/spanien/barcelona/forum/2402.aspx/spanien/barcelona/forum/2402.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-20 17:10
enligt fotobllstransfers. så förhandlar real med dortmund om reus. fan va suuuuurt älskar killen. han o danilo var mina drömförvärv för säsongen. så jävla äckligt att behöva se dom i real
Barcelona Junta Dimision
2015-07-20 16:40
@RafaelH117:
What’s the point of supporting your football club if you don’t respect it’s history?
Barcelona 11-9-10
2015-07-20 16:05
Petersays Vi har överlevt gazpart, Nunez samt laporta. Nej barto oroar mig inte så länge vi är medlemsägda Dåliga presidenter har vi haft gott om och med tanke på utbudet av kandidater till presidentposten så kommer det aldrig att förändras. Även benedito (som jag gillade) hade till slut gjort bort sig. MAKT gör människor galna När vi ändrar hela det här systemet och efterliknar Bayern i sättet att styra klubben så kommer jag bry mig kostymnissarna. Klubben går alltid segrande oavsett vilken råtta som försöker dra ner den
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-20 16:03
11-9-10

Längden på medlemskapet eller huruvida man bor i Katalonien eller ej är knappast en given indikation på hur mycket du bryr dig om klubben eller hur insatt du är.

Tvärtom tror jag det är lättare för katalaner att bli hjärntvättad av lokal media som ingår allianser med presidentkandidater. Tror verkligen inte att de äldre medlemmarna är särskilt aktiva på sociala medier heller, det ställe där debatten är som mest levande och demokratisk.

För någon som inte "nämnvärt bryr sig om kostymsnubbar" har du väldigt starka åsikter om kandidaternas oförmåga att vinna över Bartomeu. Du kanske borde läsa på lite bättre själv också?

Med vänlig hälsning från en "turist"
Barcelona petersays
2015-07-20 15:58
@Arda Turanismo:
Löjligt av dej. Bevisar också hur pass mycket du bryr dej kanske? Kan inte ens ägna 15 minuter åt en ytterst välskriven artikel av ett stort barcafan och fotbollsjournalist så ja..då fattar jag inte heller varför du ger dig in i diskussioner. Men så är det ju också vansinnigt tydligt att du inte är ett Barca-fan utan ett Arda Turan-fan. Du reggade dig i princip samma dag som Arda blev klar och har inte skrivit om annat än Arda. Bra så, men då kanske du inte ska klaga på medlemmar som följt klubben i 10+ år och är besvikna på en valutgång.
Barcelona petersays
2015-07-20 15:57
11-9-10
Du har ett extremt märkligt sätt att argumentera. Kan du inte föra en vettig diskussion eller ens vill diskutera så fattar jag inte vad gör i ett diskussionsforum. Det har postats långa, utförliga redogörelser från både nya och gamla forummedlemmar där de förklarar varför detta val påverkar oroar dem på ett djupt plan - och istället för att bidra med något så är ditt konstanta svar "sluta gnäll", "inget kan ändra på valet" och "fuck off".
Arda Turanismo
2015-07-20 15:53
petersayyss Slutade läsa efter de första två-tre raderna när skribenten nämnde "death certificate". Överreaktion när den är som bäst.
Barcelona 11-9-10
2015-07-20 15:42
Petersays Det minsta du kan göra är att skippa all gnällande Finns inget här inne som kommer ändra det faktum att utgången har blivit som den har blivit. Speciellt med tanke på att dom ville ha laporta som är samma skit som barto Jaja allt gnällande här inne från turister som kanske ser en Barcelona match live/säsong som ska vara mer insatta än medlemmarna som har tillbringat över 40 år som fans. Finns en jävla anledning till att laporta inte valdes! Ni vill att dom ska modernisera sig men ni vill att klubben ska stå still och stampa på samma plats i all oändlig tid pga det sentimentala. The Barca way enligt er, a men fuck off
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-07-20 15:40
För något lite roligare. Här är en bra video som visar säsongens höjdpunkter.
Barcelona ( Xaviesta )
2015-07-20 15:29
Nemesis 10 Jag ber om ursäkt. Är väl fortfarande lite bitter och ganska ledsen över valutgången. Med det sagt så bad Smogen klart och tydligt om en artikel som lyfte Bartomeus styrkor och som skulle bearbeta anledningen till varför han är rättan för jobbet. Artikeln du länkade handlade om någonting helt annat, typ ingenting i stort sätt. Men men, jag log iaf när jag läste den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-20 15:20
Liunil Masse

hoppas barto reparerar alla förhållanden till klubben. viktigt att dessa alla legender fortsätter andas i klubben.
Barcelona the cameroonians
2015-07-20 15:06
En mer tänk- och läsvärd artikel om presidentvalet och varför det blev som det blev.

Tror den passar ( Xaviesta ) riktigt bra :-) och alla andra, även om engelskan är lite mer avancerad än gemene man kanske är van vid.
Barcelona Nemesis 10
2015-07-20 15:05
Xaviesta

Var du tvungen att skriva med en sådan attityd?

Jag länkade något som jag trodde att folk vill läsa, jag skrev också klart och tydligt att artikeln handlar om varför Bartomeu förtjänade att vinna då dom andra kandidaterna inte kunde redovisa något speciellt som lockade till sig röster. Om Bartomeu är den mest lämpliga presidenten får väl tiden avgöra eller?
Barcelona petersays
2015-07-20 14:35
@Nemesis 10:

Tack för tipset! Måste dock tillstå att det inte var så mycket Bartomeus fördelar som Laportas nackdelar som behandlades i artikeln. Tyvärr verkar det som att det var det som avgjorde valet. Laporta gjorde ingen vidare bra rörelse - Bartomeu agerade teflonpanna och nappade inte på några av Laportas inbjudningar. Och med media i ryggen blir det ganska lätt att framstå som den enda seriösa kandidaten i det fallet. Men ändå, tackar!
Barcelona ( Xaviesta )
2015-07-20 14:28
Nemesis 10 Kallar du det där en bra artikel? På vilket sätt förklarade den hur Bartomeu är en lämplig president? Vilken garbage. Det tog 60 sekunder att läsa den och man blev inte ett dugg klokare. Det enda "skriventen" gör igenom hela artikeln är att ta upp dom aktuella frågorna som rådde inför valet för att sedan skriva att Bartomeu bör fixa dittan och dattan för att bli accepterad bland samtliga fans. Med andra ord hade Bartomeu kunnat ersättas med "insert name here" och vi hade kunnat dra samma slutsats. Länka något riktigt tack, inte en text någon skrivit på på 10 minuter medan han klämde en kabel i toaletten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-07-20 14:15
Smogen

Här länkar jag en välskriven artikel om varför Bartomeu "förtjänade" att vinna valet. Kan tänka mig att dom som röstade tänkte likadant som skribenten. Här är också en länk där det skrivs om det som Bartomeu kan förbättra för att få folkets förtroende:
http://www.barcablaugranes.com/2015/7/19/9000303/the-things-josep-maria-bartomeu-has-to-change-as-fc-barcelona
Barcelona NoGo™
2015-07-20 14:11
Någon som kan rekommendera en video med det bästa från den gångna säsongen?
Barcelona Liunil Masse
2015-07-20 14:01
@navidjaan: Bartomeu will try to unite the barcelonismo, by bringing in three key figures: Eric Abidal, Carles Puyol and Johan Cruyff. (@sport) Vilka bra nyheter kommer någon tycka, saken e bara att Abidal och Cruyff är med Laporta och Puyol kanske återvänder, men han har ju redan lämnat en gång så tveksamt Synd :/ för de personerna hade behövts, folk som kan fotboll!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2015-07-20 13:48
Kl :05:00 AM
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-07-20 13:45
Vilken tid spelar vi på onsdag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-07-20 12:56
@petersays:
Håller med, något alla borde läsa. Och få saker hade nog gjort mig så glad som att läsa en krönika från en insatt och oberoende cule om varför Bartomeu är exakt RÄTT man att leda Barcelona. Tyvärr har jag inte hittat någon och tar mer än gärna tips på detta.
Barcelona petersays
2015-07-20 12:53
@Maestro Xavi - Tito Etern:

Var hittar du öknamn? Att kalla nya personer i forumet för nykomlingar är väl inget konstigt?

Att kalla någon som erkänner att han vänder kappan efter vinden (gillar Benedito under rörelsen men stöttar plötsligt Bartomeu och gör ett statement av att han bytt åsikt. Är moderat men stöttar såssarna för att de vann valet) för kappvändare är väl inte direkt ett öknamn heller?

Och resten är ju just de personer som vill döda debatten och säger att vi ska hålla tyst och rätta oss i leden för nu har Bartomeu vunnit.
Mascherano#14 el Jefecito
2015-07-20 12:14
Fortfarande bråk och tjafs om vem som har mest rätt. Jaja, det är bara två dagar efter valet så det är väl ganska naturligt. Men jag hoppas snart att säcken knyts ihop litegrann och att vi börjar fokusera på det vi har gemensamt istället, kärleken till FC Barcelona, hur den än må se ut.

Vissa, inklusive mig själv, tycker att värderingar och tradition väger tyngre än det sportsliga. Eller rättare sagt, att det sportsliga inte bör ha vilket pris som helst.

Andra tycker att vi absolut bör hänga med i den moderna fotbollen med allt vad det innebär och ser det som mer eller mindre ett måste för att kunna vara kvar på toppen.

Sen finns det vissa provokatörer också som inte bör ges någon uppmärksamhet.

Men gemensamt är att alla härinne (utom trollen) älskar Barca på ett eller annat sätt. Vi hittar nog snart tillbaka till en högre nivå och större acceptans gentemot både oliktänkande och varandra.

Men alla val har ofta en förmåga att för stunden dela upp människor i minst två läger.
Barcelona Barcadinho.
2015-07-20 12:04
the cameroonians - du missförstår mig. Jag säger inte att La Maisa är totalt oviktigt o meningslöst. Jag skrev ju "absolut nödvändigt", alltså jag menar att klubben har byggt sin identitet i decennier, La Masia är bara en liten bråkdel av hela historian. Vi ska så klart fortsätta med att utveckla ungdomar (det är också ett krav från Uefa) och hoppas på nya Messi o Iniesta.

Men allt inte faller bort bara för att La Masia inte levererar nu.

Jag läser eran kritik, ni har rätt med den, men att hänga all sin kärlek till klubben på en sån sak är en överdrift. Rätt många här reagerat så att de tänker skita i laget nu för det. Och jag försöker väcka upp deras hjärta, visa att det fanns andra tider förut innan La Masia o att det finns nya tider framöver. Gör inte Barto ett bra jobb så kommer han avgå för el senare. Alla presidenter i klubben har median på sig dagligen.

Kritisera så klart - det gör jag också, men låt inte hjärta slockna, ni kritiserar ju för att ni bryr er och det är positivt.
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-07-20 11:38
Ja, vad bra. Jag känner mig väldigt välvilig att läsa denna artikel, speciellt när du har kallat andra på detta forum som inte har samma åsikt som dig för öknamn. Wow vad otroligt uppmanad jag känner mig.
Barcelona petersays
2015-07-20 10:55
Tycker återigen att alla "nykomlingar" (Arda Turanissimo, Mxm Ciilow), alla kappvändare (Barcelonistas) och alla som saknar argument och bara vill att vi ska vara tysta (11-9-10, Thierry Henry) ska ta och läsa krönikan som det länkades till tidigare. Det minsta ni kan göra är väl att åtminstone lyssna på väliutvecklade argument från insatta culés. Och har ni liknande exempel på väluttryckta artiklar som handlar om fördelarna med Bartomeu/Rosell och allt fantastiskt de gjort och kommer göra så läser jag GÄRNA dessa.

Här har ni länk igen om ni missade den:
https://medium.com/@rafaelh117/for-now-i-say-goodbye-to-my-futbol-club-barcelona-1a160f142a54
Barcelona Smogen
2015-07-20 09:26
*hjärta* el jefecitos... On 17 February 2014, the Mali Football Federation confirmed that Adama and his older brother Mohamed had opted to switch allegiance to Mali.[7]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* el Jefecitos hesa röst
2015-07-20 09:03
@Smogen:


Jasså? är han inte spansk längre???
Barcelona Smogen
2015-07-20 08:45
Junta Dimision Att Adama inte var med beror väl på att han inte räknas som Spansk? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-20 04:40
Junta Dimision


det där är helt sjukt. tror tyvärr han är förlorad. lucho verkar vara emot killen.
Annons: