/spanien/barcelona/forum/24229.aspx/spanien/barcelona/forum/24229.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca#1!
2/23/2007 18:24
madrid-ado vi e mkt bättre än madrid de vet alla vi är ju före än er i Spanska ligan :)

SMS-språk ger också spärr, så skriv ordentligt / Red
Real Madrid BiH92
2/23/2007 18:12
Bry er inte om "våra" barnsliga fans.
Barcelona Monz
2/23/2007 18:10
Ämne: Ni är verkligen barn....
Det är du som är barnslig som inte kan hålla dig härifrån med dina okonstruktiva inlägg. De leder inte någon vart utan är endast skitsnack.
Real Madrid madrid-ado
2/23/2007 18:06
Nu får det vara nog för ett tag. Spärr en vecka till att börja med / Red
Barcelona GiovanniDosSantos_FCB
2/23/2007 17:52
va äre för skämt ronaldinho för fet?

har spansk media inget annat att snaka om eller
Barcelona Warlei
2/23/2007 17:48
släpp det och ignorera dom, jag vill gärna höra va folks tanker är inför söndagen, ska vi blicka framåt mot LFC eller bara fokusrea på bilbao? hoppas verkligen på ett REM i 30 min
Barcelona Evička
2/23/2007 17:39
Ämne: Jag blev spärrad frå....
Jo, barcelonistas har nog en lite mer generös inställning...på gott och ont.
Barcelona Störst, bäst, Barca
2/23/2007 17:37
Jag blev spärrad från Madrids forum för att jag skrev att det lutar åt att dem åker i åttondelen i år också...den mycket störiga och ointressanta Madrid-ado maler på hur mycket som helst här...
snacka om skillnad i tålamod mellan redaktionerna
Luís Garcia
2/23/2007 17:25
madrid-ado:
Skämms? Nej, varför skämmas över att förlorat mot laget som vann CL året innan vi vann. Dem spelade taktiskt och vann, det är bara att gratulera. Men det är inte över. 90 minuter kvar och vi är tvugna att vinna som vi var mot Bremen. Så det är inte omöjligt.

Tack för att du inte stör min dröm om att ni kanske kommer vinna nåt om 10 år.
Barcelona Evička
2/23/2007 17:23
Ämne: hola hermanos,

ja....
Du frågar visserligen inte mig, men... klicka på bilden på Barcelonas startsida här på SF så får du klara instruktioner om hur det går till.
Barcelona Rubén
2/23/2007 17:18
hola hermanos,

jag kankse verkar tjatig om de här med att jag ska ha tag på biljettern men kommer någon av er ihåg hur man kunde få tag på barca biljetter genom redaktionen här på SF?
Barcelona Störst, bäst, Barca
2/23/2007 17:16
Vad har Madrid-ado för problem...tycker han att vårt forum är så mycket mer intressant att skriva på, än deras eget...(kan jag förstå) men han kommer ju inte med något konkret...Nu går han in på Marängernas s.k forum och skriver "hela Barcas forum snackar skit om Zidane"...Har han inget bättre för sig?
Barcelona Berden
2/23/2007 17:15
Det verkar som den fega lilla Madridaren har lagt sig en smula!
Real Madrid madrid-ado
2/23/2007 17:05
Ja ska lämna er ifred eftersom det märks att ni skäms över förlusten, jag ska inte störa era drömmr om att slå LFC borta!

HALA MADRID :D!
Barcelona Barca/Messi
2/23/2007 16:59
I morgon förlorar Real med 1-0 och vi vinner med 3-0 på söndag! Messi gör 1 mål och Ronaldinho gör 1 och Eto'o gör 1 :D:D!!!!!!!
Barcelona Sóm més que un club
2/23/2007 16:59
Ämne: Vaa, driver du med m....
Lämna datorn nu din mamma vill kanske maila ett par kak-recept.

"Ni vet mycket väl att ni är i stort sätt chanslösa mot LFC borta"
Vi har smiskat upp bättre lag pâ borta plan.

Barcelona Fredecó
2/23/2007 16:57
Det jag skulle vilja säga är att Barcelonas just nu största problem på planen är att man väldigt sällan gör "spelmål". Det är länge sen jag såg Barca göra flera spelmål på raken. Är rätt övertygad om att till största del av målen barca gjort i år är på fasta situationer. Visst, de är ju jätte bra att utnyttja, men vill hellre se snabba passningar och mer spelmål. Givetvis beror det på att Barca inte har någon "striker" i laget. Man har för tillfället inte någon naturlig striker som kan avgöra. Är rätt övertygad om att Eto'o hade gjort minst 1 mål i matchen mot Liverpool. Även mot Valencia. Eto'o saknas, alla lag som vinner har en "striker". Hoppas bara Barcelona kan bita ihop och vända på tillställningen, för är de något lag i världen som kan göra de så är de Barca!
Barcelona RIvaldo_10
2/23/2007 16:57
men ni jävla madrid fans som kmr hit och stör, stick här ifrån....om ni bara sak komma hit och snacka skit och kritisera så kan ni lika väl dra direkt...vi vill inte höra era ynkliga kommentarer.......

madrid-ado
vad snackar du om,,vad vet du om vi kmr att vinna mot liverpool borta och gå vidare. Inte ett skit så fatta det. Vi säger inte att vi vet att vi vinner, vi säger tro elr hoppas.
Varför tror du real är så grymma? 3-2 hemma mot bayern är inte heller det bästa resultatet precis. så ska inte ni tror att ni kan gå vidare? bayern kunde ju göra 2 mål borta mot er så varför skulle inte vi kunna göra 2 mål borta mot liverpool?? Är det så att Liverpool är mkt bättre än er elr???

Ne så kom inte hit och snacka skit...

Man stör sig bara.......Madrid Cabron.
Barcelona Barca Barca
2/23/2007 16:57
Ämne: Skärp er, ni såg vä....
Jag vet inte va man ska säga. MEN tror Real fansen är nog dom sista som ska öppna munnen i dagsläge. Visst vi förlorade mot Liverpool, tillskillnad från er som förlorar mot nykomlingar på hemma plan, Recrativo och Levante. Imon har ni Atl. Madrid och snart möter ni oss på Camp Nou, så vakta munnen lite.
Barcelona Samuel_Etoó#9
2/23/2007 16:57
madrid-ado //

Så du tror inte vi kan vinna med 2-0 borta ? jo men tjena.. ni åker ur så det skriker om det.
Barcelona little_master
2/23/2007 16:56
Asså va bara tyst och sköt ditt eget. Asså vad vill du e det de du vill att vi ska säga att aa vi åker ut...e det du vill höra`??
men vi e inte som er vi tror allafall på vårt lag...och om vi inte har spelat bra den här säsongen varför stör det då dig för??
Och en annan sak till redaktionen?
Kan ni inte bara stänga av alla Madrid idioter från den här platsen...orka komma hit o tjafsa
Real Madrid madrid-ado
2/23/2007 16:56
Lägg inte in Zidane i denna historia!
Att han satte frisparks mål då och då är inte så nödvändigt. Han är och kommer alltid att förbli bäst, och det gäller framför allt i er trupp! Ingen i er trupp kan klassas som Zidane, kolla bara hans mål genom tiderna! I rodlistan så står dessa mål bakom irdet: "DRÖMMA" :D

HALA MADRID & ZIDANE!!!
Real Madrid madrid-ado
2/23/2007 16:52
Vaa, driver du med mig!?

Jag följer alla matcher som ni spelar, men jag har inte imponerats av er på sistonde!!
Ni vill bara inte svika laget därför kommer ni med ursäkter!! Ni vet mycket väl att ni är i stort sätt chanslösa mot LFC borta, men "Vi vinner dom, ellerhur bröder!?" har många sagt i detta forum!! Ni förlorar hemma, ni lär ju inte vinna borta då heller!! HALA MADRID!!
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2/23/2007 16:51
madrid-ado/

Vem är det som ska tänka till egentligen? Kanske du, som kommer in hit och börjar kasta dynga på en spelare som är bättre än alla spelare i eran "Galactico" trupp.

Du klankar till och med ned på Ronaldinho för att han slår in frisparks mål, enligt dig är detta ingen bedrft och att om er horseface inte gör det så är han bättre än Ronaldinho.

Får jag bara fråga. Var det lika dåligt presterat av Zidane när han slog in frisparkar?

Att vi ska tänka till sa du?... Hmmm....
Barcelona little_master
2/23/2007 16:50
Vad vill ni asså e det nödvändigt att skriva såna kommntarer att Ronaldinho har gjort många mål på fasta situationer. Det är en del av fotbollen och spelet. Ni kan inte skylla på att det e hans fel att han är så skicklig på det. Och vad vill ni få ut genom att komma hit och säga det??
Trots att han inte vart sig lik sen sin första säsong så e han ändå våran bästa spelare och utan honom funkar det inte. Ni bör koncentrera er på ert eget lag som inte har det så lätt heller. Bayer Munchen har fördel mot er...men det verkar som ni redan har tagit segern i förskott. Men aja ja vill inte skriva om real Madrid då detta e ett Barca forum, men lycka till...men ja tror inte ni går längre än oss.
Barcelona Sóm més que un club
2/23/2007 16:50
Ämne: Skärp er, ni såg vä....
Det är tydligt att du inte sâg matchen men det var väl efter läggdags för dig.
Real Madrid madrid-ado
2/23/2007 16:45
Skärp er, ni såg väl vilken RESPEKT han hade för Gerrard! Vågade inte göra en enda fint för att Gerrard är en bättre spelare, sen att ni förlorar matchen beror på att ni spelar och i själva fallet är dåliga! Ni är 4 p före oss, men ändå anser alla att Real har tufft denna säsong!?

Tänk efter innan ni skriver!! HALA MADRID :D
Barcelona Sóm més que un club
2/23/2007 16:44
Ämne: Van Nistelrooy har g....
Dâ ligger han fem efter Ronaldinho.

Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2/23/2007 16:42
madrid-ado(

Aaa, Horseface behöver ett öppet mål utan målvakt för att göra sina mål, det är väl så han har gjort alla? Kommer faktiskt inte på ett enda, där han ens behövt skjuta förbi målvakten för att få in den :)

Roanldinho, är mycket mer än eran målgörare, att göra lika många frisparks mål som ronaldinho gör, är mäktigt. Frisparkar är bland det svåraste man kan sätta. Aaa han gör mål på straffar, är det fel enligt dig?

Nu har vår Ronaldinho gjort 5 mål mer än eran toppmålskytt, och så ska ni ändå komma in hit och kasta skit på honom.

Hur många poäng har inte Ronaldinho räddat för oss iår. Att han inte gjort lika många assist som de andra säsongerna är för att Eto'o inte spelar. Men enligt statestiken så har Ronaldinho aldrig gjort lika många mål som han gjort i år för Barca, och nu är säsongen inte ens färdig.

Sluta klaga på magikern!
Barcelona Ravo
2/23/2007 16:39
Alltså varför försöker ni småungar som är fans till madrid alltid komma på en ursäkt till att vi ligger före er? först så var det att ronaldinho är med i vårat lag, sen eto, sen saviola för ett par veckor sen... va är eran nästa ursäkt?
Annons: