/spanien/barcelona/forum/24023.aspx/spanien/barcelona/forum/24023.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Rambla
2006-11-05 00:27
Fabian N:

Jag försöker heller inte försvara Deco och andra när de filmar, utan påpekade bara att det verkar vara hatsäsong just på Barcelona. Riki störde mig som fan i kväll, för det kändes som om han hade gett sig fan på att få Thuram utvisad. Detta trots att Thuram inte gjorde något som helst fult under hela matchen. Som tur är så såg Rijkaard detta och bytte i tid.

Annars om matchen. Tja, vad ska man säga. Med lite flyt så kunde ni tom ha vunnit och det hade väl egentligen inte heller varit orättvist. Just nu så finns det säkert annat som tynger spelarna i laget än att kämpa på en fotbollsplan. Trots det så stod de upp och fightade.

Sen kan man ju också konstatera att Verdú och Christian Hidalgo gör en otroligt bra match. Hade det lite känn att det skulle bli så. Tydligen så förbjöds de två inte att få deltaga i mötena med sin gamla klubb när det skrevs kontrakt. Det är ju rätt så populärt hos en annan välkänd spansk klubb.

Tack för god match. Ni har verkligen ett bra lag på gång.
Barcelona r.Hyder
2006-11-05 00:27
Dani

Så du tycker att Gio gjorde ett bra jobb? Möjligen deffensivt stundtals, men offensivt var han inte alls bra, därför ville Rijkaard stoppa in Belletti på högern o flytta Zami till vänstern, inte så konstigt?

Thuram levde MYCKET farligt, han var ju nära att bli utvisad, Oleguer gjorde iof inget dåligt jobb, men visst det här bytet kan ju disskuteras.

Valdés! Vilken lirare! Helt enkelt en grymt bra målvakt som skulle bli ännu bättre om han hade ett försvar som fungerade som förrut.

Tänk er att Puyol-Oleguer i mittlås var stabilare än vad det är nu? Mycket pga hela laget såklart, men ville bara konstatera.
Barcelona Leva Barca
2006-11-05 00:24
Jag viste att vi skulle spela så som vi gjorde. Jag sa de innan matchen. Bästa truppen sen Etoo skada. Vi spela lika med bra spel. Jag tror Real spelar lika mot Celta vigo som jag hoppas. Då liger vi fortfarannde 1:a - Jag hoppas Barca får sitt gamla spel igen

// Leva BARCA
Deportivo Fabian N
2006-11-05 00:21
Tack för en välspelad match! Tyckte definitivt det märktes på Christian och Verdú att det här mötet gällde mer än poängfördelning. Har sällan varit så stolt över Deportivo, så som de kompenserade tekniska tillkortakommanden med att springa livet ur sig.

La Rambla//

Jag har ingen lust att försvara vare sig Riki eller filmningar i stort, men anledningen till att ingen pratar om det är väl densamma som att det trycks 30 Barca-relaterade artiklar dagligen när samma siffra för Depor snarare ligger på 0.01..
Barcelona Barca Barca
2006-11-05 00:12
Grabbar vi behöver inte oroa oss. Så länge vi håller oss uppe i toppen av tabellen så klagar ja inte. Vinner Real imon vilket ja tror dom gör ligger vi tvåa fast delat poäng. Bara vi inte halkar efter allt för många poäng så tror ja ligan hamnar på Nou Camp igen. Ligger vi 4 eller 5 då kan man snacka kris inte när vi ligger 1.

Som ja skrev, vi är på väg tillbaka, ni får se nästa match.
Barcelona La Rambla
2006-11-05 00:11
R10 - M19:

Där håller jag med dig. Men det finns förklaringar till det. Puyols pappa som dog igår, Eto's långvariga skada. Det låter som bortklaringar, jag vet, men det är också fakta. Vi är just nu inte i lika bra form som viar vid samma tidpunkt förra säsongen. Men någon kris i klubben tycker jag är att överdramatisera det hela.
Barcelona Dani
2006-11-05 00:09
Surt med tappad ledning återigen...

Let's face it. Bättre än så här är vi inte för tillfället (en vinst, två oavgjorda och två förluster på de fem senaste)... Men vi hade kunnat ha sämre utgångläge om man säger så - och det kommer att vända, frågan är bara när.

Fantastiskt arbete av Valdés, han har varit riktigt bra de två senaste. Tyvärr är det förbannat slött agerat från försvararna på straffreturen, men Valdés är ändå inte långt ifrån att styra ut bbollen... Synd!

Ytterligare två svårbegripliga förvarsbyten från Rijkaard. Varför ta in Oleguer och Belletti? Skador? Thuram levde i och för sig farligt med sin varning, men var det orsaken? (kommentatorerna kanske nämnde något, men min kinesiska är inte så bra ;)

Synd att det inte finns någon mer forward att tillgå just nu. Dinho-Messi-Giuly väger lite lätt där framme, och ingen av dem är någon riktig målskytt...

Iniesta är fantastisk. Synd att han inte lyckades chippa in 2-0 på sin sightseeing i Depors straffområde.

All heder åt Depor, som jag tyckte var det bättre laget sammantaget. Caparrós har byggt ett riktigt bra lågbudgetlag, som dessutom verkar mycket starka på Riazor.

Förvisso ter sig Depors straff billig, men det mest horribla domslutet, menar jag, var att inte utvisa Verdú för den riktigt fula efterslängen i slutet... Klumpigt dock av Deco (?) att snäcka till sig en varning i den situationen...
Barcelona La Rambla
2006-11-05 00:08
Med två pivotes så försämras lagets offensiva kreativitet markant. Motta och Edmilson tillsammans skapar inte tillräckligt offensivt. Har svårt att se det skulle funka i vårt spelsystem.

Sen så är det nog som så, att många av spelarna behöver få upp sin fysiska status. Det laget inte klarar, framför allt mittfältet, är att pressa högt upp när vi inte har boll. Hela vårt spelt går ut på att ligga högt i press och ställa backlinjen högt. Det innebär stora risker, men det fungerar när laget orkar att pressa som en enhet vilket inte är fallet under 90 min just nu. Tror att formen kommer så sakteligen, det gäller bara att ligga i fram till vinteruppehållet och lida lite.
Barcelona Rubén - Barca, El amor durará por siempre
2006-11-05 00:07
R10 - M19....då tolkade jag dig rätt men på "experterna " på tv så lät de som att vi hade en riktigt stor kris..
Barcelona Rubén - Barca, El amor durará por siempre
2006-11-05 00:06
Belletti höger Zambro vänster...låter bra OM Zambro kommer på offensiven annars ser jag hellre Sylvinho...Försökte koppla bort kommentatorerna men det gick inte, sa dom att barca hade anfalls kris?...Visst vår älskade och saknade Eto'o e borta...men guddy e borta en match tbx till nästa vi har el conejo ludo och Santi på bänken...jag ser de inte som en kris men dock e etoo ett STORT avbräck när ingen annan gör mål.....
Barcelona R10 - M19
2006-11-05 00:05
La Rambla/
Nja, med kris menar jag svårigheten att göra mål och skapa målchanser. Med kris menar jag att fortsätter det så här så kan vi ju helt klart halka ner lite i tabellen det var det ända jag menade :-)
Barcelona Q
2006-11-05 00:05
Det är kaos ut på plan speciellt i försvaret och mittfältet eller varje position undantag messi,valdes och puyol.Uselt så här kommer vi knappt på 3 plats, det är bättre att vara ärlig än jatt säga nee spelet kommer vi spelar bättre snart, men när ska spelarna vakna?okej 2-3 kanske 4 matcher men det här duger inte. Med det här spelet är vi inte ens värda att gå vidare i CL.något måste göras i januari så här funkar inte, blir så jävla arg vet inte hur mång gånger vi tappat ledningen!VIlken bra match det va skit dålig match deportivo spela otroligt bra med dom resurser dom har, det är inte så här ett CL och LA liga vinnarna ska spela fotboll.Domaren va är det för skit spelarna slänger sig och de blir frispark, konstiga bedömningar. jag ser fram i mot nästa år, för görs inget snabbt så blir det inga titlar alls!
Barcelona Lion0
2006-11-05 00:04
Zambrotta har inte alls varit bra i Barca :S. Spela med Belletti som högerback och Sylvinho som vänsterback. Har inge mer tålamod kvar med Zambrotta. Iniesta gör en jättematch och det blir inte lätt att bänka Iniesta nästa match. Sen domaren är så j-a kass. Vet han inte vad: fördel av boll är. Sjukt och deras straff, aa, jag är jävlig bitter. Valdez, Iniesta, Saviola får godkänt.
Barcelona Ronaldinho Jr.
2006-11-05 00:03
Jag tycker faktiskt att vi ska flytta ROnaldinho till en mer central roll, och sedan spela med två renodlade anfallare (messi och saviola) och me dinho precis bakom. Just nu kopierar alla chelsea taktik med att punktmarkera dinho på hans vänsterkant, och då MÅSTE våran vänsterback komma upp mer då dinho löper in i banan och öppnar ytor, men inte fan ser man nån vänsterback löpa i dem direkt.
Barcelona Viktor Munoz
2006-11-05 00:02
Först av allt, domaren har inte varit bra, men vi ska inte, trots att våran straff var korrekt och deras inkorrekt, skylla på domaren. Sånt kan vi lämna till mindre klubbar att göra.

För det andra, vi har problem. Trots en ännu bättre trupp än tidigare år är vi just nu sämre. Jag vet att alla lag har svackor och att vi trots allt saknar Eto´o men ändå. Efter att ha sett de sista matcherna vill jag påstå att det är mittfältet som inte håller just nu. Man kan snacka mycket om Ronnies icke form men han gör mål i varje match så det är inte problemet. Kanske är det dags att gå över på två pivotes? Det skulle täppa till hålet lite. Dessutom är Deco under all kritik både off och def, målet mot Chelsea undantaget. Iniesta skapar, gör inte mål iofs, men är lite för dålig defensivt och Xavi är inte tillbaks i samma form ännu. Vem ska då spela bredvi mitt första val, Edmilson? Noralt sett skulle jag välja Xavi men nu vet jag inte. Med Motta skulle vi få tuffhet men han visade mot Chelsea otillräcklighet vill jag påstå. Min favorit just nu skulle vara Marquez, som ändå inte spelar på topp just nu i försvaret. Jag kan inte riktigt släppa hur bra han var som pivote för två säs sedan när Edmilson blev skadad. Det skulle dessutom ge plats till Iniestas off kvalitéer. Han är ju den av de off tre som presterat bäst hitills i år. Synd att lämna Deco och Xavi ute och kanske skulle man kunna fördela om deras roller bara, dvs dra tillbak deras utgångspos? Problemt med det är dock att Xavi är ur form och Deco hela tiden överarbetar och har svårt för att spela enkelt.

Oavsett ovannämnt så är tid att pröva den avslutande trion på topp från start. Spännande att se vad Iniesta, Messi och Ronaldnihno skulle kunna göra tillsammans. Saviola är tyvärr inte bra nog, även om han är en favorit.
Barcelona La Rambla
2006-11-05 00:02
R10 - M19:

Du tycker att vi är i en kris? Puyol fick lämna laget igår för att hans pappa gick bort. Det vore ju ingen överdrift att påstå att spelarnas tankar var någon annanstans i kväll, helt förståeligt. Kris? Vi leder ligan, Ronaldinho har varit halvtaskig så här långt på säsongen. Trots det så har han gjort 5 mål! Kris? Vi har Eto'o, Xavi och Gudjohnsen skadade. Eto'o som ensam gjorde 26 mål förra säsongen. Hur lätt är det att ersätta en sån spelare? Trots det så leder vi ligan, har avgörandet i egna händer när det gäller CL.

Ja jäklar vilken kris FC Barcelona befinner sig i. :-)
Barcelona Barca Barca
2006-11-05 00:01
Sånt händer. Valdes och Iniesta bäst i barca. Det känns som Dinho börjar hitta formen sakta men säkert. Nu väntar en veckas vila för våra spelare. Cup match under veckan fast det lär inte slita på dom, Rijkaard kommer ställer upp med b-lag. Det känns som om det kommer släppa för barca nästa match. Zaragoza hemma är ingen lätt uppgift då dom har snabba spelare som kan kontra sönder oss. En sak som ja vill tillägga, våra spelare MÅSTE träna avslut, det känns som dom inte tror på sig själv när dom väl hamnar i avslutsmoment. Skotträning under veckan skulle höjja självförtroendet när det gäller avslut.

El Rey är på väg tillbaka, Se upp!!
Barcelona Lionel_Messias
2006-11-05 00:01
Oacceptabelt språk, en varning / Red
Barcelona ante87
2006-11-05 00:00
Ämne: Nu måste man ju säga....
Tycker absolut att Belletti ska spela från start nästa match. Han har varit bra dom gångerna han fått komma in.
Sen Zambrotta eller Sylvinho? Svårt, men tycker att Sylvinho ska får chansen.
Shikaka
2006-11-04 23:59
Belletti höger och Zambrotta vänster borde fungera bra... På tal om domaren idag så var han en ren katastrof alltså. Ja syftar inte bara på straffarna, mannen verkar inte veta vad fördel av bollen är.
Deco eller Iniesta (Vet inte vem av de) fick en J****** ful tackling bakifrån men barca har fortfarande bollen. Då ger han depor spelaren bara gult kort o deportivo hinner samla ihop sig.

Visca el BARCA
Barcelona Rubén - Barca, El amor durará por siempre
2006-11-04 23:59
In med utländska dommare nu för helvete...
barcas straff kan vara billig men va fan är inte depors? o varför bllåser killen av när deco blir stämplad? kan han inte ta de efteråt jag tror de var dinho som hade halva depors planhalva att springa på om inte IDIOTEN blåst av! åhhh.... Det sista vi behöver nu e en ny dos av den gamla novemberförbannelsen...Ngt som lyser i denna mörka kväll är våran Iniesta...
Barcelona R10 - M19
2006-11-04 23:57
Nu måste man ju säga att vi är i en kris, f-n vad många som underpresterar. Jag tycker Rijkaard ska våga och spela med Belleti och Sylvinho nästa match mot Zaragoza. Speciellt Sylvinho, eftersom Ronaldinho behöver ju f-n understöd. Men även han underpresterar grovt nu, kanske han måste tappa lite kilon? Från VM har man inte sett någon speed alls han får bollen går lite med den och slår den enkelt och han gör sig inte alls synlig. Men starkt ändå att laget ändå pallade trycket, men det är någonting i anfallet som saknas, de passar runt bollen och spelar den inom laget men de får inte in bollen i straffområdet.

Vad tycker ni, tycker ni Rijkaard ska spela med Belletti och Sylvinho eftersom Zambrotta kan jag erkänna inte har presterat ALLS enligt mig. Eller vad tycker ni Rijkaard ska hitta på framöver?
Barcelona La Rambla
2006-11-04 23:56
Vilken match. Starkt av killarna att hålla ut, vi var pressade en stund där i andra halvlek. Synd om Valdés som nästan räddar returen på straffen. En match där vi fick en straff, som är solklar, annars fick vi ingenting av domaren. Otroliga bedömningar där han hela tiden blåser felaktiga frisparkar åt Depor. Thuram som fick en fruktansvärd horribel varning när Riki bara lägger sig ner i varje närkamp. Det var rätt att byta ut Thuram för annars hade han åkt ut, han var nära en varning till när Deporspelarna försökte övertala domaren. Även där så slår Thuram bara bort bollen och Riki faller som ett höstlöv. Alla gnäller på Barça att de dyker, vad gjorde inte Depor i den här matchen? Jag ser ingen klaga på det.

Jag fattar inte vad Rijkaard tänker på när han byter ut Saviola mot Guily. Är det för att vara schyst mot Ludo och låta honom få speltid? Nåja, en poäng och det är bättre än inget. Det höjer moralen i laget, för de kämpade in i det sista.
Barcelona 19messi
2006-11-04 23:56
Kan inte domaren spela fördel eller? Spelar ju bort flera minuter och flera chanser för Barca... riktigt dålig domare. Stundtals bra spel från Barca men dom kan mycket bättre. Tycker att dom får Godkänt eftersom Deportivo är mycket starka på hemmaplan.
Barcelona Xavi_
2006-11-04 23:55
Domarens insats idag var lika patetiskt rutten som insatsen av kommentatorerna.. Faan va trist att se och höra!!
Glädjeämnen idag: Iniesta, Messi..
Barcelona Blaugrana_1899
2006-11-04 23:53
Vi får hoppas Dinho blir sig själv igen och hittar formen, då är han världens bäste.

Någon rapport på när Etoo exakt är tillbaka? den killen kan man inte sakna nog mkt just nu.
Barcelona Blaugrana_1899
2006-11-04 23:52
Iniesta och Valdés ska ha beröm, resten sov idag och borde levererat mer.
Barcelona Ronaldinho Jr.
2006-11-04 23:51
Värdelöööst! Bara Valdes, Iniesta och Saviola som får godkänt. Sämst på plan - domaren.
Barcelona ante87
2006-11-04 23:51
Tycker att vi skulle ha vunnit den här matchen men tyvärr är det för många spelare som underpresterade ikväll.

Matchens lirare: Iniesta
Barcelona Ronaldinho Jr.
2006-11-04 23:40
Detta var iaf ett byte som jag gillar...över med zambrotta på vänstern...o upp med ytterbackarna nu!!
Annons: