/spanien/barcelona/forum/24340.aspx/spanien/barcelona/forum/24340.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona jonti
2006-09-20 15:26
Kommer någon ihåg Cassilas utvisning förra året? när han drog upp bollen lång upp på läktaren när han redan hade ett gult ;)
Barcelona La Rambla
2006-09-20 15:26
Inte att förglömma, Valdés är 24 år vilket innebär två år yngre än Casillas. Valdés är vår nästa Zubi, är övertygad om det. Med 2-3 års erfarenhet till så kommer han vara hur stabil som helst. :-)
Barcelona Suñol_
2006-09-20 15:25
Casillas är i mitt tycke topp 3 i världen och det är inte Valdes än, vi får se om han kommer upp i Zubi klass med åren då kan vi börja snacka.
Barcelona Evička
2006-09-20 15:21
Men lite roligt är det att marängerna får ett fullständigt spel om man påtalar en brist hos Casillas (han är, tro det eller ej, inte felfri han heller). Och det är kanske inte så konstigt, han är ju på något sätt deras sista halmstrå.
Barcelona EsCúle
2006-09-20 14:49
Real Madridista

Okej, vi säger så här: Han duger.
Och vi tycker att era uttalanden om att Valdés är för dålig för Barcelona och att han är en tvål med mera är ren skit,(ursäkta språket).Och som du säger så kan jag hålla med dig om att många Madristas letar fel hos Barcelona för att dem är avundsjuka på vårat fantastiska lag vi har i nuläget.
Real Madrid Real Madridista
2006-09-20 14:39
Det är fel av oss madridistas att säga att Valdés är dålig. Men han är inte grym som vissa Barcafans här inne säger. Han är varken bättre än Casillas eller Canizares och är man spaniens 3-4 bästa målvakt är man inte "grym" (vad det nu egentligen menas med det).
Att vissa Madridistas påstår att Valdés är dålig är antingen på grund av okunnighet eller för att dom är (även jag ibland) avundsjuka på barcas otroliga trupp. Enligt mig är ni till och med bättre än under Cruyffs ledning och då vann ni ändå La Liga 5gr i rad...
Barcelona little_master
2006-09-20 14:14
En annan grej. Det e bara av ren nyfikenhet. Jag tippade 3-0 till barca mot racing. Men ja har inte fått några poäng..vet inte riktigt hur det där går till :)
Barcelona little_master
2006-09-20 14:08
Det e inte så konstigt. Barcelona har världens bästa trupp så real har väl lite svårt o hitta ursäkter om deras spelare. Valdes gjorde 3 tavlor förra året..och efter det har han varit stabil. Men eftersom alla har varit så perfekta i Barca så har de svårt att hitta de dåliga sidorna hos vissa spelare.Så därför påminer de ständigt de gamla sakerna .Valdes e en grym målvakt och de räddningarna han gjorde i CL finalen, tack vare han vi vann CL. Så Real Madrid o dess fans bör vara tysta och inte snacka om att Valdes e dålig. De bör vara oroliga för sitt försvarspel och d e 2 sega mittfältarna Emerson/Diarra...
Barcelona EsCúle
2006-09-20 13:47
Förstår mig inte på Kviborg i hans uttalande i artikeln "Miercoles v.38".

Hur kan man inte vara orolig redan för Barcelona då vi vunnit ligan två år i rad.Beror det på dålig fantasi och han måste få något dåligt skrivet om Barça eller?
Jag älskar i alla fall "tvålen" som tagit oss till många framgångar.:-)
Barcelona AlexC
2006-09-20 13:37
Veckomagasinet (Lunes, Martes, Miercoles) börjar mer och mer präglas av nyhetstorka. Likheterna med en personlig blogg känns tydligare och tydligare.

Det börjar kännas tjatigt med "Victor "Tvålen" Valdés - Barças ständiga svaghet", "Lars Ohly gjorde det och sa det", "Slöe Diarra och än slöare Emerson" och "Jag ska vara med i Eurotalk - missa inte det".

Personligen hoppas jag på en uppföljare till den hemska incidenten med TV-licensindrivaren.

En hel del roliga poäng får han dock med den gode Kviborg.
Barcelona Barca 666
2006-09-20 13:32
Enligt AS.com så är Barcelona och Arsenal ute efter en målvakt som heter Oscar Ustari och han spelar nu i Club Atlético Independiente. Personligen vet jag inte mycket om honom men jag TROR att han skulle bara bli inköpt om Jorquera lämnade oss och han var nära under sommaren och skriva på för Depor. men som sagt vet jag inte mycket om honom.

Samtidigt har Pizzaro som spelar i Bayern M sagt att han skulle vilja spela för någon av följande klubbar Inter, Arsenal, Chelski o så klart Barcelona.....Han har dock sagt att han helst vill spela för Chelski och Barcelona.

Vet inte mycket om målvakten och Pizzaro klarar vi oss bra utan även om han är hyffsad bra.

Barcelona Rambo~
2006-09-20 13:06
Ämne: Någon mer än jag som....
Jag tycker att sålänge Xavi kan spela då ska han spela eftersom annars kommer hans självförtroende gå neråt, jag fruktar att han kommer då att komma in i en liknande svacka som Rauls
Barcelona EsCúle
2006-09-20 12:55
Någon mer än jag som är orolig för att Iniesta så snart kommer tröttna på att agera inhoppare även då han gjort lysande inhopp tidigare, men aldrig får starta.Eller jag inte säga aldrig, men jag tycker att han får nöta bänk alldeles för ofta.

Okej.Xavi är en underbar spelare som jag inte tycker har kommit igång ordentligt.Varför kan inte då Xavi få ha den rollen som Iniesta har istället?För att sedan ta över platsen när han är i bra form.
För mig är Iniesta given för tillfället.
Barcelona La Rambla
2006-09-20 12:50
GLB:

Xavi, Iniesta och Deco har spelats samtidigt tidgare. Tror att vi startat någon match med det mittfältet tom. I vilket fall som helst, Iniesta måste vara svårt att hålla utanför startelvan nu. Han har visat klart bättre form än Xavi, vilket i och för sig har sin förklaring med tanke på hans långa skadeperiod förra säsonge. Xavi har fortfarande en bit kvar och han har ett speciellt rehabprogram han följer mellan matcherna. Tror att Rijkaard matchar honom lite försiktigt fortfarande.
Barcelona EsCúle
2006-09-20 12:49
Valdés är en helt underbar målvakt och vi ska vara glada att vi har honom.Stabil och otrolig på linjen.Kan dock göra sina misstag, men det kan ju alla målvakter göra.Han utväcklas och blir bara bättre för varje år.

De matcher jag är mest rädd för är dom mot Atl.Madrid som är våran svåraste motståndare, och den evige djävulen Torres som aldrig går att få stopp på.
Annars så tycker jag inte att vi ska vara ett dugg oroliga då vi har den bästa målvakten i La Liga.:-)
Barcelona Evička
2006-09-20 12:44
Haha, han är rolig den där Kviborg!
Barcelona GLB
2006-09-20 12:43
Ställde den här frågan förrut också, men glömde att kolla om någon svarade.
Vad tror ni om att (särskilt mot lite svagare motstånd) spela med ett offensivt tremannamittfällt, en triangel med spetsen fram där deco spelar lite framför iniesta och xavi?
Barcelona Tiago
2006-09-20 12:42
La Rambla

Något som är värt att nämnas utan valdes hade vi nog kunna glömma CL Titeln:)så marängerna kan säga va dom vill för mig duger valdes väldigt bra:)
Barcelona La Rambla
2006-09-20 12:32
Det här var ändå roligast:

"Jag står fast vid det jag alltid sagt, skulle Barca värva en bättre målvakt än Valdés, låt oss säga Buffon så skulle varje fall jag bli rejält oroad."

Efter att ha sett Reals spel och form de senaste 3 säsongerna så skulle jag om jag var realsupporter vara rejält oroad oavsett vem som som står mellan stolparna i Barcelona.

De två senaste åren i ligan har de poängmässigt blivit utklassade, och då med Valdés i mål. Han försöker hålla pokerface och låtsas att inte vara orolig. Det spelar ingen roll att det är Valdés som står i Barcelona, två ligatitlar och en CL-vinst på två år borde vara tillräckligt för fortsatt oro. :-)~
Barcelona Sóm més que un club
2006-09-20 12:29
Ämne: Angaende att Barcasp....
Jo no soc polac:
Exakt sá ár det. Efter ett par ár fórvántas man fórstá katalanska men utan att tala det.
Etóo har i otaliga intervjuer visat att han fóstár katalanska bra. I detta fall bad han reportern ta om frágan pá Castellano och det uppfattades som arrogant och nedsáttande varpá Etóo har bett om ursákt och gett en godkánd fórklaring och sagt att katalonien verkligen óppnat dórren fór honom och han vore dum som bet den hand som fóder honom o.s.v.
Det dár med homosexuella har jag inte hórt ett dugg om.
Barcelona tarrak
2006-09-20 12:28
Tycker även att det är roligt att han skulle bli oroad om Barça värvade en bättre målvakt. Kan ingen väcka killen och berätta för honom att hans farhågor om att Barça har klasserna bättre lag än Madrid, oavsett om Valdes, Buffon eller Johnnie Fedel, vaktar buren redan är besannade.
Barcelona tarrak
2006-09-20 12:21
Sunol/Jag håller med! Det där med att vara konsekvent verkar inte vara herr Kviborgs starkaste gren.
Barcelona Suñol_
2006-09-20 12:16
...För att inte nämna hans onyanserade sätt att se på Victor Valdes.
Barcelona Suñol_
2006-09-20 12:14
Enligt Kviborgs krönika så är månadens pajas Lars Ohly, vad det har med en sport sida kan man ju undra. Nej månadens pajas är herr Kviborg som borde vara konsekvent, och borde då inte även hylla den utalade kommunisten Maradona. Att han desutom förpestar Eurotalk med sina allt för tydliga supportskap är ju bara sorgligt.
Barcelona tarrak
2006-09-20 11:52
Lisa/Jag har provat att googla på alla möjliga varianter på Eto'o och homosexualitet och inte hittat någonting som tyder på att han sagt något nedsättande. Inte direkt första gången som det sprids lögner om Sammy.
Barcelona Jo no soc polac
2006-09-20 11:18
Angaende att Barcaspelare ska prata katalanska: Dom ska nog forsoka forsta katalanska men det ar nog ingen som kraver att dom ska kunna prata. Nar dom intervjuar Rijkaard sa fragar dom pa katalanska men han svarar pa spanska. Samma sak med Johan Cruyff, en kille som varit spelare och tranare i laget, bott i staden i hur manga ar som helst och t o m dopt sin son till Jordi, inte heller han svarar pa katalanska.

Det ar ju ratt mycket lattare att forsta katalanska, om man bara kan spanska, an att kunna prata (da man behover ha koll pa grammatik och sana grejer).
Barcelona B(H)arça fanaticos
2006-09-20 08:56
Vilka barca fans här på forumet bor i malmö?
Barcelona La Rambla
2006-09-20 00:08
Ämne: Vad slutade matchen ....
Hur svårt är det att läsa matchrapporter?
Barcelona Evička
2006-09-19 23:48
Nej , nu är det dags att sova. Givande afton, men jag känner mig en smula trött efter att ha blivit totalattackerad av marängerna. Det var riktigt kul, fast nästa gång kanske de stänger av mig. De tålde visst inte att jag höll med dem om att de skulle kunna behöva en 12:e spelare på plan i dagsläget. Känsligt det där...
Barcelona Lisa
2006-09-19 23:28
Chilla Robinho Äger
Trevligt att du tycker att det är kalkon att hata Barca. :)
Annons: