/spanien/barcelona/forum/24157.aspx/spanien/barcelona/forum/24157.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barça-fan
2006-07-20 13:48
valdes
zambrotta-puyol-marquez-gio
edmilson
xavi-deco
messi-eto'o-ronaldinho

Nästa säsongs startelva. Real Madrid kommer inte ha en suck!
Barcelona La Rambla
2006-07-20 13:14
Hola tots!

Idag pa morgonen var jag och kollade in traningen. Begriper inte hur nagon ens kan tanka tanken att spela fotboll i den har varmen. Men det ar ju klart, de har ju betalt som fa andra har. Jag anlande vid 10.30, da hade de redan hallt pa ett tag verkade det som. Redan da var det ca 27 grader och gassande sol. Traningen holl till pa den lilla planen vid sidan av Camp Nou. Vilken grasmatta sager jag bara, som den basta golfgreen. :)

Det var en ratt sa lattsam traning dar halva laget ovade kombinationer med inlagg fran kanterna. Den andra halvan med passning ner i mitten utanfor straffomradet, ett tillbakaspel och sen skott pa Valdés. De som var roligast att se pa dagens traning var Belletti, Gudjohnsen, Motta och Edmilson som nu verkligen vara helt fit. Belletti ar som en kalv pa gronbete, ser verkligen ut att trivas. Hans harliga lopningar fran kanterna lovar gott. Han stod for dagens jubel nar han snyggt sprang in i boxen och dunkade in bollen med en fin nick, pa inlagg fran Gudjohnsen. De vaxlade att springa ut pa kanten, sla inlagg osv.

Aven om det ser bra ut med de tva nya spelarna fran Italien sa ar ingenting paskrivet annu. Sa ta inte ut nagot i forskott. Pa TV3 sa de igar att det var klart. Bade Sport och EMD skriver att det ar klart och bara underskrifter saknas. Men detta ar Barcelona-tidningar, tank pa det.

Nu maste jag rusa, tiden ar ute pa internetcafeet.

Pa àterseende!
Barcelona Saforcada
2006-07-20 12:55
Marquez spelade lite överallt i Mexico... Men som Brankt säger så lira han ibland som högerback i trebackslinjen. Han tog dock på sig lite för mycket ansvar i Mexico i mitt tycke.

Kan nog inte utryckta med ord hur glad jag blir när det är officielt att Zambrotta och Thuram är klara för oss!
Barcelona Brankt
2006-07-20 12:49
Ämne: spelade inte marquez....
Mexico spelade med en trebackslinje i VM där Marquez spelade längst till höger av dom tre. alltså kan man inte säga att han spelade högerback utan snarare en innerback med lite mer ansvar åt högersidan. Meningen är att högermittfältaren ska hjälpa till i defensiven och nästan bli en högerback samtidigt som han ska vara offensiv när mexico har bollen. (Jobbigt värre).

Så ligger det till...
Real Madrid B.A.R.C.A
2006-07-20 12:43
spelade inte marquez högerback i VM?
Barcelona BRC
2006-07-20 12:31
Förstår hur du tänker Schubert. Vi har lite olika åsikter ang konkurrens med målvakter.
Men jag tycker fortfarande att det inte kan skada med lite konkurrens. Även om Valdes självklart ska vara första målis. Det har jag aldrig sagt något om, det ska han vara. Tror dock fortfarande att det bara är nyttigt med konkurans även för en målvakt. Är dock långt ifrån första prio när man ute i värvartagen. Och det ska heller inte vara prio ett.
Barcelona Schubert
2006-07-20 12:26
Ämne: Schubert/
Anledning....
Dom flesta storlag har en tydlig förstemålis. van der Saar, Buffon, Lehmann, etc. - dom står om dom inte börjar slänga in bollar. Jag tycker inte att man behöver en bra andremålis eftersom han ändå bara kommer sitta på bänken. Jag tror inte att Valdes tavlor beror på bristande konkurrens. Utespelare mår bra av konkurrens - då springer dom mer - men målisar behöver ju inte springa...

Jag gillar Dani men Rijkard tänker mycket på dom stora matcherna när han bygger sitt lag verkar det som. Tydligen tycker han inte att Dani håller defensivt. Det är kanske inte så viktigt när man möter ett bottenlag i Spanien, men i toppmatcherna i CL behöver man ytterbackar som kan försvara. I vilket fall får vi en back som både kan anfalla och försvara i Zambrotta, det är guld värt.
Barcelona BRC
2006-07-20 12:19
att jämnföra Zambrotta med Cicinho kan ju vara ett stort felsteg. Så vida det itne skulle vara ironiskt. Finns nog ingen som är lite instatt i fotboll som skulle hitta några likheter. Förutom att dom har lika många armar och ben.

Tack Eidur G. Precis vad jag ville komma till.
konkurrens är bra för att man ska stå på tårna hela tiden. tror att det skulle vara bra för hans forsatta utveckling mot titeln som världens bästa målvakt (man kan ju hoppas).
Barcelona Eidur G.
2006-07-20 12:19
Schubert/
Anledning till diskussionen om målvakt är att Valdés inte har någon som helst konkurrens. Kanske hade vi sluppit de otroliga tavlorna förra säsongen om Valdés kände något som var i närheten av flås i nacken.

Men jag håller med: kommer Juventusbackarna har man värvat mer än vad jag hoppats på, även om Alves hade varit en mer långsiktig investering.
Real Madrid Zizou_King_Robinho
2006-07-20 12:18
Grattis Till Zambrotta fan:) Längtar redan till El Clasico!
Juventus.
2006-07-20 12:05
--------------------------------------------------------------------------------
Namn: -Ramos#4- » Svara på inlägg
Sänt: 2006-07-20 11:08:26
--------------Cassilias------------
Cicinho-----Cannavaro----Ramos----Zambrotta

Det hade inte varit fel . Men nu har ju in Zambrotta
Men vi har Cicinho :)


Tillåt mig skratta: HAHAHAHA!

Att du ens nämner Cicinho i samband med Zambrotta, skämms du inte?

Du vann priset precis. Precis till Svenskafans största pajas.
Barcelona Schubert
2006-07-20 11:52
Ämne: Säga vad man vill. O....
Nej, målvaktsplatsen tycker jag inte behöver förstärkas. Kommer dom här spelarna är det mer än jag vågat hoppas på. Jag hade hoppats på en av dom, och så talas det om båda. Det är otroligt bra.
Real Madrid Fusion
2006-07-20 11:50
Grattis till Zambrotta & Thuram, som är så gott som klara.
Barcelona BRC
2006-07-20 11:48
Säga vad man vill. Om vi antar nu att Zambrotta & Thuram kommer. Ser onekligen ljust ut. Finns det någon postioen som skulle behövas förstärkas?? Tycker det ser riktigt bra ut på samtliga platser. Kanske lite tunt med konkurans på målvakts platsen (Valdes är och ska förbli etta) men ändå.
Barcelona Nemo
2006-07-20 11:42
Edmilson ska spela nästa säsong. Han fick Kaka' totalt bort ur matchen i båda mötena mot Milan. Vann varenda nickduell mot Droga, som Schubert nämner. Iniesta är väl lite väl lik Xavi för att gå in i vår startelva, jag tycker det är synd att han är såpass gammal (får man säga så?) Och med det menar jag att Xavi inte är redo att lägga skorna på hyllan ännu och Iniesta förmodligen kommer att få tillbringa ännu en säsong mestadels på bänken. Jäkligt synd, med all den potential han egentligen besitter.
Edmilson vårdar bollen mer än vad de tyngre bollvinnarna gör. Det är bara Makelele som är bättre på att vårda bollen än Edmilson.

Jag tycker inte vi ska ändra så mycket på mittfältet. Det finns ett perfekt mix.
Real Madrid -Ramos#4-
2006-07-20 11:36
Klinkt håller me dig . Jag har aldrig sett en sån offensiv Ytteback. Carlos va väll Mkt bra offensiv han oxå i sina bästa dagar för några år sen då.
Men Grattis Till Zambrotta & Thuram
Barcelona Schubert
2006-07-20 11:33
Är inte Iniesta mer naturlig som defensiv än Xavi? Han var ju grym när han gick ner där i slutet på säsongen med sina långa svepande passningar.

Det handlar om vilka matcher man spelar. Mot Chelsea vann Edmilson varenda nickduell mot Drogba, en riktigt bra huvudspelare. Det var mycket värt. Men när vi ska föra spelet ser jag gärna Iniesta. Det bästa vore naturligtvis en spelare som har allt: är kreativ som Iniesta och defensivt stark som Edmilson, men en sån spelare finns knappast.
Barcelona Sóm més que un club
2006-07-20 11:31
Ämne: Skönt att höra att Z....
Var har ni information om att det skulle vara klart?
Jag har inte sett en enda trovärdig källa bekräftar detta.
Barcelona Klint
2006-07-20 11:23
Kan aldrig jämföra Cicinho med Zambrotta...Zambrotta är komplett, både defensivt och offensivt. Cicinho är grym offensivt, men desto svagare defensivt =)
Barcelona BRC
2006-07-20 11:15
Edmilson gjorde det riktigt, riktigt bra förra säsongen. Är en roll spelare, tror tyvärr dock att xavi skulle få svårt att axal samma typ av roll. Xavi är inte samma typ av markerings spelare som Edmilson. Skulle fungera utmärkt mot lite sämre motstånd, men mot tuffare motstånd skulle jag föredra Edmilson i den rollen.

.pires.
2006-07-20 11:11
Ang. det nya presidentvalet. "Styrelsen har ännu inte uttalat sig och protesterna från Laporta och Co lär inte utebli."

Vore det inte smartare av Laporta att gå med på det och genomföra nytt val nu, risken att han förlorar är väl obefintlig? Medan det kan bli mer ovisst om man misslyckas nästa säsong...
Barcelona Klint
2006-07-20 11:08
Jag tycker att vi ska spela med Xavi som Pivote. Visst var Edmilson riktigt bra förra säsongen, men vi måste göra plats för Iniesta. De matcherna som Xavi, Iniesta och Deco spelade så rörde inte de andra lagets mittfältare bollen (förutom nickduellerna då). Passningsmässigt är det mittfältet totalt överlägset i världen.

Forza Barca!
Real Madrid -Ramos#4-
2006-07-20 11:08
--------------Cassilias------------
Cicinho-----Cannavaro----Ramos----Zambrotta

Det hade inte varit fel . Men nu har ju in Zambrotta
Men vi har Cicinho :)
Barcelona hallee
2006-07-20 11:03
Thuram---Puyol--Rafa---Zambrotta
-----------Edmilson
-------Xavi--------Deco
Messi--------Etoó--------Ronnie


Känns ju som en av de bästa laguppställningarna för en klubb någonsin!
Förresten, någon mer än mig som har ett svagt minne av att när Thuram signade med Juve så var han väldigt glad över att få spela i mitten och slippa kanten?
Barcelona BRC
2006-07-20 10:57
Skönt att höra att Zambrotta är klar. Riktigt skönt faktiskt. Ser med spänning fram emot att se hur Rijkaard formerar backlinjen. Finns ju ett par alternativ på varje postition nu. Precis som Nemo nämde innan, för några år sedan var det kanpert med bra ytterbackar. Nu har vi ett gäng, alla med olika egenskaper. Hoppas att Thuram kan ta ne bänk plats. För jag tror/hoppas att Marquez och Puyol. Hur det än kommer se ut, så ska det bli en riktigt spännand säsong.
CRS Nr: 47
2006-07-20 10:55
Man måste få gratulera till världens bästa ytterback i form utav Zambrotta. Även fast han spelade i Juve så är det synd att sådana profiler lämnar Italien. Men Juve har själva skjutit sig i foten så det får de stå för.

Håll ett öga på Cristian Panucci världens bästa sidbena - Zambrotta kan emellanåt ligga i lä där.
Real Betis Joaquin_JR
2006-07-20 10:54
(Dani Alves)-Puyol-Thuram-Zabrotta

Det är vad jag kallar backlinje.
Barcelona Andredinho
2006-07-20 10:51
Tack
Barcelona Andredinho
2006-07-20 10:51
Sorry Nemo såg inte :S
Real Madrid TKD_1337
2006-07-20 10:48
Återigen Grattis till Zambrotta och även Thuram.
Grym backlinje ni har nu.
Annons: