/spanien/barcelona/forum/24255.aspx/spanien/barcelona/forum/24255.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rolledinho
2/14/2007 10:27
Han må vara skyttekungenmen jag ser gärna att Eto lämnar mitt Barcelona, kanske kan ha spela i Real. Det finns många andra roliga namn jag hellre faktiskt ser därframme. Torres, Henry, Cristiano Ronaldo (visserligen mittfält) men det går nog att göra nånting med Ronaldinho eller Messi, så varsegod ta Eto, håna Eto gärna för min del.
Real Madrid King_raul
2/14/2007 09:47
Sóm més que un club,
Jo jag är ju fullt medveten om riktlinjerna här inne när man debatterar.
Men jag håller med, jag ser gärna att Etoo fortsätter såhär! Njuter av hans "mänskliga reaktioner" :)

Barcelona Sóm més que un club
2/14/2007 09:36
Ämne: Sóm més que un club,....
"men vad vet en maräng?"

Exakt. Alltid skönt när man blir överens. ;-)
Real Madrid King_raul
2/14/2007 09:33
Sóm més que un club,
Ok, jag visste väl allt kramande & kyssande på kinden i blaugrana endast var ett spel för galleriet.
Nåväl, jag håller fast vid att det inte ger bra signaler att beté sig så, men vad vet en maräng?


Real Madrid Max
2/14/2007 09:31
Hur pass allvarlig situationen i Barca egentligen är vet inte jag, och knappast någon annan här heller. Om jag får säga vad jag TROR så märks inte detta om en vecka. Etoo är en fyrkant men både han och Barca har för mycket att förlora på en schism som leder till att stjänspelare inte spelar och att tränaren inte har förtroende.

På lite längre sikt kan dock situationen vara annorlunda. T ex vad som händer till sommaren. Är Etoo o Ronaldinho verkligen osams? Tycker Rijkaard att han har uppnått vad han kan i Barca och vill ha nya utmaningar? Och, viktigast av allt, är klubben redo att förändra innan det behövs, för att det inte en dag skall vara försent (lex Madrid 2002)?

Om jag engång säger vad jag TROR, så går Ronaldinho till sommaren. Enda aktuella klubbar är då Chelsea och Milanolagen (eller möjligen som ett byte med C Ronaldo). Den eventuella osämjan med Etoo är inte huvudanledningen till att jag tror detta. Snarare att man får enorma pengar samtidigt som man (inte helt utan fog) räknar med att Messi snart kan gå in och ta rollen som Dinho haft/har. Och att det blir lättare om han får mer utrymme.
Barcelona Sóm més que un club
2/14/2007 09:20
Ämne: Sóm més que un club,....
Det är klart att det är bullshit med de kommentarerna.
Tror du pâ det? Att ett fotbollslag skulle skilja sig fràn en annan arbetsplats och att alla jobbar tillsammans och allt är alltid frid och fröjd trots de gigantiska egon som skall samsas.
Svenska landslaget är t.e.x. i total förnekelse. Lagerbäck vet inte ens varför Zlatan inte vill spela. Han fortsätter som om inget hänt.
Real Madrid King_raul
2/14/2007 09:13
Sóm més que un club,
Så du tycker kommentarer som "hela laget jobbar tillsammans" är bullshit?
Jag trodde det var Barcelonas riktmärke, men Etoo har proved me wrong. Men visst se du det som mänskliga reaktioner, en annan ser det som ren idioti att inte hålla gruff inom laget så gott det går.

Barcelona Sóm més que un club
2/14/2007 09:01
Etóo i uttalande igâr kväll.
Han stâr ganska fast vid sina eldiga uttalande och speciellt Ronaldinho fâr sitt citat kommenterat som "de mala persona". Laporta kommenterade inte uttalandet mer än att det fâr Rijkaard lösa. Etóo tycker inte att han har anledning att ta kontakt med Rijkaard.
Fattar inte att de inte sett till att inte ta sin kommunikation via pressen. Munkavle pâ tills man löst problemet.
Lite blandade reaktioner frân fansen men ganska mânga tar Etóos parti. Tycker att han gav ett dâligt intryck när han skrek och gestikulerade om att ha "huevos" (pungkulor)tillräckligt för att prata ansikte mot ansikte framför de skrämda ungarna pâ den välgörenhetsaktivitet han var pâ även om jag egentligen gillar lite mänskliga reaktioner istället för sterila "bollen är rund" och "hela laget jobbar tillsammans" bullshitet som man alltid pumpas med frân nordligare personlighetstyper.

Tillägg:
Fattar inte varför folk här tycker att man skall lösa en konflikt genom att sälja och köpa. Det är ett litet uppfriskande brâk som kommer lite olägligt. För att nâ denna nivân pratar vi om gigantiska egon som skall funka tillsammans. Rijkaard fâr ta pâ sig det.
Det är inte det första stora egot som spelar pâ Camp Nou. Etóo framstâr som blyg och försagd jämfört med Stoichkov. Romario, Rivaldo, Schuster, Cruyff och Maradona hade nog ocksâ lite självförtroende.
Barcelona 19
2/14/2007 08:32
Hoppas att allt blir bra idag.
Real Madrid King_raul
2/14/2007 01:23


Barcelona Ghazza
2/14/2007 00:31
Bara tanken av att förlora Ronnie eller Eto'o är skrämmande. Hoppas att det hela är uppblåst och att det kommer ett uttalande som bekräftar det från Eto's sida. Vi har en tuff månad framför oss och behöver ha kvar vår harmoni.

Visca!
Barcelona Nilzoniz
2/14/2007 00:27
De enda spelare jag kan tänka mej förstärker Barcelona är Vidic som mittback och Dani Alves till höger (flytta Zambrotta till vänster). Möjligtvis någon pivote: men Edmilson/Motta passar perfekt in i lagkemin i Barcelona. Släpp fram någon ur ungdomsleden och spara pengar. Varför tjafsa om Eto´o: nästan alla strikers av rang är stora egon som ofta tänker lika (eller mer) mycket på sig själv som laget.

Kul att det hettar till lite! Flyttar Ronaldinho får ni väl värva "Chippen" och flytta Messi till vänster. Sådär: problemet löst. Go´ natt, amigos!
Barcelona Klint
2/13/2007 23:44
Vi kan väl skriva på svenska och inte albanska så att alla förstår.
Barcelona Samuel_Etoó#9
2/13/2007 23:43
Cristiano Ronaldo..#7//

Messi som central anfallare ? Vart har du Etoo ? Saviola ? Gudjohnsen ?
Tror inte messi passar in som central anfallare.
Barcelona Messidinho 10
2/13/2007 23:43
Du säger låt oss inte bråka när du sitter och skriver att vissa här är för unga för att skriva vad dom tycker. Du tror att du och dina värdelösa inlägg har mer betydelse än andras. Men så är det inte, snacka fotboll eller DRA!!
Barcelona Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo
2/13/2007 23:40
Cristiano Ronaldo..#7.
Och dessutom är vi landsmän.
Barcelona Klint
2/13/2007 23:38
Ämne: Killar ni är 14 år o....
Haha! Så för att du nu spelar i div.1 i storlaget Skövde AIK så skulle du kunna bättre fotboll än oss andra? För övrigt så är merparten här äldre än dina 17 år.

Visst är C. Ronaldo en bra fotbollsspelare som mer än gärna hade fått komma till Barca, men fan inte på Etoos bekostnad.

Lycka till med fotbollen i fotbollens Mekka, dvs Skövde.
Barcelona Samuel_Etoó#9
2/13/2007 23:36
Vill ni veta vad jag tror..

Jag tror såhär.. Ronaldinho går ut o pratar "skit" om Etoo sen skylla på det när han lämnar Barca i sommar för milan.. hans ursäkt kommer vara ja gick inte ihop med en viss spelare. ni kan skratta nu men vänta till i sommar.
Barcelona Meley
2/13/2007 23:34
Cristiano Ronaldo..#7

Du kanske har missat hur mycket Deco betyder för Barcelona eller? Och vi alla vet att defensiven inte är Ronaldinhos starka sida, tycker du att Xavi och Iniesta ska spela defensiva mittfältare då? Jag föredrar att vi stärker defensiven eftersom vi har den bästa offensiven.

Själv så tycker jag att C.Ronaldo är riktigt grym och jag gillar han, men alla grymma spelare behöver inte spela i Barcelona. Och vi har unga påväg upp :)
Barcelona Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo
2/13/2007 23:30
Rambla.
Eller vet du vad vi gör, puyol kan spela som spjutspets och stänka in 25 mål per säsong, Vad tycker du? (ironi).
Barcelona Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo
2/13/2007 23:28
Cristiano Ronaldo..#7.
Hur kan du tänka dig Ronaldinho i ett tremanna mittfält, Där man ska ha tvåvägsspelare, och det kan väl till och med du räkna ut, eller?.
på tal om ojämn, vad är inte Ronaldinho.
visca el barca.
Barcelona Rambla
2/13/2007 23:26
C.Ronaldo på Eto'os bekostnad? Det var nog bland det mest roliga jag läst. Så Ronaldo ska spela som spjutspets och stänka in +25 mål per säsong. Höhö...trodde jag hade läst allt.

Bona nit!
Barcelona Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo
2/13/2007 23:20
De visar Inter - Valencia onsdag den 21:e på Tv6, det spelar ingen roll för mig, för jag har Viasat sport, men för er som inte har tycker jag det är synd att de väljer Inter - Valencia före Barcelona - Liverpool.
visca el barca.
Barcelona Rambla
2/13/2007 23:19
Nu har ju inte Ronaldinho gått ut och satt ordagrant: Eto'o borde tänka på laget mer. Utan han har sagt: Laget kommer i första hand.

På vilken fråga vet jag inte. Självklar så har ju media vinklat det från alla håll och kanter, precis som det nu görs på forumet.

Heh, så Dogba behöver inte flera chanser för att göra mål? Skrattretande. Bara för att han den här säsongen så här långt haft ett otroligt flyt så är han världsbäst? Pffft...
Real Madrid Ike
2/13/2007 23:15
Ja håller mig på Eto´s sida här. Helt onödigt av Rijkaard att gå i meda och säga det han sa, gjorde ingen nytta förutom att klanka på Etoo. Defenetivt nånting som han ska sköta privat.
Sen att Ronaldinho går ut i media och säger att Etoo borde tänka på laget mer, är bara löjligt från Ronaldinho´s sida. Nånting jag förstår mer än väl om Eto tar som ett slag i ansiktet, när det kommer från en lag kamrat, OERHÖRT dumt av Ronaldinho!
Förstår inte riktigt vart allt detta kommer ifrån dock, då dom två ser ut att trivas som ett gammalt gift par på planen, att det skulle vara grupperingar i Barca är nånting jag för en inte visste om iaf... väldigt oroande om det nu stämmer.
Om Rijkaard lovat Etoo 30minuters spel är en sak, annars tycker jag det var riktigt illa av Etoo.

Jag är dock ett mycke störra fan av Etoo än av Ronaldinho som ja inte vet vart ja har, att han är en gudomlig fotbolls spelare är inte debbatten om, utan va handlar dessa nya kontrakt som han ska skriva varje år om?
Vad handlar allt flörtande med Milan och Chealse om? Ja han har sagt att han älskar staden barcelona och att han trivs i barca, men man får ju inte direkt den lugna kännslan man får efter tex Puyol eller Iniesta/Messi ryktades bort, där det direkt va ett, NEJ det kommer inte hända, var inte oroliga.
Största anledningen till varför ja aldrig riktigt tagit Ronaldinho till hjärtat är att klubben verkar älska honom mer än va han älskar klubben.
Fy Ronaldinho! :)
Barcelona Meley
2/13/2007 23:12
Kan inte det här bara lösa sig nu, mår dåligt.

Chockerande att vissa säger sälj Eto'o, vi alla har längtat efter hans comeback och nu sälja? Det var lite komiskt.

Nu får Rijkaard ta tag i det här!
Barcelona Myrran
2/13/2007 23:11
Gud så många vinklar och åsikter det fanns på dagis uttalandena... Orkar inte läsa allt.
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2/13/2007 23:05
Cristiano Ronaldo..#7

Ja, jag tycker om C.Ronaldos spelstil, och detta inte bara denna säsong , då han varit utöver det vanliga utan även för de tidigare. Drogba har jag aldrig tyckt om , att se honom i Barca tröjan skulle göra ont i hjärtat , speciellt om det skulle vara på Eto'os bekostnad.

Den bästa ligan i världen är den spanska i år, inte den engelska. och att jämföra Eto'o med Drogba och Ronaldo är orättvist i år, detta med tanke på att Eto'o spelat ca 6 matcher eller mindre innan han skadade sig. De har spelat ca 20 matcher .


Sedan att Eto'o behöver 5(!) chanser för att bara göra ett mål är helt taget ur luften. Mot Celta förra året gjorde han 2 mål på i princip hans ända två chanser. Och sedan så kan man nämna CL finalen där han gjorde ett mål (som bidrog till att vi vann) på mindre chanser än Henry. Så klart som satan att Eto'o kan göra mer mål än både Ronaldo och Drogba på en säsong.


Ni andra som dissar Ronaldinho, var inte så snabba med det . Kommer ni inte ihåg matchen mot Zaragoza i ligan borta förra året? Den då Eto'o utsattes för rasistiska påhopp och ville lämna planen, då Ronaldinho sa : OM DU GÅR SÅ FÖLJER JAG MED!
Barcelona Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo
2/13/2007 22:58
Men lilla Christian.
Du kan inte jämföra Eto´o och C Ronaldo det är 2 helt olika speltyper.
Barcelona r.10
2/13/2007 22:57
Tycker att vi får se och analysera allt eftersom vi får mer info. Ingen vet 100% vad som sa:s..

Allt är uppblåst av media, imorgon får vi veta det defenitiva svaret från Ledningen då de har haft deras "krismöte"

GODNATT.. ETO'O & R.10! ;)
Annons: