/spanien/barcelona/forum/24070.aspx/spanien/barcelona/forum/24070.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona tarrak
2006-10-30 14:09
Mr X/Jag håller med om att det är fånigt att i en diskussion använda sig av diverse öknamn på den andres lag.

Vad det gäller Chelseas spelstil så håller jag med dem som tycker att det är slöseri att lägga så mycket pengar på ett lag, för att spela en så defensiv fotboll. Visst det kan bli underhållande spel när Chelsea spelar men då krävs det att motståndarna bjuder upp. När CFC spelar mot ett annat defensivt lag så är det rena döden.
Real Madrid Ramos_2
2006-10-30 14:06
A Seleção

Man kan inte förvänta sig att alla lag kan spela klapp klapp spel och förnedra motståndar laget, det brukade vara Real Madrids recept för 5 år sen, men inte nu längre.
Visst kan man spela sådär som ni gör och det funkar, men efter matcherna mot Real, Chelse så tror jag att andra lag som möter er i framtiden kommer att spela så.

Sedan bara för att man spelar deffensivt betyder det inte att man spelar tråkigt, jag tyckete att båda Real och Chelse spelade rätt bra mot er, underhållade också.

Sedan är den viktigaste delen är vad tränaren vill.
Mr X
2006-10-30 13:51
Ämne: Mourinho1

Jag kan....
När du väljer att diskutera en sak som handlar om Chelsea, är det verkligen svårt att hålla sig ifrån förlämpningar och ord såsom Köpski","chelski" och etc? Har du någon haft en diskussion med en vuxen person och samtidigt gett denna förolämpningar bara för att dina sak ska väga tyngre?
Är det inte roligare och mer intressantare om man diskuterar något där man har mycket innehåll och något viktigt att säga än att poängtera hur mycket man vill förolämpa andra lag?
Tyvärr är det mycket sånt här på SF, vilket är synd!
Och för att fortsätta diskussionen vill jag bara säga att Barca har blivit bra på sin defensiv vilket Riijkaard verkligen lyckats med. Dock så har Barca svårt med ett fyr-manna mittfält som är gyrmt bra defensivt och offensivt.
Det är två bra lag, kan vi inte som fotbollsälskare inte bara njuta av en sådan match?
Mvh ett chelseafan
Barcelona A Seleção
2006-10-30 13:36
Real Madridista & Mourinho1

Jag är inte ett dugg avundsjuk på Chelsea, ungefär lika lite som på Real Madrid. De vann över Barcelona, men är de bättre på fotboll? Absolut inte.
Jag säger det är bra med olika spelstilar men att säga att de är bättre fotbollslag bara för de vann senast tycker inte jag stämmer.

Sen säger jag att det brukar vara roligare att se på matcher där båda lagen försöker anfalla, givetvis är det beroende på vart man har sina sympatier, självklart. Det tror jag säkert supportrar till t.ex lag som Wigan, Watford och Sheffield Utd kan hålla med mig...
Real Madrid Mourinho1
2006-10-30 13:09
Zamboza//
"Det är en smaksak, men nog borde man kunna åtminstone kräva bra fotboll med alla miljard spenderingar."

Ännu en gång så drar du parralleler mellan offensiv fotboll är bra fotboll.

Jag tycker vi spelar bra fotboll.När man följer sin spelstil till 100% så spelar man bra fotboll.När man däremot inte kan spela sin stil som man själv vill så spelar man skit.
A Seleção// Men tänk efter lite.Har Chelsea värvat skönlirare? Nej Chelsea värvar efter sin spelstil.Och bara för att man värvar för en viss summa så betyder inte det att man måste spela en viss spelstil.Och ja det är okej att ställa upp med en startelva som Chelsea har och försvara.Våra spelares största kvalite är just det defensiva arbetet.
Och tur är det väl att båda spelstilar existerar annars hade inte fotbollen utvecklats.

La Rambla// Exakt.Det var just det jag sa till brorsan(barcafan).Anledningen till att Barca vann förra året var att ni förbättrade er defensiv...

Barcelona La Rambla
2006-10-30 12:41
Mourinho1:

Vid närmare eftertanke så har du nog rätt. Det där verkar vara gammal skåpmat som media dammat av inför varje möte mellan lagen.

Sen vilken fotbollsfilosofi ett lag förespråkar är helt upp till var och en, där håller jag med.

Rijkaards filosofi går ut på att spela offensivt men samtidigt så ska hela laget (Ronaldinho undantaget) kunna försvara sig för att så fort som möjligt återerövra bollen. Barcelonas spel går ut på att man är villig att ta stora risker offensivt men samtidigt sätta hög press så fort man blir av med bollen. Det märktes väl om inte annat i första mötet för två säsonger på Stamford Bridge, då laget tog stora risker och var naiva i sitt spel, vilket de också fick betala ett högt pris i och med 3-0 i baken redan efter 20 min.

På varje position är spelartyperna noga utvalda vilket noga tas i beaktande när Rijkaard och Txiki värvar nya spelare. Just försvarsspelet blev mycket bättre under förra säsongen, vilket mötena mot Chelsea och Milan visade. Det är alltså inte själva backlinjen som blivit bättre utan lagets totala defensiva jobb över hela planen.
Real Madrid Real Madridista
2006-10-30 12:41
A Seleção

Givetvis är det inte okey att Chelsea har pengar, spelar utmärkt defensivt, kontringsfotboll och dessutom vinner mot er på så vis.
Anar man lite avundsjuka...

Ni spelar offensivt för att det är det ni är bäst på. Skulle ni spela Chelseafotboll skulle ni förlora fler matcher än nu.
Barcelona A Seleção
2006-10-30 12:15
Mourinho1

Jag kan tycka det finns en "skönhet" med en bra försvarsinsats och givetvis är det viktigt med 3poäng. Men att som köpski som köper in spelare för miljarder och ändå spelar defensivt är för mig inte ok, då ska man föra matcherna. Hypotetiskt men tänk om alla skulle köra sin defensiva stil, hur stor publik hade då fotbollen haft, eller åt vilket håll skulle utvecklingen skett? Det är bra med blandningar, det är det som gör sporten fantastisk men i ryssarnas fall så är det iaf inte enligt mig okej att köpa in mer än en startelva och ställa upp på försvar och kontra. Förra matchen var ett ganska bra exempel, trots att Barcelona kanske inte kom upp i sin bästa standard, på att fotboll oftast är som bäst när både lagen anfaller och försvarar.

Kom ihåg att det är alltid lättare att förstöra än att skapa. Då känns det tråkigt att berömma de som tar den enkla vägen hela tiden.
Barcelona Zamboza
2006-10-30 12:15
Mourinho1

Man behöver inte byta sport bara för att man ogillar en viss spelstil. Ert spel går ut på att göra första målet och sen täppa igen resten av matchen, Medan vår går ut på att göra fler mål efter det första. Det är en smaksak, men nog borde man kunna åtminstone kräva bra fotboll med alla miljard spenderingar.
Real Madrid Mourinho1
2006-10-30 11:59
A Seleção// Så du anser att bra fotboll är offensiv fotboll? Jag tycker då inte Chelsea har köpt spelare för att spela skönfotboll utan för att spela sin stil.Och våran stil bygger på en bra defensiv.Kan man inte se skönheten med båda spelstilar så kanske man ska byta sport.Vill du ha en show så kolla på wrestling eller ngt..
Barcelona A Seleção
2006-10-30 11:54
Bara inte bry sig om vad Mourinho säger, det är så tydligt att han både fruktar samtidigt som han älskar Barcelona. Skulle han se sig själv i spegeln tror jag att han skulle få mer respekt som person i fotbollsvärlden, där har han mycket att lära ifrån Rijkaard.

Vi får heller inte glömma att köpskij, med en ryss som spenderar miljarder som de vore korvpengar, har, trots ligavinster, allt som oftast spelat både defensivt och ganska tråkigt. Och vart är fotbollen på väg om man köper ihop ett lag i stort sett hur man vill och åker och spelar defensivt? Det är bara att försöka blunda för Mourinhos sk attacker mot motståndare, han får den respekt han förtjänar.
Real Madrid Mourinho1
2006-10-30 11:49
La Rambla//Märk att Mourinho inte har ett enda citat i den artikeln.Så jag kallar det ren Bs...

Självklart fruktar han Barca.Konstigt vore väl annars.Men det ska tilläggas att han även fruktar Sheffield United.Det är det som gör han så framgångsrik.Han tar varje lag på allvar....
Real Madrid Real Madrid549
2006-10-30 11:46
Asså! Jag säger bara spärrad :D Grattis! En vecka borde räcka, nästa gång blir det mer!/ Redaktionen
Barcelona Menos Mal
2006-10-30 11:46
Real Madrid549 /

Hehe, Utspelade ?
Utspelade är vad ni blev mot Lyon.

Visca el Barca!
Barcelona foadinho_10
2006-10-30 11:23
Ämne: Ämne: Haha de....
haha bra sagt saviola 7
Barcelona La Rambla
2006-10-30 11:08
Ämne: Mourinho har kommit ....
Detta kommer från en man vars lag har flera egna divers. Det är hans vanliga mind games, tydligen ett måste för honom inför varje möte mot en stark motståndare. Han kan helt enkelt inte hålla igen truten, ett tydligt bevis på att han fruktar Barcelona.
Barcelona Brankt
2006-10-30 10:49
Hoppas verkligen att Ronaldinho & grabbarna gör en bättre match än på Stamford Bridge, det var nästan pinsamt att se den matchen. De måste börja skjuta mer utifrån, hur många skott sköt de egentligen i första mötet? Sätter Chelsea en tredjemålvakt i mål så måste Barça utnyttja det och skjuta så mycket som möjligt. Det är i alla fall min åsikt.

Mitt tips blir efter mycket övervägande 2-1 till Barcelona. Chelsea kommer ta ledningen i första halvleken genom Robben. I andra kvitterar Ronaldinho på straff och med 5 minuter kvar avgör Messi med en iskall lobb.

Visca Barça!!!!!!!!
Barcelona Zamboza
2006-10-30 10:43
Mourinho har kommit igång lagom till matchen imorgon för att störa oss.
Barcelona 19messi
2006-10-29 23:41
Här finns alla målen mot recreativo
Barcelona Barca_love
2006-10-29 23:31
LOVEEE BARCAAA 3

Vi vinner mot Chelsea. Så enkelt vi kommer knäcka dem :)
Barcelona Barca_love
2006-10-29 23:31
LOVEEE BARCAAA 3

Vi vinner mot Chelsea Så enkelt kommer vi knäcka dem :)
Barcelona EsCúle
2006-10-29 22:00
Två noll målet på länken, det tredje här: http://www.fcbarcelona.dk/maal0607/BarcaRecreativo30.wmv

Har tyvärr inte det första på straffen.
XARIIR
2006-10-29 21:05
Kan nån länka målen till matchen?
Xavi på nick igen hehe, Visca Barça!!!
Barcelona tarrak
2006-10-29 20:56
Menos Mal/Imponerande initiativ, bra jobbat.
Barcelona Menos Mal
2006-10-29 20:34
LR /
Oh, tack för att du sa det, My bad!
Tack så mycket, hoppas den är till lite hjälp iallafall! :)

Visca el Barca!
Barcelona Saviola 7
2006-10-29 20:18
Ämne: Haha det var inte ja....
Din kompis verkar vara smartare än dig..
Real Madrid Zizou[v]-
2006-10-29 19:48
Haha det var inte jag som skrev barca är bäst det var min kompis..
Barcelona La Rambla
2006-10-29 19:17
Vad trevlig den där lille snubben verkar vara som har Chelsea som sitt favoritlag. De är säkert jättestolta över honom.
Per mogabe
2006-10-29 18:31
nog för att förra matchen var chelseas sista "måstematch" störde mig mig att det inte skulle smaka lika bra med en "revansch" och nu med deras skador kommer inte en vinst över chelsea smaka lika bra eller ge lika mkt. självfrörtroende då man hela tiden kommer störas av tanken att dem har tappat hela sitt anfall i skadeträsket! jaja vi tar inter i 8:ondelen istället eller nåt! Vi måste slå ett storlag som dessutom är skadefritt och som dessutom har en måstematch så att det smakar fullt ut med vinsten!


kan någon blocka tönten under mig!???
hata barcelona
2006-10-29 18:26
Och en spärr på dig.
Annons: