/spanien/barcelona/forum/2405.aspx/spanien/barcelona/forum/2405.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2015-07-19 18:44
[QUOTE=Junta Dimision]Vi har ju redan Qatar Airways på våra träningskit och på en fet text på en hel jävla kortsida på Camp Nou. Hur ska vi öka intäkterna när vår skuld ökar, för skulden kommer den definitivt öka med Espai Barca och varför ska vi sätta igång med projektet när vår skuld har ökat? Just nu är vi i ett ekonomiskt limbo och detta trots Qatars pengar, det visar att Rosell och även Bartomeu misslyckats totalt på den ekonomiska biten. [/QUOTE] Ja men det finns möjlighet att precis som Manchester United skaffa en separat sponsor för träningskiten. Skulden har ökat i år JA med €40M, det är knappast några jättesummor och beror säkerligen på investeringar som gjorts i truppen. Men innan har skulden reduceras varje år och sänkts med €200 Miljoner sedan 2010. Därför är det som sagt inte någon jättekatastrof att den nu går upp €40M. Som jag nämnde tidigare har det aldrig varit någon tanke från klubbens sida att vara helt skuldfri innan man sjösatte Espai Barca, tanken var att vi skulle fått ner skulden till en normal nivå, vilket man nu fått. Det är knappast något ovanligt att företag har skulder, hör snarare till det normala och tror du alla företag är skuldfria innan dem investerar i ett projekt eller en produkt? Och självklart kommer skulden att öka när vi bygger Espai Barca då vi kommer behöva ta banklån, men även det är normalt, finns inga företag som finansierar stora projekt enbart ur egen kassa. Och att skulden då ökar betyder ju inte att omsättningen kommer minska, däremot kan vinsten minskas, men så länge vi inte visar röda siffror är det inget allvarligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-07-19 18:43
"Detta är inte det Barça jag började följa" i ett användande citat där det efterföljande meddelandet lyder att man borde sluta klaga eller helt enkelt byta lag. Ni förstår inte ett skit. Inte ett jävla skit och förlåt, eller nej förresten, fuck that, jag tänker inte be om ursäkt för svordomarna för it pisses me off. Vilka fan är ni att yttra er om att vi som känner oss berövade vårat "riktiga" Barcelona borde byta lag. Vet ni ens vad ett förhållande innebär? Uppenbarligen inte för eran tvistade logik är att ett förhållande innebär att sitta tyst i båten och agera nicke dockor och älska allt som sker bara för att man befinner sig i förhållandet. Ett take it or leave it kinda offer. Nej, det fungerar inte så, kanske i den här generationens sorgliga syn på vad kärlek och förhållande innebär, och det är förmodligen därför folk hoppar in och ut i kärleksförhållanden med varandra titt som tätt - men ett förhållande till ens favortlag FUNGERAR INTE SÅ! Vi pratar om unconditional love, no matter what, vi är fastsa med Barcelona i våra hjärtan, precis som ni Bartomeulovers är. Tror ni att det bara är att "nu jävlar skiter jag i det här, fuck Barça, jag börjar följa golf istället!" och call it the day? Eran intelligens gör mig irriterad, människor in general gör mig irriterade och detta var bara en enkel reminder om varför - för att det finns folk som har så efterblivna åsikter som det där. Jag brukar inte vara så frispråkig som jag ofta vill kunna vara här inne då jag är medveten om att allt är subjektivt på ett forum och att man ska kunna argumentera för sina åsikter samt även lära sig att acceptera andras. Men när jag läser det här så har jag bara en sak att säga, svälj bajset ni nyss rapade ut och borsta tänderna efteråt för eran bullshit stinker värre än en anusslickande porrstjärna med inspiration från two girls one cup. Spärra mig, I don't give a fuck. Tänker ändå ta ett långt och nödvändigt break från det här forumet som bara drar in mer och mer drägg till "Barçafans". Jag kan acceptera att man har olika åsikter och att man stöttar Bartoumeu, men att säga "tyst och gilla läget eller byt lag" gör att det brister för mig. Nej, jag tänker aldrig att byta lag, och min röst kommer aldrig heller att tystas i det verkliga livet. Men här inne har den sagt sitt på ett tag i alla fall. Ha det bra och njut av de få skribenter som faktiskt bidrar med något vettigt här inne!
Barcelona Junta Dimision
2015-07-19 18:39
@Lion24:

Det blir antagligen Rosell-Bartomeu all over again där vicepresidenten Jordi Cardoner blir ny president. En man som undersöks för pengatvätt i Andorra och en gång sa "Socis ska bara vara för folk som bor i Barcelona. folk utomlands ska stötta klubben genom att köpa tröjor", skoj.
Barcelona Lion24
2015-07-19 18:34
Har en fråga: om det är så att Bartomeu fälls för Neymar-affären och blir dömd till fängelse, vad händer då? Någon som har koll? Utlyses det val eller blir det Rosell-Bartomeu all over again?
Barcelona 1.70-ligan
2015-07-19 18:29
Trodde detta var ett forum för alla oss som håller på FC Barcelona. En plats att diskutera fotboll med likasinnade. Men just nu känns det som att det håller på att spåra ur till något helt annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mxm Ciilow
2015-07-19 18:28
[QUOTE=Barclasico]Tack!, för några timmar sen så skrev jag samma sak till han. Har aldrig sätt han skriva på "Les Rambles" tidigare. [/QUOTE] Mannen vill du veta vem jag är? Jag är en kille som älskar FC BARCELONA. Är det nått mer du vill veta så är det bara och fråga jag svarar järna på det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-07-19 18:17
@petersays:


Tack!, för några timmar sen så skrev jag samma sak till han.
Har aldrig sätt han skriva på "Les Rambles" tidigare.
Barcelona Barcelonistas
2015-07-19 18:16
Människor jag är moderat, jag blev besviken när paddan löfven blev statsminister. Idag stötar jag sossarna med löfven i spetsen och det kmr jag göra fram tills ett nytt parti får makten. Ni borde göra som mig. Majoriteten har sagt sitt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kebabtraume in der Mauerstadt
2015-07-19 18:12
Men Barcelona kan inte behålla det idealistisks samt konkurrera med alla de andra stora klubbarna i världen. Barcelona har inte råd att tacka nej till feta pengar från skumma länder och kanter om ambitionen är att vara bäst i världen. Så det är bara att välja
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2015-07-19 18:10
@Mxm Ciilow:

Alltså no offense men...vem är du? Du har inte skrivit ett inlägg innan du kom in och började hylla Bartomeu igår. Nu sitter du bara och flamear och är arrogant och slänger ur dig oneliners utan källor.
Barcelona Barcelonistas
2015-07-19 18:10
CuleAK - så jag är inget riktigt barcafan bara för att jag är en bartorista? Jag kmr stöta Barto in till det sista oavsett va en sån sån som du säger. Btw så är jag mer barcafan än va du någonsin kmr vara. Tvi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* el Jefecitos hesa röst
2015-07-19 18:03
@Mxm Ciilow:


Eller så kanske man bryr sig om klubben man älskar och vill inte se den bli smutsigare än antoginsterna i vitt. men antar att för dem som bara bryr sig om pokaler och byter lag oftare än jag byter kallingar så spelar det ingen roll. Dagens barca är byggt på blodspengar och till och med då klarar vi inte att nå budgeten och står inför rätta på flera punkter samt en president som även han är anklagad för korruption. En kompis sa att mes que un club gäller inte barca längre, dom är som alla andra varpå jag svarade att det inte stämmer, vi är ännu värre. I dagsläget är det ingen skillnad på Barcelona och Real Madrid.

Men intressant argument ni kommer med, antingen accepterar vi korruptionen eller så byter vi lag. tummen upp
Barcelona CuleAK
2015-07-19 18:00
Barcelonistas Snälla du av alla ska hålla tyst medan dom riktiga culesen pratar. Barça är den klubb den är idag pga blandannat värderingar, lojalitet och La Masia, dvs saker såna som du efter att de skördat framgång pissar på. Så snälla,ställ dig åt sidan och låt de vars hjärtan pumpar rött och blått och som andas klubbens sanna värden få sörja. Mes que un club? tvii.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona lapulgatomica
2015-07-19 17:59
Detta är en sorgens dag, men vi kan inte ändra någonting. Bartomeu är folkvald. Det spelar ingen roll hur smutsigt han spelat, hur värdelöst nedtryckande hans värderingar är. Han är folkvald. Jag länkar en video som förklarar att klubben inte är död. Än. Och mina vänner, kom ihåg det allra viktigaste. Vägen som leder till ljuset är vägen som går igenom mörkret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mxm Ciilow
2015-07-19 17:58
[QUOTE=Barcelonistas]Börjar bli tröttsamt med allt gnäll. Vi har för helvete vunnit en trippel visst hade det varit bättre med Laporta men seriöst cry me a river. " detta är inte de Barca jag började heja på" Bytt lag då svårare än så är det inte. [/QUOTE] Bra sagt. det är enkelt det är bara och byta det är ingen som tvingar er
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-07-19 17:47
Jag tycker Bartos program låter spännande och jag kommer stöta Barto in till det sista. Från och med idag är jag en bartorista
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-19 17:45
@Blaugrana91:
Vi har ju redan Qatar Airways på våra träningskit och på en fet text på en hel jävla kortsida på Camp Nou. Hur ska vi öka intäkterna när vår skuld ökar, för skulden kommer den definitivt öka med Espai Barca och varför ska vi sätta igång med projektet när vår skuld har ökat? Just nu är vi i ett ekonomiskt limbo och detta trots Qatars pengar, det visar att Rosell och även Bartomeu misslyckats totalt på den ekonomiska biten.
Barcelona Barcelonistas
2015-07-19 17:42
Börjar bli tröttsamt med allt gnäll. Vi har för helvete vunnit en trippel visst hade det varit bättre med Laporta men seriöst cry me a river. " detta är inte de Barca jag började heja på" Bytt lag då svårare än så är det inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CuleAK
2015-07-19 17:26
Läste detta på Twitter: I’ll be damned if I will ever enjoy admitting this, but the Barça I supported lost most of itself for the past five years. Det gör ont i hjärtat att säga detta men det Barça jag föll för är inte längre detsamma som det en gång var. Rosell och hans odjur har sedan 2010 tagit bort all glöd och verkligen, flammande passion jag haft för klubben. Njut nu över turisterna som kommer fylla arenan med tystnad och kyla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mxm Ciilow
2015-07-19 17:17
Saknar det här kan inte vänta tills säsongen drar igång
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mxm Ciilow
2015-07-19 17:16
Saknar det här kan vänta tills säsongen drar igång
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-19 17:14
Jag förstår inte det här gnäller på dom äldre medlemmarna, det är dom som är dom "riktiga" medlemmarna. Dom har varit med i vått och torrt, visa lite uppskattning för den äldre generationen då den yngre inte ens orkade rösta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-19 16:50
Even though Garcia Pimienta had accepted Roura's, Head of La Masia, offer, he is now likely to be without a job after the summer.

Would be a shame if Garcia Pimienta ends up leaving like this. Coach at La Masia for a decade, influencing players like Messi, Pique, etc...

Ja Bartomeu gör samma sak med Garcia Pimienta som Rosell gjorde med Oscar Garcia, skoj.
Barcelona Rambla~
2015-07-19 16:50
Lenny, slug och vis som en...........öh gammelgädda? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2015-07-19 16:42
Ja, det är så slutnappat. Ser masken, ser kroken. Snuddar den så flötet gungar till lite, sen simmar man vidare.
Barcelona Rambla~
2015-07-19 16:39
Det nappar dåligt även idag. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer
2015-07-19 16:37
Haha stackars er clowner som verkligen tror att Qatar sponsrar IS. Riktiga pajaser är vad ni är som påstår det. Hur kommer det sig att landet Qatar är med i koalitionen som bombar just IS?
Barcelona Mxm Ciilow
2015-07-19 16:29
Kan ni sluta diskutera valet Bartomeu segrade Laporta förlorade punkt slut. Sen till som skriver här att Qatar = Is ni är ut och cyklar landet Qatar har inget med Is och göra. Det är rika privat personer som investerar i Is och såna människor finns i hela världen de finns till och med här i det lilla Sverige. Så snälla sluta smuts kasta ett helt land
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona kingrodrigues
2015-07-19 16:24
Enkos Jag kissar pa förtryckare som Qatar och Saudiarabien. Kapitalister och imperialister i överhuvudtaget. Las pa istället för att försvara sådan skit. Tomte!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-19 16:24
Nemesis 10

Roligt att läsa att Barto kollar på andra sponsorer som betalar mer än Qatar- företaget. Om man studerar samarbetet mellan Qatar- företaget och Barca så är det fan Qatar den stora vinnaren i den här kontrakten.

Hur kan Man U få bättre betalt än Barca? Det måste fan bli ändring på det.

Någon som vet hur mycket R.Madrid får av Fly Amirates ?
Annons: