/spanien/barcelona/forum/24199.aspx/spanien/barcelona/forum/24199.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Zamboza
2006-12-07 12:49
La Rambla

Väldigt positivt för oss om Etoo blir spelklar tidigare än väntat. Jag har verkligen saknat honom.
Barcelona La Rambla
2006-12-07 12:44
I ärlighetens namn så har väl inte Arsenal så många fransmän längre? Jag får det till 4st men det är möjligt att reserv och ungdomslag innehåller några till. Då skulle man kunna kalla oss för en brasiliansk koloni då vi har minst samma antal i truppen men där endast 1 är nyckelspelare. Det hela handlar väl hur man tolkar saker och ting. Fransk koloni, inga engeslmän, Wenger sniffar upp allt franskt osv. Känns väl mer som glimten i ögat och ganska så harmlöst men ändå inte ämnat att förlöjliga Arsenal. Så Kim och Hazuki, kiss and make up now.


Eto'o väntas tillbaka runt 15 januari redan. Helt otroligt vilket läkkött den mannen verkar ha. Då får han minst en månad på sig att komma i from till nästa fas i Champions League. Messi förväntas vara tillbaka i början på februari. Hoppas nu att båda får hålla sig skadefria bara.
Barcelona Zamboza
2006-12-07 12:39
Har varit och läst runt lite på olika forum. Det första lag som alla verkar vilja slippa i åttondelen är inte speciellt överraskande nog just Barca. Dem verkar livrädda för oss. Bara bra, ännu bättre när Messi och Etoo kommer lagom till slutspel förhoppningsvis.

Läste någon artikel där Gudjohnsen berättar följande om sin flytt till Barca: For me, playing for Barcelona has been everything I dreamed of and more," said the Icelander, who struck the champions' second.

"It's everything about the club, the stadium, the fans, the build-up and the best player in the world. Every game I feel more comfortable and my true quality shines through.

Hazuki
2006-12-07 12:33
Kim//

Trupplistan på SvenskaFans (som för övrigt inte är den kompletta A-truppen) gäller denna säsong. Ditt påstående menade att Arsenal "under ett par säsonger inte haft en enda engelsk spelare i truppen". Ren lögn, och det är här du glömmer typ tio spelare. Ska jag räkna upp dem åt dig?

Visst fasen är Walcotts ålder väsentlig. Du börjar din text om Arsenal med att konstatera bristen på engelsmän. Du räknar upp de två du kan, och i nästa mening är du snabb med att konstatera att "Dessa får dock inte spela", vilket man inte kan tolka som något annat än en pik som anspelar på att Wenger inte föredrar engelsmän. Med det i åtanke är Theos ålder klart väsentlig, då den är hela anledningen till varför Walcott inte fått spela mer. Han har fått en hel del chanser att visa sig, han har gjort mycket bra ifrån sig, och han är en av de spelare Wenger tror på mest.

För det tredje är det klart mer troligt att Walcott får spela i CL-slutspelet än Hoyte. Han sitter på bänken i varenda CL-match, och har även fått göra inhopp.
Barcelona Kim
2006-12-07 12:21
Och vilka är dessa tio engelsmän, käre Hazuki? Ta en titt på er trupplista på denna sajt, och peka sen ut de som är engelsmän förutom Hoyte och Walcott.
Sen är det väl fullständigt oväsentligt om Walcott är född 1989, 1959 eller 1999. Han får fortfarande inte spela de viktiga matcherna, alltså matcherna i fortsättningen av Champions League, vilka är de matcher jag kommenterade. Jag vidhåller mitt påstående, att vi definitivt inte kommer få se unge Theo i slutspelet i Champions League. Hoyte är mer troligt, även om jag inte skulle satsa många slantar på att han blir titulár så snabbt.
Hazuki
2006-12-07 12:05
Vem har snackat om frekvent speltid mot bättre lag? "De får inte spela" var ditt konstaterande, och det är det som jag motsäger mig. Om det är faktafel eller lögn vet du bäst själv. Huruvida en spelare får spela eller inte är knappast subjektivt. (Skulle dessutom vilja påstå att få spelare födda 1989 får spela så mycket i en så stor klubb som Walcott får i Arsenal).

Det stora felet är väl dock att du glömmer bort närmare tio engelsmän i ditt första konstaterande.
Barcelona Kim
2006-12-07 11:41
Du kan väl inte på allvar mena, att vare sig Walcott eller Hoyte får särskilt frekvent speltid mot bättre lag i Champions eller Premier League?
De gånger de får spela, tycker jag mest att det beror på skador på övriga ordinarie. Därav mitt subjektiva uttryck om att de ej får spela. Självklart får de några minuter här och där, speciellt Hoyte, det är jag medveten om då jag faktiskt har ett antal vänner som supportar detta lag, och som jag följer matcherna med.
Hazuki
2006-12-07 11:34
"Har under ett par säsonger inte haft en enda engelsk spelare i truppen."

"Numera finns två[...]"

och

"[...]Dessa får dock inte spela."
Barcelona Kim
2006-12-07 11:30
Faktafel? Var?
Hazuki
2006-12-07 11:23
Kim//

Tror inte någon tar illa upp, men faktafel är ju alltid pinsamma. För den som står för dem då, givetvis.
Barcelona Evička
2006-12-07 11:21
R.H.M
Jag tror inte att det är möjligt att se Barçatv i Nordeuropa tyvärr.
Luva
2006-12-07 11:15
Ämne: Ämne: Upprörd....
Du har rätt.
På svenskafans är det svårt att vara seriös. Då blir man ofta utpekad som upprörd, tråkig eller att man har äckliga åsikter. Att använda chatspråk är mitt sätt att visa på ironin i andras inlägg. Precis som du använder smilys. Något som speciellt behövs på vissa forum eftersom folk har en tendens att snetända på kritik. Jag använder det aldrig annars.

Kim// Det är klart den ska ligga kvar. Så illa är det inte. Den är ju rätt harmlös.
Barcelona Myrran
2006-12-07 11:06
Kim //
Antar att du skrev det när ja läser ditt inlägg.
Måste säga att det är väldigt underhållande skrivit och väldigt bra för den delen också. Och om det skulle vara objektivt så skulle det väl inte publicerats på Barcas sida?
Barcelona Abu_barca
2006-12-07 10:59
vem faaan behöver Henry (divan)

vi har klarat oss utan honom och vi kommer klara oss utan honom

så glöm honom
Barcelona R.H.M
2006-12-07 10:47
Kan inte barcelana köpa en svenskspelare?? så vi kan se dom på 4+ istället för sportexpressen.

Jag undrar om man vill se på barcatv, hur går men till väga med paraboll jungel.
vilket bolag ska man vara medlem med?
TFS.
Barcelona Kim
2006-12-07 10:35
När alternativet fanns att antingen skriva vilka lagen var rakt upp och ner, eller göra en "analys" med glimten i ögat, så valde jag det senare. Vill du ha seriös läsning, så rekommenderar jag Arne Perssons och Lars-Christer Böiers Analys i en variabel.

Då denna artikel har fått ett klart ok från högre ort på svenska fans, så får den ligga kvar.

Svenska Fans har haft devisen Av supportrar för supportrar. Tanken har aldrig varit att vi ska leverera objektiva analyser av samtliga händelser. Det jag skrev igår kväll är skrivet på ett högst skämtsamt sätt - för barcelonistas i första hand. Jag hoppas att ingen tar illa vid sig av denna läsning, utan att alla kan se att det inte är seriöst skrivet rakt igenom.
Barcelona La Rambla
2006-12-07 09:31
Ämne: Upprörd?
Vem är upp....Tillräckligt upprörd för att du kände tid tvungen att kommentera det. Vilket syfte har du med din kommentar då? Sen blir det ju så seriöst från din sida när du anväder dig utav chatspråk så som *asg*.

Synnerligen seriöst. :-)~
Luva
2006-12-07 08:55
Upprörd?
Vem är upprörd?
Inte jag iaf. Jag skrattar mest... *asg*
Har man inget syfte när man skriver offentlig text? Det är det första man ska tänka på när man skriver. Vem skriver jag för? Ger man svaret. "Mig själv" ska man nog hoppa över just den offentliga biten. För det är oftast då det blir såna här pinsamma "egna" tankar som ger nada till övriga...
Barcelona La Rambla
2006-12-07 08:12
Ämne: "Nu synar vi mo....
Pftt, den tioåringen kanske är du själv? Varsågod och pröva själv. Vem har påstått att den skulle ha ett syfte? Kim delar med sig av sina EGNA tankar och hur han ser på moståndarlagen. Allvarligt, är det något att bli upprörd över.

Reality check någon...
Luva
2006-12-07 08:05
"Nu synar vi motståndarlagen" eeeeh...
Vad har den krönikan för syfte egentligen?
Den innehöll ju ingenting. Och inte var det nån bra reklam över Kim Halderots fotbollskunskaper heller. Läs några fler tidningar än Se&Hör i fortsättningen. Helst en som handlar om fotboll.
För inte va det en bra analys sett ur fotbollsperspektiv. En tioåring tjej som gillar backhoppning hade gjort det bättre.
daní
2006-12-07 01:21
synar motstånden i CL?

ser mer ut som pajkastning.
Barcelona La Rambla
2006-12-07 01:05
Kim:

Jag håller med i allt. Är mest rädd för att man värvar honom när han 'over the hill' och på väg ner i karriären. Han är ju inte precis purung.
Barcelona Kim
2006-12-07 01:00
Vad som händer i fotbollsvärlden är totalt omöjligt att sia om. Vem hade gissat att Judas skulle lämna oss, när han en vecka tidigare sagt att han aldrig skulle spela för Real Madrid? Att Lampard kanske ansluter senare, är väl egentligen inte omöjligt, speciellt med tanke på att frugan kommer från Barcelona. I dagsläget behövs han inte. Vi har tillräckligt med folk på mittfältet.
Barcelona La Rambla
2006-12-07 01:00
Aj aj aj, här är det visst någon som gillar Eto'o skarpt. Ancelotti är sugen att få honom till Milan.


Love_Barca:

Nja, hoppas inte det. Kanske i framtiden. Jag tror att det beror på om Chelsea vinner CL den här säsongen. Då har han vunnit allt med Chelsea och då finns det en risk att han drar till Barcelona.
Barcelona Love_Barca
2006-12-07 00:57
La Rambla
aa det är sant vi har etoo men ja skulle gärna vilja ha lampard vet ej varför men gillar han. Han är duktig. tror du lampard kommer då?
Barcelona La Rambla
2006-12-07 00:56
Love_Barca:

Han förlängde sitt kontrakt med Arsenal med 5 år (tror jag), så nej han kommer inte att komma. Det har han sagt flera gånger att han tänker avsluta karriären i Arsenal. Vi behöver inte Henry, vi gör hyfsat ifrån oss ändå.
Barcelona Love_Barca
2006-12-07 00:54
Kim
tack för översättningen
Barcelona Love_Barca
2006-12-07 00:54
aa ok tack för översättningen! shysst
men tror du han komemr komma till oss? Synd att han tackade nej förra gången!!
Barcelona La Rambla
2006-12-07 00:51
Ämne: Nån som kan översätt....
Henry ångrar sig inte över att ha tackat nej till Barça. Inget nytt under solen. Bara för att han haft en fnurra på tråden med Wenger börjar brittiska The Sun slå på stora bongotrumman med rubriker som att Barça ska försöka göra en chockvärvning i januari på €40. Jo tjena. :D
Barcelona Kim
2006-12-07 00:51
Ämne: Nån som kan översätt....
Henry: "Jag ångrar inte att jag inte skrev på för Barça"
Annons: