/spanien/barcelona/forum/24006.aspx/spanien/barcelona/forum/24006.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid King_raul
2007-02-12 13:55
tarrak,
jo nog har han en benägenhet att skita först och torka sig sen. Men som du säger, stör det inte laget att han leker superstar så är det ju helt ok.

Barcelona Christian_17
2007-02-12 13:54
hahah Marca har gjord detta här lilla saken om att etoo inte ville lira dom sista 5min till värsta kaoset större än när Calderon snacka skit om real spelare
Real Madrid King_raul
2007-02-12 13:53
kaos i barcelona? nu har jag missat något?
Nu måste ni berätta för mig vem som sagt att det är kaos i barcelona?
Barcelona tarrak
2007-02-12 13:53
King_raul/Även om Samu är en av mina favoriter i Barça så ska jag inte sticka under stol med att han kan vara lite överdrivet dramatisk. Jag blir helt klart irriterad när han agerar som igår eller vid Supercup-matchen, men jag antar att det är hans enorma ambitioner och vilja att lyckas som slår över ibland. Så länge den övriga gruppen accepterar honom, vilket de verkar göra, så ser jag dock inget större problem med detta.
Barcelona Rambla
2007-02-12 13:53
King_raul:

Haha, dina dagliga sk små skämtsamma inlägg där du som den värste skjutjärnjournalist gräver upp all "dirt" du kan hitta om blaugrana.

Om Samu är större än klubben? Nej självklart inte. Tror du på fullaste allvar att han anser det själv? Snarare så brinner han av iver över att komma i den makalösa form som vi alla vet att han kan besitta. Tjurig? Ja tveklöst. Ivrig att komma i form för att avgöra El Clasico? Lika troligt.

Trolig utveckling:
Rijkaard tar lite mys-pys med truppen idag på La Masia och sen är allt glömt och träninspasset avslutas med det sedvanliga kramkalaset och Eto'o ger Rijkaard en spor blöt puss på munnen inför alla kameror. :D

Något mer?
Barcelona barcelona-z
2007-02-12 13:51
Ämne: Capello räcker fingr....
Tro mig dom som gör det till kaos vet int mycket om fotboll men ok det skulle ju ha varit roligt att se etoo på plan men int e de så katastrof om han ville inte in i 5 sista minuterna och då får han ba vila bena lite och visa mer på träningarna och sen hoppas på att han e på öppningelvan mot Valencia senare
Barcelona - Football Club Barceloήa -
2007-02-12 13:49
När ska Eto`o växa upp och slutar med att gråta/tjura som en 5åring. Skönt & se Messi lira igen:). Världens bästa lag på väg till ostoppbar Form :)
Barcelona Christian_17
2007-02-12 13:47
Capello räcker fingret åt real madrid fans, real madrids omklädningsrum luktar luktar alkohol o era president calderon snackar skit om real spelare, o nu kommer marängen king_raul skrriver etoo mas q el club:S han har varit skadad i 4månader lira 5min förra matchen han e inte o form eller tempo att lira en hel match o han ville inte komma in dom sista 5min när det stog 2-0 åt barca:s o nu är det kaos i barca? hahaaa patetiskt
Real Madrid King_raul
2007-02-12 13:47
Tarrak,
:) men erkänn att det inte kan vara populärt för blaugranas att ha en kille som börjar känna sig större än klubben?

Barcelona barcelona-z
2007-02-12 13:45
nej men du kan du väll ändå säga va de nog sen betyder king raul
Real Madrid King_raul
2007-02-12 13:43
barcelona-z,
Var frågan riktad till dig? Nej just det.


Barcelona tarrak
2007-02-12 13:43
King_raul/Överraskande att det så här lång tid för dig att komma in med en syrlig kommentar om Samu. Du måste varit sjukt upptagen;)

Rambla/Ja det är sant, de skulle ju aldrig ljuga.
Barcelona barcelona-z
2007-02-12 13:41
Ämne: Rambla,

Eto´o - M....
Va menar du med det där riktigt kan skriva det på svenska tack ???king_raul föresten när har Raul blivit Kung ??
Real Madrid King_raul
2007-02-12 13:38
Rambla,

Eto´o - Mejor que el club?
Barcelona Rambla
2007-02-12 13:29
tarrak:

Jag antar att den gode liverpool-supportern menar på att när det är seriösa brittiska tidningar som The Sun och News of the world som talar om att Barcelona försöker skapa oro i Liverpools trupp och förvrida sinnet på Xabi Alonso. :D
Barcelona barcelona-z
2007-02-12 13:19
Det med spekulationer så håller det ju på när tpplagen skall möta varandra så var det ju senast också rykten med Ronaldinho att han skulle till Chelsea men de e fortfarande specklationer och det vinner man ju ingenting på så låt dem spekulera hur mycket de vill med Dos Santos för att jag tror så länge Marques är i Barcelona tror jag inte att Dos sanos tänker på att flytta bårt till nåt annat lag och han e lite för ung för att spela redan i a-laget tycker jag men han kanske får spela me a-laget från och med nästa sesong
Länktips: Amish
Barcelona tarrak
2007-02-12 13:05
Amish/Jaså du!? Ja du verkar ju ha en del inside info så jag böjer mig för sin starka bevisning.
Amish
2007-02-12 13:01
tarrak,
Ja, när ni har mött Chelsea så har det varit liknande försök att unsettla från båda hållen.

barcelona-z,
Luis Garcia kommer inte att kunna spela mer fotboll den här säsongen.
Barcelona tarrak
2007-02-12 13:00
Amish/Jaså har du några tidigare exempel? Eller det kanske bara är tidningar som vet att det blir roligare med spekulationer när lagen ska mötas, men om du har bevis så fram med dem istället för dina svepande generaliseringar.
Barcelona barcelona-z
2007-02-12 12:58
Såhär är det att efter första halvleken hade etoo farit och värmt upp för att komma in direkt efter pausen men så hade rejkard tagit in honom och disskuterat med honom att han skall senare in i matchen än va de var planerat men etoo tyckte visserligen inte om det och när han sulle komma in i 75-78 min då ville han inte spela mer och de hade han sagt åt andra tränaren så fick jag höra på morgon av finska experterna,men det är nog konstigt att reijkard bytte inte in honom för Saviola för att han var int bra tyckte jag.men vet någon ännu om Luis Garcia är fortfarande skadad ????????
Länktips: Etoos snack
Barcelona tarrak
2007-02-12 12:58
Rambla/Ábsolut! Jag försökte förklara det där med skillnaden mellan skadorna igår men det var tydligen för döva öron. Jag tycker att det är synd att Samu ska hålla på och sura på detta viset, men det är väl baksidan av hans vinnarskalle.

Ja, Liverpool är ena riktiga "unsettlare". Bu!
Amish
2007-02-12 12:55
Haha, jag syftade på hur Barca har en tendens att alltid försöka unsettla spelare i motståndarlagen när de går långt i CL. Angående Dos Santos så kommer det ryktet från Marca eller någon liknande spansk skittidning och inte någon av de erkänt pålitliga engelska tabloiderna :-D
Barcelona Rambla
2007-02-12 12:50
tarrak:

Vi borde vara förbannade på Liverpool annars. De måste ju ha 'unsettle' vår Luís Garcia en gång i tiden när de värvade honom. För att inte tala om att de har Pepe Reina i laget. Han och Valdés växte ju upp tillsammans på La Masia. Fy på er Liverpool. :D
Barcelona Sóm més que un club
2007-02-12 12:50
Ämne: En sak jag tänkt på ....
Catalunya:
Messi har visat tydligt pâ träningan att han kommit längre i sin âterhämtning än Etóo. Det har rapporterats hela veckan. Därför naturligt att han fâr fler minuter.
Att ha sedan väntar enda till 85:e med Etóo kanske är lite väl försiktigt men ingen ursäkt.
Barcelona Rambla
2007-02-12 12:47
Ämne: En sak jag tänkt på ....
Eto'o har varit borta 4 mån efter att ha förstört menisken i knäet. Messi har varit borta efter ha brutit ett litet ben i foten. Det är ganska så stor skillnad på skada skulle jag vilja påstå. Det behövs inget snille för att förstå att Eto'os skada kräver mer rehab och att risken är större hans skada slås upp igen.

Tror som sagt att det Sóm més que un club beskrev ligger bakom. Eto'o är ivrig och som den vinnarskalle han är så vill han spela så mycket som möjligt. Ibland är han kanske ivrigare för sitt eget bästa. Istället borde han lyssna på de som har erfarenhet av sådana här skador och lära utav deras råd. Låt han tjura någon dag och sen så är allting glömt.


Amish:

Jag syftade inte på Dos Santos utan över lag. Giovani som för övrigt inte har ryktats vara på väg till Liverpool. Arsenal har däremot varit ute efter honom tidigare. Men ni gör er inget besvär när det gäller Giovani, han är fostrad i klubbens akademi och vill inget hellre än att springa in på Camp Nou.
Barcelona tarrak
2007-02-12 12:44
Amish/Men du, bara för att det stått i någon engelsk skvallerblaska så behöver det faktiskt inte vara sant. Jag vet att det här kanske kommer som en chock för dig men tidningar publicerar väldigt många lösa rykten och ibland rena lögner. Tänk på det innan du kommer in här och tjoar om att vi försöker "unsettla" i eran trupp.
Barcelona Sóm més que un club
2007-02-12 12:44
Ämne: Rambla,
Eftersom Do....
Amish:
Nej i Spanien fâr man inte skriva kontrakt med barn och undomar under 18 vilket man fâr i England, en lucka som PL lagen utnyttjar.
Barcelona Catalunya
2007-02-12 12:39
En sak jag tänkt på var att Messi blev inbytt i 68' i sin första match efter skadan, medan Eto'o fick vänta till 85' i sin come-back och nu i sin andra match fick han dessutom vänta längre än Messi på inhopp mot Racing. Kanske kände Eto'o sig förfördeland av Mister? Det vore mer naturligt att dels byta in Eto'o före Messi, dels att byta in Eto'o i stället för Saviola, och det kan vara därför som Eto'o surade.

När sedan Belletti skadade sig fanns inte längre något val, då var man tvungen att sätta in Oleguer. Jag tror att Eto'o vägrade bli inbytt före Belletti filmade till sig en skada i axeln. Men allt detta är spekulationer.
Barcelona Alenoinho
2007-02-12 12:35
Ämne: Ni såg att Eto'o ....
Jag tror inte de eftersom ledningen kanske kmr bötfälla eto så han vägrade av nån konstig anledning om det skulle vara så att knät skulle vara problemet så skulle inte fran rijkard blivit arg på honom!
Barcelona Smogen
2007-02-12 12:19
hmmm...rasism grejen är helt taget ur luften.
Det jag skrev var..."det enda JAG kan komma på till att inte spela är att publiken skulle gjort något rasistiskt". Men så verkar ju inte fallet har varit och det är ju väldigt bra.
Tänkte nämligen att anledningen som det nu verkar vara är aldeles för fånig för att kunna ha hänt. :)
Annons: