/spanien/barcelona/forum/24120.aspx/spanien/barcelona/forum/24120.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Lejonet
2007-02-22 18:49
Har en fråga hur går de för etoo på träningarna? nån som vet tränade han idag
Barcelona Rolé
2007-02-22 18:48
CJ//

Jag anser att lottas mot Liverpool fortfarande är en bra lottning och det handlar inte om underskattning det är snarare överskattning av egna laget.

För ett par månader sen kunde vi slå vilket lag som helst VART SOM HELST! Men efter skador och formsvackor och kaos dar innan matchen så tror jag på att det snarare är mer tillfällighet än okunskap.

målet mot valencia var frispark och båda målen mot racing var fasta situationer dessutom.
Barcelona Gaucho 10
2007-02-22 18:47
Eto´o behövs verkligen.
Real Madrid Real Madrid 4 Ever
2007-02-22 18:46
Ärligt talat så tyckte jag ni spelade bra och kontrollerade hela matchen fram tills dom kvitterade, eller?
Barcelona Gaucho 10
2007-02-22 18:43
anfallspelet stod helt still i går.
och försvarsspelet var uselt.

Men vi vinner returen med 3-2
Real Madrid Samie
2007-02-22 18:42
Ämne: patrik_86

Filma =....
Att filma är väl att fuska på sätt och vis, men samtidigt, precis som du säger, en del av spelet, jag såg inte matchen men det verkar som ganska många filmade, från båda lagen. Synd att ni förlorade, det blir en roligare och egentligen mer representativ turnering om Barcelona är med (ja, spanska ligan är bäst, ingen tvekan om saken). Lycka till mot Liverpool, det är som sagt inte omöjligt att göra 2 mål, eller t.o.m 3 mål där.
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2007-02-22 18:37
Number10//

That's life, let's face it. det jag sa är sant, och jag skiter i om det är sportsligt eller ej, om man lyckas lura 90000 + dommarteam + all kamera överbevakning då har man som Maradona, gjort sig förtjänt utav det.

Maradona var en Gud, detta kan även tolkas från min profil, och jag som alla argentinare, skiter i allt missbruk, allt osportsligt beteende anglofiler säger att han var en ikon för. Maradona kommer alltid få mina smileband att vridas då jag ser det målet.

Plus så finner jag den där stenålders moralkakan, Filma=fusk som ett skämt. Ni kallar brasilien för fuskare, ni kallar italienare för fuskare och alla latiner osv. men hur många lag har funnit VM eller EM som använt sig av Englands menatlitet? England själva bara en gång (VM alltså).

Och om du tycker att riktigt "manligt" beteende utgörs utav spelare som tacklar varandra med dobbarna först i alla situationer, då är det du som har en konstig syn på sportslig fotboll.

Filmningar är mycket mer sportsliga än att tackla en person med dobbarna i bröstet eller benet.
Barcelona BARÇAAA
2007-02-22 18:34
FORÇA BARÇA!
Barcelona Kapten11
2007-02-22 18:30
CJ

Ruggigt bra?
Hur går det i PL?
Barcelona Kapten11
2007-02-22 18:28
Ingen spelare var bra igår, och som jag tidigare påpekat så är jag otroligt trött på Marquez nu. Men, och det händer inte ofta, jag måste kritisera Puyol också. Hans passningsspel var under all kritik. Det såg ut som att han spelade med julgransfötter.

Frågan är om det inte hade varit bra med lite nya spelare till sommarn. Det känns som att flera av dagens lirare är mätta, det fattas inställning. Dessutom hade det inte skadat om konkurrensen blev hårdare, så att ingen spelare, undantaget just nämnde Puyol, och kanske Ronnie kan känna sig hundra på en plats.
Number10
2007-02-22 18:27
CJ// Äntligen en som kommer med något vettigt här, tack!

Captian Fabuloso Cave Of Hair//
"filma= en del utav spelet"
Det säger väl det mesta om din syn på sportslighet och fotboll...

Rambla//
Du säger inte mycket klokt på en dag...
Har du inget annat för dig än att hacka på allt som folk, som inte har en Barcatröja vid sitt namn, skriver?


Barcelona Warlei
2007-02-22 18:24
ska gå nu men TITTA PÅ LÄNKARNA. och sluta chaffsa me andra supportrar om mathcen.. vad spelare det för roll.. blicka framåt mot en ljusare framtid... måste erkänna att eto'o itne bara är en spelare i laget han är så mycket mer lika så rijkaard. alla stora män har sina egna konstiga ideer, det är såna saker som skilljer dom från the rest. rijkaard gör konstiga byten men har han itne väldigt ofta lyckats?!?! jag hoppas verkligen att dom två kommer lösa allt mellan säg och stanna i laget minst 3 - 5 år :D
Barcelona Tompa
2007-02-22 18:23
Ett dygn har snart gått sedan torsken och vardagen har återvänt till det normala igen...

Jag brukar alltid vara optimist till 100 % men här är det bara och inse att det blir mycket svårt att vända på steken i returmatchen. Därmed inte sagt att att det är hopplöst. Med all den kvalitet som finns i laget är det givetvis fullt möjligr men då måste man spela mycket bättre än igår, både framåt och bakåt.

Henk Ten Cate saknas nog mer än vad man kan tro. Allt mer tyder på det.

Barcelona G och J Dos Santos
2007-02-22 18:22
Liverpool fansen har all rätt att vara glada över seger dem har precis som vi inta haft mycket att glädja sig över på senaste tiden. CL är i stort sett det ända dem har att spela för. MEN att anklaga Barca för att bara bestå av filare är rent nonsens. Hur många gånger filmade Valdes igår svara på det Putte från Falkenberg om du kan.

Ha det bra grabbar och töser
CJ
2007-02-22 18:21
Givetvis kan ni besegra oss på Anfield då ni tveklöst är ett av världens fem bästa lag, dock så är det så många "barcafans" som skämt ut sig innan match på vårat forum samt detta och sagt att det kommer bli en promenadseger för Barca, visserligen skrattar man åt sånt men synd att vissa inte vet ett smack om fotboll.

Sen har ni (ursäkta generaliseringen) uttalat er gång på gång om vilken bra lottning Liverpool var, det bevisar bara en okunskap och det känns extra skönt att kunna slå er på Camp Nou vilket vi även gjort förrut som inte många lag klarar av.
Endå blir vi underskattade trots att vi slagit er på Camp Nou innan, vunnit CL 2005 och spelat ut Chelsea och vunnit med 2-0 hyfsat nyligen.
Fast å andra sidan känns bara segern skönare när ni (ursäkta generalisering igen) underskattar oss hela tiden, vi är ruggigt bra, believe it or not.
patrik_86
2007-02-22 18:20
filma = du ramlar utan att seplaren har rört dig
förstärka spelaren rör dig men du vet inte om domamren ser det så du tappar lite i ditt balans sinne

typ..

och ja det kan ha varit Saviola, kommer inte ihåg vem av era det är alla filmar ju så spela roll.. ja jag såg heöla macthen live på VS2..
Barcelona Warlei
2007-02-22 18:18
titta på denna oxå... spara länkarna inför nästa liverpoolmöte.. kommer va sköna att ha me tanke på allt nervositet som vi kommer ha då och förhoppningsvis startar eto'o då
Barcelona tarrak
2007-02-22 18:12
Herregud! Dåliga förlorare hör man ofta talas om, men Liverpoolfansen visar sig vara riktigt dåliga vinnare. Tyvärr, verkar många på förhand bestämt sig för att Barcelona är ett gäng filmande fuskare medans Liverpool består av ädla krigare som hellre dör än lägger sig i onödan. Detta omöjliggör all konstruktiv debatt och innan jag ser någon scouser fördöma Gerrards filmning, när Motta andades honom i nacken, så går det inte att ta er på allvar när ni pratar om Barças.
Barcelona Lejonet
2007-02-22 18:11
Nån som vet om etoo var med idag på träningen?
Barcelona Warlei
2007-02-22 18:09
japp eto'o vissat hur fotboll ska spelas nästan varenda spelare i barcelona bör ha ett liknande klipp me vacker fotboll.. itne många lag når upp till det..

länkar den igen för alla som missa den.. har sett den säkert sju gånger på en minut:P
Barcelona El Capitán
2007-02-22 18:07
CJ//

Nja, tyvärr har jag inte den exakta statistiken.
Vad jag ville framföra var att Liverpool blev besegrade på "omöjliga" Anfield. Att underskatta Liverpool på deras arena är det sista jag gör, men du kan ju inte säga att vi inte får hoppas och tro på att vi kan besegra er.
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2007-02-22 18:07
CJ/

Menar du 3-1 matchen på anfield, den där Thierry Henry löpte cirklar runt era backar vid hans mål. Det var inte ett skott, utan en utspelning.

Om la liga och serie A är filmarnas och låga tempots liga, vad är då den engelska, som inte har en egen produkt att räkna. Jävla köplag hela bunten, alla topplag ägs utav en shejk eller jänkare. Säljer sig till första bästa bud... Det är trgiskt....

kalla barca för vad du vill. Men aldrig kommer vi, eller kan vi bli uppköpta utav en ryss, med oljepengar från Gud vet vilket ställe, eller en Amerikan som plötligt funnit den sport där fötterna används intressant och pengarhett.
Barcelona Störst, bäst, Barca
2007-02-22 18:06
Werlei// Underbart...får längtan efter etoó att bli än större!
CJ
2007-02-22 18:00
El Capitán //

Spelade Benfica och Arsenal ut Liverpool på Anfield?

1. Benfica blev utspelade, konstigt nog lyckades inte Crouch göra mål på alla chanser han fick och skottstatistiken var något med 18-4 eller något sådant.

2. Om du syftar på Arsenalmatchen i Carling Cup (reservslagscup i princip) så vann dom med 6-3 vilket säger det mesta om vad det är för Cup, Liverpool blev verkligen inte utspelade där utan dudek släppte in alla skott förutom ett.

3. Om du nu mot förmodan menar FA-cupsmatchen som Liverpool förlorade med 1-3 så var inte det direkt matchspeglande, Arsenal ahde tre skott under matchen alla gick givetvis in och minst två av dom tre borde Dudek ha tagit.

Liverpool på Anfield är en av världens svåraste matcher och jag tycker fortfarande att det är kul att så många underskattar och tycker vi är dåliga.
Vi är ett av världens bästa lag, och jag önskar er välkommna till Anfield.

Och det är pinsamt att kalla Gerrard en filmare, hans filmningar under hans 8 års långa proffskarriär går att räkna på en hand där tre fingrar blivit bortsprängda.
La Liga och Serie A är filmarnas och det låga tempots liga, visserligen har filmningar blivit vanligare i PL men de är inte en bråkdel av filmningarna i Serie A eller La Liga.
Som igår, Barcelona la sig lätt och filmade ofta, tyvärr.
Barcelona
Barcelona Bopi
2007-02-22 17:59
Beaviken!!...

Va nere å kollada på matchen igår!..
vet inte vad ja ska säga.. är så besviken, varför inte göra som Liverpool, skit i att vilja ha bollen, låter oss göra våra misstag!... trött p ådagens fotboll!


Som en Liverpool fans sa till mig igår!: Vi e som bäst när vi inte har boll!
=)
Barcelona Rambla
2007-02-22 17:57
Ämne: vill bara tänka över....
Du lever i en förbannad drömvärld där ditt favoritlag aldrig filmar, utan bara förstärker. Dröm vidare på ditt eget forum istället.
Barcelona Warlei
2007-02-22 17:56
för alla tvivlande Cules där ute klicka på länken och njut (alla nadra oxå) vårt lejon kommer attt rädda oss...

och för alla er peimister som bara hejjer på barca när ron trollar snälla lämna forutmet nu på en gång, inget snack om att vi ska lägga oss eller ge upp.

klicka på länken och bara NJUT
Barcelona Klint
2007-02-22 17:55
patrik_86

Vill gärna hör din definition på förstärka respektive filma. Sen var det Saviola och inte Ronaldinho som filmade? förstärkte? situationen.
Tittade du på matchen? Eller har du bara läst lite live rapporter?
Barcelona Rambla
2007-02-22 17:55
Ämne: Jag tyckte det var g....
En bättre domare tillåter inte att man sparkar på hälsenor och smalben istället för på bollen, eller drar i tröjor, just för att man inte hänger med. Det är precis lika mycket fusk när man försöker sno till sig fördelar på det sättet, så lägg ner lipandet.

Sen så räds nog inte Barcelona Anfield. De har varit där förut och spelat ut er efter noter. Varför skulle de inte klara av det igen? Jag menar Benfica gjorde det förra året. Vad hjälpte mäktiga Anfield er då?

Fast nog blir det svårt, har inte speciellt stora förhoppningar men har inte heller gett upp hoppet.
patrik_86
2007-02-22 17:53
vill bara tänka över eran situation ärligt vore det inte bättre om de inte filmade, det är en sjuhelsikes skillnad på att filma och förstärka situationen(se straffen CL-finalen )

Gerrard filmar inte han förstärker, men t.ex. igår när agger fick gult, på TV-bilden syns tydligt att han är 5-6cm ifrån foten på kaninen(Ronaldinho).
Annons: