/spanien/barcelona/forum/24049.aspx/spanien/barcelona/forum/24049.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Rambla
2006-10-11 15:32
Det börjar bli lite väl mycket 'tapping up' från Milans sida när det gäller Ronaldinho. När ska de fatta vad ett NEJ betyder? Dagligen kan man läsa i italiensk och spansk media hur Berlusconi suktar efter R10. Nu i dagarna lättade den tvålfagre Kaká sitt hjärta när han deklarerade att det vore underbart om Ronaldinho anslöt till Milan. Man kan ju bara spekulera i hur mycket det uttalandet är regisserat av Milans pressavdelning. Senaste idag lättar Seedorf på hjärta och säger att han med glädje ger Gaucho sin tröja med nr 10 i present om han kommer till Milan. Du kan behålla din tröja nr 10 Seedorf.

Så här sa Ronaldinho senast han blev intervjuad i spansk media om ett eventuellt flytt och bud från Milan:

"Jag känner mig hemma hos Barça och det finns inget mer jag kan önska mig. Jag är verkligen lycklig över att folket vill att jag ska stanna kvar här, och det finns ingen annan klubb som kan erbjuda mig den lycka och glädje jag känner hos Barça."
Barcelona Lionel Andrés Messi
2006-10-11 15:04
håller med om rivaldo
Barcelona Gio Dos Santos
2006-10-11 14:35
(SAMI)

innan Glenn Hysen blev kommentator i FIFA, tyckte jag FIFA var mycket bättre. Fast nu är det pro evulution soocer som är bäst
Barcelona Luça Toni #30
2006-10-11 14:30
tråkigt att Rivaldo inte ens är med på listan enligt mig så är han en LEGEND!!!
Barcelona el Flaco
2006-10-11 14:22
Många har skrivit att anledningen till att Ronaldinho vann omröstningen igår berodde på att många av de som röstade var relativt unga och att den "nya" generationens spelare har ett övertag gentemot de "gamla". Men då ska man komma ihåg att när Barcelona fansen skulle rösta fram den bästa spelaren i klubbens historia så vann Kubala den omröstningen, med två andra "gamlingar" efter sig, Cruyff och Maradona.

Sen kan man argumentera om det ens är möjligt att jämföra spelare som spelade i olika tidsepoker och som inte ens hann ställas emot varandra på planen. Hur jämför man en Garrincha mot en Ronaldinho? En Maradona mot en Messi? Omöjligt.

Det enda man kan konstatera är att alla har sina egna personliga favoriter och det får man helt enkelt respektera. Har ni någonsin haft diskussionen om vem som är världens bästa fotbollspelare med någon eller i grupp och kommit överens? Det blir det sällan.

Barcelona Jay-z
2006-10-11 14:15
Ska jag va ärlig så tycker jag Dhinho kommer före Zico. Dhinho kan utföra saker helt på egen hand ,det jag har sätt utav Zico så va han inte den personen som gorde induviudella prestationer. Därför kommer han längre ner i tabellen än va Dhinho gör.

1.Pele
2.Garrincha
3.Ronaldhinho ( Kommer hamna högre upp)
4.Ronaldo (Han kunde ha vart högre upp men Tyvär)
5.Zico
6.Romario
7.Kaka (Tänk på att han har många år framför sig)
Barcelona (SAMI)
2006-10-11 11:51
Vad e bäst tycker ni fifa elle pro evulution soocer 5???
Barcelona Tompa
2006-10-11 11:39
Men för att återknyta till Barca. Dinho var riktigt bra när han kom in. Storormen verkar vara på väg igen.
Barcelona Tompa
2006-10-11 11:38
Hade man anordnat en omröstning om bäste svensk någonsin nu hade jag inte blivit förvånad om Marcus Allbäck vunnit...
Barcelona Tompa
2006-10-11 11:33
Problemet med sådana här omröstningar är att de alltid gynnar nu aktiva spelare. Jag är själv en mycket stor Dinho fan men han är naturligtvis inte den bäste brassen genom tiderna - än i alla fall... Zico ja, vart var han? Och Leonidas? (sistnämnde känner förmodligen de flesta som röstat inte ens till)

Vem borde då ha "vunnit". Jag lägger ändå min röst på Pelé i hård konkurrans med Garrincha.
Barcelona tarrak
2006-10-11 11:31
Evasive Action/Även om det här är lite offtopic, så var ditt påstående om att La Rambla bidragit till tv4+ tittarsiffror för dumt för att låta passeras. Tror du på allvar att kanalerna har möjlighet att kolla upp var och en som följer deras program? Nej du, tittarundersökningar går till så att ett visst antal personer har en låda som registrerar alla program man ser på och sedan slår man ut det på befolkningen och kommer fram till en ungefärlig publiksiffra. Så om LR kollade på matchen påverkar på intet sätt resultatet, såvida att han inte har en sån här låda.
Atlético Luff
2006-10-11 09:54
Sen när tog folk 4ans omröstningar (iofs, 4an öht) seriöst?
Bara deras nya "fotbollskanalen" är ju ett stort skämt.
Antar att det är den omröstningen ni diskuterar? :)
Real Madrid Ferenc Puskas_
2006-10-11 08:08
Ramos_2


Det roliga var att Romario inte ens var nominerad, Kaka fanns med istället. Man kan ju också undra vart en spelare som Zico fanns med?
Real Madrid Ramos_2
2006-10-11 07:25
Sassinho

Bra sagt, sant dessutom.

Men så här tror jag att det han eller de menar är att de senaste två sesöngerna har Ronaldinho spelat nästan alla matchen det är över 100 och det är inget att leka med det eller...

Sedan matchen igår var det så Robinho tror jag inte spelade för att visa publiken att han är bra, det visste alla redan, han spelade för att visa Capello att han är en man att räkna med. Alla som såg matchen kan nog hålla med om att han var bra.

Sedan det om Ronaldinho är tidernas bäste brasse, nej, nu vill jag inte att nån ska säga att jag är Real fan och det är bara därför jag säger det, för det är inte.
De andra nominerade Romario, Ronaldo, Pele, Grainccha tror jag, så har de en sak gemensamt de har vunnit VM för sitt land, Pele behöver man inte presentera, Romario kan ni ju redan, Ronaldo 2002 var han kung. Sedan har jag inte blekaste aningen vad Garrincha har vunnit.
Han kanske har bästa tekniken men som hasse backe sa " han har långt väg kvar till att bli tidernas bästa"
Barcelona Sassinho
2006-10-11 02:01
ärligt talat när man sitter o läser genom alla inlägg så är det alltid tjaffs med någon maräng som ska hävda att real madrid är bättre än barcelona blir så trött på dom !! är det bara jag eller håller ni med? vi alla vet ju att barca e bättre just nu och att real madrid dominerade fotbollen för ett flertal år sedan

när man sedan läser att när den där reeeeaaal nissen skriver att ronaldinho är helt slut och att robinho är as het och jag vet inte vad känns det som "döda mig" vad hade vi annars förväntat oss? haha..

nu blickar vi framåt och sevilla på söndag..!!
Barcelona Ride_The_big_one
2006-10-11 01:36
Rangers FC

Om jag säger att det var ungefär 50/ 50 vad säger du då?

Förstår inte riktigt vart du vill komma fram till men det var som godis påsen Gott och blandat, du får gärna höra tillbaka om antalen om du har så bra koll..

Pucko
Barcelona H.C Xavier
2006-10-11 01:28
Ämne: Rasistiskt? Vilket t....
Det här är ett fotbollsforum, inget jävla NSF forum.
Krönika Rangers FC
2006-10-11 01:06
Rasistiskt? Vilket tjafs.

De flesta av de som var på Råsunda var av utländskt ursprung, det är fakta. Det vet ni också.
Barcelona Evička
2006-10-10 23:42
Ämne: En fråga bara!!!

....
Aldrig - det var väl att ta i. Dessutom föredrar jag att han sätter dem I målet ;)
Barcelona Brankt
2006-10-10 23:40
En fråga bara!!!

Varför slår aldrig Ronaldinho sådana frisparkar när han spelar i Barça???
Barcelona Evička
2006-10-10 23:39
Det här med Puyol, det är bara en vecka till Chelsea. Nu blev jag orolig igen.
Barcelona KeLLeFeNi
2006-10-10 23:37
roligt o se Ronaldinho på spelhumör igen =)
Barcelona el Flaco
2006-10-10 23:36
Förväntningarna finns ju helt klart och de ska vara höga på någon som Ronaldinho. Men klart, han är ju trots allt bara en vanlig människa men det viktigaste är att han presterar när moståndet är som bäst och när det gäller som mest och där har han aldrig vikit ner sig så länge han spelat för Barcelona.
Barcelona La Rambla
2006-10-10 23:35
Ämne: Det är nog sant allt....Det är ju som så, att han oftast bedöms efter sin högstanivå, och den är otroligt hög som vi alla vet. Så när han bara är bra, hyfsat bra, godkänd osv, då är ju kritikerna och belackarna skadeglatt genast framme och sågar honom vid fotknölarna. Jag gissar att det är något Ronaldinho får leva med. Själv är jag inte direkt orolig, för mig räcker det att han då och då bjuder på ren magi.
Barcelona Evička
2006-10-10 23:31
Det är nog sant allt som ni säger, men jag tror att vi förväntar oss ganska mycket av vår nr 10 också. Han var fullständigt briljant och outstanding första säsongen och vi väntar oss nästan att han hela tiden ska vara ännu mer briljant för att motsvara förväntningarna.
Barcelona el Flaco
2006-10-10 23:28
Är det någon som vet någon TV kanal som sänder Argentina-Spanien imorgon?
Barcelona La Rambla
2006-10-10 23:27
Det stämmer. Inte så lätt att utmana när man genast får 2-3 spelare på sig så fort bollen närmar sig honom. Sen så har han den egenskapen, tycker åtminstone jag, att när han inte är i form så spelar enkelt men samtidigt agerar mer framspelare. Sen så är ju tyvärr hans formsvackor relativt långa. Det var samma ska förra säsongen, då var han seg 2 månader in i säsongen precis som fallet verkar vara denna säsong. Får hoppas att han tänder till nu när de stora matcherna nalkas. Vi behöver honom i form mot Chelsea om inte annat.
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-10-10 23:25
Robert_M

Det är nog inget du inbildar dig. Tycker att det blir så med de flesta tekniska spelare som slår igenom. Andra säsongen blir alltid tuffare. Tror att det är en kombination av att de markeras tuffare då och direktiv från tränaren. Han har ju utvecklats som spelare tycker jag. Han bedömmer bättre när det är läge att utmana och när man ska passa. Det medför att han lyckas skapa farligheter med nästan varje dribblingsräd han gör, och då önskar man som tittare att han gjorde det oftare. Även om det är en fröjd för ögat att de han dribla av spelare på kanten som han gjorde första säsongen kan det vara effektivare för laget som helhet med en bra passning.
Barcelona el Flaco
2006-10-10 23:17
Robert_M//

Jag tror att det finns nu andra spelare (Eto'o & Messi mfl.) som kan utamana och ta sig förbi motståndarna och därför är det inte nödvändigt att Ronaldinho gör det hela tiden. Jag tycker att även motståndarna har börjat att punktmarkera honom betydligt tuffare och då får han inte dessa ytor som han fick första året.
Spanien Robert_M
2006-10-10 23:13
Tjena. Jag undrar över en grej bara. Har personligen lagt märke till att Ronaldinho utmanar inte alls likadant som han gjorde under sin första säsong hos er. Har han själv slutat ta så mkt initiativ och utmana på kanterna eller är det direktiv från Rijkaard. Tänker ni samma sak eller är det bara jag som inbillar mig?

Tycker dock han utvecklats mer som spelare hos er. Blivit mer allround än vad han var innan han kom.

Väl mött.
Annons: