/spanien/barcelona/forum/2406.aspx/spanien/barcelona/forum/2406.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ElRaval
2015-07-23 15:59
Vi måste hålla hårt i Samper. Han är en av få som kan axla Busquets roll i det långa loppet! Han har inte lika unika egenskaper och defensiva kunskaper, men den funktionella tekniken och lugnheten är snarlik.
Barcelona Capitán - El tiburón
2015-07-23 15:51
För er som inte kan sluta titta på "Vs" videos. Här har ni en av Iniesta 1999 när han spelar mot Rosario i en cupfinal. Enjoy!
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-23 15:49
11-9-10 Ja men det var ju aldrig några tvivel om hans talang. Att han slarvade en del raderar knappast det faktum att han var en av de absolut största talangerna vi plockat fram de senaste åren. Väldigt tråkigt att han fick lämna. Jag tror på Rafinha och hoppas han lyckas men jag blir fortfarande ledsen när jag tänker på hur vi gick miste om att i princip säkra mittfältet för bra många år framöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-23 15:34
L.a.m Nja i Barca nådde han aldrig upp till förväntningarna, han hade förmågan att vilja göra det för snyggt för ofta. En klack istället för en vanlig passning som oftast ledde till en livsfarlig kontring Än idag tycker jag att thiago spelar för långt ner i banan, han har rum för utvecklas ytterligare Rafinha trodde jag skulle spela mycket enklare och snabbare, trodde han var den mognare av dom i spelstilen. Känns inte riktigt som att han tror på sig själv, här får lucho komma in i bilden
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-23 15:33
Roma vill bara ge 4m för Adriano medan Barca vill ha det dubbla. Stå på dig nu Barto för en gång skull. Skänk inte bort våra spelare. Roma alltid lika dumsnålt när de ska värva etablerade spelare. Själva kräver de fantasisummor så fort någon klubb vill värva deras spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-23 15:26
11-9-10 Fast i mina ögon är Thiago på en annan nivå vad det gäller teknik. Thiago gick in som 20-åring och kunde i stort sett matcha Xavi och Iniesta vad det gäller bollkontroll och blick. Att han tog felbeslut var bara naturligt. Skillnaden är är att för Thiagos del handlade det om att spela lite smartare för att bli en absolut världsspelare. För Rafinha måste han ta rätt beslut då han inte kan dominera på samma sätt. Jag tycker Thiago tagit klivet upp som en världsmittfältare i Bayern, om han inte var det redan i Barca. Att Rafinha ska ta det klivet är för mig inte lika säkert. På många sätt är bröderna väldigt lika i spelsätt men för mig har det aldrig varit någon tvekan om att Thiago varit den större talangen. Det betyder dock inte att Rafinha inte har någon som helst chans att ta en ordinarie tröja i Barcelona, men enligt mig har han en bit kvar tills dess.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-23 15:25
City, psg, Chelsea i all ära men man u är så patetiska
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-23 15:23
100m för Müller, jag skrattar på mig. Hade inte ens bjudit 50m. Tack för att ni trissar upp värdet på spelare United till orimliga höjder.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-23 14:45
Vidal klar för Bayern, costa klar sen tidigare. Pep tänker äntligen förnya sig och bli mer oförutsägbar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-23 14:37
L.a.m Hans situation påminner om thiagos, liknande felbeslut och vid samma ålder. Ja jag vet dom flesta härinne gråter floder angående thiagos utgång men inte jag, han fick chans efter chans och var en säkerhetsrisk varje gång. Att han hade potential var självklart men han bevisade inte nämnvärt i Barcelona I Tyskland har inte hans brister syns lika mycket då motståndarna är för dåliga för att straffa Bayern Jag kom bort mig helt visst haha! Men precis som du säger så måste rafinha börja ta chanserna nu. Det är något speciellt med honom, han skulle enligt mig kunna bli den nya "lucho"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-23 14:34
L.A.M Nr 10 Nej anser inte du är galen, bara lite. :) Har samma känsla om Rafinha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-23 14:29
Esteladas är flaggan för självständighet. Senyera heter den katalanska flaggan. Uefa anser att det ett politiskt budskap att vifta med flaggor som symboliserar självständighet. Vilket det ju också är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Messias
2015-07-23 14:20
Hej alla CULES! Den här tjänsten Barca har gamepass kommer man kunna se alla deras matcher i alla tävlingar eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-23 14:13
Såg precis klart mötet med LA Galaxy och även om motståndet inte var av högsta klass tyckte jag ändå att vi gör en bra match. Kontrollerat bortsett från en period i mitten av andra halvlek och den sista hörnan som ledde fram till deras reducering. Spelare som Busquets, Iniesta, Rakitic, Suarez, Pique och Alba visade upp sin vanliga höga nivå och i synnerhet då Busquets som enligt mig var helt fantastisk i första halvlek. Tycker också att Samper, Vermaelen, Bartra, Sandro och faktiskt även Douglas gjorde bra insatser. Gumbau har jag inte sett så mycket av och han hade en del problem på mittfältet, såg lite nervös ut vilket är förståeligt men det var också tydligt att han besitter långtifrån samma kvalitéer som Samper. Halilovic fick inte så mycket utrymme att visa något men tyckte han såg ok ut. Munir gjorde ett godkänt jobb men håller både Adama och Sandro, som vågar ta för sig betydligt mer, högre. Nu kommer vi till Rafinha. Ni kanske tycker jag är galen men det är någonting som jag tycker saknas i hans spel. Bra teknik i en sådan här träningsmatch, absolut. Dock brister han ofta i situationer där det krävs speluppfattning, exempelvis i lägen när han måste bestämma sig för att antingen släppa bollen eller gå vidare på egen hand. Mot de allra bästa lagen tycker jag heller inte hans dribblingsförmåga och bollkontroll håller tillräckligt hög nivå för att klassas som en teknisk mittfältare utan då är det istället hans arbetskapacitet jag imponeras utav. Förra säsongen var han verkligen inte dålig men var heller inte i närheten av att kunna konkurrera med Xavi, Iniesta och Rakitic. Nu är han 22 år, det är andra säsongen i Barcelona och tredje i La Liga och det är dags för honom att nu ta ytterligare ett eller två steg i sin utveckling. Där är hans största utmaning att lära sig ta bättre och klokare beslut ute på planen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-23 14:06
@RafaelH117: Barcelona will be punished by UEFA because Esteladas (Catalan flags) were exhibited by fans on the Champions League final.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-07-23 12:53
@Barcelonistas:


Man vet aldrig om den gubben.. Tro mig allt kan hända!
Barcelona Barcelonistas
2015-07-23 12:29
Barcaclasico - va lugn Barto ska satsa på la Masia inte går han då och säljer Adama?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-23 12:21
Jo men tjena, Bartomeu kan spela hur tuff han vill. Alla vet att han är sugen på att sälja för att balansera böckerna till nästa säsong. Om ett år är Adriano värd hälften så mycket. Utköpsklausul my ass. Samma sak med Pedro.

Det har precis varit val och spelarna har flugit över till USA, självklart har de inte haft möjlighet att låta representanter träffa klubbledningen än.

Lucho, som jag litar betydligt mer på, sa ju så här inför säsongen,
Adriano och Pedros situationer är som de är. Jag garanterar ingen speltid.
Jag vill att båda stannar, men det är upp till dem att bestämma.
Barcelona Barclasico
2015-07-23 12:20
Manchester City, Stoke City, and Ajax are interested in Barça B player Adama whose buyout fee has risen from 12M to 15M. [Mundo Deportivo]

Låter absolut inte bra ni
Barcelona Barca4life98
2015-07-23 12:10
8 miljoner för Adriano (uppskattad spelare, lycka till) och sedan detta. Det är bra att ledningen verkligen tuffar till sig gällande förhandlingar. "Utköpsklausulen eller ingen affär"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-23 11:50
han gillar att vinna och därför är han bäst i världen, benitez verkar ha joinat rövslickar tåget grinaldo haha
Barcelona the cameroonians
2015-07-23 11:34
Ter Stegen: "Short holidays? To show what I can and to make it tough for the coach to decide. I want to play as many competitions as I can." Apropå konkurrens :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-07-23 10:10
Nesto Tack! 8 mille hade egentligen varit rätt rimligt med tanke på vilka kvaligeer Adriano hat. men som du säger, det låter för bra. :) Misstänker att Grimaldo inte flyttas upp utan att det blir Alba/Mathieu Pique/Masken/Vermaelen/Bartra Alves/Douglas Där masken också ibland används som pivote och Mathieu som mittback. Lär hänga en del på hur det ser ut första månaderna nu för Vermaelen och Douglas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2015-07-23 09:14
Smogen

Läste 8m men det låter för bra. Speciellt för att vara Barcelona.
4-5 borde väl vara ganska rimligt?
Då borde väl Grimaldo ändå få en plas och Barta lånas ut?

Alves/Douglas-Pique/Vermaelen-Mascherano/Mathieu-Alba/Grimaldo
Barcelona Smogen
2015-07-23 08:49
Någon som vet vad vi får för adriano? Eller är det vi som betalar Roma? Skulle inte förvåna mig. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-23 06:28
Plan was for Neymar to join the team during US tour on 25 July, but he got permission from coach to join in Barcelona on 30 July. [sport] Jag vet inte vad jag ska säga om det här. Fick dålig känsla att Neymar förlänger sin semester. Om det är av personliga skäl så är det ok för mig. Men om det är bara för att förlänga sin semester. Har ingen aning. Det får vi se. ( Xaviesta ) Tummen för stycket "738 frågetecken" :-)..
Barcelona Messi-Barca-10
2015-07-23 03:30
Tjena grabbar!

Tänkte se ifall någon utav er hade kunnat ge mig lite tips... Det jag behöver hjälp med är att hitta sida/affärer som säljer gamla Barca t-shirtar?

Jag syftar mest på tröjor från 03/04 säsongen och framåt. Har en kollektion liggandes hemma men känner att jag hade mer än gärna velat ha fler tröjor från "förr".

Jag har kollat efter dem på nätet, hittat vissa sidor (som tyvärr känns vara ganska opålitliga). Så ifall om någon vet något, så hade jag mer än gärna önskat att ni hör av er.

Peace!
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-23 02:39
skit kul med grimaldo nu=), men vi får inte hoppas för mkt nu man vet aldrig med Lucho, han har något emot våra favoriter här på forumet verkar det som haha.
Barcelona Junta Dimision
2015-07-23 01:39
Stort tack för de här 5 åren Adriano, en av mina favoritvärvningar under Pep-eran då han har varit väldigt flexibel och spelat på alla möjliga positioner, ja till och med mittback. Även om han kanske inte var den viktigaste spelaren i truppen så var han väldigt nyttig tack vare sin mångsidighet och han klagade aldrig på sin speltid.

Positivt med detta är att Grimaldo lär säkerligen få en A-lagsplats i och med att Adriano lämnar.
Barcelona Rambla~
2015-07-23 01:33
@magicplayers21: @DiMarzio ,we represent Marc , the information isn't true. Marc didn't negociate with any team. He never had the intention to go out Bartra ska ingenstans.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: