/spanien/barcelona/forum/24177.aspx/spanien/barcelona/forum/24177.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona KeLLeFeNi
2007-02-16 03:42
Ingen kommer att lämna, lugna ner er, media har inget bättre för sig, man kan tro att det är auktion på Barca spelarna när man läser era inlägg.
Barcelona r.10
2007-02-16 00:48
"Samuel Etoo (Barcelona)
Pris: 40 miljoner euro?

Är eto'o "endast" värd så ? :)

Tror om barca släpper honom att dom går upp i alla fal på 100 euro?
liverpudlian
2007-02-16 00:42
Rambla//

Inte ilsken, inte alls. Uppfattade det snarare som att du var ilsken för ryktena angående Etoo och Dos Santos.
Barcelona Rambla
2007-02-16 00:30
Ämne: tarrak, vännen.

d....
Oj, ödmjukheten flödar så det står härliga till. :-)~


Har läst en intervju av Eto'o där han sa att efter hans framgångar i Barcelona så är nästan alla hemma i Kamerun nu culés och följer alltid Barça matcher i ligan. Men det kanske inte stämmer, vad vet jag, jag är ju dock ej afrikan så jag kan ju inte ha någon koll. :)
Valladolid Lomabardino
2007-02-16 00:25
tarrak, vännen.

det var ditt lilla skämt om en sömnlös Etoó som varken var givande kunskapsmässigt eller vitsigt eller vad nu aktivt försökte åstadkomma som blev tillintetgjort av mitt senaste inlägg.. Jag plockade ned dig på jorden in i en diskussion som du inte verkade klara av: Faktum: de flesta spelare söker flera olika utmaningar under en karriär.. nuff said! Man brukar välja mellan de 3 största ligorna och den liga som han är uppvuxen med och många landsmän lirar där och det är ingen rasism tillskilland från italien bör liga bäst till. Men visst Tarrrrrak du kanske kan påvisa att chanserna är små endå trots dessa faktorer..varsågod eller va tyst förevigt..
jag kan se mellan fingrarna och ha överseende med dig i denna diskussion jag vet att du säkert är mkt kunnig i andra diskussioner! du hade dålig start bara! Du får gärna läxa upp mig på nåt annat område nån annan gång varsågod..
Barcelona Rambla
2007-02-16 00:25
liverpudlian:

Men snälla karl(?). Får man inte uttrycka sig lite skämtsamt om rykten och dylikt som står på internet på vårt forum utan att man för den skull måste vara allvarlig? Lite skoj måste man väl få ha. Tro det eller ej men jag sitter faktiskt INTE här och sliter mitt hår av uppgivenhet och ilska. Slappna av vet ja.


king_robinhoo:

Rafa Marquez har fått sitt eu-pass så plats finns det redan nu, bara Eto'o och Ronaldinho som upptar platserna. Saken är som sagt den att Dos Santos behövs i Barça B och han får inte pendla mellan de två lagen, spelar han i A-laget måste han vara kvar där till han får sitt eu-pass.

Edit: Såg nu att du förstod reglerna. Det var rykten om att ta upp honom när både Messi och Eto'o var skadade ja, men det var mest tidningar i Barcelona som spekulerade.
Barcelona MODI 11
2007-02-16 00:24
fyfan va alla surrar, INGEN av R.E.M kommer lämna klubben, massa skitsnack!

dock tror jag c.r blir köpt, personligen skulle jag föredra quaresma som har lirat i barca förr!
Real Madrid king_robinhoo
2007-02-16 00:19
Rambla// Den regeln med att en spelare från ett land utanför EU som spelare en match med A-laget inte får återvända till B-laget visste jag men var det inte så att under en tid ville man flytta upp Dos Santos men det tog stopp eftersom det fanns redan tre spelare i A-laget utan Eu-pass. Nu finns det väll två eller så man kan ta upp han utan några problem. Jag tror man gör det nästa sässong.
Barcelona JAG
2007-02-16 00:15
Roligt att de släpper "extra" biljetter nu. Då finns det en bra chans att man haffar en. Barcelona är helt klart den mest humantära och proffesionella klubben. Jämför bara med andra storklubbar hur de har hanskads med liknande situationer. Tänker också på Henke som fick sitt kontrakt förängt fast han mestadels var skadat första året. Sen vinner han CL åt oss. UNICEF mm. Aja, Rijkaard har alltid sagt att han vill stanna så länge klubben vill ha honom så han tror jag lämnar sist, frivilligt iaf. Ezquerro, Guily försvinner.

Nu ska det bli spännande, alltig börjar avgöras nu, spelar ingen roll vilken form laget har varit i, nu avgörs det. Så, har Barca hittat formen? Har Etoós fall fört ihop gruppen ännu mer och gruppen blivit starkare? Kommer Messí att visa vem som är den nästkommande nr 1? Jag tror det. Den som lever får se....
liverpudlian
2007-02-16 00:12
Rambla//

Låter faktiskt som du stör dig en del på rykten. Dessutom såg jag att du läste nån skit via Newsnow, och Teamtalk, som än ännu värre än många engelska tabloider. En källa som oftast saknar substans.

Citerar.

Det här var kul:

Liverpool boss Rafael Benitez is being linked with an ambitious summer raid for Barcelona duo Samuel Eto'o and Giovanni dos Santos.

Rafa Benitez har visst fått för sig att alla spelare i Barça vantrivs och gråter floder så fort de tvingas ut på La Masia för ännu en träning. Så nu tror han att det bara är att shoppa och lämna fakturan hos de två nya stenrika amerikanska ägarna. Hö hö...ja jävlar.
Barcelona Rambla
2007-02-16 00:05
king_robinhoo:

Vi tar det en gång till. I Spanien får spelare med B-lagskontrakt hoppa mellan A och B-trupp som de vill. Ungefär som er Torres nu. Spelare som inte fyllt 18 år kan man inte skriva proffskontrakt med, utan det skrivs ungdomskontrakt istället. En spelare från ett land utaför EU och ungdomskontrakt (Giovani Dos Santos) får inte hoppa mellan A och B-lag. Det finns en korkad regel som säger, att gör de en match i A-laget så får de stanna kvar där och kan inte återvända till B-laget.
Barcelona Rambla
2007-02-16 00:04
liverpudlian:

Kan inte du berätta för mig på vad för skit jag tror på? Du får gärna också förklara vad jag stör mig på? Själv är jag nämligen ovetandes.

Kung Benítez©:

Har inte påstått något annat. Jag tar allting med ett stor lastbilsflak med salt. Det är CL-tider och då svämmas internet över av sådana här rykten. :)
Real Madrid king_robinhoo
2007-02-16 00:03
RIvaldo_10// När kan man flytta upp Dos Santos. Det finns väl en ledig plats för en spelare med icke Eupass i A-laget ellr? Är det inte så för att Ronaldinho har väll fått spanskt pass.
Barcelona Ride_The_big_one
2007-02-16 00:01
liverpudlian

Vad pratar du om?
Det är ju det han inte gör heheh.

Kom in från bänken och joina matchen vetja.


Rafa och Wenger har nåt gemensamt och det är att de är intresserade av alla talanger som visar lite av sina potential. Nog tar vi allt Rafa säger med nypa salt.

Tack och väl mött.....
Barcelona RIvaldo_10
2007-02-15 23:59
jag har verkligen inga som helst önskningar att se c. ronaldo i barca tröjan....Tror inte han skulle passa in i barcas snabba passningspel

Kan ju säga att jag kmr bli enormt förbannad om dos santos går till liverpool så därför både de nog flytta upp han till a-laget så fort som möjligt innan han blir för ivrig som många guldklimpar till tonåringar blir..
Mallorca Kung Benítez© | Snart Barcelona (B), 6 dagar kvar!
2007-02-15 23:58
Rambla /

Visst står det att Rafa är intresserad av Eto´o och Dos Santos, men han ännu inte svarat på det, så det får du/ni tar med en STOR nypa salt.

Sen dem dialogerna längre, med text innanför situationstecknena, så är det just Rush som snackar om dessa två.
liverpudlian
2007-02-15 23:57
Rambla// Tycker själv å andra sidan att det är rätt kul att du tror på all skit som skriv på internet. Försök att ta sånt med en nypa salt, så slipper du störa dig på det.
Barcelona Rambla
2007-02-15 23:56
Den som är mest troligt att han lämnar efter säsongen är faktiskt Rijkaard. Vinner vi ligan så har han nog uppnått allt han kan önska sig i Barcelona. Vinna ligan 3 år i rad och CL en gång är han nog mer än nöjd med. Fyra år i en klubb är lagom och han vill säkert ha nya utmaningar (Milan) eller kanske tom ta en paus från fotbollen i ett år.
Barcelona Ghazza
2007-02-15 23:46
Jag skulle bli rent ut sagt förbannad om klubben gjorde sig av med Ronaldinho och ersatte honom med CR. (Om det nu inte är Ronnies önskan.)

Men egentligen är hela den diskussionen onödig. Det är så långsökt så det är inte värt att ta upp.
Barcelona Ride_The_big_one
2007-02-15 23:45
king_robinhoo

Okej är det verkligen inte då vi skulle tappa enormt mycket, visst ronaldo är en grym sevärd spelare som har börjat göra en massa mål men har han samma spelsinne,passningsförmåga, verkligen inte åt andra sidan inte många som har.

Jag ser ronaldo för vad han är en otroligt grym kant spelare som gör mest nytta på en kant, ronaldinho har så många fler kvaliter som spelare.
:D
Barcelona Rambla
2007-02-15 23:44
Personligen så anser jag att vi ej behöver C.Ronaldo.

En sak kan du vara säker på. Klubben behöver inte sälja Ronaldinho för att ha råd att köpa C.Ronaldo. Planerna är nog att ha båda i laget i sådana fall. Nu är det så klart bara rykten och i slutändan är det ändå Man U och C.Ronaldo själv som bestämmer OM han vill gå och framför allt VART han vill gå.
Real Madrid king_robinhoo
2007-02-15 23:42
En fråga.
Är det många här som tycker det är okej att sälja Ronaldinho och köpa C.ronaldo istället. Vill Många ha det så eller vill ni hellre ha Ronaldinho kvar i laget. Eller skulle det inte skada mycket om ni fick C.Ronaldo istället för Ronaldinho.
Barcelona Rambo~
2007-02-15 23:35
Den dagen Ronaldinho byter klubb... Kommer barca köpa C.Ronaldo.
Valencia Morientes #9
2007-02-15 23:25
/ Dani

Hur fan pallar du?:S
Barcelona Rambla
2007-02-15 23:22
Ämne: Rambla//
Jag tror i....
Drar någon av Eto'o eller Ronaldinho, så drar de från Spanien helt klart. Har svårt att se någon spansk klubb skulle kunna locka över dem. Italien eller England är det då som gäller. Klubbens policy under Txiki och Rijkaard har varit, och jag kan inte tänka mig att det är annorlunda nu, att de spelare som vill stanna får stanna. Så sas det efter förra säsongen åtminstone. Självklart måste de ju också prestera på planen.
Sevilla Riquelme!
2007-02-15 23:07
Rambla//
Jag tror inte heller någon kommer att göra det. Det ska mycket till innan någon av REM lämnar, det tror jag. Och till Real? Ja, man undrar ju var allt kommer ifrån. Men du förstår vad jag menar i alla fall.
Barcelona Rambla
2007-02-15 22:53
Riquelme!:

Ingen av de där spelarna som nämnts lämnar i sommar. Enbart om de själva propsar på att vilja lämna skutan. Giovani Dos Santos flyttas garanterat upp till A-truppen, kanske även någon mittback om man nu inte värvar någon.
Sevilla Riquelme!
2007-02-15 22:40
Jag tror nog att Barcelona inte kommer agera och göra någon dum affär i sommar gällande någon av dessa spelare. Säljer man någon gör man det för att man anser att man kan ersätta med yngre och hetare förmågor som kanske för tillfället inte är ett större namn än någon som alternativt lämnar. Istället får man en ung och hungrig spelare som utvecklas för att sedan förknippas med Barcelona. Sådan affärer har ni gjort riktigt bra och om man tittar mot Madrid så finns det ett lag som har valt en liten annan strategi. Senaste årens resultat fungerar väl som en värdemätare över vilka som lyckats bäst.

Sen om en spelare vill lämna så tror jag man kommer att sälja. Men tror inte det kommer att bli fallet. Det är så mycket snack från alla håll och kanter.
Barcelona Rambla
2007-02-15 22:30
Amish:

Du har fattat helt rätt. Barça kan om de sätter hårt mot hårt få €125m för Ronaldinho, vilket är hans klausul. Han har kontrakt till 2010. Nu vet vi ju alla att om en spelare verkligen propsar på att vilja lämna så kommer köpande och säljande klubbar överens om en lägre summa.
Barcelona _Giovanni_
2007-02-15 22:24
Fan va tråkigt om rejkad lämnar barca
Annons: