/spanien/barcelona/forum/2418.aspx/spanien/barcelona/forum/2418.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nesto
2015-10-13 12:26
Bentley King

Xavi och Iniesta skulle inte heller få chansen i dagsläget om du tror det.
Lucho vill ha spelare som han själv en gång var. Hellre lite mer kämparglöd och fysik än hjärna och fina fötter.

Snorungar? Really? Samper och Grimaldo m.fl
har väl nekat bud från de brittiska öarna sen 5 års ålder och slår idag smörpass efter smörpass men sen kommer Gumbau från ingenstans och springer 2 km mer och stångas hårdare. Vips så får Gumbau chansen.
Tack vet jag Pep.
Barcelona Bentley King
2015-10-13 12:07
Gumbau (Barcelona B): "For Luis Enrique to give you chances, you have to work hard and that is what I am doing in every training." [sport]

Det är den här attityden man skall ha! Inte som de andra snorungarna som lipar så fort det inte går deras väg. Både Xavi och Iniesta fick gå igenom skit innan de fick en startplats. Majoriteten av dagens fotbolls talanger är bortskämda små snorungar som sätter krav utan att ha åstadkommit ett skit! Gumbo eller vad han nu heter, kanske suger hästpung men med den inställningen förtjänar han att ges chanser!
Barcelona Kröjf
2015-10-13 12:04
the cameroonians Tittade givetvis på ditt länktips tillägnat Messis bravader mot Real Madrid under årens lopp. Men redan efter dom första målen fastnade mina tankar vid åsynen av Etoó och Ronaldinho i hans sällskap. Vilken anfallstrio kan överträffa dessa tre? Ja, inte vet jag.
Barcelona FCB_Messi
2015-10-13 11:59
Med andra ord så kommer nästa la liga omgång visas på viasat ? Eller dröjer nånting ? Någon som kan svara på det relativt snabbt tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-10-13 11:15
Tänker inte låta min glädje grumlas av några farhågor idag, även om dom nog kan visa sig befogade. För att fira tar jag mig friheten att offentliggöra ett PM som jag skickade till dinho the artist (även om det inte har med Viasat att göra): "Vet inte i fall du läser magasinet Offside. Men om inte, så lär följande citat av Jonas Thern som finns med i ett repotage om sonen Simon i det senaste numret 2/15, värma just ditt hjärta alldeles särskilt: "Visste ni att Ronaldihno är den ende spelaren som fått mig att gråta av lycka? Han njöt verkligen på plan. När han stod på toppen var han både snyggast och bäst". Visst värmer det?" Visst gör det? Och att Ronaldinho stod på toppen av sin förmåga under sin tid i FC Barcelona behöver ju inte tilläggas. Sådant tillhör kategorin självklarheter. Och nu får svenska barn till hopplöst försoffade chelseasupporters äntiigen möjlighet att så småningom se Lionel Messi varje vecka, om man verkligen vill få ut det absolut bästa av sitt fotbollstittande. Vilken julklapp som väntar dom. Till och med tomten fäller en tår.
Barcelona Kröjf
2015-10-13 10:25
NU kan Viasat skryta med att visa världens bästa liga, utan att göra sig skyldiga till falsk marknadsföring. Och så kan ju den mindre kvalitetsmedvetne dessutom se Premier League. Och sist men inte minst få chansen att jämföra. Däremot tror jag inte att mediabevakningen i tidningsform kommer att följa med i utvecklingen. Där är och förblir tyvärr tipsextraditionen den största sportnyheten.
Barcelona the cameroonians
2015-10-13 10:17
Ni kommer älska denna video! Alla mål och assist från Messi mot sitt favoritmotstånd!
Barcelona Gabriel
2015-10-13 10:00
Vilka underbara nyheter att rättigheterna för La Liga (och även serie A) äntligen är fixade, dessutom till den kanal som jag anser vara den överlägset bästa. Att kunna samla Premier League, Serie A och La Liga i en och samma kanal är verkligen ett styrkebesked från Viasat. Snacka om att manövrera ut sina konkurrenter. Det enda logiska jag kan tänka mig är att det tillkommer två kanaler som man får betala lite extra för, kanske Viasat Serie A och Viasat La Liga eller något liknande. Hur som helst så är detta underbara nyheter, personligen har jag haft enorma problem med streams under säsongsinledningen, så nu kan man ätningen kanske känna att säsongen är igång på riktigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-13 09:31
Det enda logiska är att en ny kanal tillkommer, visst kommer det bli en extra kostnad. Likt hur TV4 hade tv4sport Men äntligen får vi lite kvalité studio, kommentatorer och bra mycket med bättre inlevelse under matcherna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-10-13 09:24
Vampiro Tror inte det, för när Barca spelar klockan 4 på lördagar så får viasat bara visa en premier league match vid den tiden. Något med avtalet tror jag. Eller så kommer en ny kanal att skapas för Serie A och La liga :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-10-13 09:16
Bara jag som började vänja mig vid den där streamen? Vad betyder detta nu att Barças matcher kommer sändas på Viasat sport extra 8 om det krockar med PL?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-13 09:12
Fyfan vad härligt! Underbara viasat Camerooninas Tack för länken!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-10-13 09:11
Grymt med La Liga, Premier League och Serie A i Viasat! Champions League också såklart! Vad ska Cmore göra egentligen? Lägga ner?
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-10-13 08:12
Officiellt: MTG (Viasat) har köpt rättigheterna till La Liga.
Barcelona ElRaval
2015-10-13 07:52
@the cameroonians:
Endast EN sekvens där han spelar bollen på one-touch. Nu förstår jag varför Lucho inte anser att han passar in i hans filosofi. Han är som en Iniesta fast inget driv framåt alls och inte lika finurlig. Som en Busquets utan den unika fysiken och om än bra spelförståelse, så inte lika bra som Sergio. Som en Xavi utan kvickheten och ögonen i nacken. Suck.. Ledsen man blir över faktumet att vi kanske aldrig får fram tre spelare lika ovan nämnda igen..
Barcelona ElRaval
2015-10-13 06:46
TIll Luchos försvar så är det svårt att plocka upp spelare från akademin som inte passar inte i HANS spelsystem. Han tror på det här till fullo och kan inte kompromissa för att göra folk glada. Det är synd om ungdomarna som kommit fram mitt i en sorts identitets"kris". De har specifikt tränat på bollinnehavsfotboll som domineras från mittfältet och när det äntligen är dags att ta steget upp så är det en annan filosofi som gäller. Syftar då främst på Samper, Adama och till viss del Deulo (även om han fick en chans i början men inte visade tillräckligt med kämparanda och defensiv). Bristen på kommunikation med Grimaldo är dock sjukt konstig. Det är en position om någon som vi borde se till att ha bra backup på.
Barcelona ElRaval
2015-10-13 06:39
@Cule4life:


Likväl måste man ha en bil. Förlustaffär eller ej. Pga ledningens tidigare oförmåga att hitta en bra bil så fick det bli en fransk bil, som egentligen inte är något vidare.

Det är inte hans fel att han spelar i en klubb han egentligen inte passar i, men han visade sin funktion förra året och varför han köptes. Hans mål mot Real i 2-1 segern och enda målet i Celta Vigo vinsten gör det svårt att säga att han inte bidragit med NÅGOT.
Barcelona Kröjf
2015-10-13 01:41
Det börjar bli lite tjatigt att behöva läsa att Lucho lyckats vinna en trippel. Det var väl laget i sin helhet som tog hem "rubbet"? Men om nu någon eller några ska framhållas alldeles särskilt i mängden, så är det väl inte i första hand Luis Enrique? Den ännu levande legenden Mohammad Ali som av många anses som den bäste boxaren någonsin, lyckades med bedriften att erövra eller återta tungviktstiteln tre gånger. Vad hans tränare hette vid samtliga tillfällen??? Angelo Dundee.
Barcelona Cule4life
2015-10-13 00:51
Mathieu är som en bil man köper från bilfirman, förlust affär redan när du startar den efter pappret är påskrivet.

Om ngn ger 5 milj för Marlboro så är det en
Barcelona Liunil Masse
2015-10-13 00:21
@Gio Style:


Så sant! Lucho må ha vunnit trippeln men han förstör mycket inifrån.
Barcelona the cameroonians
2015-10-13 00:16
[QUOTE=papillon]Vad har egentligen Grimaldo uträttat? En talang men inget utöver det vanliga. Vill han dra så är det bara till att dra. [/QUOTE] Gjorde sin debut i A-laget redan 2012 i Gamper-matchen. Blev samma säsong långtidsskadad och var borta i 10 månader. Kom tillbaka och gjorde en ok säsong som förra året följdes upp med att vara genomgående stabil även om laget underpresterade. Han har precis som de flesta andra inte kunnat utvecklats som man trott och hoppats under Eusebio, men med tanke på att Adriano är skadad mer än ofta och Mathieu inte är ett vettigt alternativ borde man titta på vad man har i huset. Åtminstone borde man gett Grimaldo en chans under försäsongen för att utvärdera honom i en skarp miljö. Istället går man bakom ryggen på honom och försöker få bort honom till en skitklubb sista dagen av transferfönstret. För mig handlar det mer om hanteringen av människan och bristen på långsiktig planering än just Grimaldo. Risken finns att vi kommer tappa än större talanger om detta får fortgå. Men det är klart, vill de dra så kan de, det är bara att köpa in nytt och fräscht med lite pengar från Qatar....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-10-13 00:14
Pep vågade ge chansen till de unga spelarna, spelare som Jeffren, Cuenca och Tello fick spela i El Clasico. Men nu har en clown till tränare som hellre väljer avdankade spelare som Adriano, Mathieu och Gumbua istället för talangfulla spelare som Samper och Grimaldo.

#LuchoOut
Barcelona Gio Style
2015-10-12 23:58
Förstår inte hur man inte kan tycka att det är alarmerande att unga spelare flyr från oss. Vi tar uppenbarligen inte bra hand om dem.
Barcelona the cameroonians
2015-10-12 23:57
[QUOTE=neymar JR]Lite den kvalitén man vill se från samper oftare. Hur lirade han på en offensivare position? Xavi positionen är ju optimal för honom i mina ögon åtminstone [/QUOTE] Highlights med Samper som interior.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-10-12 23:50
Jag hatar faktiskt resonemanget "Vill han dra så är det bara att dra".
Så säger vi numera om alla talanger som flyr ifrån oss.

Jag kan delvist ge er rätt, men å andra sidan måste man ställa sig själv frågan:
Hade detta hänt om Guardiola vart kvar? Hade detta hänt om vi haft en tränare med ett gott öga för talanger?

Svar NEJ.

Många klagar på kvalitéen på La Masia numera men vi har ändå släppt spelare som Denis Suarez, Deulofeu, Traore, Tello och numera Grimaldo.

Det är inga dåliga talanger, samtidigt så har vi Munir och Sandro som får täcka upp för skador. Det är uselt skött faktiskt.

Visst har vi Buy-back på många men tyvärr tror jag att dessa spelare inte känt sig uppskattade hos oss och Buy-backen känns som mest plåster på såren på missnöjda culés.
Barcelona papillon
2015-10-12 23:34
Vad har egentligen Grimaldo uträttat? En talang men inget utöver det vanliga. Vill han dra så är det bara till att dra.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona the cameroonians
2015-10-12 23:03
[1/2] The club's technical secretary and the communication department didn't like Grimaldo's comments about Luis Enrique. [md] [2/2] They think Grimaldo shouldn't talk about Luis Enrique and that he is being ungrateful to the club that offered him to leave on loan. Och där kom MD med den efterföljande artikeln på Sports dito. Som sagt, broarna är brända, tveksamt om han är kvar säsongen ut. EDIT: Grimaldo does not like Luis Enrique. Barça wanted to off-load him on loan to Levante last summer (on deadline-day) without him knowing of it. (@gerardromero) Okej, apropå bra kommunikation. Vilken soppa. Alla förlorar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-10-12 23:03
Ali G HAHA utveckla gärna hur Ronaldo gjorde Özil och Di Maria bättre...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-12 22:58
Skillnaden är att Benzema varit med Ronaldo hela tiden i Real, medan "nummer 10" bytts ut. Benzema skapar ytor för Ronaldo, sen spelar det mindre roll vem som lägger assisterna. Utan ytor inga mål, såvida man inte heter Messi ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-10-12 22:50
Flavia

Så som folk trodde att han inte skulle kunna prestera utan Özil och DI Maria? Faktum är att utan Ronaldo har dessa två spelare misslyckats i sina klubbar och det är Ronaldo som får de att se bättre ut. Så sluta med skitsnacket!
Annons: