/spanien/barcelona/forum/23966.aspx/spanien/barcelona/forum/23966.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla
5/7/2007 14:47
Ämne: Zaragoza och Recreat....
Utan Beckham och Robinho? Det där ska vi nog lugna oss med tills RFEF sagt sitt. Vi kan nog kallt räkna med att Madrid lämnar in ännu en protest mot de gula korten, det har ju blivit mer regel än undantag.

Madrid har blivit lite högmodiga då de kallt räknar med vinst i alla återstående matcher. Visst inte helt omöjligt att det kan ske men jag hade nog legat lite lågt i det snacket. Kan de vinna återstående matcher så kan även Barcelona göra det, allt handlar om hur taggade man går in till matcherna. Barcelona har kapacitet att spela ut vilket lag som helst i ligan, tyvärr så sker det lite väl sällan nu för tiden.

Jag tror personligen att ligan kan avgöras i omgången vi möter Atlético och Madrid har Recreativo borta. Vinnst för dem där samtidigt som vi tappar poäng mot rojiblancos, då har Madrid slagläge och lär inte släppa taget om ligabucklan.

Nu är det ju långt ifrån säkert att det scenariot inträffar. Barça har allt i egna händer och det känns tryggt. Skulle de nu inte hantera det och tappa kan man inte skylla på något i efterhand.
Real Madrid King_raul
5/7/2007 14:43
Som mes que...,
Till fördel så länge ingen spelare får benet undansvept i cupen och blir borta någon månad.
risken finns ju alltid.

Messis ögongodis medför just den risken, att få sig en trist eftersläng.
Barcelona Barcelonito
5/7/2007 14:33
Zaragoza och Recreativo borta, Espanyol hemma utan Beckham och Robinho.. visst fan kan Real tappa poäng mer än de tror själva... Kan inte tänka mig i mina vildaste fantasier att de inte gör det.. Matchen mot Betis nästa vecka är mycket viktig... ju längre vi behåller ledningen destu mer otåliga och stressade blir Real. Det är normal idrottspsykologi. Och med stress och oro kan man inte få bra resultat mot starka lag som Recreativo och Zaragoza på bortaplan. Barca behöver klara minst en lika mot Atleti då e ligan våran... Ingen som helst anledning att vara för orolig.
Barcelona Sóm més que un club
5/7/2007 14:33
Ämne: Rambla,
Ja det var ....
De kommande matcherna är rena psykkriget.
Nästa omgâng har Madrid sin match som lördagsmatch och Barça Söndagen. I detta skedet är det nästan lika viktigt som motstândet, hur spelschemat ser ut.
Barça har ju cupmatch pâ Torsdagen ocksâ att koncentrera sig pâ. Det tror jag iofs inte är ngn större nackdel, tvärtom.
Real Madrid King_raul
5/7/2007 14:32
culé hasta...,
Håller mer att det är kul med en tajt ligaavslutning, faktiskt ett under att det är så, då vi bytat tränare på en nivå som är genant.
Så kanske säger Pedja "vad var det jag sa" efter sommaren.

Las Palmas culé hasta la muerte
5/7/2007 14:15
Rambla verkar som att vi har snackat ihopp oss! ;-)

Nu dags för dagens motion! Hej så länge
Las Palmas culé hasta la muerte
5/7/2007 14:14
Ämne: Ämne: King_ra....
Nä, den var ju nära och det var ju den som orsakade sprickan mellan Laporta o Rosell. Rosell ville ju få bort Rijkaard och ersätta med Scolari. Alltid små marginaler när det gäller fotboll. Men det har inte en helt uttalat kritik mot Capello utan mer (har iallafall mina Madrid polarna sagt till mig, som bor hemma..) utan bara typ han ska ersättas med bla bla, massa rykten typ. Men sen är det nog många som är förvånad över att Madrid ligger där dom ligger idag..Men kul med en tajt ligaavslutning, var ett tag sen sist ju! ;-)
Barcelona Rambla
5/7/2007 14:12
King_raul:

Nej det var nog på håret att han sparkades. Rosell var ju den som ivrigast ville sparka holländaren. Det var väl vid den tidpunkten meningskiljaktigheter började uppkomma mellan de två vännerna.

Mig veterligen har ju Calderón hattat fram och tillbaka när det gäller Capello? Enligt madridpress så har han ju jagat både Schuster, Wenger, Benitez och Mourinho till nästa säsong. Den som mest förespråkat Capello är väl Mijatovic, då det var han som från början tog in Capello.
Real Madrid King_raul
5/7/2007 14:07
Ämne: King_raul

E de nå....Nog ska laporta ha cred för att ha stått emot busvisslingarna, men avgången kan inte varit långt borta.
Även om calderon/pedja är som pest i Madridleden så har dem gång på gång sagt att dem ger Capello fullt förtroende och det börjar ju även där visa sig vara rätt, något jag inte kunde se komma bakom hörnet. Och visst har både As och Marca kritiserat Madrid för att köra vidare med Capello, både Mourinho, Schuster och Benitez har florerat som ersättare, allt för att sätta igång cirkusen.

edit: Men vi märker ju hur små marginaler kan ha stor effekt, inte minst "Jag vet inte vart jag ska använda Ronaldinho" och Capellos "Beckham ska inte spela mer i Real Madrid".
Barcelona Rambla
5/7/2007 14:02
King_raul:

Nu är det ju faktiskt så att Sport är pro-Laporta medans EMD har mer sympatier för den gamla ledningen under Nunez. Efter den första halva av säsongen Rijkaard hade i Barcelona är det föga förvånande att röster höjdes för hans avgång. Det är bara att beundra Laporta för sin envishet och fingertoppskänsla. :D
Las Palmas culé hasta la muerte
5/7/2007 14:02
King_raul

E de några som är bra på att kritisera Barcelona så är det just våra tidningar. Cruyff kallade de "El entorno" och det var just "El entorno" som knäckte Van Gaal första sejour i laget. Rijkaard fick sig en hel del kritik av både El Mundo Deportivo och Sport, framförallt efter försluten första året mot Madrid på Camp Nou där han gjorde en del taktiska tabbar, satsade defensivt osv. och gav inte utdelning. Och det krävde faktiskt hans avgång när det låg endast 3 poäng ifrån nedflyttning den julen. Och sen ska vi inte glömma hur det kritiserat Barças sätt att hantera Laporta - Rosell konflikten. Så visst e det lite skillnad..
Real Madrid King_raul
5/7/2007 13:56
culé hasta la muerte,
Tycker inte sport hjälpte till att få bort er tränare det första året.

Rambla,
Trodde inte Beckham hade en sådan enorm chorizo som på framsidan av Marca ;)

Las Palmas culé hasta la muerte
5/7/2007 13:52
Rambla

Ja, det är skrämmande att se förvandlingen Marca har tagit. Kommer ihåg när jag fortfarande bodde i Spanien, och Marca (året va väl runt 95 till 97-98 nånting) var faktiskt den bästa tidningen. Den var neutral lr till och med lite Atletico orienterad. Men sedan deras direktör Luis Infante Bravo byttes ut till Manuel Saucedo (som inte är kvar idag) har det förvandlats till en blaska som bara handlar om Madrid. Men men, till och med Madrid supportrarna har börjat att ogilla Marca för deras inställning, det tycker att det inte hjälper till för att få bort Capello m.m.
Barcelona Mot Nya Tider
5/7/2007 13:40
Om Real Madrid tappar poäng nästa omgång, och vi vinner så är ligan nästintill vunnen:=)
Barcelona Rambla
5/7/2007 13:36
Haha, Marca förnekar sig inte som vanligt.

Skrämselpropaganda? :D
Real Madrid King_raul
5/7/2007 13:17
Ghazza,
Dock nollade Zara hemma i helgen, så jag vet inte i vilken form dem är just nu.
Och Espanyol har Uefa finalen att tänka på, något som luktar mer pesetas än vinst mot ligatvåan.
Sen har ju hemmapubliken tagit av sig munkavlen med :)
Men som du säger, kamp in i det sista!

Real Madrid King_raul
5/7/2007 13:13
Rambla,
Ja det var mkt fotbollsporr igår, DOCK vill jag höja ett varningens finger för att vår backlinje kan få för sig att beté sig som ett korplag i några få sekunder och det kunde straffat sig.
Men det jag ser som mest tragiskt är att vi vunnit mot samtliga storlag men missar poäng mot bottengäng? förklara det!


Barcelona Ghazza
5/7/2007 13:12
Om vi ska vara ärliga så kan vem som helst vinna. Real Madrid har hittat ett fungerande spel, men framför allt, så vinner man matcherna. Något som betecknar ett mästarlag. Det gör dock vi också, så det lär bli en kamp in i det sista.

Vi har Atlético Madrid borta som vår svåraste match. Men även ett derby mot Espanyol där allt kan hända. Tror dock spelarna vill ha en rejäl revansch från förra mötet.

RM har Zaragoza och även Recreativo borta. Luktar poängtapp lång väg. Dessutom möter dem ett Espanyol i grym form i nästa match. Frågan är om lillebror kämpar extra för Kataloniens stolthet.

Jag är dock positiv. Vi har allt i egna händer och vi klarar detta. Visca el Barça! Més Que Un Club!
Barcelona Rambla
5/7/2007 13:08
King_raul:

Äsch, ignorera honom. Det där var hans 3:e inlägg på Les Rambles. För övrigt är jag trött på alla dessa polemik-inlägg från halvseriösa forumister. Det hela börjar likna en mellanstadieskola skolgårds-tjafs och leder bara till meningslös pajkastning.

Riktigt bra match igår. Madrid visar i slutet av säsongen upp en kämparglöd och aggressivitet som de inte varit i närheten av tidigare. Som tyvärr blaugrana heller inte varit i närheten av denna säsong till skillnad mot de 3 tidigare säsongerna. Det här kan sluta hur som helst när ligan summeras.
Barcelona Rambo~
5/7/2007 13:05
Ämne: Barca,Barca,Barcaa, ....
Pinsamt varför skulle det vara pinsamt? Vi har också haft formsvackor och fullt med skador under nästan hela säsongen. Det går nästan inte en match utan att någon viktig spelare saknas.

Men det är bra att du ser oss som överlägsna.
Real Madrid King_raul
5/7/2007 13:00
Barca,Barca,Barcaa,
pröva ta av dig blaugrana-glasögonen så ser du att det inte är omöjligt. Men självklart vinner ni ligan allt annat vore så jävla pinsamt.
Barcelona Barca, Barca, Barcaaa!!
5/7/2007 12:55
Försök kolla igenom ditt inlägg en, två och kanske tre gånger. Det behövs. /Red
Barcelona Barca, Barca, Barcaaa!!
5/7/2007 12:49
Cantera la barca e bättre än reals Kolla bara länktipsen :d och videon
Real Madrid King_raul
5/7/2007 12:47
Som mes que un maricon,
Ha ha ha, den är underbar! Så jävla bra gjord med.
Men den bästa är Guti som mr donut!

Barcelona Barca, Barca, Barcaaa!!
5/7/2007 12:44
till Holländaren:
om giuly går till Lyon eller nån klubb så kan Bojan eller Dos santos ta "över". Eller kolla Länktipsen och se på en spelare som heter toni calvo och han är lika quaresma och kan änkelt ta giulys position.
Till alla real fans som gämförar guti eller robinho med RONALDINHO " vilka pajaser
Först guti filmar i varje match och vet inte hur han är även bättre än deco och Robinho Har en Long tid För att nå messi Så snacka inte ens Ronaldinho. Tacksam För vad ni tror Los brauguanas!! :D
Barcelona Sóm més que un club
5/7/2007 12:34
Ämne: Barcelonito,
Har en....
King_Raul.
Har en video till dig....
Barcelona Ghazza
5/7/2007 12:20
Herregud, läste precis detta.
Den där Ali Omari verkar vara en rolig prick. Några överstegsfinter gör väl Robinho till världens bästa spelare också.
Barcelona Rambla
5/7/2007 12:11
Ämne: Criff,
Håller med R....
Nu var det ju så att vi hade lite roligt till kommentaren i artikeln, den där Ronaldinho kunde drömma om Robinhos teknik.

Skriver man sån smörja får man räkna med goda skratt.
Real Madrid King_raul
5/7/2007 11:56
Criff,
Håller med Ronaldinhos passningsspel kan nog mer liknas vid gårdagens Guti, Men att ni jämför Robinho och Ronaldinho?? varför, ena killen är en ynling som måste få några år till på sig, medans den andre är en av de största idag.
Barcelona Tompa
5/7/2007 11:32
Surt att Real vann matchen mot Sevilla som f.ö var en otroligt bra match. Nåväl, vi har fortfarande allt i egna händer.
Annons: