/spanien/barcelona/forum/24257.aspx/spanien/barcelona/forum/24257.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Alesito
2006-11-24 16:26
saviola kommer troligen vara tillbaka mot bremen, känsk ganska skönt då han är mkt farligare än guly i anfallet... =)..
Barcelona Ride_The_big_one
2006-11-24 16:14
La Rambla

Lite vila gör susen nu får vi allså se Thuram bredvid Puyol på Villareal matchen antar jag?

Har lekt med tanken om en hyffsad offensiv uppställning med Belletti som högerb och Zambro som vänster? Bör testas mot nåt blåbärslag i ligan först men skulle det vara en hit så bör man köra på de mot Bremen.
Barcelona Andreas-3
2006-11-24 16:00
Är det någon som känner till Jeffren bra, som skulle berätta lite om honom.
Begår vi inte ett misstag om vi skulle sälja honom?
Barcelona Evička
2006-11-24 15:23
Läste just att van Bommel anser att den stora skillnaden mellan Bundesliga och La Liga är att det spelas mer fotboll i spanska ligan. :S
Barcelona La Rambla
2006-11-24 13:50
Marquez och Motta ingår inte i den trupp Rijkaard har tagit ut inför matchen mot Villarreal. Motta har feber, någon slags influensa och Rafa fick ju en smäll på höger ankel i matchen mot Levski. De båda är dock tillbaka i träning i början av nästa vecka.

Belletti är helt friskförklarad och återfinns i den 17-manna trupp Rijkaard tagit ut.

Positiva nyheter angående Saviolas rehab. Den går enligt rapporter väldigt bra och han kan eventuellt vara klar för spel i den avgörande matchen på Camp Nou mot Werder. Inget är dock klart, så ta inte ut något i förskott. Oavsett vilket så bör han vara redo för spel i Japan och klubblags-vm.
Barcelona La Rambla
2006-11-24 12:42
Ämne: Zambrotta ville till....
Vet inte vad det är du 'hört' om Zambrotta men läser du artikeln lär du inse att han trivs relativt bra i Barcelona.

I am finding that I made the right decision to come here.

Låter ju knappast som om man var tvungen att vrida om armen på honom för att tvinga iväg honom till Barcelona.

Belletti plockas fram från och till och har spelat. Nu har han varit skadad en del under hösten och då har Zambrotta fått spela mycket, men en frisk Belletti kommer att få fler matcher. Det är en lång säsong med många matcher.

Om Zambrotta nu mot all förmodan skulle vilja tillbaka hem till Italien och be om en försäljing, så är jag nästan säker på att ledningen och Rijkaard inte hade försökt sätta några käppar i hjulet för honom.
Barcelona M79
2006-11-24 11:15
Zambrotta ville till Milan innan han kom till Barca, Tjuve ville såklart inte det.

Hört att Zambrotta fortfarande helst vill spela i ITA och numera i Milan. Finns de någon chans/risk att Barca kommer släppa honom o plocka fram Belletti igen?
Barcelona R.H.M
2006-11-24 09:15
Här har ni en bra sida på fotbolls talanger,Det ser mycket bra för barca.
Blädra och njut,när fotbollen är som bäst.
Sluta med tjafset katalan hit och katalan dit.
vill ni bara ha katalaner som supporter också?
Dom bästa ska spela i världens bästa klubb så är det bara.
mes que un club!!! kom ihåg detta.
Barcelona Suñol_
2006-11-24 03:01
Jag såg på Marca hemsida att dom hade släppt en en DVD samling med bara "El Clasico" hela tio DVD skivor det är något att bita i!
El Conejo
2006-11-23 23:22
Ämne: varför denna disskus....
Sant. Men tyvär finns det folk som spelar fotboll som håller på mot andra pga deras utseende och nation. Men såna är bara löjliga.

Ett ex: Etoo är inte katalan men han brinner för oss. Så det här "tjafset" om att vara katalan eller inte hör inte hemma.

PS: Alla Culés va inte rädda för Bremen. Vi tar dom men bara fasta situationer är dom farliga.
Barcelona Alesito
2006-11-23 22:58
varför denna disskusion? känns lite onödig.. vad har saken att göra om du e kataln eller inte?.. att du ger mer hjärta till klubben?.. tycker inte det behöver vara sådära, kolla på oss.. hur många av oss är katalaner, endå dör vi för barca..

känns ganska typiskt att detta ska vara i ett "svenskt" forum, ganska aktuella zlatan-projektet.. bara för han inte är svensk med svenska föräldrar så har han inget hjärta för laget han är hit o dit. sluta upp med sånt trams. ni som spelat fotboll.. på plan kvittar nation, utseende, språk etc.. betydelse.. man ger alltid 100% för nått man älskar!!!

Visca Barca
Barcelona r.Hyder
2006-11-23 21:24
El Guiri

Så sant att Iniesta inte är katalan. Men kan han knappt prata katalnska? Vem har sagt det? ¨Låter lite underligt tycker jag då han, som du säger, spelat i barcas ungdomsakademi sen han var 12 år och han har ju bott i katalonien väldigt länge.
Barcelona Alesito
2006-11-23 20:44
barca borde köpt matias fernandez.. vilken jävla kille, sydamerikas bästa spelare.. och inte spendera miljoner på skitspelare, synd att villareal redan haffat....
Barcelona La Rambla
2006-11-23 20:34
När det gäller Iniesta, det är de flesta av oss fullt medvetna om. Immigrerade spanjorer räknas också som katalaner. Det har varit så enda sedan sekelskiftet, och då menar jag inte det senaste sekelskiftet. :)
Barcelona La Rambla
2006-11-23 20:33
el diablo:

Jag hävdar fortfarande att vi har en bra mix och jag är fullt medveten om att inte en enda anfallare är katalan i dagsläget. När Laportas ledning tog över så byggde man laget kring några egna canteranos som också är katalaner. Puyol, Xavi och Valdés. En viktig stomme. Att hela spelartruppen skulle vara katalaner är nog en utopi som vi nog aldrig lär få uppleva, åtminstone är det inte troligt. Tror du att tex Arsenal eller Chelsea i framtiden kommer att bygga hela sina spelartrupper på enbart engelsmän? Kommer Milan, Inter och Juventus att bara bygga sina trupper på enbart italienare? Föga troligt. Vi får snart upp fler katalaner i A-truppen, tex Bojan Krkic, som är katalan på moderns sida. Du får självklart tycka som du vill, har inga problem med det. Lite lustigt med tanke på att det annars är du som ofta förespråkar fler sydamerikanska spelare i Barça.
Valencia El Guiri
2006-11-23 20:30
Ämne: Ämne: Barca b....
En vanlig missuppfattning bland flera culés är att Iniesta är katalan. Han talar knappt katalanska, han är född i den spanska Manchegoregionen. Däremot har han spelat flera år i Barcelonas ungdomsakademi, ända sedan han var 12 år.
Barcelona Carles_Puyol_21
2006-11-23 20:07
el diablo
ja, men egna produkter är också spelare från utlandet nu för tiden, känns det som iaf. Messi känns som en egen produkt och de kommande från B-laget också. men ja, det är klart att i de bästa av världarna hade man haft ett katalanskt "landslag" i Barca och vinna ligan och CL trots det :) jag tycker köpen av Guddy och Giuly hade man kunnat undvika genom att ta upp spelare men de är la lite för unga ändå.

Jag tror inte Barca blir ett "internationellt all-star team". det finns för mycket hjärta i styrelsen och publiken för att låta det ske.
Barcelona Unikkat
2006-11-23 20:02
någon här som vet exakt när Eto, Messi och Saviola komer tillbaks
Barcelona el diablo
2006-11-23 20:02
carles_puyol_21/ står ändå fast med mer inhemskt och egna produkter framför importerade mediokra spelare,inte för att barca har många av det men, ska det var "cracks" från utlandet ska det endast vara de bästa som ska spela för blaugrana men vi riskerar inte med fler egna spelare utan vi tillför hjärta, nationalism och själ till denna klubb inget annat.

Jag riskerar hellre det än att göra Barca till ett internationellt all star team. Men självklart ska vi ju inte sjunka så lågt som Bilbao som du säger men ändå..
Chrusjtjov Karlsson (Danne)
2006-11-23 20:01
el diablo// Luis Garcia är väl inget ni behöver önska er tillbaks? Han har varit sådår om vi uttrycker oss milt. Däremot ser jag inte helt ogärna att dina förväntningar om respass för Guddy slår in. Han är hjärtligt välkommen tillbaks till mitt Chelsea.
Barcelona Carles_Puyol_21
2006-11-23 19:46
el diablo
visste att jag inte hade rätt :P men vi har ändå en bra mix och som La Rambla sa, man vill inte ligga sist som Bilbao gör.
det är liksom inte värt det. hellre färre katalaner och ligga i topp än tvärtom. håller du inte med?
Barcelona el diablo
2006-11-23 19:36
La rambla// bra mix? tror inte det va. Inte en enda katalan bland Barcas många anfallare. Kolla själv.
Carles_puyol_21: Motta är inte katalan utan är brasse med italienskt pass.
Barcelona Carles_Puyol_21
2006-11-23 19:08
AlexC
vad har du för dig i Barcelona? liiiiiite avundsjuk :D
Barcelona Gabriel
2006-11-23 19:06
Alex C

Aww, allt för dig honey ;)

Bremen ska dö!
Barcelona Carles_Puyol_21
2006-11-23 19:01
jag tycker truppen är kanon när alla är skadefria, dock kanske man kan förstärka backlinjen, då tänker jag på kanterna främst.. fast jag vet inte, tycker Sylvie klarar sig rätt bra där. Sen gillar jag iof inte Guddy eller Giuly särskilt mycket men ja. man kan itne få allt heller.
Barcelona La Rambla
2006-11-23 18:58
Ämne: Barca borde lära av ....
Ja, Barça borde verkligen lära utav Athletic. Ligga och harva i botten av tabellen och genom ett nödrop klara sig kvara i Primeran. Tycker det är en bra mix nu, men fler canteranos får gärna slå sig in i truppen, vilket säkert kommer att ske snart med Dos Santos och Bojan Krkic.

Luis Garcia ville man gärna ha kvar, det var han själv som ville prova lyckan i Premier League och bad om att få bli såld.
Barcelona Carles_Puyol_21
2006-11-23 18:57
Ämne: Barca borde lära av ....det finns la tillrcäkligt med Katalaner för att inte klaga eller? Eller iaf sådana som man ser som katalaner om de inte nu är "äkta" katalaner. Iniesta, Xazi, Valdes, Oleguer, Messi (typ), Jorquera(?), Puyol, finns kanske flera som jag glömt.. dessutom vill du ha bort Motta, går inte riktigt ihop där va, han är ju katalan, eller?
Barcelona el diablo
2006-11-23 18:49
Barca borde lära av Athletic Bilbao och ha mer katalanska spelare i laget vilket blir mer en känsla av ett riktigt Barca. Vilket Van Gaal tydligen inte uppskattade. Han borde bli avstängd från Camp Nou för evigt. Sen har jag inget emot alla utlänska stjärnor i laget men helt klart mer katalaner bidrar till mer nationskänsla i katalonien och för dess fans.
4-5 "cracks" räcker i Barca sen får det fan räcka. Övriga "spanjorer" borde också få mer utrymme.

En spelare Barca aldrig skulle släppt var ju Luis Garcia, nu i Liverpool som gjort mycket bra jobb därborta. Albert Luque är ju katalan skulle vilja se honom nån gång hos Barca. Riijkard gör bra ifrån sig men Gudhjonsen, Thuram, Giuly, Motta får gärna packa väskan. Skulle också vilja se Stoichkov göra en comeback som tränare.
Barcelona Hoshiar
2006-11-23 18:47
Ni som skriver matchreferaten? vf skriver ni inte spelarbetyg på spelarna från matchen. Det skulle vara kul för vissa hur det har gått för vissa spelare om man inte har sett matchen.
Barcelona Amauri
2006-11-23 18:29
Tjena barca Fans
om 2 veckor måste krossa sönder bremen hålla tät där bak och inte ge dem nånting och springa på håll i diego så går det bästtreän tänkt och sen ska ronaldinho briljera och guddy springa springa hela tiden och göra mål samma sak giuly
Annons: