/spanien/barcelona/forum/24328.aspx/spanien/barcelona/forum/24328.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sassinho
2006-09-25 01:37
Forca_Blaugrana

ärligt talat du måste ha feta attityds problem
för det första ja e oxå mussla men jag diggar usa endå ! visst dom gör mkt fel men vadå muslimerna som dödade så många oskyldiga 11 september e väl inte mkt bättre? iaf skit i politiken nu för det här e barca forum o inge jävla fn möte...

dessutom måste jag försvara la_rambla för han e nog en av de som vet mest o är en smart snubbe.. jag smörar inte för att försöka få ngn kompis jag skiter i det helt men han skriver mkt bra saker !

och deco..vi alla har irriterat oss på honom men ifall du har följt barca ett tag så när han är bra så är hela barca det..det är då vi vinner matcher visst han har en nyckelroll och det låter logiskt men VARFÖR har han det då?

tack för mig...
Barcelona Södan9
2006-09-25 01:03
Synd att vi inte fick 3 poäng idag men med tanke på hur svårt vi haft hör Valencia tidigare så kanske vi ändå bör vara nöjda med 1 pinne.

Deco hade ingen lyckad dag idag, men det är Deco antigen fågel eller fisk och så har han alltid varit.

Edmilson hade inte han heller en bra dag vilket är ovanligt när Barca möter bra motstånd då han brukar vara en av dom viktigaste på plan. Helt rätt byte av Rijkaard att plocka in Iniesta som med hans form borde fått starta.

Kul för Saviola som är tillbaka på planen för Barca, hoppas bara att han spelade tillräckligt länge för att kunna inse att det är roligare att spela fotboll än att bråka om pengar och därmed går med på en lönesänkning genom att skriva på ett nytt kontrakt.

Forca_Blaugrana:

Ang jämnförelsen med La Rambla och Bush så tycker jag att det är väldigt onödigt att skriva så om en person som alltid hjälper andra och har hög klass på sina inlägg. Sen så vet jag inte om politik som inte hör till Barca är specielt relaterat till detta forum? vad tycker du? ;)
Barcelona La Rambla
2006-09-25 00:34
Forca_Blaugrana:

Ursäkta men är du helt bakom flötet? Har du träffat George Bush eftersom du anser att jag uppför mig som honom? Vadå tror att jag vet allt bäst? Har jag någonsin påstått detta? Nej, säg som det är istället. Det svider hos dig när någon tar för mycket plats och du inte får stå i centrum. Visst är det väl så?

I pm? Eh, nej skulle inte tro det. Jag har ingenting att diskutera med dig i pm. Låt mig bara vara ifred, så blundar jag när du är här.


Suñol_:

Heh, :)

Bona nit a tothom!
Barcelona Evička
2006-09-25 00:27
Forca_Blaugrana:
Du får tycka vad du vill om andra skribenter, men när du skriver "håller med er alla" undrar jag varför du blandar in mig. Jag håller inte med dig.
Bona nit
Barcelona Evička
2006-09-25 00:24
DEt är möjligt att 1-1 var rättvist om man ser det objektivt, vilket jag av förklarliga skäl har lite svårt för. Valencia hade spelet i första, de spelade bra, men vi spelade samtidigt dåligt. Hade Barça rört sig lika bra som i i andra tror i varje fall inte jag att Valencia hade fått med sig någon poäng.
Barcelona Forca_Blaugrana
2006-09-25 00:24
La Rambla:

Ursäkta mig Senor, men det enda jag påpekade var att du uppförde dig som Bush, dvs tro att du kan mest och du har faktiskt uppfört dig så mot många madridister på detta forumet.

Och varför är det ett måste att hata USA om man är muslim?

Hur som helst... låt oss inte snacka för mycket om detta utan vi tar det PM Senor Rambla.

Jag har faktiskt inte snackat politik idag så därför så har du ingen rätt att ta upp det. Sluta med det.

Hur som helst.. vi tar det PM!
Barcelona Suñol_
2006-09-25 00:23
La Rambla// Bli kallad för George Bush är inte rosor ;) Einstein däremot är väl helt ok, men kopplingen mellan dom båda är inte helt uppenbar eller vad säger du? ;)
Real Madrid Merengues
2006-09-25 00:16
Glömmer inte många att Valencia faktiskt spelade väldigt bra i första halvlek. Trots att Barcelona kanske är europas bästa lag för tillfället innebär ju inte det att andra (mycket kompetenta) lag kan spela bättre i vissa matcher (eller halvlekar). I första halvlek låste Valencia mittfältet effektivt och ställde om giftigt och var trots allt bara en stolpträff ifrån 0-2. Nu har Barcelona en sån tyngd framåt att Valencia inte orkade stå emot i två halvlekar men 1-1 var i mitt tycke ett rättvist resultat
Barcelona La Rambla
2006-09-25 00:15
Forca_Blaugrana aka ultas_bosnien och vad fan mer du heter:

Okej att du är muslim och hatar allt vad USA är, men att likna mig vid Bush tar jag som en förolämpning. Vad ger dig den rätten? Har jag skrivit något åt dig? Du är nog den sista som ska uttala sig. Du som blir avstängd i stort sett varenda vecka för dina j-a politiska och religiösa budskap på det här forumet.

Jävla spoling!

Bona nit!
Barcelona LarsTommy
2006-09-25 00:13
Min blogg på Bredsida.se handlar idag om de två utländska lagen i mitt hjärta, där Barca är det ena. Lästips för den som är intresserad!

Mvh
LarsTommy
Länktips: www.bredsida.se
Barcelona La Rambla
2006-09-25 00:12
Iniestas 1-1. Otroligt vackert anfall.
Barcelona Evička
2006-09-25 00:10
Amunt:
Dte är inte helt lätt att diskutera med andra i deras forum. Försöker man bemöta ex Real Madrid blir man attackerad ganska grovt (OK inte av alla, det finns några vettiga maränger) och mer eller mindre ombedd att dra till ett varmare ställe.

(Jaja, jag kanske retades lite med dem, men faktiskt inte så farligt)
Barcelona Forca_Blaugrana
2006-09-25 00:10
Håller med er alla, La Rambla borde sluta uppföra sig som Albert Einstein eller som George Bush.

Annars var det väldigt komiskt att höra Magnus Hedman totalsåga damfotbollen, haha... jag såg inte ens matchen, jag bryr mig inte alls om det... det var kul att någon äntligen kunde säga sanningen och sin åsikt utan att behöva frukta kritik från feminister.

Angående matchen så måste ni inse att oavgjort är inte förlust och vi måste inse att det kommer bli jobbigt denna säsongen ända in till slutet då Madrid tyvärr är bra denna säsongen. Men ännu en viktig sak är att Saviola får spela för han var riktigt bra under dem minuterna han var på planen.

Samtidigt börjar jag mer och mer störa mig på Deco. Denna mannen är långsam, dryg, passar fel, kaxig, uppkäftig, skjuter när han inte ska, stoppar kontringar, jobbig att se på, osv...

Ersätt honom med Iniesta!

Annars önskar jag er alla en trevlig natt! Laku noc allihopa!
Barcelona Suñol_
2006-09-25 00:09
Amunt!// Ja här är vi Nietzscheaner hela bunten ;)
Barcelona La Rambla
2006-09-25 00:06
Amunt!:

Missförstå mig inte. Jag har ingen lust att gå in på andras forum i någon polemik. De får skriva vad de vill, men man önskar ju att några kan vara lite mer objektiva istället för att klaga på allt annat och fan och hans moster. :-)

Vi är stolta, åtminstone över andra halvlek då det endast var ett lag på banan. Första halvlek är en besvikelse däremot.
Barcelona Evička
2006-09-25 00:06
La Rambla:

Nej, och att de blir det tyder väl på en viss kompetens i alla fall. :)
Barcelona Boixosnois76
2006-09-25 00:02
Måste bara säga att även om Barca bara fick 1-1 så visade Barca styrka genom att höja sig i andra, men samtidigt så självklart tycker jag att vi får krisitera spelarna, dem får betalt för att spela och i slutet av dagen så försvinner spelarna medans klubben består. Så för min del ut med Deco och in med Iniesta(kul att se honom göra mål nu också)
Valencia Amunt!
2006-09-25 00:02
Men La Rambla, istället för att klanka ned på vad folk skriver på andra forum där du är så kanske du borde ta och snacka med dom istället.
Det är om något annat mest tragikomiskt, att ösa skit på vad andra skriver när dom inte ser det.

Sett er göra samma sak med Madrid-forumet, visst är det kanske inte så jättebra stämning där men för i helvete, fokusera på vad ni själva skriver,ni är just nu världens bästa lag och ska vara stolta över det och inte dra ut en massa med saker som folk från andra forum skriver, det känns ju som någon sorts övermänniskoattityd.
Barcelona La Rambla
2006-09-25 00:00
Evièka:

Ok, jag stör mig på det men det är knappast så att jag känner att jag måste gå i svaromål på andra forum när det lipas. Men liksom, ska laget Barcelona be om ursäkt för att några inkompetenta kommentatorer i Sverige blir saliga av underbar fotboll? Det liknar mest bara bitterhet och avundsjuka för att några andra än deras eget lag lovordas. Dagisnivå. :)
Barcelona Evička
2006-09-24 23:55
La Rambla
Nu har du rätt igen, otroligt vad du är klok ;), men det är väl så att man ser sitt eget lag spela dåligt, och det blir liksom ännu värre om man ska behöva höra kommentatorn säga det också. Som om man inte redan visste.
Barcelona Lisa
2006-09-24 23:51
Det går att diskutera vad som borde gjorts annorlunda och vad som var bra. Men tillslut kommer man ändå att inse att det som har hänt har hänt och inte går att ändra på. (Om ingen uppfinner en tidsmaskin, vilket är ganska otroligt.) :P
Det viktigaste är väl att ta lärdom av denna matchen för framtiden?
Barcelona La Rambla
2006-09-24 23:49
Ganska kul att läsa runt på andra forum. Valenciafans spyr galla över Perlskog för att han lovordade Barça för deras spel i andra. Vad fan gjorde han inte med Valencia i första halvlek och dömde ut hela Barça. Satt själv och retade mig på det. Herregud, lägg ner lipandet.

När Barças spel fungerar och man spelar underbar fotboll, då får inte folk ge beröm eller? Nej, för då äcklas andra lags fans. Hahah, fan vad komiskt.
Barcelona Evička
2006-09-24 23:48
Ämne: Måste bara säga att ....
Kan undra vilka PM-klubbar som vill ha honom?
Barcelona Suñol_
2006-09-24 23:47
Bra drag på Camp Nou ikväll.
Barcelona Meley
2006-09-24 23:47
Jag håller med La Rambla och el Flaco.

man vinner som ett lag och förlorar som ett lag.
Barcelona Juelz
2006-09-24 23:46
Fan, man är lite bitter att inte en boll till trillar in i andra halvlek men med tanke på första får man nog vara nöjd.

Kul också att Maxi fick avgöra för Mallorca.
Barcelona Suñol_
2006-09-24 23:43
Måste bara säga att Magnus Hedman är en jävla übernolla, soppig målis var han också...
Barcelona el Flaco
2006-09-24 23:41
Håller med de som inte name-droppar spelare som gjorde dåligt ifrån sig. FC Barcelona vinner som ett lag och förlorar som ett lag!
Barcelona La Rambla
2006-09-24 23:39
Har ni helt missat Decos lyftning mot krysset som mask-Canizares gjorde en kanonräddning på? Alla var sega i första halvlek. När inte laget fungerar och rör på sig om de bör, så ser det oftast ut att det är den som är bollförande och "slår" bort eller tappar bollen är dålig. Låt oss vara överens, hela laget var blekt i första halvlek. Varför måste man hitta syndabockar?
Barcelona Evička
2006-09-24 23:36
Ang spelarbetygen. Jag är inte helt med på att Deco var så himla dålig. OK, han missade mål när han sköt, men han var samtidigt den ende som sköt över huvud taget i första. Utan skott inga mål, försöker man inte blir det definitivt inga mål.
Annons: