca//

Jag har all förtroende för Rijkaard i världen men kom ihåg att det inte är vilka två spelare som helst som är skadade. En ny anfallare tror jag inte kommer skada varken lagets spel eller harmoni.

Ja, Barcelona har ett unik sätt och spela men när man spelar med så pass skickliga spelare så är det inte så värst svårt attt lära sig varandras spelstilar och löpningar. Två spelare som kan spela fotboll kan lära sig att spela tillsammans. Det är som att dansa, två skickliga danspartner kan lära sig varandras steg.
Barcelona Klint
2006-11-13 14:43
Vet inte om det tagits upp tidigare, men Luque är väl katalan?
Barcelona Smogen
2006-11-13 14:41
Frisparkarna borde väl finnas på youtube? Annars brukar hela matchen finnas att dra hem på www.isohunt.com om du har en bittorrent att ladda hem med.
Barcelona Unikkat
2006-11-13 14:34
Någon länk till gårdagens match av ronaldinhos frisparkar :D:D:DD:D:
Barcelona Mr Barca
2006-11-13 14:25
Ämne: Jag tycker nu att Ba....Kan vara så att Luque passar bättre än Guddy? Jag sj tycker att Guddy gjort riktigt bra ifrån sig i Chelsea. Tror han med tiden kan bli bra i Barca. Frågan hur länge det kan ta?

Tycker inte vi löser anfallsproblemet med att köpa in nya spelare. Barca har ett unikt spel och man kommer inte hit och spelar in sig i laget på kort tid. Det är endast spelare i klass med Ronnie som fixar det. Och dem pengarna hoppas jag inte klubben lägger ut på en spelare. Inte i dagsläget.

Nej jobba på det befintliga materialet. Barca med dem spelare som finns tillgängliga ska klara av både Levski och W Bremen. Att hänga på toppen i La Liga borde heller inte vara alltför svårt. Den kapaciteten besitter laget som det är nu.

Glöm inte, en värvning är en ren chansning i slutändan. Det kan gå bra men även sämre. Lår oss se och vad som händer och ge barca tid. Det förtjänar Rijkard. Vilken tränare vi har.
Forza Barca
Barcelona Sürer
2006-11-13 14:20
Giuly och Gudhjonsen håller inte måttet. Jag förstår inte varför starta med gudhjonsen istället för saviola. Matchen igår var ju ett bevis på detta. Gudhjonsen gjorde nästan allt fel han verkar nervös och stel .. däremot giuly som jag aldrig har tyckt om förstår inte varöfr man spelar med honom
Barcelona Barca#1
2006-11-13 14:13
el flaco//

håller med dig helt och hållet.


Skön seger igår dinho har kommit igång på riktigt och har visat alla att han kan det där med frisparkar(2 magiska frisparkar igår)
Barcelona el Flaco
2006-11-13 14:11
Jag tycker nu att Barcelona är nästan tvungna nu att värva en anfallare i januari. När Eto'o blev skadad så kändes det som vi hade tillrcäkligt många spelare för att ersätta hans målskörd men nu när även Messi blir borta ett bra tag börjar vi få slut på alternativ.

Måste erkänna att jag kokar ibland när jag ser Guddy spela. Jag kan inte hjälpa det, men jag tänker bara på att "Eto'o hade gjort bättre i den situationen" maatch efter match. Kanske det är orättvisst från min sida, man kan inte ersätta nån som Eto'o hur som helst men man kan åtminstone säga att Guddy inte är teknisk nog för Barcelonas snabba passningsspel.

Luque hade varit en perfekt värvning. Kan spela både i mitten á la Eto'o och på kanten á la Messi. Sen så tycker jag att Saviola borde spela redan från start men det är bara vad jag tycker. Skulle tro att Rijkaard föredrar och har mer tilltro för såväl Guddy och Giuly före argentinaren. El Mister har haft rätt förr. Får se om han löser detta delikata 'problemet'.
Barcelona Evička
2006-11-13 13:49
Mr Barca
Mycket bättre kan det inte sägas. Jag håller med till 100 procent.

Snälla nån, vi tog tillbaka ligaledningen och har chansen i CL. Varför klaga?
Barcelona Mr Barca
2006-11-13 13:45
Ämne: Jag tycker det är da....
Handlar inte om att hålla någon bakom ryggen. Guddy köptes inte för att ersätta Eto. Han köptes för att avlasta anfallet och hoppa in vid eventuella skador. Han kanske inte presterat som han gjorde i Chelsea men det är 2 helt olika spelidéer. Nu blev Eto skadad och då får han helt plötsligt ta ett större ansvar. Det sätter press på honom samtidigt som supportrarna vill se honom i klass med Eto. Det är han inte och kommer inte att bli. Inte sagt att Guddy ska starta varje match heller. Tycker Saviola borde få mer tid. Men man kan inte hänga ut en spelare efter 10 matcher. Så funkar inte fotbollen. I slutändan är det alltid tränaren som bestämmer. Han har tagit oss till 2 ligavinster och en 1 cl vinst. Han om någon borde veta mer än någon annan här. Han kanske spelar medvetet med Guddy för att han ska anpassa sig snabbare? Han ser saker på träningarna som vi inte ser osv. Jag tror i slutändan att Rijkard mer än någon annan vill vinna varje match. Stora skillnaden med en tränare och supporter är att tränaren ser på saker och ting långsiktigt. Supportern däremot tar match för match. 4-5 förluster och man vill sparka spelare eller tränare. Tänk om ledningen lyssnat på supportrarna och sparkat Rijkard första säsongen? Hade vi stått här idag med 2 liga vinster och 1 cl vinst? Vem vet`.....
Barcelona Myrran
2006-11-13 13:42
Vi ska inte klaga på Barca spelarna eller laget. Ronnie har inte vart i toppform under sommaren (se VM) han börjar verkligen komma igång nu. Eto'o är skadad och han är första valet och endaste renodlade strikern i laget, vart våran målspruta i några säsonger nu. Messi som har varit anfallets jätte denna säsong än så länge har åkt på en oturlig skada, va även skadad förra säsongen började komma igång nu men skadan satte ju stoppade allt nu. Så i nuläget kommer vi att spela med 1/3 av första valen på topp. Och jag är glad att vi hänger med i toppen av ligan och fortfarande chansen i CL. Tänk positivt och tänkt ut hur vi kan få upp formen utan att sälja alla spelare som under presterar som ett visst annat lag i spanien... Jag tror inte att Barca kommer sälja någon spelare i vinter och kommer lösa detta på ett kreativt sätt. Mes que un club! Kom ihåg det Barca fans!
Barcelona Gabriel
2006-11-13 13:20
Om uppriktighetens namn får tala så ska jag erkänna att ett par grodor flög ur munnen på mig när Barcelona köpte Larsson för 2/5 år sen. Ack som man fick äta upp dessa ord. När Henke lämnade i somras efter CL-vinsten var det som att få en familjemedlemm förlorad, jag blev riktigt ledsen och önskade att han skulle ändra sitt beslut.

Fy fan va skoj om han väljer att komma tillbaka. Riktigt, riktigt roligt.

Ojala!
Barcelona GLB
2006-11-13 13:19
Jag tycker det är dags att sluta hålla Guddy bakomjk ryggen. Hade han visat några som helst signaler på att han har ett bättre spel i sig så hade jag också tyckt att man borde ge honom tid. Som det är nu visar han dock match efter match att han inte håller måttet. Tror att både saviola och ezquerro hade gjort det bättre.
När messi är skadad är det ännu viktigare att ha en central forward som kan delta i spelet. Antingen guily till höger och saviola centralt, eller varför inte prova saviola på högerkanten med ezquerro centralt.
Spanien Paella con las gambas
2006-11-13 13:12
henke och hans ambivalenta inställning,vore kul om han kom tillbaks...
Barcelona La Rambla
2006-11-13 13:08
Mr Barca:

Bra inlägg. Håller med fullständigt när det gäller Guily. Så även med Gudy, han sågas helt oförtjänt av många. Han behöver tid att anpassa sig. Guily blir också en bättre spelare när han får kontinuitet, spela några matcher i rad och inte som tills nu hoppa in lite då och då. Det samma gäller säkert Ezquerro som aldrig egentligen fått en ärlig chans, vilket heller inte är att förvänta när vårt ordinarie anfall består av REM.
Barcelona depe
2006-11-13 13:02
Barca kan alltid köpa Henke, låt oss enas om Hundra mille så är problemet ur världen ;)

Vi é HIF!
Barcelona Mr Barca
2006-11-13 12:55
Ämne: Eftersom messi e bor....Måste börja med att säga att matchen igår var fenomenal, speciellt i första halvlek. Ska erkänna att jag aldrig var osäker på att barca skulle spela lika eller rentav förlora. Det är ett annat barca vi ser jämfört med 4-5 år sen. Stod det 1-1 och det återstod 35-45 min av matchen, spela man som om man vore desperata. Man skulle vinna matcherna till vilket pris som helst men glömde helt bort att försvara sig. Vi förlora många matcher genom att spela så. Dock har verkligen Rijkard ändrat på detta. Barca är aldrig desperata längre. Dem kör på sitt spel och för eller senare släpper det. Många matcher har varit jämna men i slutändan står barca som segare. Detta är nya barca och jag hoppas innerligt att det håller i sig.
En annan sak jag vill ta upp är vissa av dem sk barca supportarna som gärna vill se att klubben säljer spelare som gjort dåligt av sig. Jag kan hålla med om att vissa spelare kanske inte håller måttet just för tillfället eller har inte gjort sen dem kom. Glöm inte att vi har ett av världens bästa lag och det är inte vem som helst som kommer in och gör dunder ifrån sig. Så fungerar det inte. Kolla bara på Zambrotta som är en världsspelare. Jag tycker att så länge spelaren visar hjärta för klubben och vill stanna ska han få göra detta. Han kanske är införstådd med att sitta på bänken eller rentav spela 5 matcher per säsong men vissa kan acceptera detta. Ta Guliy som ex. Han har fått oförskämt mkt kritik av många. Han kanske inte har lyckats riktigt sen han kom till barca, dock har han gjort vissa matchavgörande mål, speciellt mot milan förra säsongen i cl. Men killen har verkligen hjärta för klubben och vill han ska han få stanna. Inte sagt att han ska få spela. Nej vi är inte som många andra klubbar, som gör oss av med spelare bara för att dem inte lyckas. Givetvis finns det en gräns. Tycker man ska prestera, men det är mkt mer än så. Jag respekterar Guliy för de han gjort. Han förtjänar verkligen respekt med tanke på vad han visar o känner för klubben.
Barcelona Unikkat
2006-11-13 12:23
Eftersom messi e borta i 2-3 månader så borde Saviola vara på topp med ronaldihno och giuly inte gud fan.. han passar inte i baraca.. killen borde säljas!!!!!!!!!!!!!!!!!

Längtar bara tills och få se ETO RONALDINHO Å MESSI på TOPP
Barcelona Willsão
2006-11-13 12:19
Underbar match igår! Spelet i första halvlek o dramatiken i andra. Ronaldhiño är verkligen gud för de som glömt bort det. Men utvisningen på Motta var ett stort skämt, samma dåliga klass på domarna i Spanien som hemma i Sverige.
Mallorca zebra
2006-11-13 12:13
har någon länk på ronaldinhos fantastiska frispark!!
Barcelona Zambrotta d´Barça
2006-11-13 11:51
Sen envisas Rijkaard med att anpassa spelare efter spelssystem (4-3-3) istället för tvärtom: truppen med dess skador borde anpassa systemet.

ps. Oavsett system hjälper det givetvis inte om man bara har 1 striker i hela truppen...märkligt egentligen i ett offensivt lag som Barcelona.
Barcelona Zambrotta d´Barça
2006-11-13 11:48
Il Barca Il/

...detsamma gäller Valencia, Real Madrid, B München, Man U osv osv....inget unikt för Barcelona.

Real Madrid däremot har ju 2 renodlade strikers, Barcelona bara 1. Därför blir vi väldigt sårbara.
Barcelona II Barça II
2006-11-13 11:46
Det här var det sista vi behövde. Hur kommer det sig att vi varje år drabbas av flera skador :-( ?
Deportivo Anders#4
2006-11-13 11:38
Håller med. Förhoppningsvis får Ezquerro chansen nu när även Messi är skadad. Att i vått och torrt satsa på en Gudi som varit halvbra känns irriterande.
Barcelona Zambrotta d´Barça
2006-11-13 11:35
Man kan bara konstatera att det är tur att det på pappret är relativt enkla matcher (med något enstaka undantag) fram tills fönstret öppnar och vi kan låna/köpa en riktig anfallare.

Blir irriterad över att se Ezquerro sitta oombytt ligamatch efter ligamatch: han var strålande i Bilbao och har aldrig fått chansen i Barcelona.
€ssien
2006-11-13 11:26
Rivaldo kan isf inte spela Champions League, vilket nog e ett måste för Reijkard.
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2006-11-13 11:14
Av det jag läst så kan vi och borde vi värva/låna någon utav dessa tre anfallare.

1 Luque

2 Larsson

3 Rivaldo

Dessa är både billiga och tillgängliga, Rivaldo och Larsson skulle bara stanna här tills säsongens slut, plus så skulle det vara en favorit i repris.

Tänk er bara Ronaldinho och Rivaldo, jag ryser bara jag nämner de två namnen i samma mening :)

Till de som inte tror på Rivaldo så kan jag säga att han gjorde Hat-rick igår och leder den grekiska skytteligan (det senare är jag inte säker på).

Luque en katalan med grymt målsinne, han skulle tillföra mycket.

Jag vill f-n inte se någon stor profil som Adriano i utbyte mot Messi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helt sjukt om det sker, byta en tjockis brasse som inte rör sig 3 meter på en match mot Messi!!! Den framtida Guden!!!

Allt från mig, tack och godhej :)
Barcelona Ravo
2006-11-13 10:58
ska Messis kärriar vara som Maradonas i Barcelona eller`? med det menar jag att de tacklar honom för att stoppa han, om ni förstår vad jag menar.
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2006-11-13 10:56
Pallar fan inte med detta, Messi borta i 3 månader. Åhh, varför Gud?

Hoppas det inte blir som förra året, då det sas att han skulle vara borta i 3 veckor men slutade med att han kom tillbaka efter 6 månader. Skulle smaka skit om det blir så.

Håller med Gabriel, upp med Dos santos eller Jeffren, fixa Marquez hans pass och ta upp dem.

Kommer kännas äckligt då 2/3 utav vårt trideñte magico är skadat, men Eto´o och Messi lär komma tillbaka samtidigt.

Det sköna är att Ronnie vuxit, nu har han tagit över ledar rollen för anfallet i laget samt göra alla mål i Eto´os frånvaro, nästa grej som fattas är att han tar över Messis roll och spelar på båda kanterna.

Ronaldinho = Gud i männsklig skepnad!
Annons: