/spanien/barcelona/forum/24215.aspx/spanien/barcelona/forum/24215.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla
2007-05-07 14:12
King_raul:

Nej det var nog på håret att han sparkades. Rosell var ju den som ivrigast ville sparka holländaren. Det var väl vid den tidpunkten meningskiljaktigheter började uppkomma mellan de två vännerna.

Mig veterligen har ju Calderón hattat fram och tillbaka när det gäller Capello? Enligt madridpress så har han ju jagat både Schuster, Wenger, Benitez och Mourinho till nästa säsong. Den som mest förespråkat Capello är väl Mijatovic, då det var han som från början tog in Capello.
Real Madrid King_raul
2007-05-07 14:07
Ämne: King_raul

E de nå....Nog ska laporta ha cred för att ha stått emot busvisslingarna, men avgången kan inte varit långt borta.
Även om calderon/pedja är som pest i Madridleden så har dem gång på gång sagt att dem ger Capello fullt förtroende och det börjar ju även där visa sig vara rätt, något jag inte kunde se komma bakom hörnet. Och visst har både As och Marca kritiserat Madrid för att köra vidare med Capello, både Mourinho, Schuster och Benitez har florerat som ersättare, allt för att sätta igång cirkusen.

edit: Men vi märker ju hur små marginaler kan ha stor effekt, inte minst "Jag vet inte vart jag ska använda Ronaldinho" och Capellos "Beckham ska inte spela mer i Real Madrid".
Barcelona Rambla
2007-05-07 14:02
King_raul:

Nu är det ju faktiskt så att Sport är pro-Laporta medans EMD har mer sympatier för den gamla ledningen under Nunez. Efter den första halva av säsongen Rijkaard hade i Barcelona är det föga förvånande att röster höjdes för hans avgång. Det är bara att beundra Laporta för sin envishet och fingertoppskänsla. :D
Las Palmas culé hasta la muerte
2007-05-07 14:02
King_raul

E de några som är bra på att kritisera Barcelona så är det just våra tidningar. Cruyff kallade de "El entorno" och det var just "El entorno" som knäckte Van Gaal första sejour i laget. Rijkaard fick sig en hel del kritik av både El Mundo Deportivo och Sport, framförallt efter försluten första året mot Madrid på Camp Nou där han gjorde en del taktiska tabbar, satsade defensivt osv. och gav inte utdelning. Och det krävde faktiskt hans avgång när det låg endast 3 poäng ifrån nedflyttning den julen. Och sen ska vi inte glömma hur det kritiserat Barças sätt att hantera Laporta - Rosell konflikten. Så visst e det lite skillnad..
Real Madrid King_raul
2007-05-07 13:56
culé hasta la muerte,
Tycker inte sport hjälpte till att få bort er tränare det första året.

Rambla,
Trodde inte Beckham hade en sådan enorm chorizo som på framsidan av Marca ;)

Las Palmas culé hasta la muerte
2007-05-07 13:52
Rambla

Ja, det är skrämmande att se förvandlingen Marca har tagit. Kommer ihåg när jag fortfarande bodde i Spanien, och Marca (året va väl runt 95 till 97-98 nånting) var faktiskt den bästa tidningen. Den var neutral lr till och med lite Atletico orienterad. Men sedan deras direktör Luis Infante Bravo byttes ut till Manuel Saucedo (som inte är kvar idag) har det förvandlats till en blaska som bara handlar om Madrid. Men men, till och med Madrid supportrarna har börjat att ogilla Marca för deras inställning, det tycker att det inte hjälper till för att få bort Capello m.m.
Barcelona Mot Nya Tider
2007-05-07 13:40
Om Real Madrid tappar poäng nästa omgång, och vi vinner så är ligan nästintill vunnen:=)
Barcelona Rambla
2007-05-07 13:36
Haha, Marca förnekar sig inte som vanligt.

Skrämselpropaganda? :D
Real Madrid King_raul
2007-05-07 13:17
Ghazza,
Dock nollade Zara hemma i helgen, så jag vet inte i vilken form dem är just nu.
Och Espanyol har Uefa finalen att tänka på, något som luktar mer pesetas än vinst mot ligatvåan.
Sen har ju hemmapubliken tagit av sig munkavlen med :)
Men som du säger, kamp in i det sista!

Real Madrid King_raul
2007-05-07 13:13
Rambla,
Ja det var mkt fotbollsporr igår, DOCK vill jag höja ett varningens finger för att vår backlinje kan få för sig att beté sig som ett korplag i några få sekunder och det kunde straffat sig.
Men det jag ser som mest tragiskt är att vi vunnit mot samtliga storlag men missar poäng mot bottengäng? förklara det!


Barcelona Ghazza
2007-05-07 13:12
Om vi ska vara ärliga så kan vem som helst vinna. Real Madrid har hittat ett fungerande spel, men framför allt, så vinner man matcherna. Något som betecknar ett mästarlag. Det gör dock vi också, så det lär bli en kamp in i det sista.

Vi har Atlético Madrid borta som vår svåraste match. Men även ett derby mot Espanyol där allt kan hända. Tror dock spelarna vill ha en rejäl revansch från förra mötet.

RM har Zaragoza och även Recreativo borta. Luktar poängtapp lång väg. Dessutom möter dem ett Espanyol i grym form i nästa match. Frågan är om lillebror kämpar extra för Kataloniens stolthet.

Jag är dock positiv. Vi har allt i egna händer och vi klarar detta. Visca el Barça! Més Que Un Club!
Barcelona Rambla
2007-05-07 13:08
King_raul:

Äsch, ignorera honom. Det där var hans 3:e inlägg på Les Rambles. För övrigt är jag trött på alla dessa polemik-inlägg från halvseriösa forumister. Det hela börjar likna en mellanstadieskola skolgårds-tjafs och leder bara till meningslös pajkastning.

Riktigt bra match igår. Madrid visar i slutet av säsongen upp en kämparglöd och aggressivitet som de inte varit i närheten av tidigare. Som tyvärr blaugrana heller inte varit i närheten av denna säsong till skillnad mot de 3 tidigare säsongerna. Det här kan sluta hur som helst när ligan summeras.
Barcelona Rambo~
2007-05-07 13:05
Ämne: Barca,Barca,Barcaa, ....
Pinsamt varför skulle det vara pinsamt? Vi har också haft formsvackor och fullt med skador under nästan hela säsongen. Det går nästan inte en match utan att någon viktig spelare saknas.

Men det är bra att du ser oss som överlägsna.
Real Madrid King_raul
2007-05-07 13:00
Barca,Barca,Barcaa,
pröva ta av dig blaugrana-glasögonen så ser du att det inte är omöjligt. Men självklart vinner ni ligan allt annat vore så jävla pinsamt.
Barcelona Barca, Barca, Barcaaa!!
2007-05-07 12:55
Försök kolla igenom ditt inlägg en, två och kanske tre gånger. Det behövs. /Red
Barcelona Barca, Barca, Barcaaa!!
2007-05-07 12:49
Cantera la barca e bättre än reals Kolla bara länktipsen :d och videon
Real Madrid King_raul
2007-05-07 12:47
Som mes que un maricon,
Ha ha ha, den är underbar! Så jävla bra gjord med.
Men den bästa är Guti som mr donut!

Barcelona Barca, Barca, Barcaaa!!
2007-05-07 12:44
till Holländaren:
om giuly går till Lyon eller nån klubb så kan Bojan eller Dos santos ta "över". Eller kolla Länktipsen och se på en spelare som heter toni calvo och han är lika quaresma och kan änkelt ta giulys position.
Till alla real fans som gämförar guti eller robinho med RONALDINHO " vilka pajaser
Först guti filmar i varje match och vet inte hur han är även bättre än deco och Robinho Har en Long tid För att nå messi Så snacka inte ens Ronaldinho. Tacksam För vad ni tror Los brauguanas!! :D
Barcelona Sóm més que un club
2007-05-07 12:34
Ämne: Barcelonito,
Har en....
King_Raul.
Har en video till dig....
Barcelona Ghazza
2007-05-07 12:20
Herregud, läste precis detta.
Den där Ali Omari verkar vara en rolig prick. Några överstegsfinter gör väl Robinho till världens bästa spelare också.
Barcelona Rambla
2007-05-07 12:11
Ämne: Criff,
Håller med R....
Nu var det ju så att vi hade lite roligt till kommentaren i artikeln, den där Ronaldinho kunde drömma om Robinhos teknik.

Skriver man sån smörja får man räkna med goda skratt.
Real Madrid King_raul
2007-05-07 11:56
Criff,
Håller med Ronaldinhos passningsspel kan nog mer liknas vid gårdagens Guti, Men att ni jämför Robinho och Ronaldinho?? varför, ena killen är en ynling som måste få några år till på sig, medans den andre är en av de största idag.
Barcelona Tompa
2007-05-07 11:32
Surt att Real vann matchen mot Sevilla som f.ö var en otroligt bra match. Nåväl, vi har fortfarande allt i egna händer.
Real Madrid King_raul
2007-05-07 11:22
Barcelonito,
Har en låt till dig med.
Barcelona barca_and_me
2007-05-07 09:55
skönt att vi vann mot Sociedad och det var rättviss för att vi dominerade hela andra halvlek!! nästa vecka möter vi Betis och det kommer bli ett enkelt match
Barcelona M19.
2007-05-07 08:50
Interessant hemsida med mål från några av storlagen i Europa, därav såklart Barcelona.

Målen är i bra kvalité och sidan uppdaterar med nya mål efter varje omgång.

Visca El Barca.
Barcelona Criff
2007-05-07 02:45
Fredrik R, om du såg matchen igår som Barca spelade så en sak som VERKLIGEN Robinho inte har är passningsspelet som Ronaldhino innehar.
Barcelona Barcelonito
2007-05-07 01:12
Dos Santos klarar av uppgiften minst lika bra som Giuly nästa säsong
Barcelona Holländaren
2007-05-07 00:55
Vissa talar om att göra sig av med Giuly men problemet är att vi i så fall måste hitta en spelare med identisk spelstil för att ha ett alternativ i låsta matcher. Det finns ytterst få högeranfallare på marknaden just nu. De holländska lagen letar desperat efter kompetenta högeranfallare och finns de inte där finns det ingenstans. Romeo Castelen i Feyenoord har en liknande spelstil och likaså Dennis Rommedahl i Charlton men ingen av dem är något att hänga i julgranen direkt.
Real Madrid Fredrik R
2007-05-07 00:38
Ämne: Avslutar med detta: ....
Haha, håller med, tekniskt så klarar inte Robinho något som Ronaldinho inte klarar av, dock så är inte Robinho långt ifrån Ronaldinho kreativt sett. Men jag vågar nog påstå att Robinho är snabbare.
Annars så har Ronaldinho kvaliteter som Robinho definitivt inte har, då syftar jag främst på hans tillslag, både på fasta situationer och vid avslut.

Båda är dock spelare som, i bra stunder, är underbara att titta på, vilket man ska glädjas åt.
Annons: