/spanien/barcelona/forum/24172.aspx/spanien/barcelona/forum/24172.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Mallorca Kung Benítez© | Fortress Anfield
2006-12-17 17:45
Ride_The_big_one /

Jepp, men i vår match (om jag ska dra upp den igen) så skyller jag på domarens (linjedomaren tror jag var dömde bort oss tre gånger) insats.

Jepp, shit happens, men det är jävligt frustrerande att man väl vann CL och får chansen att spela om att bli världens bästa klubblag och domarna blåser oss på den chansen.

Kan tänka mig det är likadan frustration hos er nu?? Med enda skillnad att domaren inte avgjorde Internacionals vinst.
Barcelona Ride_The_big_one
2006-12-17 17:41
Kung Benítez© | Fortress Anfield

Tråkigt att laget inte bjuder på dans men ska inte skylla allt på något missar man flera lägen och avgöra så brukar det sluta på detta vis.

Shit happends =/

Väldigt tråkigt med Zambro kan vi gå nån säsong och inte ha 3-4 nyckelspelare skadade?
Barcelona 19
2006-12-17 17:35
Vem vann?
Barcelona RonaldinhoG
2006-12-17 17:32
Betis matchen som skulle spelas idag har flyttats till den 24 Januari så vår nästa match är nästa vecka mot Athletico Madrid.
Barcelona tarrak
2006-12-17 17:30
Rambla/Väldigt tråkigt med Zambrotta då han äntligen börjat visa hur bra han är. Idag var han som en fjärde anfallare när vi hade bollen men ändå på sin backplats när Internacional anföll.

Btw varför har du ändrat ditt nick?
Mallorca Kung Benítez© | Fortress Anfield
2006-12-17 17:29
Rambla /

Okej, då var vår match än mer orättvis. Vi fick 3 mål felaktigt bortdömda + att Sao Paulo körde som Internacional. Defensivt och obrasilianskt spel.
Real Madrid Mark_Madrid
2006-12-17 17:16
När är eran match??
Barcelona Rambla
2006-12-17 17:03
Orättvist? Tja, lyckas man inte göra mål på sina chanser och de gör mål på sin enda chans så känns det väl lite surt. Den sambafotboll och offensivt spel som likställs med brasiliansk fotboll såg man inget av. Det enda jag såg var en massa tröjdragningar på barcaspelare och tät defensiv. Trist match som vi borde ha vunnit.

En olycka kommer sällan ensam. Zambrotta skadad och borta 1 månad. Missar 2 matcher innan uppehållet.
Mallorca Kung Benítez© | Fortress Anfield
2006-12-17 16:53
Hur var er final mot Internacional?? Likadan som vår final mot Sao Paulo, alltså lika orättvis??
Barcelona Alesito
2006-12-17 16:47
Técnico de Internacional: "FC Barcelona sigue siendo el mejor equipo del mundo"
Barcelona Meley
2006-12-17 16:21
Det hade varit hräligt att vinna Klubb VM men jag känner mig inte så nere trots en förlust. Tillskillnad från 2-2 matchen på Camp Nou mot Chelsea, då mådde jag riktigt dåligt. Kändes som att vi förlorade med 10-0 eller något, så ont gjorde det.

Men nu är det ligan som gäller på torsdag, hoppas spelarna inte är trötta så vi kan plocka tre poäng.

Visca el Barca
Barcelona Duda
2006-12-17 16:04
Bosko Jankovic är en härlig talang som alla borde hålla ögonen på. Han har redan gjort 5 mål, om inte mer, för Mallorca då han är mittfältare. Han kan spela överallt på mittfältet, har otroligt bra skott och även så är han en bra dribbler. Köptes inför denna säsong av Röda Stjärnan.
Barcelona Myrran
2006-12-17 15:53
Alesito
Tycker samma sak. Varför bytte inte Rikjaad ut Guliy innan andra halvlek, han sprang ju bara runt utan att göra nåt. Låt dos santos få lite speltid med A-laget i en sån här mindre värd turnering. Internatcional hade väl en 17 årig kille inne från start tror jag mot världens bästa lag, varför kan inte vi sätta in en i andra halvlek. Blev så jäkla arg... Fast Guddy är en back-up spelare till Eto så Guddy är inga problem för mig men Guliy vet jag inte va han gör...
Spanien yoniiseoo
2006-12-17 15:52
Vad hände egentligen i finalen? En fråga, fick Dos Santos spela?
Barcelona Alesito
2006-12-17 15:22
inne och läste kan inte förstå varför folk tycker gudy o guly är bra? dom platsar som bänkvärmare och inget annat. att missa så mycket chanser om och om igen. det är frusterande...
att behöva "anpassa" sig är skitsnack, är du anfallare så hur mkt anpassning behöver du för att kunna klara av att sätta in bollen?.. ingen alls. okej om du e mittfältare, back anpassa sig till spelet.. men nej nej, ge dom tid det kommer släppa.. frusterande att ha dos santos på bänken och se guly virra runt.
tyckte barca spela ganska bra och skapade en hel del, men avsluten såg ju alla...
hade de inte vart för deco o dinho hade vi inte ens haft några anfall..

har inget med att älska barca o etc... dom är för dåliga helt enkelt!.
Barcelona Arash
2006-12-17 15:06
Förstår. Det är väldigt svårt att bevisa det jag eller du försöker hävda.

För övrigt en skön match nu i Premier (EVE - CFC), självklart får inte Everton straff när den alltid fult spelade Boularouhz putter ner Johnson. Fel forum och off topic, men gillar verkligen inte den backen.
Barcelona Kim
2006-12-17 14:58
Jag tror absolut att en vinst hade gett större genomslag i form av en ökning av nytillkomna supportrar, dock inte så mycket som jag tror, att du vill få det till.
Barcelona Arash
2006-12-17 14:53
Ja, håller med dig, och har inte påstått någonting annat. Man brukar till och med säga att all publicitet är bra, även dålig sådan.

Men min poäng i diskussionen är att en vinst i detta och alla andra exponeringstillfällen är effektivare.

Jag tolkar som att du anser att en vinst i sådant syfte nästan är obetydlig? Men jag anser den vara tämligen signifikant.

Sen att du kommer ihåg alla resultat är ju irrelevant i en jämförelse med en som inte än är en Barcasupporter. Man måste inse "känslan" av en vinst, att vinna, att vara etta, att helt enkelt vara "bäst på papperet". Även om man glömmer den redan dagen efter, så har den satt sitt spår ordentligt i en ung persons själ.

Att vara på stadion med sin farsa i en ung ålder och bara precis innan match bestämma sig för att hålla på Barcelona, för att sedan se dom gå som segrare, kan betyda allt.
Barcelona Kim
2006-12-17 14:46
Återigen så misstolkar du inlägg. Har aldrig påstått att det skulle vara något specifikt för kineser, att inte komma ihåg resultat. Men jag kan ju inte påstå att jag har i huvudet hur de senaste försäsongernas matcher för Barcelona har gått, och det tror jag knappast att asiater eller amerikaner heller minns. Däremot vet jag, att Barcelona har befunnit sig on tour i såväl USA som Asien.

Det är inte små enskilda, specifika händelser eller resultat som är det viktiga, utan exponering. Att synas är det som säljer, det är jag fullständigt övertygad om att en klar majoritet av marknadsanalytiker och reklammakare håller med mig om.
Barcelona Arash
2006-12-17 14:32
Hahahahhaha.

Jag skrev att Köpenhamn skulle sälja fler tröjor inom X år om vi skulle fortsätta med "att inte sänka oss". Detta innebär noll tillväxt, och så länge en annan klubb ligger på tillväxt så går de förbi. Detta är ett matematiskt faktum. Jag pratar inte om sannolikhet.

Det var enbart en illustration om hur befängt uttalandet om "att inte sänka oss" är. Borde kanske ha en parentes här om att detta inte var ditt uttalande Kim, utan någon annans.

Det handlar inte bara om "tröjor", och (som sagt innan) så även om de flesta försäljningar är falskvaror är detta fortfarande en oerhört viktig marknad.

Varför skulle inte en "kines" komma ihåg resultatet? Som alla andra fotbollsfans följer de sina lag helhjärtat.

Vill även påstå att resultat är ännu viktigare i yngre åldrar. Här har man sämre koll på själva spelet fotboll och resultatet blir därför extra viktigt. Att "fånga" konsumenten ung och hålla denna lojal, är oerhört viktigt.
Barcelona Tompa
2006-12-17 14:23
Alltid surt med förlust men klubblags-VM är inte den viktigaste turneringen. Grämer mig ändå att vi förlorade både Europeiska supetcupfinalen och så det här.

På något sätt hade jag på känn att det skulle bli förlust när man inte lyckades spräcka nollan snabbt.
Barcelona Kim
2006-12-17 14:20
Fantastiskt att se hur du verkligen målar fan på väggen. Att Köpenhamn skulle nå upp till en gigantisk nivå innan solen har slocknat, finner jag inte särskilt troligt. Jag vågar påstå att vi redan är störst där borta, i jämn kamp med såväl Real Madrid som Manchester United. Dock har inte de satt sin fot där denna gång, vilket vi har, så jag är relativt övertygad om, att Barcelona definitivt har stärkt sin position i Sydostasien.

Vad gäller tröjmarknaden, så är det en hel del pengar inblandade, men de allra flesta tröjor som säljs där är faktiskt inte någonting annat än rena kopior. Dessa produkter inbringar i sig inte några pengar till Fútbol Club Barcelona.

Det viktiga i detta sammanhang är faktiskt inte att vinna matchen, utan att vara där och visa upp sig. Tror du kineser överlag kommer ihåg vilka som Real Madrid spelade mot och hur dessa matcher slutade, när huvudstadslaget var där på försäsongsturné för tre år sen? Vad de däremot minns, är att Real Madrid var där. Samma sak torde därför gälla nu. Publiciteten är det viktiga här, inte resultatet i sig.
Barcelona Arash
2006-12-17 14:09
Ämne: Kim/Precis! Real Ma....
Real Madrid har länge varit bland de bästa på att marknadsföra sig i dessa länder. Och de senaste titlar de tagit la grunden till ett lojalt konsumentstöd.

Du säger "att du inte tror att det sänkte vårat värde där borta". Det handlar inte om att "inte sänka", det handlar om att öka. Ska Barcelona "inte sänka" sitt värde på ett tag, så kan jag lova dig att inom x år kommer en klubb som FC Kobenhavn att sälja fler tröjor i Japan än vad Barca gör.
Barcelona Arash
2006-12-17 14:04
Ämne: Ämne: Ämne....
"De flestr tröjor som säljs i Kina är ju ändå fake", detta är att förakta marknaden.

Det handlar inte om att tappa marknadsandelar till just Internacional och det spelar ingen roll om publiken stod på vår sida. Målgruppen är inte dessa. Jag pratar ren långsiktig marknadsföring, i klassisk anda, där dessa vinster kan sätta pränt i skallen på unga konsumter. Vilket är en väldigt viktig målgrupp, som alltid. Ja, jag tror du underskattar PR-värdet i att vinna en sådan här match.
Barcelona Criff
2006-12-17 14:02
JAg lovar ni alla kommer säga till mig i framtiden när Dos Santos får sin riktiga chans i laget, ååhh fan vi skulle slängt in Dos Santos i KlubblagsVM 2006. ;) haha.
Barcelona Gabriel
2006-12-17 14:02
what a waste of jetlag!
Barcelona Gabriel
2006-12-17 14:02
Lika bra att man inte såg matchen med tanke på resultatet, hade bara blivit ännu mer förbannad. Suck alltså!
Barcelona tarrak
2006-12-17 14:01
Kim/Precis! Real Madrid går lysande i Asien trots flera år med dåligt spel så jag tror inte att den här matchen sänkte vårat värde där borta.
Barcelona Criff
2006-12-17 14:00
Ämne: Messí fick slåss med....
JAg tror aldrig i hela mitt liv Santos kommer sno Messis plats. Messi är från en annan planet. Men jag hoppas Santos tar över Guliys plats. Tänk ändå MEssi har en dålig dag så slänger man in en som nästan har samma potenial haha. Backarna kommer dö i motståndarlaget. Jaha Sevilla o real lirar ikväll mot ilka lag. Hoppas dem inte går om oss i ligan!!
Barcelona Mot Nya Tider
2006-12-17 13:59
Resultatet hade sett annorlundare ut om Barça hade Eto'o och Messì på planen. Gudjohnsen är bra, fast inte lika vass som t.ex Samuel;-
Annons: