/spanien/barcelona/forum/2408.aspx/spanien/barcelona/forum/2408.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Busquets
2016-01-09 07:12
Spanien en demokrati? De lever fortfarande i det gamla aristokratiska klass samhället och det är något de förde med sig till sina koloniala erövrade länder med. Det är därför sydamerikanska länder är så korrupta som det bara kan bli politisk.

Det enda som är garanterat i en demokrati är skenet av du har rösträtt och är resten hem som har mest pengar bestämmer. Det är Spanien i en nötskal.
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-09 02:44
Varför spelar vi kl 16:00 på lördag då vi hade Cup match i onsdags?, medan real som har vilat hela veckan spelar kl 20:30
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-09 01:33
Ursäkta språket men ja vill fan ge den där vidriga målvakten en höger. Detta gjorde mig riktigt förbannad. Tydligen är det värre att säga något än att skada någon? Den stämplingen på Messi är rött + flera matchers avstängning alla dagar i veckan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-09 01:13
Det mest komiska är ju hur fjollor i La Puta skriker korruption. Ursäkta men WTF? Är dom ironiska elr fullt allvarliga? Det är ni som är maffian man har en Tebas som tvättar röven på dom och en högst korrupt president i Perez. Den häxjakt vi har haft mot oss är inte normalt. Framför allt så är det märkligt hur Real under Mou alltid kom så lindrigt undan. Deras spelare fick aldrig några avstängningar trots det fula dom höll på med med kommentarer om oss osv. Nu kollar man Pique? Vrf kollar man inte Lord Arbeloa? Vrf händer det inget när James kör 200km med bilen och det undan polisen? Vrf får dom inte värvningsförbud när det tom visat sig att man gjort samma misstag med spelare? 4 cl titlar och 5 liga titlar på 10 år skapar hat. Vi har vunnit trippeln två gånger på 6 år. Att Real idag har fler ligatitlar än oss är ju tack vare Francos inflytande under 50 talet. Visste ni att vi sedan 90 talet gått enormt med + mot Real vad häller ligatitlar? Vi ligger plus på dom hela tiden. Vi har senaste 25 åren vunnit dubbelt så många ligatitlar som Real. Vinner vi i år och fortsätter denna streak som vi gjort senaste 25 åren så är vi förbi dom om cirka 15 år i antal ligatitlar. Vore inte det en seger för Barcelona men framför allt det katalanska folket? Med tanke på att man under 50 talet fick uppleva orättvisor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-01-09 01:01
Arda Turan: "Messi is very smart, both on and off the pitch. He can tell a joke with just a few words. For me, it's the fewer words, the better."


Var det någon som såg när Messi viskade något till Arda efter Messis mål, det var nog ännu ett skämt hahaha
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-09 00:53
Nu bor man inte i Spanien så det här till er som har koll på läget i landet. Hur dålig är deras ekonomi just nu? Jag frågar den här frågan för att det hela känns så korrigerat. Det är ju för fan hela Spanien som sjunger i en kören ju. Från division 4 lag som skriker att Lucho är respektlös till blåbärslaget Espanyol som vill leka matadorer. Domarna ska vi inte ens gå in på. Det finns ingen krig eller UFC galor som underhåller massorna i Spanien precis. De har stället bestämt att fokusera på Barca. Det här häxjakten mot Barca har jag inte upplevt än som supporter. Finns det ingen vettig människa som kan ta tag det här? Det hela börjar bli löjligt. Var det inte R.Madrid som hade ett helvete med Benzama och James R för några veckor sen? Har Messi utpressat någon eller har Suarez kört 200km/h? Varför går ingen ut och gör nånting åt den spanska fotbollsförbundet efter alla dessa år? Läste lite snabbt i skvallertidningen att Neymar kan stängas i ett halvt år för att en åklagare i Spanien jagar honom/hans pappa och Barca's ledning för skattefusk. Varför anställer inte Barca de bästa advokaterna i landet och fixar alla dessa hål i båten på en och samma gång? Efter fyra år har de inte åtgärdat Messi's problem med skattemyndigheten heller. Vad är det för människor som styr klubben? Hur kan de gå och skriva att klubben inte håller med vad Alves har skrivit för att sen ändra sig och säga att de kommer att baka upp honom. Vem är det som tar dessa beslut? Så många frågor som inte ens handlar om fotboll. Eller är klubben medveten om häxjakten och har valt medvetet den här fega strategin? Den enda man hoppas på nu är att denna häxjakt och propagandan mot Barca motiverar våra spelare inne i benmärgen . Hade jag varit Barca spelare skulle spela varje match på liv och efter alla dessa attacker. Jag vill och önskar att Barca börja titta på en annan liga som de kan spela i. Innan de göra detta borde avslöja korruption i den spanska fotbollsförbundet. Mina 2 cent i den här dimman..
Barcelona Junta Dimision
2016-01-09 00:48
Klart Bartomeu inte vill gå efter Espnayol, han hejar ju på dem. Han spelade dessutom i deras basketlag när han var yngre (länktips).
Barcelona Rambla~
2016-01-09 00:24
Piqué will be investigated by the football anti-violence committee in Spain because of his tweets. Haha, det blir bara bättre och bättre. Utredas av anti-våld kommission. För att trolla på Twitter? Seriöst, det börjar bli pinsamt nu. Håna en spelare med rasistiska rop är tydligen inte tillräckligt våldsamt för att utredas. Varför utreder de inte buropen och hånandet av Pique när. Ha n spelar i landslaget?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-01-09 00:07
Rättsliga åtgärder för vad? Är inte Spanien en demokrati? Nej just det, de har ju en minister som anser att en demokratisk röstning (om Kataloniens självständighet) är en illegal handling. Vad tänkte jag på. :P Har de inte hört talats om "Freedom of speach"? Alves har väl rätt och säga vad han vill oavsett om det är genomtänkt eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2016-01-08 23:59
LennyRomario: Om det stämmer att ledningen skrivit att de inte ställer sig bakom Alves uttalande så är det väldigt onödigt och dåligt gjort. De hade inte behövt säga någonting. Nu läser jag däremot att ledningen ställer sig bakom Alves om rättsliga åtgärder tas mot honom vilket är positivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-01-08 23:56
Lenny Du har faktiskt en poäng där, en stor sådan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-08 23:43
Barcelona say in statement they'll support Alves if Sports Press Association takes action against him after he called them "fucking trash".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-08 23:43
note: real madrid-controlled sports press association felt the need to come out requesting apologies and threatening alves with legal action hahhaha here we go tog bara några timmar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2016-01-08 23:34
[QUOTE=neymar JR]Andresito Gai assulin är väl en av spelarna som ledde till att vi straffades?! [/QUOTE] Angående Assulin, se länktips på vad som hände med "nästa messi".. Sorgligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2016-01-08 23:29
[QUOTE=Bosketts]Helt rätt. Jag får faktiskt lite panik över det där med att Xavi inte tränar B-laget ännu. Lucho kommer väl, precis som Pep att köra tre-fyra säsonger innan han lämnar för nya utmaningar, och efter det bör Xavi kliva in. Någon som vet hur det går för honom där borta, och i synnerhet hur det går med tränarutbildningen? [/QUOTE] Åh jag blev helt till mig.. Genomgår Xavi verkligen en tränarutbildning? Är det sant att han en dag kan komma att träna klubben han och vi älskar? Vet att han sagt att han ville göra det efter karriären, men trodde inte det var så nära. Tänk Xavi som tränare, Puyol som sportchef och Pique som president. Kanske kan vi trycka in laporta där nånstans? Framtiden... Kanske önsketänkande, men ändå!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-01-08 23:23
Om vi å ena sidan ska beundra (vilket jag gör) den dåvarande Barcaledningen för att de inte anställde Mourinho för att de inte kunde tolerera hur han vill arbeta med media (startar bråk, försöker påtala hur alla är emot honom, sätta press och så vidare) så måste man väl i konsekvensens namn även förstå varför Bartomeu inte ställer sig bakom Alves kommentarer? Det är inte Barcas stil, helt enkelt. Jag förstår det fullt ut. Och alla som sett Barcadokumentären som postats här flitigt minns kanske hur Cruyff såg på Barcas problem när han kom dit? "De såg sig själva som offer." Med likartade kommentarer som upprepas här dagligen; FIFA är emot oss, UEFA är emot oss, domarna är emot oss, förbundet är emot oss. Gnälla kan de andra lagen göra. Det enda som som är värre än att se en förlorare gnälla är att se en vinnare göra det.
Barcelona Rambla~
2016-01-08 23:17
Flavia Här kommer vi till det märkliga. Enligt reglerna kan ju inte en spelare straffas i efterhand för något domaren ej har sett/hört, åtminstone inte i Spanien. Det får man höra hela tiden. Därför straffas tex inte målvakten för det han gjorde mot Messi. I PL däremot går det bra att kolla på videosekvenser efter matchen och där hade råttan Pau Lopez fått ett kännbart straff. Istället straffas man inte i efterhand för något domaren dömt för och bestraffat en spelare under matchen eller precis efter den. Hur kan han då rapportera Suarez (tydligen felaktigt), så att han senare stängs av, då domarens uppgifter endast är hörsägen och kommer från tredje part? Målvakten slipper straff, domaren såg inget, fast Suarez kan han rapportera fast han inte hörde honom förolämpa motståndare. Vad är det för logik?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-08 23:09
Idiot till domare som tar med i rapporten det som spelarna i motståndarlaget sagt till honom.. hallå idioten tänk om saker fungerade så hade alla kunnat säga vad de ville.. idiot för att lägga bort uppmärksamhet från sig själv och sin usla insats så valde snabbt det som medier älskar, Suarez att skriva något negativt om.. och idioten lyckades fullt ut..
Barcelona Gabriel
2016-01-08 23:00
Usch, man skäms som culé pga Bartomeu och hans fega stil. Det är pga sånna råttor som han i den här klubben som gör att vi inte står enade idag på alla fronter. Säga vad man vill om Laporta, man behöver inte gilla honom och sättet han skötte klubben på rent ekonomiskt eller hans kontroversiella och kommersiella personlighet, men han ställde sig ALLTID bakom alla spelarna och skyddade alltid klubbens färger i vått och torrt. Klubben var enat på alla plan under Laporta. Laporta som presi och Guardiola dom tränare, det var verkligen speciellt. Fan att Joan inte vann valet. Nu måste man stå ut med denna misär, tycker synd om Alves.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2016-01-08 22:57
According to @AlPrimerToque, Espanyol players privately admit that it wasn't Suarez shouting his mouth off in the tunnel, but Mascherano Sedan tidigare, har både klubben och Barcelona-baserade journalister hävdat att Suárez har aldrig sagt något mot Espanyol-spelarna i tunneln när huvuddomarens matchrapport var ute till allmänhetens beskådning. Att det nu framkommer att Espanyol-spelarna själva erkänner att uruguayanen är oskyldig, stärker bara att det är så fallet. Dessutom, Juan Martinez Munuera (huvuddomaren) var inte närvarande i egen hög person när incidenten skedde utan skrev ner händelsen i sin rapport efter att någon har berättat det för honom.
Flavía
2016-01-08 22:46
Arda Turan: "Min idol är Iniesta. Folk brukar ibland påminna mig om att jag endast är tre år yngre än honom, men jag tycker att jag har valt rätt idol!"

"Jag får höra ofta att jag gör för lite mål, men då nämner jag Iniesta och tar honom som ett förslag. Han brukar inte göra mål, men han gör andra saker som kan klassas som att göra mål."

"Förr när jag spelade mot Iniesta, så kände jag en stor skuld för varje gång jag tacklade ner honom, men det var förmodligen det som förde mig till Barcelona. (flinar)."

"Messi är tidernas bästa spelare, jag har alltid sagt att han inte är från vår planet. Jag tror att Neymar kommer ta över hans plats som världens bästa spelare i framtiden."

"Real Madrid? Jag skulle vilja göra mål mot dem!"

[goal]
Flavía
2016-01-08 22:46
@Ali G:

Är det något som man kan säga något positivt om Ramos, så är han onekligen ett offensivt hot i luftrummet i samband med fasta situationer. En egenskap som ingen kan ta ifrån spanjoren. Med det sagt, så är han väldigt benägen att göra misstag samt är på tok för aggressiv vilket renderar en hel del gula/röda kort. Att Ramos må vara en startspelare för Madrid är möjligtvis sant, men det gör även säkerhetsrisken Danilo med...
Barcelona enkos
2016-01-08 22:30
Neymar har fyra gula kort i ligan och vid ev gult imorgon missar han matchen mot Bilbao
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-01-08 22:26
Idag för första gången skäms jag att vara Barca-fan, när jag läser att klubben gått ut och sagt att de inte står för det som Alves har skrivit. Pinsamt att spanska förbundet kan göra vad som helst utan att klubben gör nåt. De borde lära sig lite av Madrid som skriver på deras hemsida så fort de är missnöjda med nåt... Fy fan va äckligt!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-08 22:16
Messi fick flest röster
Barcelona Ali G
2016-01-08 21:46
Lionel Ney Messi

Även om han spelar för vår rivaler så måste man erkänna att han är en världsklass mittback dock är han Överskattad. En dålig mittback startar helt enkelt inte för lag som Real eller Spanien.

El Tridente

När eller på vilket sätt har jag snackat ner Barcas insatser och hyllat Madrid? Uppenbarligen är man ett Troll för att man hänvisar till vad Suarez tycker om Ramos.
Barcelona Barca4life98
2016-01-08 21:40
Enkos True true, vi har ändå ett bra läge liksom. Atletico hemma också så allt är i våra händer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-08 21:39
@Barca4life98:

Ja förutom Villareal. . Så under våren gäller att ta alla poäng som möjligt för alla tappade kan vara avgörande. . Plus är att vi har el clasico hemma
Barcelona Barca4life98
2016-01-08 21:33
enkos Barca har ju också spelat borta mot alla dom lagen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-08 21:11
Då Suarez missar returen vill jag se Messi ta hans plats, alltså sitt gamla position så Arda tar Messis plats. .
Annons: